Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
Αν πάρουμε και άλλους δύο ελεύθερους (αριστερό μπακ, φορ) και θα έχουμε μια σχετικά ισορροπημένη ομάδα.
Θα ήταν ισορροπημένη αν έφευγαν οι Brkic, Leovac και Cimirot και αν υπολογιζόταν ο Κων/νιδης.
Θα ήταν ισορροπημένη αν έφευγαν οι Brkic, Leovac και Cimirot και αν υπολογιζόταν ο Κων/νιδης.
Εγω παντως δινω αρκετες πιθανοτητες ο Ζαμπρανο να μην ειναι η τελευταια προσθηκη.Πιστευω οτι θα μας απασχολησει η λιστα των ελευθερων επιθετικων.
για ελευθερο σεντερ φορ και κανα αριστερο μπακ λες ε?joshua έγραψε:Εγω παντως δινω αρκετες πιθανοτητες ο Ζαμπρανο να μην ειναι η τελευταια προσθηκη.Πιστευω οτι θα μας απασχολησει η λιστα των ελευθερων επιθετικων.
Δεν έχω διαβάσει τίποτα και θα διαβάσω τις τεελυταίες 100 σελίδες το βράδυ για να σπάσω πλάκα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι νοιώθω πολύ συγκινημένος που γύρισε ο παικταράς σπίτι του και ένα μεγάλο μπράβο στον Ιβάν για όλα.
Ζω για την στιγμή να δω αυτή την τριπλέτα στην Τούμπα....
Μακ - Πρίγιο - Βιερίνια
Εκσπερμάτωση.
Μακ - Πρίγιο - Βιερίνια
Εκσπερμάτωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpool την Πέμ 31 Αύγ 2017, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
στο μεταξυ με Ρευ, Ζαμπρανο, ισως Λεβεκ, Ελ Καντουρι, Μαουρισιο, Μακ και Βιερινια..
μιλαμε για 6 η 7/11 καινουργια εντεκαδα..
επισης και Καντουρι και Βιερινια και Μαουρισιο εχουν πολυ καλο σουτ, να απειλουμε πλεον και εκτος περιοχης
προβλεπονται γουστα φετος τρελα
σολντ αουτ ολα τα εκτος μεχρι να ξαναγυρισουμε απο τιμωρια στην Τουμπα...
υγ πολλοι εξαφανισμενοι "ΠΑΟΚτσηδες" σημερα..που κελαηδουσαν μονο την προηγουμενη βδομαδα
μιλαμε για 6 η 7/11 καινουργια εντεκαδα..
επισης και Καντουρι και Βιερινια και Μαουρισιο εχουν πολυ καλο σουτ, να απειλουμε πλεον και εκτος περιοχης
προβλεπονται γουστα φετος τρελα
σολντ αουτ ολα τα εκτος μεχρι να ξαναγυρισουμε απο τιμωρια στην Τουμπα...
υγ πολλοι εξαφανισμενοι "ΠΑΟΚτσηδες" σημερα..που κελαηδουσαν μονο την προηγουμενη βδομαδα
- anekfrastos
Το Μαράκι ρε πανιά δεν τo σκέφτεται κανένας ρε......δωμάτιο ξέρουμε να στειλω κανά λουλούδι;;;;
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
- Dinos_Liverpool
Άσε τους εξαφανισμένους, σήμερα όλοι εδώ.
Πέτρο, να λήξουμε το μπαν του Stalker; Μέρα γιορτής σήμερα!
Άντε, σε παρακαλώ πολύ!
Πέτρο, να λήξουμε το μπαν του Stalker; Μέρα γιορτής σήμερα!
Άντε, σε παρακαλώ πολύ!
cellophan έγραψε:Το Μαράκι ρε πανιά δεν τo σκέφτεται κανένας ρε......δωμάτιο ξέρουμε να στειλω κανά λουλούδι;;;;

Στείλε και στον Ραζβαν κανενα...δεν τον βλέπω καλα κι αυτον

-
Από ότι καταλαβαίνετε μετά απο αυτές τις εξελίξεις... Θα ξαναβγώ πάλι 4 μέρες πρίν την λήξη των μεταγραφών και θα ανακοινώνω Τέλος μεταγραφών...Σε κάθε μεταγραφικη περίοδο...Πιστεύω μας έφερε γούρι...Κανονικά όμως με ανταλλαγή email με τον Κώστα...
ΙΒΑΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και επειδή και εγω παρακάλαγα για Ζαμπράνο ΜΑΣ ΧΡΗΖΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΡΩΤΟ ΦΑΒΟΡΙ
ΙΒΑΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και επειδή και εγω παρακάλαγα για Ζαμπράνο ΜΑΣ ΧΡΗΖΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΡΩΤΟ ΦΑΒΟΡΙ
- thanos-xanthi
Ντινο νομιζω οσοι εγραφαν για καβουρια
οτι τα σταζει στα καναλια κι απο δω κι απο κει
και στον ΠΑΟΚ τιποτα..
ασχετα τι ειχε χωσει για χρεη και αλλες χρησεις μεχρι χτες
πλεον θα εχουν καταπιει γλωσσα
τετοια εσωστρεφεια που πηγε να προκαλεσει ο καθε καραγκιοζης με ενα μικροφωνο, τωρα πρεπει να γυρισει μπουμερανγκ
αιντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ
οτι τα σταζει στα καναλια κι απο δω κι απο κει
και στον ΠΑΟΚ τιποτα..
ασχετα τι ειχε χωσει για χρεη και αλλες χρησεις μεχρι χτες
πλεον θα εχουν καταπιει γλωσσα
τετοια εσωστρεφεια που πηγε να προκαλεσει ο καθε καραγκιοζης με ενα μικροφωνο, τωρα πρεπει να γυρισει μπουμερανγκ
αιντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ
- Petros1988