Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Εγώ να κρατήσουμε ΜΙΚΡΟ, ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ καλάθι για Αντελίνο.
Μακάρι να γίνει η δουλειά.
- sourmenetes
- Moderator
Απο πουθενα δεν προκυπτει αυτο.giliopoulos έγραψε:Tελειωσε ρε σεις τι περιμενετε. Δεν τον αφηνει ελευθερο η βολφσμπουργκ. Οποτε τον χειμωνα με ενα μικρο ανταλλαγμα.
Καμια βολφσμπουργκ δεν ειναι το προβλημα.
Και να ερθει ο Ζαμπράνο μήπως θα παίζει;
Έξω θα είναι απο κάρτες και τιμωρίες...πάλι ο Στέλιος θα παίζει
Έξω θα είναι απο κάρτες και τιμωρίες...πάλι ο Στέλιος θα παίζει

- Petros1988
Πάντως αυτο που θέλω να σημειώσω ως παρατήρηση είναι ότι όταν πριν 10 μέρες ακούστηκε ο Σουηδός της Τζένοα για εμάς λέγανε ενα χαφ της Τζένοα είναι!Τώρα που τον πήρε ο Βάζελος όλα τα Αθηναικά Σαιτ γράφουνε παικταράς διεθνής θα κάνει τη διαφορά κ.τ.λ!Φανταστείτε τι πόλεμο δεχόμαστε απο κάτω!Δηλαδή αυτοί άν πέρνανε αυτους που πήραμε εμείς θα μιλούσαν μέχρι και για ομαδάρα που θα πάρουνε Champions leugeua!
- episimos73
Καλημέρα Σουρμενίτη. Που εντοπίζεις εσύ το πρόβλημα;sourmenetes έγραψε:Απο πουθενα δεν προκυπτει αυτο.giliopoulos έγραψε:Tελειωσε ρε σεις τι περιμενετε. Δεν τον αφηνει ελευθερο η βολφσμπουργκ. Οποτε τον χειμωνα με ενα μικρο ανταλλαγμα.
- Sick Bastard
Πραγματικά.Sekeris4 έγραψε:Ας ανακοινωθει πρωτα ο μαουρισιο και βλεπουμε για βιειρινια
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω καθόλου.
Οι άλλοι τους ανακοινώνουν πριν έρθουν Ελλάδα κι εμείς 2-3 μέρες αφού έρθουν στη χώρα
κι ενώ παίζουμε ματς. Μήπως αυτό περιμένουν για να τον ανακοινώσουν να μη χαλάσει το γούρι.
Κανείς δεν ξέρει ποιό είναι το πρόβλημα.sourmenetes έγραψε:Απο πουθενα δεν προκυπτει αυτο.giliopoulos έγραψε:Tελειωσε ρε σεις τι περιμενετε. Δεν τον αφηνει ελευθερο η βολφσμπουργκ. Οποτε τον χειμωνα με ενα μικρο ανταλλαγμα.
Μάλιστα, πολλοί λένε ότι δεν υπάρχει καν πρόβλημα.
Ας περασει η μερα με το καλο και συζηταμε μετα για το κατα ποσο απαξιωνουν το ροστερ της ομαδας οι οπαδοι η αυτοι που ειναι υπευθυνοι για τον καταρτισμο του...
- pirate_salonica
- Petros1988
Μισό να δώ αν και νομίζω πως όχι!pirate_salonica έγραψε:Ερώτηση κρίσεως: Το 20 το έχει κανείς?
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
- Petros1988
΄Petros1988 έγραψε:Μισό να δώ αν και νομίζω πως όχι!pirate_salonica έγραψε:Ερώτηση κρίσεως: Το 20 το έχει κανείς?
Κουλούρης
- Petros1988
- Dinos_Liverpool
Για το εάν θα γίνει τελικά η μεταγραφή ή για αυτά που πρέπει να περιμένουμε;rainmaker έγραψε:Εγώ να κρατήσουμε ΜΙΚΡΟ, ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ καλάθι για Αντελίνο.
Η μεταγραφή είναι στο παρά πέντε, πάντως, γι' αυτό κι εγώ κρατάω μεγάλο καλάθι. Διότι και η μεταγραφή κατά 99% θα γίνει (εάν δεν γίνει, εδώ που φτάσανε οι επαφές και οι συμφωνίες, θα είναι τεράστια ξενέρα!) και ο άνθρωπος είναι παικταράς και θα προσφέρει (και πάλι) τα μέγιστα.
Μεγάλη ποδοσφαιρική πάστα!
Άντε, ρε παικταρά, γύρνα πίσω στο σπίτι σου!
- sourmenetes
- Moderator
Αν δεν ειναι ουτε ο παικτης ουτε η βολφσμπουργκ τι αλλο μενει sick;;;Sick Bastard έγραψε:Πραγματικά.Sekeris4 έγραψε:Ας ανακοινωθει πρωτα ο μαουρισιο και βλεπουμε για βιειρινια
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω καθόλου.
Οι άλλοι τους ανακοινώνουν πριν έρθουν Ελλάδα κι εμείς 2-3 μέρες αφού έρθουν στη χώρα
κι ενώ παίζουμε ματς. Μήπως αυτό περιμένουν για να τον ανακοινώσουν να μη χαλάσει το γούρι.
Κανείς δεν ξέρει ποιό είναι το πρόβλημα.sourmenetes έγραψε:Απο πουθενα δεν προκυπτει αυτο.giliopoulos έγραψε:Tελειωσε ρε σεις τι περιμενετε. Δεν τον αφηνει ελευθερο η βολφσμπουργκ. Οποτε τον χειμωνα με ενα μικρο ανταλλαγμα.
Μάλιστα, πολλοί λένε ότι δεν υπάρχει καν πρόβλημα.