Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Δν το πιστευω οτι κανουμε θεμα εαν μας κανει ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ αντελινο...αδιανοητο...οταν εχεις τζαλμα ενρικε μακ που απο τριπλα δεν....οταν δεν εχεις παιχτη να τρυπησει τον αντιπαλο με ολους τους πιθανους και απιθανους τροπους..Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ...
Με τη λογικη αυτη ο μιραλλας ειναι και αυτος τελειωμενος...
Με τη λογικη αυτη ο μιραλλας ειναι και αυτος τελειωμενος...
Ρε παιδιά τι συζητάμε τώρα; Αν κάνει ο Βιεϊρίνια; Ξεχάστε ότι έπαιζε ας πούμε στον ΠΑΟΚ.
Πρωταθλητής Ευρώπης με συμμετοχές στην Πορτογαλία, με 25 συμμετοχές πέρσι σε ομάδα επιπέδου Wolfsburg και 125 σύνολο στην Μπουντσελίγκα.
Αν δεν ήταν τρελαμένος, δύσκολα να έφερνες τέτοιο παίκτη ακόμα και στα 31.
Πρωταθλητής Ευρώπης με συμμετοχές στην Πορτογαλία, με 25 συμμετοχές πέρσι σε ομάδα επιπέδου Wolfsburg και 125 σύνολο στην Μπουντσελίγκα.
Αν δεν ήταν τρελαμένος, δύσκολα να έφερνες τέτοιο παίκτη ακόμα και στα 31.

Shadow έγραψε:Ούτε γκουρού είμαι ούτε το παίζω, συγγνώμη αν έδωσα τέτοια εντύπωση, δεν είχα τέτοια πρόθεση.obanebane έγραψε:Shadow έγραψε:Όταν θα συνειδητοποιήσετε οτι το ποδόσφαιρο είναι θέμα ισορροπίας όλα θα πάνε καλύτερα κ για την ομάδα κ για εσάς...
Όταν θα σκέφτεστε τον Βιερίνια να κάνει όργια, να σκέφτεστε κ τον αντίστοιχο Σορλέν ή Σνάουτσερ που θα καλύπτει τα νώτα του. Τα λεγε ο φουκαράς ο Σάντος...
Πριν τις ονειρώξεις "Ποιον θα πρωτομαρκάρουν αν βάλουμε μέσα όλους τους επιθετικογενείς - γιατί έτσι γουστάρουμε" ας σκεφτούμε "ποιος θα κόβει για να πάρουμε την μπάλα".
Αέρα πατέρα φτάναν οι Σουηδοί πριν 10 μέρες στην περιοχή μας, κανείς δεν έκοβε... Προσευχές να μην τραυματίζεται ο Κάνιας θα είναι πιο χρήσιμες από τα όνειρα οτι δεν θα ξέρουν ποιον να πρωτομαρκάρουν.
Σιγα ρε γκουρου,ανατριχιασα.
Που τα διαβασες αυτα για ολους τους επιθετικογενεις μεσα και αλλες τριχες;
Πρωτα να μαθεις να διαβαζεις και μετα να δινεις συμβουλες και να κανεις μαθηματα.
Αντε πρωι πρωι.
Περί "που τα διαβάζω για επιθετικογενείς κ τρίχες" θες να μου πείς οτί δεν βλέπεις 11άδες στα πόστ με Μάτος πίσω δεξιά, Βιερίνια πίσω αριστερά, μπροστά τους Μακ, Ενρίκε, Τζάλμα, τον Ελ Καντούρι μαζί με Μπίσεσβαρ κ.λ.π. ???
Μη κοροιδευομαστε και μεταξυ μας,το ποιον θα πρωτομαρκαρουν το εγραψα εγω απαντοντας στον mbison,το ποστ σου γραφτηκε τωρα,λιγα λεπτα μετα το δικο μου.
Επιθετικογενεις 11αδες εχουν γραφτει εδω μεσα,καποιες μερες πριν ομως.
Ξεκαθαρα απαντουσες σε εμενα,που ομως δεν εγραψα σε κανενα σημειο οτι θα βαλουμε πχ 8 επιθετικογενεις μεσα,το σχολιο μου αφορουσε καθαρα για το πως θα μπορεσουν να αναχαιτησουν την επιθετικη μας γραμμη.
Μια χαρα ξερω οτι πρεπει να υπαρχει ισορροπια σε μια ομαδα,ολες οι γραμμες πρεπει να τρεχουν και να μαρκαρουν,δε χρειαζομαι μαθηματα.
Δε μου αρεσε ο τροπος που εγραψες γιαυτο σου απαντησα σε αυτο το υφος,δεν εχω κατι μαζι σου,το αφηνω και σου ζηταω και συγνωμη,ολοι ειμαστε πιεσμενοι τον τελευταιο καιρο,ελπιζω να καταλαβαινεις.
Κανένα θέμα Bane
Για τους "τύπους" δεν "απαντούσα" στο δικό σου post αλλά σε αυτό που είναι πιο κάτω...

Disharmonic έγραψε:Μόνο εγώ θέλω να δω το Βιερινια αριστερό μπακ; Θα έχουμε Βιερινια - Μακ και Ματος - Τζαλμα στα άκρα. Στο οβερλαπ δεν θα παιζόμαστε. Ποιον να πρώτο μαρκάρεις;
Κώδικας: Επιλογή όλων
Ρευ Ματος Κρεσπο/Βαρελα Ζαμπρανο Βιερινια Κανιας/Κατσε Μαουριτσιο Τζαλμα Ελ Καντουρι Μακ Πριγιο
Λοιπόν ο Βιερίνια είναι 31 στα 32..... ΟΧΙ 35!!! Όχι πως θέλω να τους συγκρίνω..... όμως ο καλύτερος παίχτης του κόσμου αυτή την στιγμή δεν είναι 27. Εϊναι 32.
Ο Ρόμπεν και ο Ριμπερί στα 33-34 μοιράζουνε ακόμα σακούλες στην Γερμανία. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.... όχι με Κέρκυρα, Πλατανιά και Λεβαδειακό.
O Quarezma στην Μπεσίκτας είναι 34.... Τρέχουν τα σάλια σου όταν τον βλέπεις.
Και για να μην πάμε μακριά...
Ο Τζιοβάνι και ο Ριβάλντο στα 35 τους ακόμα μοίραζαν σακούλες στην Ελλάδα.
Αδιανόητα αυτά που γράφετε μερικοί!! Ειλικρινά έχω πάθει μεγάλη ζημιά.... έρχεται ο Βιερίνια στα 31 (που οι περισσότεροι τον περιμένανε όντως στα 35 του πίσω στον ΠΑΟΚ) και δε σας κάνει επειδή είναι πολύ μεγάλος ή επειδή χάνει και καλά στην σύγκριση με Ενρίκε, Τζάλμα και άλλα τέτοια...
Ο Ρόμπεν και ο Ριμπερί στα 33-34 μοιράζουνε ακόμα σακούλες στην Γερμανία. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.... όχι με Κέρκυρα, Πλατανιά και Λεβαδειακό.
Αδιανόητα αυτά που γράφετε μερικοί!! Ειλικρινά έχω πάθει μεγάλη ζημιά.... έρχεται ο Βιερίνια στα 31 (που οι περισσότεροι τον περιμένανε όντως στα 35 του πίσω στον ΠΑΟΚ) και δε σας κάνει επειδή είναι πολύ μεγάλος ή επειδή χάνει και καλά στην σύγκριση με Ενρίκε, Τζάλμα και άλλα τέτοια...
Εδώ paokpool ποδοσφαιριστής που έπιασε τα 30 είναι για σύνταξη και περπατάει με δυσκολία.
Παράδειγμα ο Μαλεζάς για τον ΠΑΟΚτσή έδωσε το νερό στο Πόντιο Πιλάτο. Ο Βιερίνια λογικά είδε την Αγία Σοφία να αναγείρεται.
Παράδειγμα ο Μαλεζάς για τον ΠΑΟΚτσή έδωσε το νερό στο Πόντιο Πιλάτο. Ο Βιερίνια λογικά είδε την Αγία Σοφία να αναγείρεται.
-
Καλα μας κανουν τα αθηναικα ΑΡΔ και βαζουν πρωτοσελιδα κατι Σιλαδες και κατι αλλος πεταμενους και
εχουν σε μια γωνιτσα ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΚΑΙ ΒΙΕΡΙΝΙΑ. Αφου εμεις οι ιδιοι τους απαξιωνουμε...
εχουν σε μια γωνιτσα ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΚΑΙ ΒΙΕΡΙΝΙΑ. Αφου εμεις οι ιδιοι τους απαξιωνουμε...
- Xristos_Megas
πολύ σωστά και εγώ ακριβώς έτσι το βλέπωpaokpool έγραψε:Λοιπόν ο Βιερίνια είναι 31 στα 32..... ΟΧΙ 35!!! Όχι πως θέλω να τους συγκρίνω..... όμως ο καλύτερος παίχτης του κόσμου αυτή την στιγμή δεν είναι 27. Εϊναι 32.
paokpool έγραψε:Λοιπόν ο Βιερίνια είναι 31 στα 32..... ΟΧΙ 35!!! Όχι πως θέλω να τους συγκρίνω..... όμως ο καλύτερος παίχτης του κόσμου αυτή την στιγμή δεν είναι 27. Εϊναι 32.
O Βιειρινια συνολικά σαν ποδοσφαιριστής (εργομετρικά, τεχνική κλπ) είναι 2 κλάσεις πάνω αυτή τη στιγμή από οποιονδήποτε παίκτη μας. Έπαιζε στο υψηλότερο επίπεδο, βγήκε πρόπερυσι το καλύτερο δεξί μπακ του γερμανικού πρωταθλήματος. Μέχρι πέρυσι εάν σου έλεγαν έρχεται ο Βιερίνια θα γκρέμιζες την πόλη, πόσο έχεις αλλοιωθεί/μιζεριάσει ρε ΠΑΟΚτσή; Όλα αυτά γιατί; Επειδή αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη; SO WHAT? ΟΚ έκαναν μαζεμένα λάθη κ μας έκατσε στραβά. Δικά σου είναι τα λεφτά που χάθηκαν; Σε άλλες ομάδες μετά τον αποκλεισμό θα παγώνανε όλες οι μεταγραφές και ο άλλος ο τρελός ήδη έφερε τον παιχταρά τον Μαουρίτσιο και φέρνει το πουλέν μας, δίνοντας συνολικά 10 μύρια ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΥΞΟΚΛΑΙΜΕ!!!! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!
Έχεις δίκιο δεν το είδα το ποστ του φίλου, σου ζητάω και πάλι συγγνώμη.
Σουπερ ειναι το ντιλ Βιερινια, οπως σουπερ ειναι το ντιλ Ενρικε, αν παρουμε 500 ενοικιο και 3 μυρια ρητρα, καθως ειτε συνολικα θα παρουμε 3,5 μυρια, ειτε θα γυρισει ως αντικαταστατης του Μακ,ουσιαστικα πληρωνοντας το φετινο συμβολαιο του Βιερινια.Το θεμα ειναι να παρουμε στοπερ και αν αυτο το συνολο παικτων γινει ομαδα θα δουμε ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Πρωτος στοχος του καλοκαιριου ηταν το στοπερ που θα μπορει να παιξει και δεξια,δεν μπορει να αλλαξαν γνωμη,οσο ζω ελπιζω.
Στγκεντρωτικα ας δουμε αν εχουμε 2 "ισαξιους" σε καθε θεση.
Σχηματισμος 4231
Ματος Βαρελα Κρεσπο Λεοβατς
Κων/δης ή Δεληγιαννιδης Πουγγουρας Μαλεζας Λεβεκ
Κανιας Μαουριτσιο
Κατσε Τσιμιροτ (Σαχοφ)
Μακ Καντουρι Καμπος
Λημνιος Μπισε Ενρικε
Πριγιο
Κουλουρης
Με Βιειρινια θα παει παγκο ο Καμπος
Σχηματισμος 4231
Ματος Βαρελα Κρεσπο Λεοβατς
Κων/δης ή Δεληγιαννιδης Πουγγουρας Μαλεζας Λεβεκ
Κανιας Μαουριτσιο
Κατσε Τσιμιροτ (Σαχοφ)
Μακ Καντουρι Καμπος
Λημνιος Μπισε Ενρικε
Πριγιο
Κουλουρης
Με Βιειρινια θα παει παγκο ο Καμπος
Ο Αντελίνο ΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ συντηρητικος , αντικειμενικός και προσεκτικός κι αν είναι κανείς στις κρισεις του, είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερος από όλα τα εξτρέμ μας σχεδόν σε όλους τους τομεις. Μόνο σε ταχύτητα υστερεί των Μακ και Ενρίκε.
Είναι αστείο να αμφιβάλλουμε αν μας κανει ή αν χωράει. Κάποιοι άλλοι δε χωράνε...
Μακάρι να οριστικοποιηθεί και μακάρι να έρθει και στόπερ.
Υγ. Ο Λουμπος έχει κάνει εκατό αλλαγές στο ρόστερ, έχει διώξει ένα κάρο παίκτες, αποθεώνει μόνο τον Σαχοφ και βγαίνει και λέει ότι μαζεύτηκαν πολλοί στο ρόστερ ενώ έχουμε ΤΡΥΠΕΣ σε άμυνα και έλλειψη στην επίθεση; Ε όχι ρε φίλε αυτό καταντάει γελοίο.
Είναι αστείο να αμφιβάλλουμε αν μας κανει ή αν χωράει. Κάποιοι άλλοι δε χωράνε...
Υγ. Ο Λουμπος έχει κάνει εκατό αλλαγές στο ρόστερ, έχει διώξει ένα κάρο παίκτες, αποθεώνει μόνο τον Σαχοφ και βγαίνει και λέει ότι μαζεύτηκαν πολλοί στο ρόστερ ενώ έχουμε ΤΡΥΠΕΣ σε άμυνα και έλλειψη στην επίθεση; Ε όχι ρε φίλε αυτό καταντάει γελοίο.
Μια ενσταση μονο, ο καλυτερος παιχτης του κοσμου και μπαμπας ολων ειναι 30paokpool έγραψε:Λοιπόν ο Βιερίνια είναι 31 στα 32..... ΟΧΙ 35!!! Όχι πως θέλω να τους συγκρίνω..... όμως ο καλύτερος παίχτης του κόσμου αυτή την στιγμή δεν είναι 27. Εϊναι 32.

rainmaker έγραψε:Ο Αντελίνο ΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ συντηρητικος , αντικειμενικός και προσεκτικός κι αν είναι κανείς στις κτήσεις του, είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερος από όλα τα εξτρέμ μας σχεδόν σε όλους τους τομεις. Μόνο σε ταχύτητα υστερεί των Μακ και Ενρίκε.
Συγγνώμη, αλλά είσαι άδικος, όσον αφορά το υστερόγραφο. Δεν αποθέωσε τον Σάκχοφ. Οι δηλώσεις του είχαν γίνει με αφορμή το ματς με την Ολυμπικ, ε για τον Ουκρανό που έχει στο ρόστερ θα τον ρωτούσανε, όχι για τον Κουλούρη. Ποιος από τους παίκτες που έφυγαν δεν αντικαταστάθηκε βάσει των τελευταίων προσθηκών που έγιναν;
Εάν μου πείτε για Κίτσιου, ο Μάτος πέρυσι έπαιξε σε 47 ματς. Φέτος θα έχουμε λιγότερα. Έχεις Κωνσταντινίδη, Δεληγιαννίδη (που παιζει αριστερά αλλά το καλό του πόδι είναι το δεξί), μπορεί να παίξει ο Κρέσπο και ο Βιερίνια ΑΝ χρειαστεί.
Δεν τελείωσαν οι μεταγραφές και αυτό για το ρόστερ δεν το δήλωσε σήμερα/χθες...