Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Προφανώς, βέβαια, για να έρθει πρόταση για Ενρίκε είτε ο ΠΑΟΚ τον έβγαλε στη γύρα είτε ο μανατζέρ του ψάχνεται γιατί βλέπει δε παίζει βασικός ο παίκτης.
Πως αλλιώς;
Πως αλλιώς;
Να μείνει ναρθει και ο Αντελινο και να ειμαστε ααπλα στα εξτρεμ να γουσταρουμε....
Ο ζαμπρανο έμεινε ελεύθερος;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγάλη κουβέντα ανοίγει. Και για μένα αν είναι να έρθει ο Βιεϊρίνια καλύτερα θα ήταν να φύγει ο Μακ. Αλλά από την άλλη ο Μακ νοιώθει από ΠΑΟΚ.Azrael έγραψε:αυτη την στιγμη ο χειροτερος ειναι ο μακ.μπορουμε να δανεισουμε δανεισμενο;
Δε γαμεις. Όλοι οι καλοί χωράνε.
θα φανεί.P.A.O.K.jim έγραψε:Το να έχουν κλείσει Βιερήνια και να του είπανε βρές ομάδα, δεν παίζει σαν σενάριο για Ενρίκε
eorptol1 έγραψε:Ο ζαμπρανο έμεινε ελεύθερος;
Πού το είδες;
Ενρικε καραμπαχ με 3 μυρια. Κλεινεις αμεσα Βιερινια και δινεις χρονο στον Λημνιο. Σουπερ ντιλ
To εστειλες ενας σε μηνυμα στον κουλιανοzepos4 έγραψε:eorptol1 έγραψε:Ο ζαμπρανο έμεινε ελεύθερος;
Πού το είδες;
Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά να φύγει μόνο με πώληση. Φτάνουν οι δανεισμοί και βλέπουμε του χρόνου. Αν τον πήρες 1,7 και πάρεις 3 μετά από 6 μήνες, μόνο κέρδος βλέπω.joshua έγραψε:Ρε παιδια δεν γινεται να θελουμε να γυρισει ο Βιερινια και ο Ενρικε κατα συνεπεια να γινει 3-4η επιλογη ενω ειναι απο τους πιο ακριβους παικτες.Εγω λεω πως αν παρουμε περισσοτερα απο οσα δωσαμε και με αυτα ερθει ο Βιερινια και οπως και δηποτε Στοπερ,κερδισμενοι βγαινουμε.
Εδώ τον έχει χωρίς συμβόλαιο πάντως.karlat85 έγραψε:To εστειλες ενας σε μηνυμα στον κουλιανοzepos4 έγραψε:eorptol1 έγραψε:Ο ζαμπρανο έμεινε ελεύθερος;
Πού το είδες;
https://www.transfermarkt.com/carlos-za ... eler/53533
- Dinos_Liverpool
Δεν νομίζω ο Ιβάν να είναι η κότα με τα χρυσά αυγά. Δεν γίνεται μόνο να αγοράζει. Εάν είναι να έρθει ο Βιειρίνια, ας φύγει ο Ενρίκε. Δεν γεννάται θέμα σύγκρισης. Και εάν φύγει με πώληση, ακόμα καλύτερα.