Π.Α.Ο.Κ- Κέρκυρα 3-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Rey
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Matos
37
39%
Crespo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Leveque
2
2%
Kace
16
17%
Shakhov
2
2%
Λημνιός
3
3%
Djalma
24
25%
Πέλκας
6
6%
Prijovic
3
3%
Mak
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πούγγουρας
1
1%
Κουλούρης
1
1%

Σύνολο ψήφων: 95

Dimg4

Re: Π.Α.Ο.Κ- Κέρκυρα 3-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Dimg4 »

Βαρεθηκα να διαβαζω το εμεις και οι "αλλοι" εδω μεσα. Φτανει με την αναγκη αυτοεπιβραβευσης και σαςταλεγα... ελεος μεγαλοι ανθρωποι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pgetsos έγραψε:Για μενα η πουστια, συγγνωμη, μπηχτη Γρηγορη; Εγω ειμαι οι καποιοι που "αιθεροβατούν";

Μαιστα :lol: Εχεις πλακα, στο δινω αυτο

Μαλιστα Γρηγορη. Αιθεροβατω γιατι χτυπησε το αριστερο σου μπακ, συγγνωμη που δεν ειμαι ο Καλχας αδελφε, να σε ζητησω και μερικα νουμερα τζοκερ 8-) Μια φορα, 2 φορες, 3 φορες, πες το ρε Γρηγορη αλλη μια φορα ετσι να "γουσταρεις" ρε παιδακι μου και συ. Μη στο κοψω

Εξαλλου η ομαδα εδειχνε τοοοσο φρεσκια

Περιμενε ενα μηνα και ελα πες μου αν ο Ελ Καντουρι ειναι οτι ποιοτικοτερο στην ομαδα, και ελα πες μου μετα για "αφου το λες εσυ 8-) " και λοιπες αηδιες Γρηγορη μου

Ξεχασα. Εγω ειμαι αυτος που "το φερνει οπως γουσταρει" γιατι ΕΣΥ καθεσαι και κραζεις τον Λουτσεσκου (επειδη απλα δε τον γουσταρεις, εξαλλου "τα προσωπα πανω απο ολα") γιατι εβαλε τον Κατσε ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΤΗ περα του Τσιμιροτ που επαιζε και 3 μερες πριν (ναι ναι και ο Σακχοφ επαιζε, να μη φρεσκαρει το κεντρο γιατι ο ανθρωπος δεν εχει ΔΥΟ αναπληρωματικους, ολοι η κανενας) και δεν εχασες χρονο να τονιζεις τα λαθη που εκανε και σιγα τα τρεξιματα. Μονο που βγηκε επισημα ο MVP του αγωνα σημερα, και αν κατσεις και δεις τα στιγμιοτυπα ειναι σχεδον σε ολες τις φασεις μεσα, και μετα απο ποσο καιρο εχεις και καποιον που εκανε 4-5 ωραια σουτ εξω απο την περιοχη. Απλα μηπως δε τα ειδες αυτα βρε Γρηγορη μου, στα τονιζω....

Αλλα ειναι πιο σημαντικο να μου πεις οτι το παω οπου γουσταρω

Η απαντηση σου σε αυτο ποια ηταν Γρηγορη μου; "Κραζω οποιον φταιει που εμεινε ο Κατσε στον ΠΑΟΚ". Μαιστα. Και γιατι ρε Γρηγορη μου τοτε το γραφεις στο θεμα του Λουτσεσκου και οχι του Μιχελ η του Ιβαν; Γιατι ρε Γρηγορη μου λες οτι δεν ηταν λογικη η τοποθετηση του; Γιατι ρε Γρηγορη μου δε λες και ενα μπραβο στο παιδι για τα θετικα του, εστω τονιζοντας τα οποια αρνητικα του;

Ξεχασα. "Το παω εκει που γουσταρω"

Καλη καρδια Γρηγορη μου, συνεχισε τις επιθεσεις σου - (παυλα) ειρωνειες σου γιατι δεν επαιζε ο Ελ Καντουρι. Να ζητησουμε να εχουμε 4 αλλαγες αμα χτυπανε παιχτες μας γιατι εχουμε κανει κακη προετοιμασια (που δε το δεχεσαι αλλα ας ειναι μωρε αδελφε, λεμε τωρα) η γιατι ειναι επιρρεπεις σε τραυματισμους (αυτο το δεχεσαι; Να ξερω!)

Εξαλλου τι ξερω και γω ο πιτσιρικας με την κακη κριση. Ο λουτσεσκου κατω απο ολα! :pano:

Δε περιμενω λογικη απαντηση, εξαλλου οπως ειπες δε με καταλαβαινεις ωρες ωρες :mrgreen:

ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δε γουσταρετε μερικοι Λουτσεσκου. Στα @@ μου. Ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ και θα εχει εναν ελαχιστο σεβασμο για αυτο. Πειτε οτι θελετε να πειτε, αλλα μερικοι να μαθετε να εκφραζεστε πιο κοσμια. Και σταματηστε τις κακοπροαιρετες κριτικες μερικοι μερικοι

Εδω καποιοι δε θυμαμαι καν ποιοι αληθεια, γκρινιαξαν γιατι ο The_Stalker εφαγε μια ολοκληρη βδομαδα, ακουσον ακουσον, για το "Μη γυρισεις κωλοπουστα" και το "αν δε σε απολυσουν αυτοκτονα" στο θεμα του Λουτσεσκου. Μηπως εχουμε ξεφυγει;

Μηπως γιναμε λιγααακι "οποιος γουσταρω πανω απο ολα";

Θα πω κατι που ακουσα σε "αλλοθρησκο" γηπεδο εν ωρα κραξιματος, αλλα μ'αρεσε: ΑΥΤΟΥΣ εχεις, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ θα βγαλεις την χρονια, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ θα πας για πρωταθλημα. Το να τους κραζεις συνεχως και ειδικα στο γηπεδο που συμβαινει για αρκετους, θα βοηθησει ΠΟΥ; Θα "πεισμωσει τον παιχτη" και θα σου αποδειξει οτι κανεις λαθος και θα τον βελτιωσει;

@@
Φατην, δεν επαιξε :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ρε συ Πέτρο, τόσα χρόνια δεν τον έχεις μάθει τον Γρηγόρη; Όλοι μας - αλλά ειδικά ο Γρηγόρης - έχουμε πάντα δίκιο! Απλώς ο Γρηγόρης ξέρεις πώς να σου την πει (και πώς να σε εκνευρίσει - αυτό πρέπει να το διορθώσεις, Γκόραν) εάν δεν συμφωνείς μαζί του!

Πολύ βαριά το πήρες... Τέλος πάντων.

Φυσικά και ο Κάτσε ήταν καλός χθες και φυσικά χρειάζεται στον ΠΑΟΚ. Για το ότι είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο 6άρι μας, προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία.

Η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο με προβληματίζει πάρα πολύ. Ίσως φταίει γιατί έβλεπα πριν (μέχρι το 3-0) το Λίβερπουλ -Άρσεναλ. Μα καμία σχέση, λέμε!
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Μετά απο τον αποκλεισμό και την κάκκιστη εμφάνιση βγήκε πολλή γκρίνια και το ψιλοφοβήθηκα το ματς, αλλά η Κέρκυρα ήταν ομάδα τρίτης κατηγορίας και την γλυτώσαμε απο άποψη άγχους.
Οι μόνοι που ξεχώρισαν-κατά την γνώμη μου- και έδειξαν να είναι λίγο-πολύ σε καλή κατάσταση, ήταν Μάτος και Τζάλμα. Ο Κάτσε έτρεξε και προσπάθησε και ήταν καλούτσικος, αλλά μόνο μπακ-απ και τίποτ' άλλο. Καλά στοιχεία έδειξε και ο Λημνιός.
Πάλι πολλά και αβίαστα λάθη και ενώ το παιχνίδι δεν είναι σίγουρο, βλέπουμε πάλι τσαλιμάκια και κολπάκια, που πολλές φορές τα πληρώσαμε ακριβά.
Και πάλι έτσι το παιχνίδι μπορούσε να πάει κάλλιστα σε ένα 8-1 αν ήμασταν λίγο ποιο προσεκτικοί.
Έτσι όπως παίζει ο Σάκχωφ εκτίθεται. Τεχνική κάκκιστη (μου θύμησε κακό Μπαλάφα) και ταχύτητα μηδέν.

Ας ελπίσουμε οτι σε δέκα-δεκαπέντε μέρςς θα προετοιμαστεί καλύτερα η ομάδα.

Όπως είπε και ο Λουτσέσκου, τώρα αρχίζει η προετοιμασία(η σαιζόν για μας) της ομάδας.

Περιμένω σέντερ μπακ και Βιερίνια μετά απο ελ Καντουρί και Μαουρίτσιο :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gpap έγραψε:Εγώ ψήφισα Μάτος για mvp, και τον ακολουθούν Τζαλμά κ Κάτσε.

Μέσα στον αγώνα, κάποιοι βιάστηκαν να χλευάσουν την άποψή μου για κακή μπάλα, πάντα σε σχέση με τον ανύπαρκτο αντίπαλο.

Τα ψόφια, άνευ δύναμης σουτ προς τον τερματοφύλακα, μπορεί να αυξάνουν τα στατιστικά των τελικών, αλλά θα πρέπει να προβληματίζουν.

Οι γλώσσες έξω, πρέπει να προβληματίζουν.
Οι ελάχιστοι συνδυασμοί (αν εξαιρέσεις Τζαλμά-Μάτος), πρέπει να προβληματίσουν.
Ο ρόλος του Πέλκα εχτές ποιός ήταν? (δεν είναι μομφή για τον παίχτη αλλά για το ρόλο που του ανατέθηκε, αν του ανατέθηκε).

Γενικά μπορώ να πω πως μου άρεσε η μπάλα που παίξαμε στα πρώτα λεπτά του β' ημιχρόνου, έως το γκολ του Μακ. Σωστή ανάπτυξη, σωστές πάσες, συνδυασμοί και δομημένες επιθέσεις.

Απο εκει και μετά, όπως και σε όλο το α' ημίχρονο δεν μου άρεσε αυτό που είδα.

Το είπα και εχθές (και κάποιοι χλεύασαν): ο Λημνιός δεν μου άρεσε.
Δεν έβγαλε πάθος, δεν έδειξε πως καίγεται να δείξει πράγματα.
Δεν ειπες κακη μπαλα μεγαλε!!!
Ειπες κατοχη ανευ φασεων.ακριβως αυτο ειπες.

Κανεις δε μιλησε για μπαλαρα,αλλα φασεις καθαροτατες 3-4 ειχαμε για πλακα στο πρωτο ημ.
Υπηρχαν αψυχα σουτ,υπηρχαν και σουταρες απο κατσε και πελκα.
Για το λημνιο θα διαφωνησω.το παιδι ουτε αδιαφορο ηταν,προσπαθησε παιζοντας για πρωτη φορα σχεδον.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ρε συ Πέτρο, τόσα χρόνια δεν τον έχεις μάθει τον Γρηγόρη; Όλοι μας - αλλά ειδικά ο Γρηγόρης - έχουμε πάντα δίκιο! Απλώς ο Γρηγόρης ξέρεις πώς να σου την πει (και πώς να σε εκνευρίσει - αυτό πρέπει να το διορθώσεις, Γκόραν) εάν δεν συμφωνείς μαζί του!

Φυσικά και ο Κάτσε ήταν καλός χθες και φυσικά χρειάζεται στον ΠΑΟΚ. Για το ότι είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο 6άρι μας, προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία.

Η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο με προβληματίζει πάρα πολύ. Ίσως φταίει γιατί έβλεπα πριν (μέχρι το 3-0) το Λίβερπουλ -Άρσεναλ. Μα καμία σχέση, λέμε!
Σε προβληματισε για ησουνα με τη λιβερπουλ..
Αμα ησουν με την αρσεναλ χαρουμενος θα ησουν..:lol::lol::lol::lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Επειδη την εχουμε ξεσκισει την ομαδα ας πουμε ενα μπραβο για την ανετη νικη ασχετως αντιπαλου..πολυ καλος ο κατσε ο ματος και ο καμπος...ο σακχοφ κακος αλλα ετσι ξεκινησε και περυσι και μετα εγινε υπερπολυτιμος..μεντην ΑΜΕΣΗ προσθηκη μαουριτσιο βιειρινια και σεντερ μπακ και με τη διακοπη να ερχεται ειναι στο χερι του προπονητη να ξανα δουμε ομαδα που θα χαζευει ολη η ελλαδα...
Ας αγαπησουμε την ομαδα μας ολοι μας και ας τη στηριξουμε οπως μονο εμεις ξερουμε...ας ειπαμε και πεντε βαριες κουβεντες παραπανω..
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

που τα είδατε όλα αυτά ρε μάγκες; παίξαμε με τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και ίσως του κόσμου και κάναμε για άλλη μια φορά τραγική εμφάνιση.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Dimitris_L4 έγραψε:Επειδη την εχουμε ξεσκισει την ομαδα ας πουμε ενα μπραβο για την ανετη νικη ασχετως αντιπαλου..πολυ καλος ο κατσε ο ματος και ο καμπος...ο σακχοφ κακος αλλα ετσι ξεκινησε και περυσι και μετα εγινε υπερπολυτιμος..μεντην ΑΜΕΣΗ προσθηκη μαουριτσιο βιειρινια και σεντερ μπακ και με τη διακοπη να ερχεται ειναι στο χερι του προπονητη να ξανα δουμε ομαδα που θα χαζευει ολη η ελλαδα...
Ας αγαπησουμε την ομαδα μας ολοι μας και ας τη στηριξουμε οπως μονο εμεις ξερουμε...ας ειπαμε και πεντε βαριες κουβεντες παραπανω..
+1926

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

rouki έγραψε:Μετά απο τον αποκλεισμό και την κάκκιστη εμφάνιση βγήκε πολλή γκρίνια και το ψιλοφοβήθηκα το ματς, αλλά η Κέρκυρα ήταν ομάδα τρίτης κατηγορίας και την γλυτώσαμε απο άποψη άγχους.
Οι μόνοι που ξεχώρισαν-κατά την γνώμη μου- και έδειξαν να είναι λίγο-πολύ σε καλή κατάσταση, ήταν Μάτος και Τζάλμα. Ο Κάτσε έτρεξε και προσπάθησε και ήταν καλούτσικος, αλλά μόνο μπακ-απ και τίποτ' άλλο. Καλά στοιχεία έδειξε και ο Λημνιός.
Πάλι πολλά και αβίαστα λάθη και ενώ το παιχνίδι δεν είναι σίγουρο, βλέπουμε πάλι τσαλιμάκια και κολπάκια, που πολλές φορές τα πληρώσαμε ακριβά.
Και πάλι έτσι το παιχνίδι μπορούσε να πάει κάλλιστα σε ένα 8-1 αν ήμασταν λίγο ποιο προσεκτικοί.
Έτσι όπως παίζει ο Σάκχωφ εκτίθεται. Τεχνική κάκκιστη (μου θύμησε κακό Μπαλάφα) και ταχύτητα μηδέν.

Ας ελπίσουμε οτι σε δέκα-δεκαπέντε μέρςς θα προετοιμαστεί καλύτερα η ομάδα.

Όπως είπε και ο Λουτσέσκου, τώρα αρχίζει η προετοιμασία(η σαιζόν για μας) της ομάδας.

Περιμένω σέντερ μπακ και Βιερίνια μετά απο ελ Καντουρί και Μαουρίτσιο :mrgreen: :opaokara:
το αυτο :ugeek:
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

:opaokara: Μπορούμε να σταματήσουμε την γκρίνια και την φαγωμάρα και να δώσουμε στην ομάδα ένα 45νθημερο που στο κάτω κάτω το δικαιούται με οσα κωμικοτραγικά έγιναν μέχρι τώρα; Ας δούμε με τι ροστερ πάμε για 2 διοργάνωσεις φέτος και ας τους δώσουμε χρόνο να λυθούν τα πόδια απ την όποια προετοιμασία έγινε...

ΥΓ 6 σελίδες μετά από νίκη και στις μισές μαλώνουμε πείτε ρε παιδες ένα μπράβο και αφήστε το!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ρε συ Πέτρο, τόσα χρόνια δεν τον έχεις μάθει τον Γρηγόρη; Όλοι μας - αλλά ειδικά ο Γρηγόρης - έχουμε πάντα δίκιο! Απλώς ο Γρηγόρης ξέρεις πώς να σου την πει (και πώς να σε εκνευρίσει - αυτό πρέπει να το διορθώσεις, Γκόραν) εάν δεν συμφωνείς μαζί του!

Ντίνο...Σε σένα απαντάω ότι αν δεν με εκνευρίσουν δεν εκνευρίζω κανέναν, τουλάχιστον δεν προσπαθώ γι αυτό...

Πέτρο, δεν θα σου απαντήσω, μιας και το "κάποιοι αιθεροβατούν" πήγαινε στον eorptol 1, οπότε τζάμπα ο κόπος...
Θα επαναλάβω όμως ότι κάνεις, όπως και αρκετοί άλλοι, εικασίες για το πώς σκέφτεται ο άλλος, ίσως άστοχα...
Αν διάβαζες τους διαλόγους μας με τον eorptol 1 πριν τον αγώνα ή αν τους θυμόσουν, γιατί κάπου εκεί έκανες παρέμβαση, αν θυμάμαι καλά, ίσως καταλάβαινες σε ποιον πήγαινε και δεν έμπαινες σε κόπο να γράψεις όλα αυτά...

Τέλος από μένα... :pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ευτυχώς δεν αιθεροβατεις εσύ...το αλάθητο εσύ και ο παπας.....
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Μη με κανετε να φτιαχνω ποπ κορν για θρεντ που ετσι κι αλλιως πρεπει να κλειδωσει. :twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

eorptol1 έγραψε:Ευτυχώς δεν αιθεροβατεις εσύ...το αλάθητο εσύ και ο παπας.....
Έλα τώρα ρε συ Πτολεμαίο...Κι εσύ το πήρες βαριά? Μην με πεις... :) :)
Ξέρεις ότι με κολλάς πολλές φορές, οπότε θαρρώ ότι δικαιούμαι να σ απαντάω με τον ίδιο τρόπο, έτσι? :) :)

Υ.Γ. Πάντως, τελικά δεν έχεις το κληρονομικό χάρισμα που νόμιζα, το σημειώνω... :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”