Δικό μου πουλεν είναι....Εγώ τον έφερα!!!!!HOOL4IGAN έγραψε:![]()
![]()
Έφτασε το πουλέν
![]()
![]()
- Εάν πάρουν το πρωτάθλημα δεν μας λες τι θα γίνει... Καλή η γκρίνια αλλά γράψε πρώτα ένα θετικό για τον παικταρά που ήρθε και στις 31 του μηνός μπορείς να γκρινιάξεις παραπάνω... Υπομονή 2 μέρες ρε φούστη μου...kos έγραψε:-εαν δεν ερθει δεξι μπακ για να παιρνει ανασες ο ματος
-εαν δεν ερθει φορ που θα μπορει να παιξει στην θεση του πριγιο και παμε με δευτερο τον κουλουρη
-εαν φερνουν τον μαουριτσιο ως αντι-τσιμιροτ χωρις να παρουν αλλο χαφ
-εαν δεν παρουν στοπερ
-εαν δωσουν τον ενρικε
και στο τελος φερουν τον βιερινια, τοτε η στρατιγικη τους μετα το στραπατσο στην σουηδια ειναι λαικιστικη μεχρι αηδιας. σε σχεδιασμος με γνωμονα το χειροκροτημα στον μεγαλο ιβαν σαββιδη και τις σελφι του μικρου σαββιδη με τον βιερινια. καμια σχεση με τις πραγματικες αναγκες τις ομαδας. ελπιζω οτι δεν θα συμβει. και στην τελικη εαν οπως εχει εξελιχθει το ροστερ και η χρονια κανεις δεν θα τους πει τιποτα εαν δεν φερουν τωρα τον βιερινια.
Έτσι. Εκεί που ήταν το ;μεγάλο σου πρόβλημα πέρσι. Ας τελειώσουν οι μεταγραφές και θα τα πούμεsourmenetes έγραψε:Πολυ σημαντικο οτι ο μαουριτσιο ειναι οικογενειαρχης.
Φετες τον βλεπω...
Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα τα δυο χαφ που πηραμε φετος ειναι σε αλλο επιπεδο...
Δηλαδή για να καταλάβω, το οτι πήρες 2 παικταράδες στο κέντρο είναι για να βγαίνει σέλφι ο μικρός σαββίδης? καλή η ειρωνεία σου γενικότερα αλλά σε παρακαλώ ρε συ, εξηγησε μου να το καταλάβωkos έγραψε:-εαν δεν ερθει δεξι μπακ για να παιρνει ανασες ο ματος
-εαν δεν ερθει φορ που θα μπορει να παιξει στην θεση του πριγιο και παμε με δευτερο τον κουλουρη
-εαν φερνουν τον μαουριτσιο ως αντι-τσιμιροτ χωρις να παρουν αλλο χαφ
-εαν δεν παρουν στοπερ
-εαν δωσουν τον ενρικε
και στο τελος φερουν τον βιερινια, τοτε η στρατιγικη τους μετα το στραπατσο στην σουηδια ειναι λαικιστικη μεχρι αηδιας. σε σχεδιασμος με γνωμονα το χειροκροτημα στον μεγαλο ιβαν σαββιδη και τις σελφι του μικρου σαββιδη με τον βιερινια. καμια σχεση με τις πραγματικες αναγκες τις ομαδας. ελπιζω οτι δεν θα συμβει. και στην τελικη εαν οπως εχει εξελιχθει το ροστερ και η χρονια κανεις δεν θα τους πει τιποτα εαν δεν φερουν τωρα τον βιερινια.