Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
giapas έγραψε:Έχεις στα χέρια σου το καλύτερο ροστερ που είχες ποτέ και το καλύτερο που θα μπορούσες να έχεις στη καριέρα σου.
Η ευκαιρία που παρουσιάζεται στη καριέρα σου , είναι μοναδική.
Θα φανεί αν μπορείς.
++++
Με την προσθηκη Βιερινια-Ζαμπρανο(αν ερθει τελικα) και χωρις ενδιαμεσα παιχνιδια(Ευρωπη),δεν δικαιολογεισαι με τιποτα αν δεν παρεις το πρωτο ΝΤΑΜΠΛ της ιστοριας μας,εστω ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Βασικα ο οποιωσδηποτε προπονητης θα το επαιρνε,εχοντας οι αλλοι ανταγωνιστες και Ευρωπη.
Οφ τοπικ.
Ποσο λαθος η απομακρυνση Ιβιτς.Με αυτον(Ιβιτς)και χωρις επιπλεον 10 αγωνες και με αυτο το ροστερ,ειμαι πεπεισμενος οτι θα το παιρναμε σιγουροτατα,το ΝΤΑΜΠΛ.
ΑΦΟΥ λύσουμε το θέμα της φυσικής κατάστασης (που δεν είναι δική σου ευθύνη), είμαι ειλικρινά ΠΟΛΥ περίεργος να δω πως θα καταφέρουμε να ΜΗΝ παίζουμε μπαλάρα σε κάθε ματς.
Έλεος πλέον έχουμε εξωπραγματικά πολλές λύσεις.
Ρόμβους τρίγωνα τετράγωνα ελικοειδή ό,τι θες μπορείς να παίξεις. ΑΠλά πάρε τα μαγνητάκια του πίνακα συστημάτων και πέτα τα από μακριά σα βελάκια. Ό,τι κάτσει, παίξτε όπου γουστάρτε.
Και τώρα Ράζβαν τέλος οι δικαιολογίες. Με τέτοια πυρηνικά όπλα παρουσίασε μια ομάδα έτοιμη για τίτλο. Αν σε πέρασε έστω και φευγαλέα σήμερα η αποτυχία από το μυαλό σου θα έπρεπε να έχεις παραιτηθεί ήδη. Καλό πρωτάθλημα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έβλεπα τις προάλλες ένα ντοκυμαντέρ για τα 25 χρόνια της EPL.
Kαλεσμένοι ήταν οι Keane από Μan UTD και Henry από Arsenal, τις δύο ομάδες που μαζί με την Chelsea
αυτά τα 25 χρόνια πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα.
Και οι δύο είπαν τα εξής, για τις ομάδες που πήραν το πρωτάθλημα. Καλοί παίχτες, καλό προπονητικό τιμ,
καλοί χαρακτήρες, καλά αποδυτήρια κι ας μην έκαναν όλοι παρέα με όλους εκτός γηπέδου,
κοινός στόχος, το ''εγώ'' κάτω απ την ομάδα και last but not least, τα 11 vs 11 των προπονήσεων
είχαν περισσότερη ένταση και πάθος από πολλά ματς του πρωταθλήματος.
Στόχος σου είναι να φτιάξεις μια ομάδα για να πάρει το πρωτάθλημα.
Απλό αλλά δύσκολο. Χρόνος, παρά τα εγκλήματα που έγιναν το καλοκαίρι, υπάρχει ακόμα
πέρυσι η Chelsea διαλύθηκε απ την Arsenal, αποφάσισε να τα αλλάξει όλα και κάνοντας 12 νίκες σερί
δεν ξανακοίταξε πίσω.
Σ αυτό το στόχο, θα πρέπει να απαιτήσεις, αν δεν υπάρχει ήδη, ομοψυχία απ όλους μέσα στο σύλλογο.
Αν δεν υπάρχει, το απαιτείς.
Αν δεν γίνει, παραιτείσαι.
Διλήμματα τέλος, αναποφασίστοι τέλος, δικαιολογίες τέλος, δεν χτίζουμε ομάδα, πάμε να το πάρουμε.
Δεν σε πάω μία, αλλά τα αποτελέσματα μετράνε κι έχεις την ευκαιρία να γράψεις ιστορία
και να μπεις στο πάνθεον του συλλόγου.
Ότι είπαν όλα τα παιδιά πριν από μένα. Το βασικό ρόστερ έτσι οπως διαμορφώθηκε θα στεκόταν άνετα στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Χωρίς Ευρώπη πλέον οτιδήποτε λιγότερο του Πρωταθλήματος θα είναι αποτυχία.