ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 11/1 20:15 Προβλέψεις και σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Για ποιον ακριβως ντρεπεσαι? Γιατι δεν μπορω μεσα απο το post σου να καταλαβω
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Τι δίνει ο ΟΠΑΠ στο στοίχημα
αεκ - ΠΑΟΚ 1.85 το 1
3.10 το Χ
3.50 το 2
Μήπως είναι ώρα να βγάλουμε χοντρά λεφτά;;;
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Έτσι φένεται. Διπλό είναι από εδώ ως την αθήνα
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Παιδες ακουω λιμπερο αλλα δεν προσεχα και νομιζω οτι μόλις άλλαξε ο διαιτητης. Καλόπουλος.

Και 1.85 απο τον οπαπ????

Κατι βρωμαει.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Ο Καλόπουλος θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ο μέχρι πρότινος ορισμένος ρέφερι Κουκουλάκης τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση και τέθηκε εκτός.

http://www.gazzetta.gr/content/view/21322/2/
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ρε πουστη μου σ ενα ματσακι δε θα μαστε πληρεις?
αχχχχχχχχχχχ..
δε θα γλυτωνανε με τιποτα!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

tad έγραψε:Αδέρφια
εγώ έστειλα μήνυμα στον Τζορμπα για κώλλυμα του Κουκουλάκη από νωρίς. Έτσι έμαθα από Ηράκλειο. Ο Κουκουλάκης είναι φόλα Αεκτζής αλλά όπως φαίνεται ο παλίκαρος έχει συνείδηση. Μπράβο του από εμένα.

Η τοποθέτηση Καλόπουλου εμένα πλέον με καθυσίχασε όχι γιατί είναι Θεσσαλονικιός αλλά γιατί είναι καλός διαιτητής και σφυρίζει αυτά που βλέπει όπως ο Βασσάρας. Λάθη μπορεί να γίνουν αλλά οι φόβοι μου για σφάγή δεν υπάρχουν πλέον.

Παρεπιπτόντως πρώτη φορά σφυρίζεται αγώνας μας με αθηναϊκή ομάδα με Θεσσαλονικιό διαιτητή.

Ο αγώνας αυτός είναι πολύ κρίσιμος για την ομάδα. Με νίκη πιστεύω ότι θα βοηθηθεί πολύ και η ΑΜΚ, κυρίως αναφορικά με τους Θεσσαλονικιούς Παοκτήδες γιατί η επαρχία λειτουργεί ανεξάρτητα αποτελεσμάτων

ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
αν οντως ειναι αληθες, μπραβο στον κουκουλακη.
η τοποθετηση καλοπουλου με ανησυχει ομως....
η προφανης δικαιολογια οτι ειναι θεσσαλονικιος εχει καταργηθει φιλε μου στο ελλαντα και ιδιως στην αθηνα προ πολλου...
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

Τραυματιστικε λεει ενα site...
Δεν νομιζω να ειναι απο συνείδηση κατι..
Και στην τελικη ο διαιτητης δεν θα κρινει τιποτα αν παιξουμε μπαλα.
memts

Δημοσίευση από memts »

tad έγραψε:Αδέρφια
εγώ έστειλα μήνυμα στον Τζορμπα για κώλλυμα του Κουκουλάκη από νωρίς. Έτσι έμαθα από Ηράκλειο. Ο Κουκουλάκης είναι φόλα Αεκτζής αλλά όπως φαίνεται ο παλίκαρος έχει συνείδηση. Μπράβο του από εμένα.

Η τοποθέτηση Καλόπουλου εμένα πλέον με καθυσίχασε όχι γιατί είναι Θεσσαλονικιός αλλά γιατί είναι καλός διαιτητής και σφυρίζει αυτά που βλέπει όπως ο Βασσάρας. Λάθη μπορεί να γίνουν αλλά οι φόβοι μου για σφάγή δεν υπάρχουν πλέον.

Παρεπιπτόντως πρώτη φορά σφυρίζεται αγώνας μας με αθηναϊκή ομάδα με Θεσσαλονικιό διαιτητή.

Ο αγώνας αυτός είναι πολύ κρίσιμος για την ομάδα. Με νίκη πιστεύω ότι θα βοηθηθεί πολύ και η ΑΜΚ, κυρίως αναφορικά με τους Θεσσαλονικιούς Παοκτήδες γιατί η επαρχία λειτουργεί ανεξάρτητα αποτελεσμάτων

ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
Περσι, πριν τον αγωνα με τον αρη , ο Καλοπουλος τα 'πινε σ'ενα μπαρ στην Επανομη με φανατικους αρειανους. Ολοι του λεγαν γιατι δεν παιζει αυτοε διαιτητης και παιζει ο Σταυριδης. Αυτος απαντουσε μακαρι να μπορουσε να μπει μεσα και να βαζε γκολ .(Ηταν 4ος σ εκεινο το παιχνιδι).
Στο αμεσως επομενο ματς εδωσε πεναλτι στην Καλαμαρια σε χερι του Κνολ. Οχι οτι δεν ηταν , αλλα πρεπει να τρελαθηκε που ο Σταυριδης δεν εδωσε χερι στο προηγουμενο ματς.
Ξερω, πως αυτα ειναι κουτσομπολια και δυσκολο να τα πιστεψει κανεις, ομως οταν τα βλεπεις live και βλεπεις οτι και οι διαιτητες ειναι ανθρωποι με οπαδικες προτιμησεις, τοτε δε μου δινει χαρα και ελπιδα καμια τοποθετηση διαιτητη σε αγωνα της ομαδας μου εκτος αν ειναι ΠΑΟΚ
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

τα φρεσκα νεα για τη συνθεση της 44 εχουν ως εξης:
ο μπαγεβιτς θα ακολουθησει συστημα καθρεφτη του ΠΑΟΚ οπως εκανε και με βαζελο.δηλ. 4-2-3-1

______________σαχα

πλιατσικας-κυριακος-μαιστοροβιτς-χουανφραν

_________πελετιερι-ενσαλιβα_____________

εντινιο_________καφες_____________τζιμπουρ

______________μπλανκο
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Κρίμα που δεν είναι έτοιμος ο vierinha γιατί πιστεύω θα έκανε party στα πλαγια τις αεκ.Τώρα με σβούρα και λάκη άντε να κανεις φάσεις.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

εγω το χω πει και θα το ξαναλεω οτι στο 4-2-3-1 τους, το 1 ειναι ο κυργιακος..
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ρε τι θα κανουμε???????????
θα παμε οακα?????????

:?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αλλαγή στο διαιτητή, καθώς ο Κουκουλάκης επικαλέστηκε τραυματισμό και τη θέση του πήρε ο Καλόπουλος από τη Θεσσαλονίκη.
Να θυμίσουμε ότι πλέον δεν υπάρχει το "άβατο" περί ίδιας πόλης μεταξύ ομάδας και διαιτητή..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Παρ 09 Ιαν 2009, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”