Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- Petros1988
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Τελίωσε παιδιά το γράφουν όλα το sites ναι πιστέψτε το ο ΒΙΕΡΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ!
Τραγωδία
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
Φεύγω για δουλειά με Mauricio και Vieirinha... φροντίστε να έχει κλείσει και το Λιοντάρι -αν και δεν καίγομαι- μέχρι τις 20:00 που θα ξαναμπώ... 

- buffalobill4
Καλο το happy mode on αλλα αν δεν κανεις ομαδα θα μπει και το ξεσκισμα mode και απο εκει δε γλιτώνει ουτε ο μαουρισιος ουτε ο καντουρις πολλω δε μαλλον ο Βιεϊρίνια που ευκολα από παικταρας δικο μας παιδι κλπ γινεται συνταξιουχος που ηρθε για τα τελευταια ένσημα σε θερμα κλιματα
- kataramenos5
+++++
Ειδικα αυτο το τελ πολυ το φοβαμαι γιατι ο παικτης δεν ειναι ετοιμος με βαση αυτα που διαβζουμε(αποχη απο προπονησεις κλπ)
Ειδικα αυτο το τελ πολυ το φοβαμαι γιατι ο παικτης δεν ειναι ετοιμος με βαση αυτα που διαβζουμε(αποχη απο προπονησεις κλπ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 31 Αύγ 2017, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
DimitrisS έγραψε:"Xαλαει του Αντελινο, δεν δινει το νουμερο 20 ο Κουλουρης!!"

Εορδαϊκάρα, έτσι και πάρει το 84 σε χαλάει;
- Dinos_Liverpool
3 φερνεις, μαουρισιο, καγκουρι, αντελινο..που προστιθενται στους ηδη 3-4 υπαρχοντες.
και με αστερισκο ο ψυχακιας απ'το περου.
Αυτοιαση λαιμαι.
και με αστερισκο ο ψυχακιας απ'το περου.
Αυτοιαση λαιμαι.
Σακχοβ πρωτον είναι παικταρα και δε δεχομαι κουβέντα επίσης έχω και Λάμπρου τι έχεις να πεις?simba έγραψε:εσυ που ανοιξες στανο-σαχοφ? ελα ρε σνου τωρα, δν παιζουνε μ'αυτα!sn0ufel4 έγραψε:Μαουριτσιο συγγνώμη Σιμπα αλλά θα ανοίξω εγώ.
Εκτός αν μου αφήσετε του Βιερινια!![]()
Ο Στανο ήταν μία κακή παρένθεση

Το ότι αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, χάσαμε 5-6 μύρια άμεσα και για μια 5ετία θα κουβαλάμε τη βαθμολογία της χρονιάς αυτής που σημαίνει ότι είναι απίθανο για τα επόμενα χρόνια να πάμε στα πλει οφ του τσου λου ως δυνατοί μάλλον δεν είναι λεφτά χαμένα... Οκ, αλάνι ο Λούμπος!iasoiako έγραψε:Δηλαδή με το περίμενε την τελευταία στιγμή, ο ΠΑΟΚ από τις μειώσεις στη μεταγραφή του Βιερίνια συμβόλαιο και 1 μίριο στους Υλτεξ Λύκους, βγήκε η μεταγραφή του Μαουρίτσιο. Δεν είναι άσχημα.. Λούμπος αλάνι κακέ άνθρωπε.
Ελπίζω αυτά να λέγονται λόγω της ημέρας και μόνο
Η φαση μου θυμιζει παλιες εποχες στο μπασκετ και την αγωνια των τοτε μεταγραφων για
οσους θυμουντε..Πρελιεβιτς,μπιλι βαρνερ,ντιλεινι ραντ ,κουκ,τερι μιλς,ουολτερ μπερι,
γαλακτερος,σαβιτς, αφοι κατσικι, μπαρλοου κλπ...
Ζω τις ιδιες στιγμες....
οσους θυμουντε..Πρελιεβιτς,μπιλι βαρνερ,ντιλεινι ραντ ,κουκ,τερι μιλς,ουολτερ μπερι,
γαλακτερος,σαβιτς, αφοι κατσικι, μπαρλοου κλπ...
Ζω τις ιδιες στιγμες....
- navigator11
Οκ, ας μην ευχαριστηθούμε σήμερα τουλάχιστον επειδή μεθαύριο μπορεί να μην νικήσουμε τον Απόλλωνα ξέρω γω ή επειδή αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 31 Αύγ 2017, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Καλα οχι οτι θελω να σας τη χαλασω. Ουτως η αλλως ο Βιεϊρίνια συγκεκριμενα ειναι καψουρα μου μεγαλη. Υπάρχει ομως μια ταινια εν ονοματι the truman show. Ετσι νιωθω καθε καλοκαιρι τετοια μερα. Και για αλλαγη ειπα φέτος να ψαξω προς τα που είναι η πορτα.