Dinos_Liverpool έγραψε:Δε με κατάλαβες. Εγώ είπα εάν παίξει φουλ μπακ ο Βιέρι, τότε ο Μάτος που θα παίξει; Αριστερα; Εχει παίξει και αριστερά (ο Μάτος), αλλά από ανάγκη.paokpool έγραψε:Dinos_Liverpool έγραψε:Paokpool, όταν λες φουλ μπακ ο Αντελίνο, ο Μάτος που; Παίζει και αριστερά, αλλά από ανάγκη!
Δεν νομίζω φουλ μπακ ο Πορτογάλος!
Όπως και ο Μακ κορυφή! Λύση ανάγκης κι αυτή. Ο καλός Μακ για θεση 11.
Ο Βιερίνια έχει παίξει αρκετούς αγώνες φουλ μπακ στο Βόλφσμπουργκ (και στην Εθνική Πορτογαλίας).
Βασικά δεξιά, έπαιξε όμως και από τα αριστερά όταν έλειπε ένα διάστημα ο Ροντρίγκεζ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΔΥΝΑΤΑ! Οπότε δεν είναι και τόσο λύση ανάγκης, τό' χει.
Για τον Μακ..... για να μην μπερδευόμαστε.... δεν ενοοώ να παίζει ο Μακ αντί του Πρίγιο. Αλλά σαν αλλαγή του Πρίγιο, θα προτιμούσα τον Μακ με τα χαρακτηριστικά που έχει και να κάνω μεταγραφή στα σέντερ μπακ αντί του σέντερ φορ.
Ο Μίχελ είπε πως και καλά δεν χρειαζόμαστε Σεντερ Μπακ εφόσον αποκλειστίκαμε Ευρώπη.... εγώ νομίζω πως δεν χρειαζόμαστε μεταγραφή για αλλαγή του Πρίγιο εφόσον αποκλειστίκαμε στην Ευρώπη (εφόσον έχουμε τον Μακ), Σέντερ Μπακ όμως ναι, οπωσδήποτε.
Ας ερθει πρώτα, με το καλό, και βλέπουμε.
Εγώ σε κατάλαβα.... εσύ δε με κατάλαβες.....

Θα μπορούσε (επειδή μπορεί) να παίξει αριστερό μπακ ο Βιερίνια σε μία ούτος ή άλλως προβληματική για εμάς θέση και δεξιά ο Μάτος.