Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Hermann »

Μια βλακεία έβαλε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εριξα μια ματιά, μιας και πλέον τελείωσε η υπόθεση του Μαουρίσιο, στα βιδεα του παίκτου. Τεχνίτης και οξυδερκής μου φάνηκε με βάση βέβαια ο,τι είδα. Για γιουτουμπικη μονταζιέρα μιλάμε, που μπορεί να βλέπεις ξέρω εγώ τον μέγα Μπαλάφα Γιάγια Τουρέ!
Από πλευράς δύναμης και σκληράδας δε φάνηκε κάτι άξιο προσοχής πάντως. Στην πραγματικότητα σχετικά με τα χαρακτηριστικά αυτά τι παίζει;
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Hermann έγραψε:Παιδιά, ερώτηση: Ο Ζαμπράνο θα αξίζει αυτό το 1-1.5Μ συμβόλαιο που θα λάβει αν έρθει σε εμάς; Θέλω να πω σέντερ μπακ δεν είναι από τις "ακριβές" θέσεις και μου ακούγονται κάπως πολλά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μολέδο παίρνει 350 χιλιάρικα και είναι το καλύτερο cb στο πρωτάθλημα
O Ζαμπράνο της Α'ιντραχτ άξιζε και 2 εκ. Ποτέ δεν είχαμε τέτοιο στόπερ μακάρι να είναι σε καλή κατάσταση...Ο Μολέδο όταν ήρθε έιχε να παίξει 2 χρόνια και είχε κάνει χιαστούς και στα 2 πόδια...Αν το παίρναμε εμείς από την μίρλα και μόνο θα το έιχε κόψει.. Άσε που δεν είναι κλάση Ζαμπράνο και με την ανανέωση άν την κάνει θα παίρνει 700000.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Hermann έγραψε:Παιδιά, ερώτηση: Ο Ζαμπράνο θα αξίζει αυτό το 1-1.5Μ συμβόλαιο που θα λάβει αν έρθει σε εμάς; Θέλω να πω σέντερ μπακ δεν είναι από τις "ακριβές" θέσεις και μου ακούγονται κάπως πολλά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μολέδο παίρνει 350 χιλιάρικα και είναι το καλύτερο cb στο πρωτάθλημα
Εντάξει φίλε άλλο όμως βιογραφικό o Ζαμπράνο και άλλο ο Μολέδο. Ο ένας βασικό στέλεχος της Εθνικής του και με εμπειρία 100 χρόνια στην Μούντεσλίγκα και ο άλλος το μέγιστο της καριέρας του είναι ο βάζελος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpool την Τρί 29 Αύγ 2017, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Sera4 έγραψε:τα μπουμπουνητα των αμυντικων ειναι απoρροια τοσο του μηδενικου πλανου αναπτυξης της ομαδας, οσο και της αδυναμιας των υπαρχοντων χαφ να παρουν την πρωτη πασα και να ανοιξουν το παιχνιδι...

και ο κοντρερας διαφορετικος ηταν με παμπλο γκαρσια και σορλεν και διαφορετικος ηταν με μπαλαφα και φωτακη...

η ομαδα χρειαζεται οντως ενα σεντερ μπακ αξιοπιστο για το ροτεσιον...το θεμα ειναι οτι αυτο το σεντερ μπακ το ειχε και το εδωσε στον ατρομητο...
θα συμφωνησω απολυτα, και θα προσθεσω πως ειναι προφανες το οτι η ομαδα δεν εχει δουλεψει καθολου στην προετοιμασια (με τον κινεζο που μας φορτωσε ο βουκιτς) αναφορικα με την αμυντικη της λειτουργια!
Τα καλυτερα στοπερ να εχεις, αν δεν υπαρχει σαφες πλανο αμυνας, καθως και στοιχειωδη λειτουργια του κεντρου, θα τρως φασεις για πλακα απο το καθε χωριο!
Οσο για τον Χατζηισαια... νομιζω (αππ τα λιγα που εχει παρει το αυτι μου απο εγκυρη πηγη) πως εκανε ο,τι περνουσε απο το χερι του περσι για να θεωρειται απαραδεκτος επαγγελματιας και επικονδυνος για την ισορροπια των αποδητητιων...
Το αυτο ισχυει βεβαια και για τον Χαριση, ο οποιος αντι να πεσει με τα μουτρα στη δουλεια, επεσε με τα μουτρα στα μεθυσια και στα γουστα! Βεβαια φετος θα κανει θαυματα εκει π πηγε, γτ μετα τις 7 το απογευμα δεν βρισκεις τπτ ανοιχτο στο Βελγιο!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

ABALAEA2 έγραψε:Επειδή δεν σκαμπάζω από twitter, o Μηλιός τι πόσταρε πριν 2 ώρες για Αεροδρόμιο και ΠΑΟΚ?

Τρόλ ήταν κάτι Ιαπωνικά και χρησιμοποιούσαν την λέξη paok (στα ινδονησιακά είναι βρισιά)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι έκανε ο Χατζη;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

SplashBro22 έγραψε:σέντερ μπακ ενδεκάδας έχουμε 2. Το πρόβλημα είναι οι άλλοι 2 που είναι για τα μπετά. Ο Μαλεζάς λόγω ηλικίας και ο Πούγγουρας λόγω δεν ξέρει κανείς. Εγώ θα ήθελα να πάρουμε έναν για τρίτο και από αυτούς να μείνει ο Μαλεζάς επειδή είναι αρχηγός και Έλληνας.
Δεν μπορω να καταλαβω την ανευ αιτιας απαξιωση του Πουγγουρα... ειναι μολις 21 ετων και εχει εξαιρετικα στοιχεια...
Απλα θελει εμπειριες και υπομονη

Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

Gospi έγραψε:
SplashBro22 έγραψε:σέντερ μπακ ενδεκάδας έχουμε 2. Το πρόβλημα είναι οι άλλοι 2 που είναι για τα μπετά. Ο Μαλεζάς λόγω ηλικίας και ο Πούγγουρας λόγω δεν ξέρει κανείς. Εγώ θα ήθελα να πάρουμε έναν για τρίτο και από αυτούς να μείνει ο Μαλεζάς επειδή είναι αρχηγός και Έλληνας.
Δεν μπορω να καταλαβω την ανευ αιτιας απαξιωση του Πουγγουρα... ειναι μολις 21 ετων και εχει εξαιρετικα στοιχεια...
Απλα θελει εμπειριες και υπομονη

Αργός
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Για αλλαγή του Πρίγιο, αν είχαμε κάνει τις σχετικές συνενοήσεις νωρίτερα, ο Μανιάς θα ήταν μια κάποια λύση.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τι έκανε ο Χατζη;
Περα απο την αρνηση του περσι να παεο δανεικος στην Στεαουα ή οπουδηποτε αλλου και τη επιλογη του να κατσει στο συμβολαιο του ξερπντας πως δεν θα παιζει?
Συμπεριφεροταν σαν να ειναι ο Μεσι... εντελως αδιαφορος για την ομαδα ακομη και στις προπονησεις, και εντελως απομακρος απο τους ξενους της ομαδας...

Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

paokpool έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Paokpool, όταν λες φουλ μπακ ο Αντελίνο, ο Μάτος που; Παίζει και αριστερά, αλλά από ανάγκη!

Δεν νομίζω φουλ μπακ ο Πορτογάλος!

Όπως και ο Μακ κορυφή! Λύση ανάγκης κι αυτή. Ο καλός Μακ για θεση 11.

Ο Βιερίνια έχει παίξει αρκετούς αγώνες φουλ μπακ στο Βόλφσμπουργκ (και στην Εθνική Πορτογαλίας).
Βασικά δεξιά, έπαιξε όμως και από τα αριστερά όταν έλειπε ένα διάστημα ο Ροντρίγκεζ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΔΥΝΑΤΑ! Οπότε δεν είναι και τόσο λύση ανάγκης, τό' χει.

Για τον Μακ..... για να μην μπερδευόμαστε.... δεν ενοοώ να παίζει ο Μακ αντί του Πρίγιο. Αλλά σαν αλλαγή του Πρίγιο, θα προτιμούσα τον Μακ με τα χαρακτηριστικά που έχει και να κάνω μεταγραφή στα σέντερ μπακ αντί του σέντερ φορ.
Ο Μίχελ είπε πως και καλά δεν χρειαζόμαστε Σεντερ Μπακ εφόσον αποκλειστίκαμε Ευρώπη.... εγώ νομίζω πως δεν χρειαζόμαστε μεταγραφή για αλλαγή του Πρίγιο εφόσον αποκλειστίκαμε στην Ευρώπη (εφόσον έχουμε τον Μακ), Σέντερ Μπακ όμως ναι, οπωσδήποτε.
Δε με κατάλαβες. Εγώ είπα εάν παίξει φουλ μπακ ο Βιέρι, τότε ο Μάτος που θα παίξει; Αριστερα; Εχει παίξει και αριστερά (ο Μάτος), αλλά από ανάγκη.

Ας ερθει πρώτα, με το καλό, και βλέπουμε.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

navigator11 έγραψε:Εριξα μια ματιά, μιας και πλέον τελείωσε η υπόθεση του Μαουρίσιο, στα βιδεα του παίκτου. Τεχνίτης και οξυδερκής μου φάνηκε με βάση βέβαια ο,τι είδα. Για γιουτουμπικη μονταζιέρα μιλάμε, που μπορεί να βλέπεις ξέρω εγώ τον μέγα Μπαλάφα Γιάγια Τουρέ!
Από πλευράς δύναμης και σκληράδας δε φάνηκε κάτι άξιο προσοχής πάντως. Στην πραγματικότητα σχετικά με τα χαρακτηριστικά αυτά τι παίζει;
Δεν τα εχει φιλε. Ειναι ο παικτης με την σιγουρη πασα, το καλο σχετικα ποδι, την προωθηση παιχνιδιου. Καποιες φορες θα κοψει αλλα σοφτ. Σαν παικτης δεν εντυπωσιαζει αλλα ισως να ειναι το κλειδι για ολο το παιχνιδι μας αν μπορεσει να ηρεμησει το κεντρο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα σου ελεγα τι ειναι σοφτ αλλα θα σε αφησω να δεις μονος σου οτι κανεις λαθος.
Άβαταρ μέλους
SOSA

Δημοσίευση από SOSA »

εγω θα ηθελα στην παοκαρα μας αυτον τον παιχτη στην θεση φορ
https://www.transfermarkt.co.uk/ricardo ... eler/72458
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”