Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

kataramenos5 έγραψε:
Lubos έγραψε:Για τον Βιεϊρίνια: Tο θέμα δεν το χειρίζoμαι εγώ ο ίδιος, είναι μια περίπτωση που χρειάζεται πολλά χρήματα."
http://www.paokmania.gr/podosfairo/syne ... i-tou-ivan

Εαν δε χειριζεται το θεμα ο ΤΔ τοτε ποιος? :?: :?: :?
Αυτο δειχνει οτι στον εκαστοτε τδ δεν εχει δινεται συγκεκριμενο μπατζετ..δεν μπορει να γινει πιο ξεκαθαρο πλεον...οταν σ λεει οτι ειναι στο χερι του σαββιδη σημαινει οτι θα κλεισει εαν δωσει τα λεφτα...αρα...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Και να το πάω παρακάτω ,αφού ο Μιχελ δε χειρίζεται αυτό το θέμα.
Αν το χειριστεί ο Ιβαν , δώσει το κάτι παραπάνω κι έρθει ο παικταρας... όλα καλά ε;
Αν στον επόμενο παικταρά πάει ο Μιχελ για διαπραγματεύσεις κι αυτός , γνωρίζοντας το τρόπο λειτουργίας του Ιβαν , κάνει τσαλιμάκια και κονξες; Αφού ξέρει ότι ο Ιβαν αν θέλει θα το χειριστεί ο ίδιος και θα ανοίξει η κάνουλα. Αυτό δεν αποδυναμώνει τη θέση του τδ , δε τον καθιστά μαριονέτα;

Και μετά συζητάμε πράγματα εντελώς ανούσια και κάνουμε κριτική στον οποιοδήποτε Μιχελ.

Μέρες χαράς που έχουμε , δε γίνεται να μη μας τις μαυρίσουν με τα απίθανα που γίνονται στο τρόπο διοίκησης μας.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Giapas απλά πρέπει να πάρει 100% τα εύσημα ο μεγαλομέτοχος κι όλοι οι άλλοι τίποτα.
Θα μου πεις, αυτός πληρώνει.
ΟΚ τότε να τους καταργήσει όλους και να διαπραγματεύεται τα πάντα. Να δούμε, θα πληρώσει περισσότερα ή όχι;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να τα πάρει τα εύσημα τεο μου , κανένα πρόβλημα. Αυτός είναι ιδιοκτήτης , πληρώνει και το αξίζει.
Απλά δε χρειάζομαι τδ . Να είναι full time job , να βγάζει έτσι τη καψούρα του για την ομάδα. Εγώ το δέχομαι και είναι πιο fair. Ας το κάνει ο Γιώργης , που φαίνεται ότι έχει καψούρα .

Απλά , συνολικά το έργο θα έβγαινε φτηνότερο για τον Ιβαν αν δεν επέμβαινε και έδινε τα κλειδιά σε ένα τδ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ο Σαββιδης ο ιδιος αποκλειεται να ασχολειται προσωπικα,να ερχεται σ επαφη με πχ σ επαφη με τον Τδ των γερμανων κλπ.Αυτος δινει εγκριση για τα ποσα.Αρα καποιος αλλος, που ουσιαστικα κανει αυτο που θα κανε ο ΤΔ Διαπραγματευση.Ποιος ειναι αυτος και γιατι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 30 Αύγ 2017, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

giapas έγραψε:Να τα πάρει τα εύσημα τεο μου , κανένα πρόβλημα. Αυτός είναι ιδιοκτήτης , πληρώνει και το αξίζει.
Απλά δε χρειάζομαι τδ . Να είναι full time job , να βγάζει έτσι τη καψούρα του για την ομάδα. Εγώ το δέχομαι και είναι πιο fair. Ας το κάνει ο Γιώργης , που φαίνεται ότι έχει καψούρα .

Απλά , συνολικά το έργο θα έβγαινε φτηνότερο για τον Ιβαν αν δεν επέμβαινε και έδινε τα κλειδιά σε ένα τδ.
Άρα, συμφωνούμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dinos_Liverpool έγραψε:
goran 64 έγραψε:29 Αυγούστου 2017, ώρα 13:30...Ακόμα εδώ είναι αυτός?

Ενώ είχε δηλώσει δημόσια ότι μέχρι 15 Ιουλίου θα χαμε κλείσει το 90% των μεταγραφών μας?
Ενώ δεν κατάφερε καν να δανείσει τον φαραώ και να αποδεσμεύσει τον Μπρκιτς?
Ενώ "χαρίσαμε" τον αρχηγό μας δίχως ανταλλάγματα αλλά μόνο με κάποιο ποσοστό μεταπώλησης στα 29 του?
Ενώ "αφελλήνισε" το ρόστερ μας και δεν κράτησε ούτε καν τα σωστά αναπληρωματικά ακραία μπακ?
Ενώ χρειαζόμαστε ακόμα χαφ, στόπερ και μπακ απ του Πρίγιο επιθετικό για να χουμε κάποιες ελπίδες για Κύπελλο?
Ενώ τελεί υπό παραίτηση κάνει και δηλώσεις στους Αζέρους ότι διαπραγματευόμαστε με την Καραμπλιάχ?
Ενώ πουλάμε με χασούρα και αγοράζουμε πληρώνοντας Ρώσικες-Τούρκικες υπεραξίες και το Μαράκι ουρλιάζει?
Ενώ μαζεύτηκαν από πέρσι πάνω από 45 επαγγελματικά συμβόλαια να πληρώνουμε και δεν πουλάμε παίχτες?
Ενώ φέτος μπαίνουμε μέσα 27,5 μύρια με τα μυαλά που κουβαλάει*** deleted ***?
Ενώ δεν έκανε καν προεργασία για προπονητή, προσπαθώντας επίμονα-άστοχα να κρατήσει τον προηγούμενο?
Ενώ έδιωξε προπονητή (που τον επέλεξε με τον Πρόεδρο) σε 50 μέρες, παρ ότι έφερε μια Ευρωπαϊκή πρόκριση?
Ενώ καθυστερώντας στην τέλεση του έργου του για οικονομία, έχουμε ήδη αποκλειστεί απ τους ομίλους του E.L.?
Ενώ η ομάδα σέρνεται και χρειάζεται-ξεκινάει εκ νέου mini προετοιμασία μπας και συνέλθει?
Ενώ έχουμε Τεχνικό Διευθυντή στις ακαδημίες μας ένα στέλεχος της Λα Μασία, τον Αλσίνα, "χαραμίζοντας" τον?

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να (μην) κάνει για να φύγει-αντικατασταθεί? Να βγάλει όπλο και να μπει στην Μ. Ασίας 1?
Δεν τα βλέπει όλα αυτά ο Πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος ή όποιος άλλος ασχολείται (?) εκεί στην Π.Α.Ε.?
Επιτέλους, έλεος ρε σεις, ήμαρτον, λυπηθείτε μας...Τε-λειώ-νε-τε...Τι άλλο να πω ο Χριστιανός?

Υ.Γ. Το σύνολο των "ενώ" είναι 14...Τυχαίο? :evil:
Γρηγόρη, τι ξέρεις για χαρτάκια που παίρνει και δίνει; Χειραγωγείται από μανατζαραίους;

Έλεος, ρε συ!

Πρόσεχε, σε παρακαλώ, και μη διασπείρεις λάσπες. Όλοι μας τρελαθήκαμε με τον αποκλεισμό, αλλά δεν φταίει για όλα ο Μίχελς.

Η συγκεκριμένη φράση θα διαγραφεί και θέλω να είσαι πιο προσεκτικός από δω και πέρα.
Ντίνο (πολύ σωστά έκανες και τα διέγραψες, ειδικότερα αν έγινε αναφορά) και λοιποί συμφορουμίτες...
Παραδέχομαι ότι, πάνω στην προσπάθεια μου να υποδείξω καθ' υπερβολήν τα λάθη του Μίχελ, η συγκεκριμένη φράση (που έχει ακουστεί μόνο απ τους ΑΡΔ) μου ξέφυγε, αποτελώντας προσβολή για τον Τ.Δ. μας και για εσάς...

Οι από μέρους μου αναπάντητες σκέψεις του T.H.E.O.S. (βρήκε-και σωστά κατά την άποψη μου- ότι αρκετά απ τα "λάθη του" προήλθαν απ την προγενέστερη λάθος επιλογή Στανόιεβιτς, η οποία όμως να μην ξεχνάμε ότι πάρθηκε με την συνδρομή του Ιβάν αλλά και του Γιώργου Σαββίδη, όπως ο ίδιος δήλωσε δημόσια στην παρουσίαση του) για όσα έγραψα και η απορία παραπάνω του kostomanolis περί μεταστροφής της άποψης μου για τον Μίχελ, θαρρώ ότι αποτελούν τουλάχιστον ενδείξεις για το εν λόγω post ότι είναι trol, διανθισμένο με κάποιες υπερβολικές φράσεις...

Άλλωστε όσοι διαβάζετε τις απόψεις μου σχεδόν δυο χρόνια τώρα, θα χετε καταλάβει ότι δεν είμαι κωλοτούμπας!!!!

Για τον Λιούμπος Μίχελ η άποψη μου ήταν και είναι ακόμα ότι αποτελεί το σοβαρότερο μέλος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Θα θελα να παραμείνει, συνεχίζοντας την σχετικά πετυχημένη δουλειά του δίχως παρεμβάσεις, ελλείψει καλύτερου!
Έχοντας πλέον ένα σταθερό μπάτζετ να διαχειριστεί, αποφασίζοντας αυτός πώς θα "τρέξει" το πλάνο του για έναν Π.Α.Ο.Κ. σοβαρό και ανταγωνιστικό, μέσα από τις όποιες αποκτήσεις-αποχωρήσεις παιχτών και προπονητών!!!!

Το κακό βέβαια είναι ότι, με τις λάθος παρεμβάσεις που έχουν γίνει, ειδικά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, πολλοί πλέον τον χαρακτηρίζουν "yes man", κάτι που γι αυτούς δεν δικαιολογείται αλλά για μένα αιτιολογείται...

Όπως και να χει απολογούμαι όπως οφείλω, παρότι ποτέ ξανά ως τώρα δεν διέσπειρα λάσπες για μέλος του ΠΑΟΚ!!!!

:pano:

Υ.Γ. Kostomanolis, το "χειροκροτητής και οπαδός" ατόμων όχι μόνο μακριά από μένα, αλλά αποτελεί προσβολή... :evil:
christos.paok.folegandros

Δημοσίευση από christos.paok.folegandros »

Παρε Στοπερ . παρε Στοπερ . παρε Στοπερ .
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Και σε κάποια φάση, ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί αργήσαμε τόσο πολύ.
Υπεύθυνα.
Δεν βιαζόμαστε άλλωστε, είναι φανερό.
christos.paok.folegandros

Δημοσίευση από christos.paok.folegandros »

Πάρε λιμπερο ρε παρε παικτη γρηγορο που να 3ερει μπαλα , Αργεντινο , Περουβιανό ή Χιλιανό , πάρε λίμπερο
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Sick Bastard έγραψε:Και σε κάποια φάση, ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί αργήσαμε τόσο πολύ.
Υπεύθυνα.
Δεν βιαζόμαστε άλλωστε, είναι φανερό.
αν προσεχεις ολες οι ομαδες που δουλευουν ετσι οπως πρεπει τωρα στο τελος κανουν τις μεταγραφες....

εαν κανεις μια σοβαρη προταση σε εναν παικτη και αυτος συμφωνισει τοτε ο παικτης σε οποιαν ομαδα και να ειναι ξερει οτι θα φυγει....

αργα η γρηγορα και η ομαδα θα συμφωνισει...

τωρα εαν εσυ εισαι απλας και αντι να παρεις σε σχεση με την αξια του τον βιερινια...ας πουμε....τζαμπα

πανε εσυ αρχες της μεταγραφικης σκασε στην ...καθε..βολσμπουρκ 5 εκατ. και φερε τον παικτη

να σε δω σε ποσους μηνες μετα θα μπεις με τα ....τσαρουχια... μεσα...

εκτος εαν εισαι και εσυ τις αποψης.....

ρεεεεεεε τι με νοιαζει εμενα ποσο θα πληρωσει ο ιβαν
εγω θελω παικτες λεμεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Goran ανακαλω. Και εγω τωρα διαβαζοντας το, βλεπω οτι δεν εγραψα σωστα την σκεψη μου. Δεν το εννουσα παντως σαν προσβολη η ειρωνικα.

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μάλιστα, δηλαδή, βάσει σχεδίου έγιναν όλα.
Οκ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sick , δυστυχώς δε θα το μάθουμε αυτό ποτέ γιατί δεν έχουμε ( καλώς θα έλεγα ) εσωτερική πληροφόρηση.

Πχ σενάριο είναι πως ο Ιβαν δε ξεκουνούσε και ήμασταν στάσιμοι. Τώρα ξεκουνήθηκε , άνοιξε το πορτοφόλι και παίρνουμε παικταράδες στο παρά 5.

Σενάριο 2 , είχες μιλήσει με Μαουρίτσιο από νωρίς και σου ζήταγε 2 χαρτιά , προφανώς ψάχνοντας κάτι καλύτερο από την Ελλαδίτσα. Εσύ δε μπορούσες να ανέβεις εκεί (και να ανέβαινες πάλι δε θα ερχοταν) και ήξερες ότι μόνο στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου , αν δεν έχει βρεθεί κάτι καλύτερο θα μπορέσεις να τον πάρεις λίγο πιο φτηνά. Παράλληλα μπορεί να είχες standby το giapa για να τον κλείσεις τελευταία στιγμή.
Το ίδιο και με Βιερι . Τον Ιούνιο η Βολφσμπουργκ θα κάνει το μαγκα και θα ζητάει 2 χαρτιά. Τελευταία μέρα μπορεί να τον πάρεις και τσάμπα.

Δε ξέρεις ποιο σενάριο έχει παίξει , αλλά το 2ο δεν είναι απίθανο , όσο και να έχω παράπονα από τη διοίκηση και το προγραμματισμό μας. Όσο εμείς είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα , μπορεί όντως να γίνεται δουλειά και τα αποτελέσματά της τα βλέπουμε τώρα.

Θα μου πεις , είχα ανάγκη από παίκτες νωρίς. Οκ . Είχες ανάγκη εσύ , εγώ , ο τζος κι ο τόλαρος. Προφανώς κρίθηκε ότι το παρόν ρόστερ ήταν ικανό να μπει στους ομίλους και να πάρει τα 2-3 πρώτα ματς της σουπερλιγκ χωρίς ενίσχυση. Και στη τελική το ότι θέλουμε στοπερ και 6αρι είναι δική μας διαπίστωση. Το ότι ο τζος ουρλιάζει ( :lol: ) , δε σημαίνει ότι έχει και δίκιο. Άλλοι αποφασίζουν , άλλοι έχουν εικόνα για το ποδόσφαιρο , άλλοι πληρώνονται και άλλοι κρίνονται. Μπορεί να έχει δίκιο , μπορεί και άδικο. Το ότι κάτσαμε στη κέντα με το προπονητή , μάλλον ήταν ψιλοαπρόοπτο. Και με το Τεννε , θα μπαίναμε στους ομίλους .

Μπορεί βέβαια απλά να ισχύει το σενάριο ένα και απλά τώρα να ξύπνησε ο Ιβαν. Δε ξέρουμε και δε θα μάθουμε κιόλας ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Στις επιλογές των παικτών ο Μίχελ είναι απόλυτα πετυχημένος. Αν συγκρίνουμε το ρόστερ προ Μίχελ με το τωρινό η διαφορά είναι χαώδης. Ακόμα και μετά από μια επιτυχήμενη χρονιά όπως η περσινή, οι παίκτες που ήρθαν είναι καλύτεροι από τους ήδη υπάρχοντες, χωρίς να έχουμε αποχωρήσεις βασικών.

Από την άλλη, υπάρχουν κάποια ερωτήματα γύρω από τη λειτουργία της ΠΑΕ, που θα πρέπει να απαντηθούν για να κριθεί αναλόγως κάθε στέλεχος. πχ Υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ και βάση αυτού κινείται ο Μίχελ ή κάθε μεταγραφή περνάει από 50 υπαλλήλους και στο τέλος φτάνει στον Ιβάν; Ποιοι ήταν οι λόγοι που έφυγε ο Ίβιτς; Ποιανού επιλογή ήταν ο Στανόγιεβιτς; Ποιος αποφάσισε πως ο προπονητής θα πρέπει να είναι νέος και σχετικά άπειρος, κι όχι κάποιος με "βαρύ" βιογραφικό;

Αν από την άλλη στη διοίκηση θεωρούν πως αυτές είναι "άβολες" ερωτήσεις ή πως δε χρειάζεται να απαντηθούν, τότε να κοιτάξουν να φτιάξουν την επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ. Δε γίνεται να υπάρχουν φήμες και εικασίες για τη λειτουργία της ΠΑΕ και αυτή να μην κάνει τίποτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”