Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ηerman, ειναι ιδανικο τωρα το σεναριο στο κεντρο..και ο καθε μαουρισιο, θελει ενεργους-αξιους συμπαραστατες..
οχι οπως εγινε περσι με τσιμι ή οπως τοτε με νατχο που ηταν διπλα σε κατσε,μαδουρο και 33αρη λαζαρ..
αυτες ειναι οι πραγματικες συμπληγαδες για τις οποιες εγραφε προχθες ο παπας (ασχετα αν το εννοουσε αλλιως)
Ασε που τωρα ειναι στα μισα που μπορει να πιασει..
τεσπα, ιδωμεν, θετικη ενεργεια.
το βουλωνω λγκ, γτ φτανω και στα ορια του σπαμ
οχι οπως εγινε περσι με τσιμι ή οπως τοτε με νατχο που ηταν διπλα σε κατσε,μαδουρο και 33αρη λαζαρ..
αυτες ειναι οι πραγματικες συμπληγαδες για τις οποιες εγραφε προχθες ο παπας (ασχετα αν το εννοουσε αλλιως)
Ασε που τωρα ειναι στα μισα που μπορει να πιασει..
τεσπα, ιδωμεν, θετικη ενεργεια.
το βουλωνω λγκ, γτ φτανω και στα ορια του σπαμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 31 Αύγ 2017, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
simba προφανώς δε με χαλάνε οι περισσότερες επιλογές, ειδικά όταν είναι ποιοτικές. Απλώς εντάξει σημείωσα ότι πρέπει να πουλήσεις και κανέναν για να αγοράσεις, και καλώς ή κακώς ο Τσίμιροτ είναι αυτός που φαίνεται να έχει κάποια πέραση.
όσον αφορά στο χρόνο που απομένει για ολοκλήρωση μεταγραφών, το ιστορικό δείχνει ότι πολλές φορές η ΕΠΟ δίνει παράταση μετά από αίτημα ενδιαφερόμενων ομάδων μέχρι στις 1 τα ξημερώματα. Είναι μάλλον προφανές ότι Zambrano δεν προλαβαίνει να περάσει ιατρικά κλπ. Προλαβαίνει όμως να διαπραγματευτεί και να επιτύχει την ελευθερία του αν και εφόσον υπογραφεί προσύμφωνο μελλοντικής συνεργασίας που θα ενεργοποιηθεί με την επιτυχή κατάληξη των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων και να αποκτηθεί ο παίχτης στο περιθώριο του χρονικού ορίου για τους άνεργους (ελεύθερους) παίχτες.
F5, ποντικάκι, ότι προτιμά ο καθένας και ελπίζουμε και σε ευχάριστες εκπλήξεις
F5, ποντικάκι, ότι προτιμά ο καθένας και ελπίζουμε και σε ευχάριστες εκπλήξεις
- anekfrastos
Και έτσι όπως είμαστε να μείνουμε (με το Μαουρίτσιο εννοείται) πάλι γαμάτο ρόστερ έχουμε.
- kataramenos5
Στη Ριζούπολη θα γίνει προσκύνημα. Περιμένω πάρα πάρα πολύ κόσμο.berry έγραψε:δεν ξερω αμα παρουμε το πρωταθλημα το μονο σιγουρο οτι σε δυο κυριακες θα χ@σουμε στην πουτ@ν@ τη ριζουπολη που μας εχει βγαλει την παναγια απο μικρα παιδια....
Δικο μου κουφαλεεεεεεεες αντε γαμω την πουτανα μου ρε κοντοπορτογαλεεεεεεε 

- Kostas_Peraia4
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ανοιξτε τοπικ Ατελινο!!!!!!!!!!
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170831/0b77d75814da64fc63b92488bd0adf20.jpg[/img]
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170831/0b77d75814da64fc63b92488bd0adf20.jpg[/img]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotis την Πέμ 31 Αύγ 2017, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν υπήρχε ούτε μια πιθανότητα να πάμε σαν δυνατοί στα play-off του Τσ.Λ, αν δεν κατακτήσουμε το Ουέφα.johnys999 έγραψε:Το ότι αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, χάσαμε 5-6 μύρια άμεσα και για μια 5ετία θα κουβαλάμε τη βαθμολογία της χρονιάς αυτής που σημαίνει ότι είναι απίθανο για τα επόμενα χρόνια να πάμε στα πλει οφ του τσου λου ως δυνατοί μάλλον δεν είναι λεφτά χαμένα... Οκ, αλάνι ο Λούμπος!iasoiako έγραψε:Δηλαδή με το περίμενε την τελευταία στιγμή, ο ΠΑΟΚ από τις μειώσεις στη μεταγραφή του Βιερίνια συμβόλαιο και 1 μίριο στους Υλτεξ Λύκους, βγήκε η μεταγραφή του Μαουρίτσιο. Δεν είναι άσχημα.. Λούμπος αλάνι κακέ άνθρωπε.
Ελπίζω αυτά να λέγονται λόγω της ημέρας και μόνο
Ο Μίχελ σου έφερε πάρα πολύ καλούς παίκτες, δεν θυμάμαι ξάνα τέτοιο επίπεδο ρόστερ στον ΠΑΟΚ. Εσύ κάτσε και ασχολήσου με τον αποκλεισμό και βάζε το κακό πάντα στο νου σου. Ο αντικειμενικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη θέση και του χρόνου να καλύψει κενά για να μπει Τσ.Λ. Βεβαίως και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και δε με διακατέχει μιζέρια επειδή αποκλείστηκα. Ποδοσφαιρό είναι και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, δεν είμαστε στο μεσαίωνα να κρεμάμε ανθρώπους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Πέμ 31 Αύγ 2017, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το εμπειρο ποδοσφαιρικό ματι του Michel έβλεπε ότι η ομάδα με Γλύκο, Warda, Biseswar, Henrique, Cimirot, Κίτσιου ήταν πολύ soft και να σου ο Rey και να σου και ο Mak και να σου και ο Vieirinha και να σου και ο El Kaddouri και να σου και ο Mauricio και να σου και ο Zabrano (η ελπιδα πεθαινει τελευταία). Ολα αυτα περι αποχωρησεων και γκρινιας ειναι προϊον της ποδοσφαιρικης ημιμαθειας ημών των οπαδών και της δολιότητας των δημοσιογραφων.
ΥΓ: Εχω τη περιεργεια να δω κάπου το μέσο όρο ύψους της ενδεκάδας μας.
ΥΓ: Εχω τη περιεργεια να δω κάπου το μέσο όρο ύψους της ενδεκάδας μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος B&W την Πέμ 31 Αύγ 2017, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimpatra έγραψε:Έτσι φίλε μου.
Και διαβάζω από κάποιους τι είναι ο Τσιμιροτ λίγο καλύτερος Κάτσε, τι είναι ο Μαουρισιο καλύτερος Τσιμιροτ,
Ο άλλος τι παικταραδες φέρνει ο Βαζελος με λίγα χρήματα και τρελαίνομαι!!!!!
Πάρτε το χαμπάρι φέτος είναι η χρονιά μας, χωρίς μιζέρια πάμε για πρωτάθλημα.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφού σαν ΠΑΟΚτσίδες έτσι είμαστε ρε φίλος εννοείται φέτος είναι η χρονιά μας και με τις προσθήκες που κάναμε αν έρθει και με το καλό Vieirinha/Zambrano είμαστε πλήρης!
- Dinos_Liverpool
Καθάρισα εγώ για σένα... ρόμπα έγινα στα μάτια του Σνου!Dimg4 έγραψε:Δικο μου κουφαλεεεεεεεες αντε γαμω την πουτανα μου ρε κοντοπορτογαλεεεεεεε
Το νου σου, ανοίγεις νέο με καλή εισαγωγή, φωτό, πυροτεχνήματα, χειροβομβίδες, ναπάλμ κτλ.
Για νούμερο βάλε το [2] και βλέπουμε.. το πολύ-πολύ να ξηλωσει το [0] από τη φανέλα του ο Εορδαϊκάρας.
- Petros1988
Έφτασε ο Πωλ! 15.00 ακριβώς κύριος στο ραντεβού του. Χαχαχαχαχαχα
ρε παιδια αντε ο βιερινια κουτσα στραβα εκλεισε , με τον ζαπρανο τι εγινε τελικα ;;; θα παρουμε στοπερ ελευθερο ; τι προγραμματισμος εινια αυτος φετος ;;;