Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
- P.A.O.K.jim
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
Οι Μπρικιτς - Λεοβατς - Τσίμιροτ παραμένουν στην ομάδα έτσι δεν είναι;
Απίστευτες κινήσεις τελευταία μέρα των μεταγραφών. Πραγματικά 1000 μπράβο σε όλους και κυρίως στο μεγαλομέτοχο που τα ακούμπησε χοντρά αυτή τη φορά. Φέτος πάμε στα ίσια για το πρωτάθλημα. Η μόνη θέση που ο γαύρος έχει μεγαλύτερο βάθος είναι στα φορ - έκανε καλή κίνηση με τον Παρτιζάνο. Στα εξτρέμ επίσης έχει περισσότερες λύσεις, αλλά εμείς νομίζω ότι έχουμε μγαλύτερη ποιότητα με Μακ, Βιεϊρίνια. Εξάλλου αυτοί θα έχουν περισσότερα παιχνίδια. Νομίζω το ότι θα προσηλωθούμε αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, είναι το πλεονέκτημα έναντι του γαύρου σε αυτή την κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ οι παίκτες θα έχουν το κίνητρο να παίξουν τουχρόνου στο Τσουλου με τον ΠΑΟΚ. Να πω την αλήθεια ότι δεν περίμενα θετική κατάληξη στον αμυντικό και έχω μείνει με το στόμα ανοικτό. Εφόσον δω και την τελική ανακοίνωση αύριο, θα είμαι τρισευτυχισμένος! Βασικό φορ έχουμε, οπότε ίσως να πάμε σε κάποιον από τη λίστα των ελευθέρων. Η πιο πλήρης ομάδα των τελευταίων 20 ετών νομίζω ότι είναι. Θα μπορούμε να παίξουμε ακόμη και το 3-4-3 με Βιεϊρίνια και Μάτος στα φουλ Μπακ. Ή 3-4-1-2 με τους ίδιους φουλ μπακ, δεκάρι και 2 φορ (Μακ-Πρίγιο). Ελπίζω να γιατρευτεί ο Λεβέκ ή έστω να φορμαριστεί ο Λέοβατς. Είναι η μόνη θέση που υπάρχει κάποιο θεματάκι μετά τον Κ.Επιθετικό πίσω από τον Πρίγιοβιτς. Εφόσον δεν πάρουμε επιθετικό θα πρέπει ο Κουλούρης να αρπάξει την ευκαιρία και να μας αποδείξει ότι οι ακαδημίες μας δεν είναι μόνο για να ρουφάνε πόρους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 01 Σεπ 2017, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
ΤΕΛΟΣ!!!!!ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΖΑΜΠΡΑΝΟ
Και αφου πλεον εκλεισαν και οι 3,θα το βαλω για μια τελευταια φορα και οχι για να κανω αβαντα στον εαυτο μου ή να δειχτω.Απλα οφειλω να το κανω πιο πολυ για τον εαυτο μου γιατι στην πρωτη μου ολοκληρωμενη δημοσιογραφικη χρονια κρινω πως εκανα καλη και κυριως σοβαρη δουλεια,τοσο σε ερχομους τοσο και σε διαψευσεις.ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ.ΜΟΝΟ PAOKMANIA
http://www.paokmania.gr/podosfairo/meta ... tous-treis
Και αφου πλεον εκλεισαν και οι 3,θα το βαλω για μια τελευταια φορα και οχι για να κανω αβαντα στον εαυτο μου ή να δειχτω.Απλα οφειλω να το κανω πιο πολυ για τον εαυτο μου γιατι στην πρωτη μου ολοκληρωμενη δημοσιογραφικη χρονια κρινω πως εκανα καλη και κυριως σοβαρη δουλεια,τοσο σε ερχομους τοσο και σε διαψευσεις.ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ.ΜΟΝΟ PAOKMANIA

- P.A.O.K.jim
Ο Μπρικιτς χαζος δεν ειναι να φυγει απτον ΠΑΟΚ. 3ετες συμβολαιο με κατσε καλα απολαβες. Μονο αν βρει ομαδα που να του δινει τα ιδια λεφτα θα την κανει(χλωμο),αρα μενει.Λεοβατς και Τσιμιροτ δεν ξερω αν μπορουν να πουληθουν πλεονP.A.O.K.jim έγραψε:Οι Μπρικιτς - Λεοβατς - Τσίμιροτ παραμένουν στην ομάδα έτσι δεν είναι;
Ένα μπράβο και ένα ευχαριστούμε.
Δουλειά επιπέδου, με έγκυρη, έγκαιρη ενημέρωση και δημοσιογραφική δεοντολογία.
Στόχος στο μέλλον να ενημερωνόμαστε μόνο από το ΠΑΟΚμανια.

Δουλειά επιπέδου, με έγκυρη, έγκαιρη ενημέρωση και δημοσιογραφική δεοντολογία.
Στόχος στο μέλλον να ενημερωνόμαστε μόνο από το ΠΑΟΚμανια.

Μπράβο Κώστα!!! Και εις ανώτερα σ' αυτό που κάνεις και αγαπάςKostas_Peraia4 έγραψε:ΤΕΛΟΣ!!!!!ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΖΑΜΠΡΑΝΟ
Και αφου πλεον εκλεισαν και οι 3,θα το βαλω για μια τελευταια φορα και οχι για να κανω αβαντα στον εαυτο μου ή να δειχτω.Απλα οφειλω να το κανω πιο πολυ για τον εαυτο μου γιατι στην πρωτη μου ολοκληρωμενη δημοσιογραφικη χρονια κρινω πως εκανα καλη και κυριως σοβαρη δουλεια,τοσο σε ερχομους τοσο και σε διαψευσεις.ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ.ΜΟΝΟ PAOKMANIA![]()
![]()
![]()
![]()

Μπράβο ρε Κώστα. Πάντα επιτυχίες παλικάρι μου.
Και κάτι ακόμα. Όσο μεγάλος δημοσιογράφος και να γίνεις(που θα γίνεις) μην αλλάξεις και προπαντός μην φύγεις από εδώ. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε νοιώθω δικό μας παιδί.
Και κάτι ακόμα. Όσο μεγάλος δημοσιογράφος και να γίνεις(που θα γίνεις) μην αλλάξεις και προπαντός μην φύγεις από εδώ. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε νοιώθω δικό μας παιδί.
Κανένας δεν επισήμανε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει στην ενδεκάδα 4 λατινοαμερικάνους.
Πιο συγκεκριμένα η ενδεκάδα θα αποτελείτε στο σύνολό της από:
2 Βραζιλιάνους (Léo Matos, José Maurício)
2 Ισπανoύς (José Crespo, José Alberto Cañas)
1 Αργεντίνο (Rodrigo Rey)
1 Περουβιανό (Carlos Zambrano)
1 Πορτογάλο (Adelino Vieirinha)
1 Γάλλο (Dorian Lévêque)
1 Μαροκινό (Omar El Kaddouri)
1 Σλοβάκο (Róbert Mak)
1 Σέρβο (Aleksandar Prijovic)
H ενδεκάδα σε εικόνες:

ΥΓ: Φέρτε την Ρεάλ!
Πιο συγκεκριμένα η ενδεκάδα θα αποτελείτε στο σύνολό της από:
2 Βραζιλιάνους (Léo Matos, José Maurício)
2 Ισπανoύς (José Crespo, José Alberto Cañas)
1 Αργεντίνο (Rodrigo Rey)
1 Περουβιανό (Carlos Zambrano)
1 Πορτογάλο (Adelino Vieirinha)
1 Γάλλο (Dorian Lévêque)
1 Μαροκινό (Omar El Kaddouri)
1 Σλοβάκο (Róbert Mak)
1 Σέρβο (Aleksandar Prijovic)
H ενδεκάδα σε εικόνες:

ΥΓ: Φέρτε την Ρεάλ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος B&W την Παρ 01 Σεπ 2017, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχουν ανοιχτές αγορές για αρκετές μέρες ακόμη.Alastor έγραψε:Ο Μπρικιτς χαζος δεν ειναι να φυγει απτον ΠΑΟΚ. 3ετες συμβολαιο με κατσε καλα απολαβες. Μονο αν βρει ομαδα που να του δινει τα ιδια λεφτα θα την κανει(χλωμο),αρα μενει.Λεοβατς και Τσιμιροτ δεν ξερω αν μπορουν να πουληθουν πλεονP.A.O.K.jim έγραψε:Οι Μπρικιτς - Λεοβατς - Τσίμιροτ παραμένουν στην ομάδα έτσι δεν είναι;
Και τον Νειμαρ;
Τι γινεται προεδρε;
Περα απο την ενναλακτικη στον επιθετικο μιλαμε για απιστευτο παγκο!
Τι γινεται προεδρε;
Περα απο την ενναλακτικη στον επιθετικο μιλαμε για απιστευτο παγκο!