Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
οι Wolfsburg πηρε δανεικο τον origi τις λιβερπουλ, και μαλλον ο αντρε δεν χωραει στο ροστερ τους
- john4serres
Αν θέλουμε δανεικό μπάλωμα, βρίσκουμε από Καμπιονάτο.
Όπως ο βάζελος.
Όπως ο βάζελος.
σωστος μακαρι να δουμε 3 ανακοινωσεις mauricio, Zamprano , vieirinhia να τρελαθουμε εντελοςDaRkFeaR έγραψε:Βλέπω αύριο μόνο να φοράει ο Mauricio την ασπρόμαυρη φανέλα.SOSA έγραψε:μακαρι αυριο το πρωι να δουμε τον ζαμπρανο και τον αντρε να φορανε την ασπραυμαυρη φανελα![]()

- Dimitris_L4
Ενταξει απο την στιγμη που δεν ακουστηκε τιποτα σημερα για στοπερ νομιζω οτι μπορουμε να το ξεχασουμε.Περιπτωση να ολοκληρωσουμε αυριο την αποκτηση Βιερινια,ισως καποια πωληση και να φερουμε και αμυντικο ειναι χλωμο εως απιθανο.Κραταω μια επιφυλαξη για πιθανη αποκτηση επιθετικου απο την λιστα των ελευθερων καθως αναζητουμε συμπληρωματικο παικτη.Δεν χρειαζεται να το ξαναπω αλλα το θεωρω τεραστιο λαθος αντισοιχο της μη αποκτησης επιθετικου κατα την περσινη χρονια.
- navigator11
Ξεφφφφφφυσαω γιατί έχω ανεβάσει πίεση.
Ιβάν φέρε επιτέλους Αντελίνο ΚΑΙ στόπερ. Επιτέλους πέντε χρόνια ημίμετρα σου στοίχισαν εκατομμύρια και η ομάδα έκανε μια τρύπα στο νερο.
Φτάνει πια ρε πουστη φερτους να τα σαρωσουμε όλα.
Έλεος με τα σχεδόν.
Αντελίνο ΚΑΙ Ζαμπρανο.
Όχι άλλες δικαιολογίες, όχι αλλά σχεδόν, όχι άλλα "αχ τι κρίμα δε προλάβαμε". Ήταν απ την αρχή αστείο, τώρα πια είναι κοροϊδία να περιμένουμε τελευταία μέρα των μεταγραφών ένα παίκτη που όχι μόνο είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑ αλλά μας περίμενε τρεις μήνες ( Αντελίνο) ! Καθώς και έναν παίκτη που η ομάδα χρειάζεται εδώ και τρία χρονια (Σοβαρο, δυνατό στόπερ).
Ειλικρινά αύριο για μένα κρίνονται πολλα για τη χρονιά αλλά και για τη στάση και την άποψη μου ως οπαδού.
Ιβάν φέρε επιτέλους Αντελίνο ΚΑΙ στόπερ. Επιτέλους πέντε χρόνια ημίμετρα σου στοίχισαν εκατομμύρια και η ομάδα έκανε μια τρύπα στο νερο.
Φτάνει πια ρε πουστη φερτους να τα σαρωσουμε όλα.
Έλεος με τα σχεδόν.
Αντελίνο ΚΑΙ Ζαμπρανο.
Όχι άλλες δικαιολογίες, όχι αλλά σχεδόν, όχι άλλα "αχ τι κρίμα δε προλάβαμε". Ήταν απ την αρχή αστείο, τώρα πια είναι κοροϊδία να περιμένουμε τελευταία μέρα των μεταγραφών ένα παίκτη που όχι μόνο είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑ αλλά μας περίμενε τρεις μήνες ( Αντελίνο) ! Καθώς και έναν παίκτη που η ομάδα χρειάζεται εδώ και τρία χρονια (Σοβαρο, δυνατό στόπερ).
Ειλικρινά αύριο για μένα κρίνονται πολλα για τη χρονιά αλλά και για τη στάση και την άποψη μου ως οπαδού.
Εγώ πάντως, επειδή έλεγα πάντα ότι όταν νιώσει ο Σαββίδης ότι δεν τον τρώνε μέσω επο-κεδ κλπ θα τα χώσει, εξακολουθώ να πιστεύω-ελπίζω ότι θα κάνει αυτό που θα του πουν ότι πρέπει και αν αυτό είναι και αμυντικός, αυτός θα έρθει.
Γιατί με 2 σεντερ φορ είμαστε εντάξει όταν οι σοβαρες ομαδες εχουν 3 και 4; Για μένα ο σέντερ φορ είναι η μισή ομαδα. Αυτός που βαζει το γκολ ή που γεμιζει τη περιοχη για να ανεβουν και οι αλλοι για να σκοράρουν.rainmaker έγραψε:Ξεφφφφφφυσαω γιατί έχω ανεβάσει πίεση.
Χωρις σεντερ φορ εισαι μιση ομαδα και θα πρεπει παντα στη 18 άδα να εχεις αν οχι 2 ισαξιους σεντερ φορ, εναν δυνατο κι εναν λιγο υποδεεστερο.
Ορθολογική σκέψη!trouman έγραψε:Εγώ πάντως, επειδή έλεγα πάντα ότι όταν νιώσει ο Σαββίδης ότι δεν τον τρώνε μέσω επο-κεδ κλπ θα τα χώσει, εξακολουθώ να πιστεύω-ελπίζω ότι θα κάνει αυτό που θα του πουν ότι πρέπει και αν αυτό είναι και αμυντικός, αυτός θα έρθει.
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι πως όποιος έρχεται θέλουμε να είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε.
Ο Ρέι είναι καλύτερος από τον Γλύκο, ο Μαουρίσιο από Κάνιας-Τσίμιροτ, ο Μακ θεωρητικά καλύτερος από Τζάλμα-Ενρίκε, ο Ελ Καντουρί καλύτερος από Μπις-Πέλκα. Την ίδια αναβάθμιση ψάχνουμε και με Βιεϊρίνια, την ίδια και με τον κεντρικό αμυντικό. Ο Ζαμπράνο (ή άλλος σε αντίστοιχο επίπεδο) καλώς να ορίσει, αλλιώς θα μείνουμε με αυτούς που έχουμε.
Ο Ρέι είναι καλύτερος από τον Γλύκο, ο Μαουρίσιο από Κάνιας-Τσίμιροτ, ο Μακ θεωρητικά καλύτερος από Τζάλμα-Ενρίκε, ο Ελ Καντουρί καλύτερος από Μπις-Πέλκα. Την ίδια αναβάθμιση ψάχνουμε και με Βιεϊρίνια, την ίδια και με τον κεντρικό αμυντικό. Ο Ζαμπράνο (ή άλλος σε αντίστοιχο επίπεδο) καλώς να ορίσει, αλλιώς θα μείνουμε με αυτούς που έχουμε.
αν δεν ανακοινωθει αυριο Βιερινια λεω να μην μπω για μερικες μερες στο φορουμ!δεν θα αντεξω την γκρινια 

Ηδη η sportime με τον Τοσκιτση να ειναι ισως αυτη τη στιγμη ο πιο εγκυρος απο τους ρεπορτερ κυκλοφορει με εξωφυλο που θεωρει απιθανο να αποκτηθει στοπερ.Το ξεχναμε παιδια...Αλλο ενα αυτογκολ απο τα πολλα,δεν πειραζει εχουμε 4 τερματοφυλακες...
βασικα δεν μπορω να καταλαβω τ δε δινουν το βεργιδη οι μπούφοι...του χρονου τον παιρνουμε τζαμπα...εστω και 100 χιλιαρικα να παρουν κερδος δε θα ναι...ελπιζω αυριο να ανακοινωθεί εστω ο αντελινο