Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Ναι ρε παιδια θα διωξουν ισως το πιο αγαπητο παικτη της εξεδρας αυτη τη στιγμη, ενω προσπαθουν να κερδισουν ψυχολογια και ενω ο Βιερινια ειναι 1 μηνα Θεσσαλονικη και περιμενει, θα πουν ελα μωρα καλα ειμαστε και ετσι αστους να χτυπηθουν λιγο παραπανω, βλεποντας και τον πορτογαλλο να καταληγει καπου αλλου.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Για μένα ο Ενρίκε αν και έχει πολλά καλά στοιχεία δε νομίζω ότι κατάφερε να γίνει σταθερά. Δεν είναι τυχαίο ότι τρεις προπονητές δεν τον είχε κανένας βασικό και προτιμούσαν όλοι τον Κάμπος. Θεωρώ ότι με Βιειρίνια και Μακ αποκτάς δύο σταθερές, έχεις Κάμπος για rotation που είναι παίκτης προπονητή και Λημνιό που έχει στοιχεία, και με το καλό όταν αναρρώσει Μυστακίδη. Είμαστε παραπάνω από καλά. Μαουρίτσιο , Ζαμπράνο, Βιειρίνια in και Ενρίκε, Σακχόφ out είναι κατά τη γνώμη μου μονόδρομος.

Ρέι, Μάτος, Λέοβατς ή Λεβέκ, Ζαμπράνο, Κρέσπο ή Βαρέλα, Τσίμιροτ ή Κάνιας, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί, Μακ, Βιειρίνια, Πρίγιοβιτς.
Και πάγκο, Γλύκος, Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Πέλκας, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Κουλούρης

Το μόνο κενό θα είναι ο μπακ απ του Πρίγιο, ίσως προκύψει και κανένα κελεπούρι από ελεύθερους....
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Οι παίκτες δεν προλαβαίνουν να προααρμοστουν και αν βγουν καλοί τους πουλάμε. Μετά ξοδεύουν τα πολλαπλασια για να τους αντικαταστησουμε η τους νοσταλγουμε. Είμαστε ωραίοι. Ωραίο πλάνο. Κάθε καλοκαίρι ραβε ξυλωνε.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Enrique, Djalma, Mak, Vieirinha εξτρέμ και δανεισμός Λημνιού.
Καντουρί, Μαουρίτσιο, Κάνιας, Τσίμιροτ και πώληση Κάτσε. Μπίσεσβαρ, Πέλκας παραμένουν, δανεισμός ή πώληση Μυστακίδη.
Βαρέλα, Κρέσπο, Ζαμπράνο, Πούγγουρας και αποδέσμευση Μαλεζά.
Πρίγιοβιτς, μεταγραφή, δανεισμός Κουλούρη.
Ψάξτε για τον δεύτερο.

ΥΓ το Γενάρη 2 μπακ, βασικό αριστερά και αναπληρωματικό δεξιά.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Κάποιο site με πηγή απο τους Αζερους γραφει τωρα για αγορα του Ενρίκε με 3 εκατ. Δεν γράφει για δανεισμο.
Το 20% απο τον παίχτη το εχει η Ρεν. Αρα 2.4 εκατομμύρια καθαρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tupac την Δευ 28 Αύγ 2017, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Enrique please don't go
Enrique please don't go
Enrique please don't go
Down to Qarabag
Baby I love you so
Enrique please don't go
https://youtu.be/xi5BKTLU2bQ
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Μου κάνει εντύπωση ότι οι περισσότεροι δεν λαμβάνετε καθόλου υπόψη τα άρθρα περί οικονομικού ανοίγματος που διαρρέονται, που μπορεί και να μην είναι στα νούμερα που γράφονται αλλά δεν πρέπει να είναι και πολύ παρακάτω με πρόχειρους υπολογισμούς, ούτε τη στάση Μίχελ στο θέμα Ενρίκε, που στη θέση που βρίσκεται ο Μίχελ αυτή τη στιγμή δε μπορεί να είναι κάτι άλλο από άνωθεν εντολή για ελάφρυνση του μπάτζετ και για έσοδα. Να μη φύγει κανένας, να έρθουν και Μαουρίτσιο και Ζαμπράνο και Βιερίνια και επιθετικός, άλλα 5 με 10 μύρια μπάτζετ δηλαδή, γροθιά στο μαχαίρι. Και του χρόνου με την κ20 λόγω ffp ή έστω με σοβαρές περικοπές. Δεν είμαι ο λογιστής της παε για να ξέρω τα ακριβή νούμερα και τα περιθώρια που υπάρχουν αλλά προτείνω προσγείωση γιατί φαίνεται κατά που πάει το πράγμα κι αν δεν υπήρχε έλλειψη προτάσεων και για άλλους θα φαινόταν καθαρότερα. Φέτος έχουμε περίπου το ίδιο μπάτζετ συμβολαίων με πέρυσι αλλά καθόλου έσοδα από πωλήσεις, πολύ λιγότερα τηλεοπτικά, εισιτήρια, και μείον 8 τουλάχιστον μύρια από την Ευρώπη και τα πλει οφ. Και πέρυσι δεν υπήρχαν κέρδη, το αντίθετο. Και πρόπερσι (που μετράει στο ffp) ακόμα χειρότερα.
Κι εγώ παιχταράδες θέλω αλλά δεν βλέπω τον τρόπο να γίνουν αυτά φέτος.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

εγώ απο ffp δεν ξερω μόνο fps
δεν ξέρω τι επιφυλάσει το μελλον μας
κάνει μεταγραφες ενας ΤΔ που ειναι να φευγει τι φαση
θα φύγει ο Ενρικε ο τρελάκιας μας ? ο φλόκι των βίκινγκς?
το μονο ευτυχες ειναι οτι πήραμε χαφ..αν και με την ελευση μαουριτσιο κατι με λεει οτι θα την κανει ο Τσιμιροτ
βασικα τση ποπης :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
βλέπουμε ..
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ο Ενρικε οτι και να τον πουμε τωρα ναι θα πει.

Εχει πικρα απο χθες.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Έφαγε χυλόπιτα;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τι πίκρα έχει;

Εγώ είμαι υπέρ της αποχώρησης Ενρίκε. Έχει καλά στοιχεία ως παίκτης αλλά είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για super-sub και όχι για βασικό παίκτη της ομάδας αφού σε πνευματικό/τακτικό επίπεδο είναι εντελώς αδουλευτος. Για τις αναμπουμπουλες και το run n gun παιχνιδι είναι καλός.

Στη θέση του φέρνεις Βιερίνια ( κάτι που αν μείνει ο Ενρίκε ήδη λέγαμε ότι είναι υπερβολή, να έχεις δηλαδή Μακ Τζαλμα Ενρίκε Βιερίνια Λημνιο Και Πέλκα Μπισεσβαρ Μυστακίδη για δύο θέσεις). Ο Πορτογάλος θα βοηθήσει στην ανασύνταξη της ομάδας, θα δώσει ψυχολογία, θα φέρει και πολύ καλό επίπεδο σε όλους τους τομείς ( αν μη τι άλλο καλύτερος από Ενρίκε είναι).

Παράλληλα φέρνεις και ένα στόπερ μαζί με με Μαουρίσιο και λύνεις όλα τα θέματα σου.

Μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

και εγω ειμαι υπερ της αποχωρησης ενρικε,με την προυποθεση οτι κλεινεις βιερι. 3 εκ. ευρω για αναπληρωματικο εξτρεμ νομιζω ειναι πολυ καλη προταση.εδω πουλησαμε 3μιση Γκαρυ-Μακ που ηταν βασικοι. Απτην στιγμη μαλιστα που θα λογιζεται και ο Λημνιος κανονικα,τοτε εχουμε 4 ποδοσφαιριστες στα ακρα που μας καλυπτουν σε εγχωριες υποχρεωσεις.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αντε κ ήρθε ο Βιερίνια, έχει κάνει προετοιμασία? Θα μπει και θα παίξει? Θα βγάλει τη χρονιά άνετα? Πώς δίνουμε εύκολα το καλύτερο εξτρεμ μας?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ποιος είναι το καλύτερο μας εξτρέμ;;
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Ο Βιερίνια είναι τραυματίας και εδώ κι ένα μήνα είναι στη Θεσσαλονίκη όπως διάβασα, που σημαίνει ότι δε μπορεί καν να προπονηθεί. Που σημαίνει ότι δύσκολα θα μεταγραφεί οπουδήποτε αλλού και ότι δύσκολα θα είναι στο 100% πριν το Νοέμβρη. Γιατί πρέπει να τον αγοράσουμε τώρα? Το Γενάρη θα είναι πιο φτηνός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”