Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Δε με πιανεις, ενοω οτι αν τον κανεις μεσσι στο μυαλο σου πριν ερθει, αντι να ειναι γεγονος χαρας, θα απογοητευθουν μερικοι κι ολας γιατι φυσικα δεν θα ειναι μεσσι οταν θα τον δειτε στο χορταρι.
Θα καταφερτε και το Βιειρινια να καψετε, ακου που σου λεω.
Θα καταφερτε και το Βιειρινια να καψετε, ακου που σου λεω.
Αν περιμενετε τον Βιειρινια να ειναι ενα ολοκληρο επιπεδο πανω απο Μακ και Ενρικε θα απογοητευτητε ικτρα.
Εγω προτιμω να κραταω τη μπαλα χαμηλα και να χαρω ακομα παραπανω με το αποτελεσμα παρα το αντιθετο.
Εγω προτιμω να κραταω τη μπαλα χαμηλα και να χαρω ακομα παραπανω με το αποτελεσμα παρα το αντιθετο.
Δεν έχεις άδικο , οι μεγάλες καψούρες και οι μεγάλες προσδοκίες μπορούν να καταλήξουν εκεί που λες.
Όμως είναι καλύτερο εξτρεμ , πώς να το κάνουμε. Και συμβολίζει πολλά.
Όμως είναι καλύτερο εξτρεμ , πώς να το κάνουμε. Και συμβολίζει πολλά.
- Sick Bastard
Συμφωνώ 1000% με την υποσημείωση ότι το μπάτζετ δεν ανειβαίνει πολύ λόγω Βιεϊρίνιαgiapas έγραψε:O Βιερίνια συμβολίζει πολλά πράγματα και είναι ξεκάθαρα καλύτερος από οποιοδήποτε εξτρεμ ήδη έχουμε. Καταλαβαίνω ότι το μπατζετ ανεβαίνει πολύ και προέχουν άλλες θέσεις για ενίσχυση , αλλά ο Βιερίνια είναι μια κατηγορία από μόνος του τόσο στις καρδιές μας όσο και ως ποιότητα.
Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει.
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα έχει εξτρεμ Βιερίνια και η κούλα τον οικοδόμο κι ο γκει το Σεμπά. Με δεδομένο ότι δεν έχεις Ευρώπη , μπαίνεις πολύ δυνατός διεκδικητής του πρωταθλήματος με 50ρησια διαιτησια
αλλά επειδή υπάρχουν στην ομάδα κάτι κρουμπάδια όπως οι Μπρικιτς & Ουαρντά
ζωή να χουν τα μοσχοναθρεμμένα μας.
Kι εγω συμφωνω, απλα ειμαι σιγουρος εδω και καιρο οτι ακομα και την επιστροφη Βιειρινια θα καταφερουμε να "καψουμε" εχωντες υπερμετρα ψηλες προσδοκιες οι οποιες ανεβαίνουν οσο παιρναει ο καιρος και ακομα παραπανω οσο δε παει καλα η ομαδα και ζηταμε ενα μεσσια να μας σωσει.giapas έγραψε: είναι καλύτερο εξτρεμ , πώς να το κάνουμε. Και συμβολίζει πολλά.
Συμφωνω με Σοβιετικο. Παιχταρας ο Βιερινια και σιγουρα καλυτερος απο αυτους που εχουμε, αλλα δεν νομιζω οτι θα παιρνει τα ματς με μια ενεργεια και οτι θα ξεκλειδωνει τις αμυνες σαν κλειδαρας. Το ιδιο θεμα, σε διαφορετικο βαθμο, υπαρχει και με Μακ. Πριν ακομα ερθει ελεγα το ιδιο που λες τωρα για Βιερινια: ας κραταμε μικρες προσδοκιες για να μην ξενερωσουμε. Καποιοι ελεγαν "θα ερθει ο παιχταρας και εχει σιγουρα τα 20 γκολ". Τα 20 γκολ ο Μακ, τα ειχε βαλει συγκυριακα, δεν ειναι το στανταρ του. Αντιθετως, καποια στανταρ του τα βλεπουμε να επαναλαμβανονται στο χορταρι: ατομισμος, κακες τελικες, γκρινια στους συμπαικτες. Δεν ειναι κανενα παλτο βεβαια, αλλα δεν ειναι και κανενας παιχταρας. Προσωπικα, τον Ενρικε πιο πολυ το γουσταρω.
Σχετικα με το Βιερινια, ενα αλλο θεμα ειναι που πολλοι τον βαζουν να παιξει μεχρι και τερματοφυλακα. "Παιζει και αριστερα, παιζει και δεξια, παιζει και μπακ, να τον βαλουμε 8αρι". Ο ιδιος ο Βιερινια ομως εχει δηλωσει μεχρι στιγμης ΔΥΟ φορες (μια αυτοπροσωπως και μια με διαρροη μεσω του μανατζερ), οτι ειναι δυσαρεστημενος που δεν παιζει στη φυσικη του θεση στη Γερμανια και οτι θελει πολυ να ερθει να αγωνιστει στην Τουμπα στην θεση του "εκει μπροστα" που τον περιμενει. Οποτε μην περιμενετε να φαει τη θεση του Πασχαλακη.
Σχετικα με το Βιερινια, ενα αλλο θεμα ειναι που πολλοι τον βαζουν να παιξει μεχρι και τερματοφυλακα. "Παιζει και αριστερα, παιζει και δεξια, παιζει και μπακ, να τον βαλουμε 8αρι". Ο ιδιος ο Βιερινια ομως εχει δηλωσει μεχρι στιγμης ΔΥΟ φορες (μια αυτοπροσωπως και μια με διαρροη μεσω του μανατζερ), οτι ειναι δυσαρεστημενος που δεν παιζει στη φυσικη του θεση στη Γερμανια και οτι θελει πολυ να ερθει να αγωνιστει στην Τουμπα στην θεση του "εκει μπροστα" που τον περιμενει. Οποτε μην περιμενετε να φαει τη θεση του Πασχαλακη.
Sick Bastard έγραψε:Συμφωνώ 1000% με την υποσημείωση ότι το μπάτζετ δεν ανειβαίνει πολύ λόγω Βιεϊρίνιαgiapas έγραψε:O Βιερίνια συμβολίζει πολλά πράγματα και είναι ξεκάθαρα καλύτερος από οποιοδήποτε εξτρεμ ήδη έχουμε. Καταλαβαίνω ότι το μπατζετ ανεβαίνει πολύ και προέχουν άλλες θέσεις για ενίσχυση , αλλά ο Βιερίνια είναι μια κατηγορία από μόνος του τόσο στις καρδιές μας όσο και ως ποιότητα.
Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει.
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα έχει εξτρεμ Βιερίνια και η κούλα τον οικοδόμο κι ο γκει το Σεμπά. Με δεδομένο ότι δεν έχεις Ευρώπη , μπαίνεις πολύ δυνατός διεκδικητής του πρωταθλήματος με 50ρησια διαιτησια
αλλά επειδή υπάρχουν στην ομάδα κάτι κρουμπάδια όπως οι Μπρικιτς & Ουαρντά
ζωή να χουν τα μοσχοναθρεμμένα μας.
Η διαφορα ειναι οτι τα βαριδια τυπου Μπρικιτς και Ουαρντα, ειναι βαριδια απο τα οποια δεν εχεις την επιλογη να απαλλαγεις. Δεν μπορεις να αποφασισεις οτι σταματας να τα πληρωνεις. Ενω η πιθανη ελευση Βιερινια ειναι καθαρα επιλογη σου. Εννοειται οτι θα ηταν ευκολη αποφαση αν ειχες να διαλεξεις το "ξεφορτωνεσαι τα παλτα και με τα λεφτα τους παιρνεις Βιερινια" αλλα δεν ειναι καθολου ετσι.
- anekfrastos
Βρε ας έρθει ο τσετσένος και πιστεύω θα δούμε άλλον ΠΑΟΚ.
Πριν τον δω στο χορτάρι έχω γίνει τσετσενόσκυλο, κλασικός πανηγυρτζής μεταγραφάκιας
Το πρωί στο ράδιο έλεγε ένας ότι στην τερεκ το παρατσούκλι του ήταν "ο γιος του προέδρου" επειδή του είχε αδυναμία. Ο πρόεδρος (Νταούντοβ) είναι και πρόεδρος της βουλής της Τσετσενίας μπάι δε γουέι και μεγάλο "λουλούδι"...
Πριν τον δω στο χορτάρι έχω γίνει τσετσενόσκυλο, κλασικός πανηγυρτζής μεταγραφάκιας

Το πρωί στο ράδιο έλεγε ένας ότι στην τερεκ το παρατσούκλι του ήταν "ο γιος του προέδρου" επειδή του είχε αδυναμία. Ο πρόεδρος (Νταούντοβ) είναι και πρόεδρος της βουλής της Τσετσενίας μπάι δε γουέι και μεγάλο "λουλούδι"...

Κατι μου λεει,οτι το ρεπορταζ οτι ερχεται σημερα 17:15 ο mauricio, ειναι ερασιτεχνικότατο ,απλως καναν αναζητηση για πτησει που ερχονται θεσσαλονικη απο Αγ πετρουπολη
Μακαρι να κανω λαθος βεβαια
Μακαρι να κανω λαθος βεβαια
Στα μεχρι τωρα παιχνιδια εχει παιξει 2 φορες ακραιο μπακ ο Κρεσπο,μια αριστερα και μια δεξια,εχει 2 παιχνιδια βασικος ο Μαλεζας και συμμετοχη ο Πουγγουρα,με τον πρωτο απο τυχη να μην γινεται μοιραιος με τον Λεβαδειακο και ομως μπορει να σκεφτονται να μην γινει προσθηκη στην αμυντικη γραμμη?
Τον Σταφ ξεχασε τον. Επριδη μιλησα μαζι του πριν λιγο καιρο (ενημερωσα με στοιχεια κ μοντ) καναμε μεγαλη προταση και δεν ηθελε ελλαδα.paoki_sweden έγραψε:K Pappadopoulos and Stafylidis dimg4
Στα 32 θα χτυπάει το χέρι στο σήμα της ομάδας και θα θέλει επιστροφή , καλά κάνει επαγγελματίας είναι....
Για κλείσιμο καριέρας μας αγαπάνε όλοι.....
Για κλείσιμο καριέρας μας αγαπάνε όλοι.....
Καλα αυτος εχεις ανοιχτο κινητο πανω στο αεροπλανο ;HOOL4IGAN έγραψε:Είπε το «ναι» ο Μαουρίσιο!
Λέει το inpaok όχι εγώ...