8. Amr Warda
- PAOK_Antarctica
- Mutasevic
Re: 7.Amr Warda
τι σοου α δωσεις στη χαβουζα εσυ ε ?5 πλασιος πλυθησμος 5πλασιες ευκαιριες για αου αου 

- Kostas_Peraia4
Από κάθε άποψη ο Αιγύπτιος αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον project. Ο Ατρόμητος ίσως δεν αποτελεί την καλύτερη βιτρίνα για υποψήφιους σγοραστές, δουλεύει όμως προπονητικά με σύγχρονες προδιαγραφές και μπορεί να του δώσει παιχνίδια σε θέση που μπορεί να χρειαστούμε ενίσχυση του χρόνου. Ελπίζω να υφίσταται σχετικός σχεδιασμός και ως εκ τούτου και ειδικοί όροι στο συμβόλαιό του. Το γαμιά δεν θα τον ξεγράφεις εύκολα, τον γαμιά...ρε το θρύνο που έμπλεξε και προφανώς κάνουμε αυτά που μας κάνουν
... "O Αμρ Ουάρντα (Amr Warda) σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους... δηλώνοντας αμέσως μετά στο atromitosfc.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ατρόμητο, ένα από τα οργανωμένα και μεγάλα club της Ελλάδας. Γνωρίζω τα πάντα για τη ομάδα, διαθέτει ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο που παρέχει στους παίκτες του υψηλά standards από πλευράς συνθηκών. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου για να επιστρέψει στο top 5 του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και για να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο κύπελλο Ελλάδας. Παράλληλα μέσα από τις εμφανίσεις μου στον Ατρόμητο θέλω διακαώς να αγωνιστώ με την Εθνική Ομάδα της Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018»...
(από το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος)
Είναι να γελάς με αυτούς που γράφουν αυτά που "δηλώνουν" (εντύπως όχι σε σπικάζ) ορισμένοι ποδοσφαιριστές...Διαβάστε λεξιλόγιο και ταυτόχρονα φανταστείτε τον Ουάρντα να δηλώνει όλα τα παραπάνω... έλεος ρε στηπού μου
Ανόητοι συντάκτες και επικοινωνιολόγοι της κακιάς ώρας

Είναι να γελάς με αυτούς που γράφουν αυτά που "δηλώνουν" (εντύπως όχι σε σπικάζ) ορισμένοι ποδοσφαιριστές...Διαβάστε λεξιλόγιο και ταυτόχρονα φανταστείτε τον Ουάρντα να δηλώνει όλα τα παραπάνω... έλεος ρε στηπού μου

Ανόητοι συντάκτες και επικοινωνιολόγοι της κακιάς ώρας

πως ειναι το διακαως στα αιγυπτιακα;Aye4 έγραψε:... "O Αμρ Ουάρντα (Amr Warda) σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους... δηλώνοντας αμέσως μετά στο atromitosfc.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ατρόμητο, ένα από τα οργανωμένα και μεγάλα club της Ελλάδας. Γνωρίζω τα πάντα για τη ομάδα, διαθέτει ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο που παρέχει στους παίκτες του υψηλά standards από πλευράς συνθηκών. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου για να επιστρέψει στο top 5 του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και για να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο κύπελλο Ελλάδας. Παράλληλα μέσα από τις εμφανίσεις μου στον Ατρόμητο θέλω διακαώς να αγωνιστώ με την Εθνική Ομάδα της Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018»...
Είναι να γελάς με αυτούς που γράφουν αυτά που "δηλώνουν" (εντύπως όχι σε σπικάζ) ορισμένοι ποδοσφαιριστές...Διαβάστε λεξιλόγιο και ταυτόχρονα φανταστείτε τον Ουάρντα να δηλώνει όλα τα παραπάνω... έλεος ρε στηπού μου![]()
Ανόητοι συντάκτες και επικοινωνιολόγοι της κακιάς ώρας![]()
Καλή του επιτυχία, να παίξει μπάλα να τον ζητάει όλη η Ευρώπη.
Εκεί στον Ατρόμητο.. βάλτε του σεκιουριτά το βράδυ να μην ξαμολιέται... και μπούρκα στις γυναίκες σας!
Εκεί στον Ατρόμητο.. βάλτε του σεκιουριτά το βράδυ να μην ξαμολιέται... και μπούρκα στις γυναίκες σας!
καλά μυαλά..............
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gk.box16 την Τρί 29 Αύγ 2017, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ