Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- nikospaok66
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ανακοινώστε κάποιον επιτέλους!!! Έστω Μαουρίτσιο!!! Λυπηθείτε μας!!! Γμτ πιο ΠΑΟΚ πεθαίνεις!!!
Ωχ αμάν, δεν έφαγα μπαν υπερασπιζόμενος τον Σάλπι, εκφράζοντας την απέχθεια μου για το μοντέλο Πάμπλο και όλα αυτά υπό το καθεστώς μου αρέσει και ο Τζιόλης και θα το φάω τώρα? Πως την πάτησα έτσι ρε π@@στη μου......?Sick Bastard έγραψε:όχι μόνο την αποκλείουμε
αλλά μπανάρουμε κι αυτόν που την προτείνει
μακαρι αυριο το πρωι να δουμε τον ζαμπρανο και τον αντρε να φορανε την ασπραυμαυρη φανελα

H Ζενίτ άφησε ελεύθερο τον Μολό, που έπαιξε πολλά παιχνίδια ως CF και έχει τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που λέμε (εμείς) ότι χρειαζόμαστε. Βέβαια για να σπάσει το συμβόλαιο σήμερα μάλλον έχει βρεθεί η ομάδα
Κάπου έχω κρατημένη την Newcastle (την πουλούσαν και ως ΠAOK) αγοράσμένη από την Πανελλήνιο αγορά με αιματηρές οικονομίες από τα πουρμπουαρ στο βενζινάδικο. Θυμάμαι της είχα αλλάξει και το vanilla τέρμα που είχε από τη μάνα της, με έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα με πράσινη φανέλα και θέση χεριών σε πλαινή εκτίναξη....θα την αναζητήσω και θα ανεβάσω φωτογραφία.....με συγκινήσατε ρε μπαγάσες.Rizla έγραψε:Ποια ταβλα; σε ρολο καθε μερα σιδερωμα η συγχωρεμενη και βουρ στα πεζοδρομια για παιχνιδι.
Και οι δυο θα ερθουν εχε πιστη...
Υ.Σ. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει κερδίσει τον πρωταθλητή Ελλάδος 1985 στην έδρα του με 1-2. Έχασε στην έδρα της 1-0. Μέχρι και στο Σουμπουτέο ο ΠΑΟΚ ίδιος είναι......
- Dimitris_L4
Αλλη μια μερα περασε ντουκου...αδυνατω να πιστεψω οτι αυριο θα ανακοινωθουν 3 παιχτες..βασικα πιστευ οτι μονο μαουριτσιο θα δουμε...ουτε καν αντελινο..
- BlackBlockAttack
Τα ζωα μου αργα...
Ολοι καπως κινηθηκαν σημερα και εμεις δε καταφεραμε να ανακοινωσουμε παικτη που εχει ερθει απο χθες...
Ουτε "παπας" δε κυκλοφορησε
Ολοι καπως κινηθηκαν σημερα και εμεις δε καταφεραμε να ανακοινωσουμε παικτη που εχει ερθει απο χθες...
Ουτε "παπας" δε κυκλοφορησε
Αν τελικα χαλασει του Βιερινια θα γινει ο τριτος παγκοσμιος εδω μεσα.
- john4serres
Πρέπει να πάρουμε στόπερ οπωσδήποτε. Είναι μεγάλη η τρύπα. Στο κέντρο κλείσαμε καλά και κανονικά σε μια νορμάλ ομάδα θα έπρεπε να ψάχνουμε για φορ και όχι εξτρέμ αλλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι σε πιάνει το συναίσθημα και όχι η λογική. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό τελικά.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
- navigator11
Εγώ βλεπω να μην ανακοινώνεται κανείς και να φεύγει και κόσμος σήμερα! Όλα σκατά, αφήστε παίδες. Μεγάλη απογοήτεψη ...
Γιατί ρε γαμώτη (ρ)έτσι;;
Γιατί ρε γαμώτη (ρ)έτσι;;
Βλέπω αύριο μόνο να φοράει ο Mauricio την ασπρόμαυρη φανέλα.SOSA έγραψε:μακαρι αυριο το πρωι να δουμε τον ζαμπρανο και τον αντρε να φορανε την ασπραυμαυρη φανελα![]()
οι δανεικοι αυριο,οι ελευθεροι μεχρι τις 11 Σεπτεμβριου
Βρε ανακοινωστε Βιερινια και Μαουριτσιο αυριο και βλεπουμε για CB απτους ελευθερους.Πιστευω εστω εναν CB τυπου Κρεσπο βρισκουμε στην ελευθερη αγορα,Βιερινιες οχι ομως. Και για να σας πω προσωπικη αποψη,πιστευω με το που κλεισει το deal με Ενρικε εχει ανακοινωθει και ο Βιερινια.
Βρε ανακοινωστε Βιερινια και Μαουριτσιο αυριο και βλεπουμε για CB απτους ελευθερους.Πιστευω εστω εναν CB τυπου Κρεσπο βρισκουμε στην ελευθερη αγορα,Βιερινιες οχι ομως. Και για να σας πω προσωπικη αποψη,πιστευω με το που κλεισει το deal με Ενρικε εχει ανακοινωθει και ο Βιερινια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Τετ 30 Αύγ 2017, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BlackBlockAttack
Αλλα σοβαρα στοπερ πλην Ζαμπρανο δεν υπαρχουν?
Καποιος δανεικος που δε χωραει στην ομαδα του αλλα ειναι πολυ καλος για το ελληνικο πρωταθλημα?
Ολοκληρο καλοκαιρι δε βρεθηκε καποιος στα λεφτα που μπορουμε να δωσουμε?
Καποιος δανεικος που δε χωραει στην ομαδα του αλλα ειναι πολυ καλος για το ελληνικο πρωταθλημα?
Ολοκληρο καλοκαιρι δε βρεθηκε καποιος στα λεφτα που μπορουμε να δωσουμε?