Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
Κατι δεν έστειλε η Ρούμπιν αλλα οκ απο οτι λεγεται
Τωρα φουλ για ρουσεσκου για να ΕΙ παρεα ο κοιυτς
Διαβαζω πως υπαρχει ακομα περιπτωση να αποχωρησει παικτης με υποψηφιους Σαχοφ,Τσιμιροτ,ακομα και Λεοβατς.Η αληθεια ειναι πως δεν το θεωρω ιδιαιτερα πιθανο γιατι πχ για τον τριτο δεν υπαρχει αντικαταστατης, ενω για τον δευτερο δεν νομιζω να επιθυμει να συνεχισει σε πρωταθληματα που εχουν ανοικτο παραθυρακι οπως της Τουρκιας.Ανεξαρτητα παντως απο αυτο, αν εξαιρεσεις ισως τον Σαχοφ,δεν θα ηθελα να αποχωρησει καποιο χαφ οσο εγωιστικο και αν ακουγεται, καθως θα ηθελα να δω παικτες να δοκιμαζονται με συμπαικτες οπως οι καινουριοι.Θα ηθελα να δω τον Τσιμι διπλα στον Μαουρισιο,θα ηθελα τον Μπισεσβαρ 10ρι διπλα σε Ελ Καντουρι και Μαουρισιο.Βεβαια μονο η τσεπη του Ιβαν ξερει τι αντεχει.
Υ.Γ Κωστα Κωστακη,τωρα που ηρεμισαμε λιγακι ,γνωριζεις παλικαρι μου αν κοιταμε στην λιστα των ελευθερων για αποκτηση επιθετικου?
Υ.Γ Κωστα Κωστακη,τωρα που ηρεμισαμε λιγακι ,γνωριζεις παλικαρι μου αν κοιταμε στην λιστα των ελευθερων για αποκτηση επιθετικου?
- Petros1988
Καλημέρα Αδέρφια. Τέτοια ηδονή είχα χρόνια να την ζήσω στις μεταγραφές! Δε θυμάμαι βασικά ποτέ ξανά έγινε. Μπράβο!
- denyparxeisalio
ΚαλημέραPetros1988 έγραψε:Καλημέρα Αδέρφια. Τέτοια ηδονή είχα χρόνια να την ζήσω στις μεταγραφές! Δε θυμάμαι βασικά ποτέ ξανά έγινε. Μπράβο!

Μήπως κάποιος να αρχίσει να συγκεντρώνει στοιχεία, ώστε να είναι πλήρης η ενότητα του φόρουμ όταν ανοίξει, για τον κύριο Raul Andrei Rusescu !!!
Λέμε τώρα, λέμε...

Λέμε τώρα, λέμε...

- Petros1988
Περιμένω Ζαμπρανο θέλω να παραγγείλω την φανέλα του! Ο τύπος είναι ότι καλύτερο έχει έρθει αμυντικά τα τελευταία χρόνια στην ομαδα.
Έτσι... Raul Andrei Rusescu, δώσε μας γκάζι ΜΑΝΙMANIAKOS έγραψε:Κατι δεν έστειλε η Ρούμπιν αλλα οκ απο οτι λεγεται

Πολύ δυνατό τελείωμα στις μεταγραφές!
Οι Μαουρισιο και Ζαμπρανο είναι παικταραδες από την αγορά (Αμερική) που μας ταιριάζει σε όλα τα αθλήματα(βλέπε και βόλεϊ, μπασκετ) πιο πολύ από όλες και την αγορά που εμένα μαρεσει πιο πολυ στα αθλητικά.
Υπερπαικτης ο Βιειρινια για τα Ελληνικά δεδομένα, σε καλή ηλικία και με πλούσιες εμπειρίες και Ευρωπαικο μετάλλιο. Βελτιωμενος σε σχέση με τότεου έπαιζε σε εμάς.
Οι Μαουρισιο και Ζαμπρανο είναι παικταραδες από την αγορά (Αμερική) που μας ταιριάζει σε όλα τα αθλήματα(βλέπε και βόλεϊ, μπασκετ) πιο πολύ από όλες και την αγορά που εμένα μαρεσει πιο πολυ στα αθλητικά.
Υπερπαικτης ο Βιειρινια για τα Ελληνικά δεδομένα, σε καλή ηλικία και με πλούσιες εμπειρίες και Ευρωπαικο μετάλλιο. Βελτιωμενος σε σχέση με τότεου έπαιζε σε εμάς.
Βασικά είναι το πρώτο κανονικό σέντερ μπάκ που παίρνουμε από εποχής Κοντρέρας.
- pirate_salonica
Εντάξει ρε ακόμα πολύ πρωί είναι κατά κει... χαλλαρά,όλα θα γίνουν...
- GiorgosAtha
Ωχ Παναγία μου... τι φίνις ήταν τούτο??? Πήγα για δουλειά και γύρισα με Mauricio, Vieirinha, Zambrano...!!!
Στην φώτο του Vieri... απλά ανατριχίλα... ΡΙΓΟΣ! Γυάλισε το μάτι!!! Πρώτη σκέψη... "Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα κ@ργιόλια!!!"
Αυτό που σε "ξεσήκωσε" όμως περισσότερο ήταν ο κόσμος... ξαφνικά γίναμε ΕΝΑ!!!! Αυτό μου δίνει περισσότερες ελπίδες για πρωτάθλημα από όλες τις μεταγραφές!
Ρουμάνε... θα παίξουν όλοι οι καινούριοι στην Ριζούπολη! ΑΚΟΥΣ!!!! Μη με ξενερώσεις!!!!
Σκοπεύω να φέρω την 2,5χρονη κόρη μου!!!
Στην φώτο του Vieri... απλά ανατριχίλα... ΡΙΓΟΣ! Γυάλισε το μάτι!!! Πρώτη σκέψη... "Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα κ@ργιόλια!!!"
Αυτό που σε "ξεσήκωσε" όμως περισσότερο ήταν ο κόσμος... ξαφνικά γίναμε ΕΝΑ!!!! Αυτό μου δίνει περισσότερες ελπίδες για πρωτάθλημα από όλες τις μεταγραφές!
Ρουμάνε... θα παίξουν όλοι οι καινούριοι στην Ριζούπολη! ΑΚΟΥΣ!!!! Μη με ξενερώσεις!!!!
Σκοπεύω να φέρω την 2,5χρονη κόρη μου!!!

Το ξανάγραψα , η Ριζούπολη είναι πολύ μικρή για το λαϊκό προσκύνημα που θα γίνει.
Και φυσικά , επειδή ΠΑΟΚ είσαι , λογικά θα γκελάρουμε.
Και φυσικά , επειδή ΠΑΟΚ είσαι , λογικά θα γκελάρουμε.
το βλεπω να 'ρχεται....
ψυχωμενη η ελαφρια ταξιαρχια, γονατισε τα αστερια

ψυχωμενη η ελαφρια ταξιαρχια, γονατισε τα αστερια