Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εσύ ρε αγόρι μου κάνεις λες και παίζεις με το ζόρι εδώ! Και σήμερα για μένα ο χειρότερος παίκτης! Με ερασιτέχνες παίζατε μια σέντρα σωστή δεν έβγαλες από την Μεριά σου περνούσαν όλοι.Τι να πω αν δεν γουστάρεις δε σε κρατάει κανένας εδώ.Εγω θέλω για τον ΠΑΟΚ να ματωνεται γιατί απλά πρέπει να κερδίζουμε παντού! Ακόμη και πέρσι που έκανες την καλύτερη χρονιά σου στον ΠΑΟΚ με ΙΒΙΤΣ είχες σκαμπανεβασματα αλλά φέτος δεν βλεπεσε και δεν ξέρω τι φταίει.
Ο παίχτης είναι ξενερωμενος,προφανώς του ζήτησαν να φέρει πρόταση και τον έχασαν.
Να δούμε και τα επίσημα που ακολουθούν,πάντως δείχνει να είναι καμένο χαρτί.
Δεν είναι για τα σκυλιά ο παίχτης όπως μέχρι τώρα δείχνει φέτος, κάτι έχει γίνει σίγουρα.
Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι. Αν νομίζει ότι αδικηθηκε ας παίξει μπαλα να αποδειξει ότι έκαναν λάθος και όχι να βγαζει αυτην την αγωνιστική εικονα.
Δεν ξέρω αλλά με προβληματίζεις αρκετά. Από την αρχή είσαι σε άσχημη κατάσταση αγγίζοντας προκλητικά όρια. Δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν βρίσκεται εδώ το μυαλό του.
Πάντως κάτι πρέπει να γίνει δεν γίνεται με τίποτα να συνεχίσει το ίδιο έργο που βλέπουμε ως τώρα.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk