Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- και 1 επισκέπτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
ρε παιδια δεν διαφωνει κανεις για την ποιοτητα και προσφορα του Ενρικε, αλλα καποιος πρεπει να φυγει. ενα παιχνιδι την εβδομαδα, θα εχουμε, λογικα θα παιζουν παντα οι ιδιοι, δεν θα εχουμε rotation οπως αλλες χρονιες. μου αρκει ο Τζαλμα και ο Λημνιος πισω απο βασικους...
- Petros1988
Εγω πιστευω οτι Βιερινια ειναι ηδη σε μας....θα τον ειχε αφησει αλλιως η ομαδα του να καθεται 20 μερες στην Θεσσαλονικη για εναν στραμπουλιγμα οπως λενε?
- και 1 επισκέπτης
- Petros1988
Εγώ πιστέυω ότι θα γίνει ταινία ΤΡΟΜΟΥ η κατάσταση με τις μεταγραφές μέχρι και την ΠΈΜΠΤΗ το βράδυ!Εγω πιστέυω ότι θα πουλήσουμε Και Ενρίκε και Λέοβατς μπορεί και σήμερα και θα έχουμε στιε θεσεις τους Βιερήνια και Αρ,Μπακ!Οπως επίσης αλλη μία μεταγραφή Επιθετικού Η Στόπερ!
- Petros1988
Άντε πάλι!!!!!και 1 επισκέπτης έγραψε:αντε παλι!!!Petros1988 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Πέτρο θα μας ξαναβγάλεις την ψυχή ή θα πανηγυρίζουμε σαν χαζοχαρούμενοι χωρίς λόγο;
Άντε μίλα!!!
-
xpan έγραψε:Black_White_Heart έγραψε:Με το.μν Βραζιλιάνο τι έγινε τελικά ; θα έρθει σήμερα; ο μάνατζερ του είναι από χθες εδώ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.paokmania.gr/podosfairo/meta ... maouritsio
Να σαι καλά xpan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν όντως φεύγει ο Ενρίκε, τότε αυτό σημαίνει ότι έρχεται ο Βιερίνια. Προσπαθώ να διαβάσω τι έχει στο μυαλό του ο Μίχελ. Νομίζω δύσκολα θα άφηνε τον Ενρίκε χωρίς ερχομό και άλλου ακραίου. Το αντίθετο, πιθανός ερχομός Βιερίνια λογικά θα μειώσει τον χρόνο του Ενρίκε και μιλάμε για 14 λιγότερα παιχνίδια φέτος.
Δεν θα ήθελα να φύγει κανείς, αλλά μετά τον αποκλεισμό ίσως να μην υπάρχει επιλογή.
Δεν θα ήθελα να φύγει κανείς, αλλά μετά τον αποκλεισμό ίσως να μην υπάρχει επιλογή.
- Sick Bastard
rainmaker έγραψε:
Ενώ μέχρι φέτος είχαμε συνηθίσει η διαφορά μεταξύ των δυο ζευγαριών να είναι μικρή, γιατί απλά κανένας συνδυασμός δεν είχε την παραγωγικότητα που θα φέρουν Βιερίνια και Μακ.
Δεν την είχαμε συνηθίσει απλά και με την έλευση του Πρίγιο, απλά την ανεχόμασταν.
Επίσης θεωρώ πως ο Μακ είναι μια χαρά επιλογή να αντικαταστήσει τον Κλάους καταχωρούμενος ως δεύτερος επιθετικός ή ακόμα και παίζοντας μόνος προωθημένος. Έτσι δεν χρειάζεσαι ΚΑΙ άλλη μεταγραφή, ενώ επέρχεται και μια σχετική ισορροπία στα εξτρέμ.
Μόνος του μπροστά ο Μακ δύσκολα ειδικά στην Ελλάδα. Το να του ζητάμε να παίζει μόνος του μπροστά και να κατεβάζει τη μπάλα έτσι ώστε να τη σπάει κτλ, του βάζουμε πολύ δύσκολα.
Το δίδυμο Τζάλμα - Βιερίνια εμένα μου φαίνεται μια χαρά γιατί είναι τακτικά σωστοί και οι δυο, κοντρολαρισμένοι.
Βιερϊνια-Μακ είναι το βασικό δίδυμο, δεν τίθεται ζήτημα.
Τέλος επιμένω πως στα εξτρέμ παίζουν και ο Μπίσε ΚΑΙ ο Πέλκας με ανεκτά αποτελέσματα, ειδικά απέναντι σε κατώτερες ομάδες.
Όχι. Νομίζω ότι ο Μπίσσεσβαρ τον ρόλο του αριστερού εξτρέμ δεν μπορεί να τον παίξει
και δεν θέλει κιόλας κι ο Πέλκας αν παίζει στα αριστερά γίνεται εκ φύσης του, δεύτερος/κρυφός επιθετικός
κι αυτό είναι και το καλύτερο για τον παίχτη. Τώρα, αν με κατώτερες ομάδες αυτό δεν είναι πρόβλημα
σαφώς δεν είναι αλλά έχει προτεραιότητα ο Λημνιός εκεί.
Συνεπώς η πιθανή αποχώρηση Ενρίκε δε στοιχίζει τίποτα φοβερό, ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ αντικατασταθεί και ΕΙΔΙΚΑ αν αντικατασταθεί με έναν καλύτερο συγκριτικά παίκτη, όπως ο Αντελίνο.
Μπάνε κάτι μου λέει πως θα το έβαλε το χεράκι του στην υπόθεση Μαουρίσιο.obanebane έγραψε:Ο Λουτσεσκου κανα ρουμανο δεν θα φερει; βγαζουν καλα μπακ αυτοι.
- Petros1988
Πανηγύρι φίλε γιατί έρχονται μεταγραφές! Όπως έλεγε και ο Μήλιος χθες ας δεθουμε!gamt έγραψε:Άντε πάλι!!!!!και 1 επισκέπτης έγραψε:αντε παλι!!!Petros1988 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Πέτρο θα μας ξαναβγάλεις την ψυχή ή θα πανηγυρίζουμε σαν χαζοχαρούμενοι χωρίς λόγο;
Άντε μίλα!!!
- Petros1988
Εκείνο το αριστερό μπακ απτην Τουρκία πως τον λεγανε? Ibanez? Μου φενετε πολύ καλός ως αντί Λεοβατς!