Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Έτσι μπράβο. Απέδειξες ότι είσαι ηγέτης. Μεγάλη μαγκιά. Λίγο να στρώσει και η οργάνωση της εταιρείας και θα κάνουμε μεγάλα πράγματα.
Όλα λάθος αυτός ο άνθρωποςΦουτσίνι έγραψε:Με λάθος τροπο αλλα το χέρι μπήκε στην τσέπη
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για εμένα το πιο κομβικό θέμα, αυτό που και εγώ θα θεωρούσα πρωτεύον , ήταν η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που έκανε ό,τι γούσταρε.
Εννοώ ότι πιστεύω αυτό περίμενε και ο Σαββίδης για να δείξει τις προθέσεις του στο αγωνιστικό.
Η ώρα ήρθε και μίλησε.
Η απάντηση είναι τέτοια που κλείνουν πολλά στόματα...
Η στιγμή που ένας εκατομμυριούχους¨πρόεδρος "προσκυνά" το λαό του ΠΑΟΚ γονατιστός την ώρα που τον επευφημούσουν είναι σημαδιακή. Ή θεατρίνος είναι ή άλλος ένας τρελός! Εγώ την απάντησή μου την πήρα!!
Σε ευχαριστούμε, νιώθω τυχερός ως ΠΑΟΚτσής, δε διανοούμαι πού θα ήμασταν χωρίς εσένα, με τι παίκτες θα παίζαμε τώρα, με τι θέματα θα μας απασχολούσαν (από το εάν το τρίτο 6αρ μας κάνει ή όχι κλπ), σε ποια χωράφι πιθανόν να τρθγυρνούσαμε.
Δέχτηκες και δέχεσαι πόλεμο και κριτική. Λάθη έκανες, ελπίζουμε πια να έμαθες!
Από δω και πέρα ξεκινά μια νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ! Η καλύτερη εποχή που έζησε η ομάδα και θα δούμε τον ΠΑΟΚ εκεί που δεν τον είδαμε ποτέ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΒΑΝ!!
Εννοώ ότι πιστεύω αυτό περίμενε και ο Σαββίδης για να δείξει τις προθέσεις του στο αγωνιστικό.
Η ώρα ήρθε και μίλησε.
Η απάντηση είναι τέτοια που κλείνουν πολλά στόματα...
Η στιγμή που ένας εκατομμυριούχους¨πρόεδρος "προσκυνά" το λαό του ΠΑΟΚ γονατιστός την ώρα που τον επευφημούσουν είναι σημαδιακή. Ή θεατρίνος είναι ή άλλος ένας τρελός! Εγώ την απάντησή μου την πήρα!!
Σε ευχαριστούμε, νιώθω τυχερός ως ΠΑΟΚτσής, δε διανοούμαι πού θα ήμασταν χωρίς εσένα, με τι παίκτες θα παίζαμε τώρα, με τι θέματα θα μας απασχολούσαν (από το εάν το τρίτο 6αρ μας κάνει ή όχι κλπ), σε ποια χωράφι πιθανόν να τρθγυρνούσαμε.
Δέχτηκες και δέχεσαι πόλεμο και κριτική. Λάθη έκανες, ελπίζουμε πια να έμαθες!
Από δω και πέρα ξεκινά μια νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ! Η καλύτερη εποχή που έζησε η ομάδα και θα δούμε τον ΠΑΟΚ εκεί που δεν τον είδαμε ποτέ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΒΑΝ!!
Πες τα αδερφέ
Χίλια ευχαριστώ πρόεδρε και ελπίζω να χαρούμε όλοι μαζί για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χίλια ευχαριστώ πρόεδρε και ελπίζω να χαρούμε όλοι μαζί για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα τζάμπα πάνε πάλι τα λεφτά. Πεταμένα.eorptol1 έγραψε:Όλα λάθος αυτός ο άνθρωποςΦουτσίνι έγραψε:Με λάθος τροπο αλλα το χέρι μπήκε στην τσέπη
- kataramenos5
Ειναι κατι τετοιες μερες που δε ξερω αν πρεπει να σου δαγκωσω ή να σου φιλησω το χερι.
Και μα τη Παναγια πολυ θα θελα να μη ξανασκεφτω ετσι.Να μη ξαναβρεθω σε διλημμα .
Βοηθα κι εσυ ρε Βανια.
Και μα τη Παναγια πολυ θα θελα να μη ξανασκεφτω ετσι.Να μη ξαναβρεθω σε διλημμα .
Βοηθα κι εσυ ρε Βανια.
ακομα εχεις διλημαkataramenos5 έγραψε:Ειναι κατι τετοιες μερες που δε ξερω αν πρεπει να σου δαγκωσω ή να σου φιλησω το χερι.
Βοηθα κι εσυ ρε Βανια.

- P.A.O.K.jim
Συγνώμη που σε αμφισβήτησαP.A.O.K.jim έγραψε:Κάποιος μας κάνει πλάκα εύχομαι να μην είσαι εσύ

ΆσταKOSTAS54 έγραψε:Άρα τζάμπα πάνε πάλι τα λεφτά. Πεταμένα.eorptol1 έγραψε:Όλα λάθος αυτός ο άνθρωποςΦουτσίνι έγραψε:Με λάθος τροπο αλλα το χέρι μπήκε στην τσέπη

- kataramenos5
Αμα δεις κανα ΝΒ για ΤΔ ή τον ΓΧ το Μαρτιο τοτε θα με νιωσεις.adam04 έγραψε:ακομα εχεις διλημαkataramenos5 έγραψε:Ειναι κατι τετοιες μερες που δε ξερω αν πρεπει να σου δαγκωσω ή να σου φιλησω το χερι.
Βοηθα κι εσυ ρε Βανια.
Το τι σου έχω σουρει δε λέγετε,αυτό που έκανες σήμερα δε θα το ξεχάσει ποτέ κανένας ΠΑΟΚτσης.
Έφτασε η ώρα Ιβάν,μας το χρωστάει η γαμημένη η ιστορία.
- navigator11
Προσωπικά, Μπάνε μου, πρώτα δε θα ξεχάσω την πληρωμή των χρεών. Εξαιρετική και η χθεσινή μέρα. Αλλά ...obanebane έγραψε:Το τι σου έχω σουρει δε λέγετε,αυτό που έκανες σήμερα δε θα το ξεχάσει ποτέ κανένας ΠΑΟΚτσης.
Σε κάθε περίπτωση, ο άνθρωπος δείχνει έμπρακτα ότι νοιάζεται για το "δούρειο ίππο" της επιχειρηματικής του εισβολής στην Ελλάδα. Συγνώμη που το γράφω έτσι αλλά πριν μόλις μια βδομάδα τέτοιες μαλακίες ακούγαμε και διαβάζαμε. Τέλος πάντων ...
-