Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
- paokagrinio
- Petros1988
- pirate_salonica
-
Gawain1978
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ
Ελααααα μωρη τρελααααα καλως τοοον!! Εχουμε και 2 ωρες να κλείσει κ ο περουβιανος!!

ο ΠΑΟΚ είναι 1 χαρά / 5 λύπες. έτσι έχω μάθει τόσα χρόνια
ελπίζω τη χαρά τη σημερινή να μην την χρυσοπληρώσουμε...
ελπίζω τη χαρά τη σημερινή να μην την χρυσοπληρώσουμε...
- Vasilis pap
Απίστευτα πράγματα σήμερα! Νιώθω τόσο υπερήφανος σαν ΠΑΟΚτσης! Σε ευχαριστώ πολύ Ιβάν! ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι χαλιαααα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μονο ο ΠΑΟΚ τα κανει αυτα. την προηγουμενη πεμπτη να σε κανει να χανεις τον υπνο σου απο τον αποκλεισμο και σε μια βδομαδα πεμπτη παλι...να μη μπορεις να κοιμηθεις απο την κ@υλα!!!!!
ετσι μπραβο ρε βιερινια!!!! ξαναγυρνα σπιτι!!!
ετσι μπραβο ρε βιερινια!!!! ξαναγυρνα σπιτι!!!
Κάθομαι το πρωί στο μπαλκόνι κ απολαμβάνω τον καφέ μου...
Ο βαζελος περιπτεράς με πικάρει φωνάζοντας μου κατι ακαταλαβίστικα για μου ΙΕ ·αρπαγή Σουηδού και τετοια..
Του λεω...οι δικοί μας ακομα πίνουν καφέ χαλλλλαρα...μετα τις 3 παίρνουν μπρος...περίμενε λίγο....
Πριν λίγο μου φωνάζει...ειναι τρελός αυτός;;;αν δεν είχατε αποκλειστεί τι θ αγόραζε;;;
Του λεω ...τον Παναθηναϊκό...

Ο βαζελος περιπτεράς με πικάρει φωνάζοντας μου κατι ακαταλαβίστικα για μου ΙΕ ·αρπαγή Σουηδού και τετοια..
Του λεω...οι δικοί μας ακομα πίνουν καφέ χαλλλλαρα...μετα τις 3 παίρνουν μπρος...περίμενε λίγο....
Πριν λίγο μου φωνάζει...ειναι τρελός αυτός;;;αν δεν είχατε αποκλειστεί τι θ αγόραζε;;;
Του λεω ...τον Παναθηναϊκό...
- Dimitris_L4
Ουφφφ, τα διάβασα όλα. Είναι δυνατόν;;; Είναι αλήθεια;;;
Κάποιοι κόντεψαν να μας πείσουν ότι όλα είναι μαύρα.
Μου άναβαν τα λαμπάκια με τους υπερβολικά γκρινιάρηδες. Αγαπάμε με τον τρόπο μας όμως ο καθένας αυτό το πάθος...
Τώρα όμως όλα ξεχνιούνται. Περίμενα αυτή τη στιγμή , , να καθαρίσει η ΕΠΟ και να δούμε αν μας δουλεύει ο Σαββίδης.
Ε λοιπόν αδέρφια δε μας δουλεύει.
Λάθη ναι και πολλά. Αλλά είπε κάτι και το εννοούσε.
Τ
Την πήραμε την απάντηση. Ουρά καβούρια ούτε παραμαγαζο. Θέλει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Πολύ μεγάλο. Και θα τον κάνει..

Κάποιοι κόντεψαν να μας πείσουν ότι όλα είναι μαύρα.
Μου άναβαν τα λαμπάκια με τους υπερβολικά γκρινιάρηδες. Αγαπάμε με τον τρόπο μας όμως ο καθένας αυτό το πάθος...
Τώρα όμως όλα ξεχνιούνται. Περίμενα αυτή τη στιγμή , , να καθαρίσει η ΕΠΟ και να δούμε αν μας δουλεύει ο Σαββίδης.
Ε λοιπόν αδέρφια δε μας δουλεύει.
Λάθη ναι και πολλά. Αλλά είπε κάτι και το εννοούσε.
Τ
Την πήραμε την απάντηση. Ουρά καβούρια ούτε παραμαγαζο. Θέλει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Πολύ μεγάλο. Και θα τον κάνει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 31 Αύγ 2017, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.