Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Kourdos »

klainmein έγραψε:Μπαίνουμε μέσα να διαβάσουμε τίποτα ενδιαφέρον και ο ένας λέει "είδε φίλος μου τον Βιειρινια έξω από την Τούμπα, δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό", λες και δεν είναι εδώ ένα μήνα, λες και ήταν Γερμανία τόσο καιρό.

Ο άλλος γράφει "και 35 να γίνει σακούλες θα μοιράζει" και σχολιάζουν από κάτω χωρίς να έχουν διαβάσει σωστά "τι 35 ρε φίλε ο Βιειρίνια, χαλάρωσε λίγο".

Στην τσίτα είμαστε όλοι, το καταλαβαίνω. Αλλά μην γράφετε μόνο για να γράφετε, είμαστε κρίμα να βλέπουμε 2-3 σελίδες να εμφανίζονται και το 90% να είναι ό,τι νά'ναι σχόλια, ενώ αρχικά σκεφτόμαστε "ώπα κάποιος έκλεισε για να έχει τόσες σελίδες, κάποιο καινούργιο όνομα βγήκε" ...

Φιλικά πάντα.
++++

συνεισφέρω κι εγώ στο σπάμ τώρα, αλλά έχει δίκιο ο klainmein, για one-liners υπάρχει και το τσατ!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

apple64 έγραψε:Εδώ paokpool ποδοσφαιριστής που έπιασε τα 30 είναι για σύνταξη και περπατάει με δυσκολία.

Παράδειγμα ο Μαλεζάς για τον ΠΑΟΚτσή έδωσε το νερό στο Πόντιο Πιλάτο. Ο Βιερίνια λογικά είδε την Αγία Σοφία να αναγείρεται.
δεν παιζει ρολο η ηλικια...υπαρχουν 30αρηδες που παλαιμαχιζουν και υπαρχουν 30ρηδες που βαζουν κατω πιτσιρικαδες...ο καθρεφτης ειναι το γηπεδο για ολους...
Shadow έγραψε: Τον τίτλο του "Αμυντικού χαφ" μπορεί να τον έχει κ ο Μαουρίτσιο, και ο Κάτσε και ο Βιτόλο και ο Παμπλο Γκαρσία και ο Εσίτι... τι σχέση έχουν μεταξύ τους αυτοί οι παίκτες σαν χαρακτηριστικά??? ή αν προτιμάς όλοι είναι το ίδιο καλοί στο physical game, στο να πασάρουν, να οργανώνουν, να πρεσάρουν, στα στημένα κ.λ.π.???

Ο Μαουρίτσιο πάντα έπαιζε δίπλα σε παίκτη που με ποιο αμυντικά καθήκοντα. Ένας ποιοτικότερος Τσίμιροτ είναι. Αν θέλεις μπορείς να πιστεύεις οτί θα κάνει τακλιν, θα κόβει σαν σκύλος κ.λ.π. προσωπικά δεν έχω τέτοια εικόνα. Αυτή τη στιγμή ο καλύτερος σου παίκτης στα αμυντικά καθήκοντα είναι ο Κάνιας (κ σε όλα τα παιχνίδια που λείπει φαίνεται το κενό του).
στο πρωτο κομματι συμφωνω 100%...

στο δευτερο θεωρω πως εισαι λαθος...ο τσιμιροτ ειναι πολυ περισσοτερο 6αρι απο 8αρι για να συγκριθει με τον μαουριτσιο...μαλιστα επαναλαμβανω θεωρω τον τσιμιροτ το καλυτερο 6αρι του ΠΑΟΚ...

ο κανιας επαιζε και με τους ουκρανους αλλα τα σουτ απο τον αξονα βροχη φευγανε...δε λεει κατι αυτο...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

καντε καμια μεταγραφη ρε!!!!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

joshua έγραψε:......Πρωτος στοχος του καλοκαιριου ηταν το στοπερ που θα μπορει να παιξει και δεξια,δεν μπορει να αλλαξαν γνωμη,οσο ζω ελπιζω.
O Mπελουτσι ειχε τα προσοντα, ηταν και ελευθερος, δεν θα κοστιζε πολύ.
Άρα ή πάνε για κάτι μεγάλο, ή τιποτα.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Εγώ πιστεύω πάνε για Σαμπράνο μέχρι τελευταία στιγμή και αν δεν έρθει, θα έρθει εκείνος ο Νέρβος. Στο μεταξύ ελπίζω να έρθουν λεφτά από Ενρίκε/Τσίμιροτ/Λέοβατς. Αν και τον Τσίμιροτ θα ήθελα να τον δω με τους νέους του συμπαίκτες.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Μετά την εισήγηση Βούκιτς για προπονητή και την "ΠΑΤΑΤΑ" που έφαγε - φάγαμε δύσκολα θα τον άκουγε και για τον στόπερ λέω εγώ με το αθώο και λιγοστό μυαλό μου...
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

ρε παιδιά τον Πρέλεβιτς γιατί δεν το σκεφτόμαστε :shock: :shock: :shock: :shock:
νταξ εχουμε λιγες 'ωρες κι οσο και αν εχουμε διαφορετικες γνώμες πιστεύω οτι στο τέλος θα χουμε γματη ομαδα
Βιερίνια παιχτουρα δε το συζηταμε θα σαρώσει
Σκέφτομαι στο 4-1-4-1 που το παιζει ο Λουτσέ
με την σουπερ ενδεκάδα μας
Ρει
Λεβεκ Κρέσπο Βαρελα Ματος
Μαουριτσιο
Μακ Καντουρι Βιερινια
Μπισεσβαρ
Πριγιοβιτς
και εχουμε Τζάλμα Λημνιο Μυστα Κουλούρης για αλλαγές μεσοεπιθετικά ( σίγουρα θέλουμε αντι Πρίγιοβιτς)
και αν μεινουνε φυσικα Κατσε Τσιμιροτ Σακχοφ μεσοαμυντικα
και Μαλεζας Πουγγουρας Κωνστ Δελληγιαννιδης
και 430 τερματα
αποψη μου ειναι αν φυγει ο Τσιμιροτ θελουμε Χαριση πισω
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Τουντορα παρε τον Λεοβατς λεμε!!!

Τσιμιροτ μαλλον φευγει τωρα που ηρθε μαουριτσιο (αλλιως τον πουλαμε Ιανουαριο)

Πελκα που μας το παιζεις και δυσκολος για την ανανεωση, φερε παλικαρακι μου καμια προταση, Ελ Καντουρι και Μπισεσβαρ εχεις μπροστα σου, για να μην παμε στα πλαγια ή σε περιφερειακους, αλλιως σε βλεπω να τρυπας με βελονες κουκλες βουντου να τραυματισει το μισο ροστερ για να παιξεις

Ενρικε δανεικος με ενοικιο 500χιλ+το συμβολαιο του πληρωμενο, ισως οψιον στα 3εκ, καπως ετσι εχουμε και εμεις τον Μακ δανεικο που του χρονου φευγει πισω στην Ζενιτ. Τοτε ή επιστρεφει Ενρικε και ειμαστε καλα ή παιρνουμε χρηματα για να φερουμε αναλογο εξτρεμ. win win η φαση τωρα που ολα δειχνουν πως κλεινει ο Βιερινια. Παντως αυτες οι δυο υποθεσεις ειναι συνδεμενες, αν φυγει ενρικε ερχεται Βιερινια, ή αν ερθει Βιερινια φευγει ενρικε, οπως θελετε δειτε το

Με αυτες τις κινησεις εχουμε βγαλει ολη την χασουρα απο την ευρωπη και ισως και το κοστος των φετινων μεταγραφων

Ας περιμενουμε να δουμε αν αυριο θα γινει καμια εκπληξη, και μας ερθει και ο Ζαμπρανο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ας προσγειωθουμε λιγο γιατι οι ωρες που εμειναν ειναι λιγες και το να μην προλαβουμε ειναι πολυ πιθανο.
Ας ανακοινωθει με το καλο ο Μαουριτσιο και μετα αγωνια.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

HOOL4IGAN έγραψε:Μετά την εισήγηση Βούκιτς για προπονητή και την "ΠΑΤΑΤΑ" που έφαγε - φάγαμε δύσκολα θα τον άκουγε και για τον στόπερ λέω εγώ με το αθώο και λιγοστό μυαλό μου...
Δεν ηξερα ότι ηταν εισηγηση του Βουκιτς ο Μπελουτσι
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πώς προφέρεται τέλος πάντων το όνομα του παιχταρά μας Mauricio;

[youtube]i4FdpzHPW3k[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

[youtube][/youtube]https://youtu.be/_xBXIGVAkzo
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Cio(Τσιο) τον λενε τον ανθρωπο αλλα επειδη στο χωριο κατι θειές τον φωναζαν "Μωρη Ciooo" επειδη ηταν ντελικατος, του μεινε το Mauricio
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

δανεισμος Ενρικε πολυ καλη περιπτωση, στον ψηνει η Καραμπαχ ενα χρονο μεχρι να τελειωσει ο δανεισμος του Μακ και μετα αν εχει κανει καλες εμφανισεις τον λογιζεις ως αντικαταστατη του.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Sera4 έγραψε:δεν παιζει ρολο η ηλικια...υπαρχουν 30αρηδες που παλαιμαχιζουν και υπαρχουν 30ρηδες που βαζουν κατω πιτσιρικαδες...ο καθρεφτης ειναι το γηπεδο για ολους...
Ετσι ειναι. Εδω ο Γκαρσια ηρθε στα 31 και ηταν το καλυτερο μας χαφ μακραν,ο Λινο ηρθε στα 30 και νομιζαμε πως ειναι 25 και εχει πλαστη ταυτοτητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Τετ 30 Αύγ 2017, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”