4.Marin Leovac
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: 4.Marin Leovac
Δρομο!
Κουρασες.
Στον ΠΑΟΚ παιζεις.
Τετοια παικτακια σαν εσενα πρεπει να παρακαλανε για να παιξουν εδώ.
Κουρασες.
Στον ΠΑΟΚ παιζεις.
Τετοια παικτακια σαν εσενα πρεπει να παρακαλανε για να παιξουν εδώ.
- GiorgosAtha
Το μόνο θετικό με σένα είναι πως υπάρχει η πιθανότητα να παίξει βασικός ο Δεληγιαννίδης -τον οποίο πιστεύω πολύ-. 

Εμενα μια φαση θα μου μεινει απο χθες. Τελειωνει το παιχνιδι και οι παικτες πανε να χειροκροτησουν τους οπαδους μας.Spiros_S έγραψε:Μία φάση που θα μου μείνει από χθες: Χάνεται η μπάλα στην επίθεσή και βγαίνουν στην κόντρα από αριστερά μας.
Κυνηγάει μόνο ο Μπίσε που στο τέλος παραχωρεί πλάγιο λίγο πριν τη γραμμή του άουτ. Και όταν εκτελείται το πλάγιο, εμφανίζεσαι κι εσύ. Αν δεν θες, στο καλό.
Ο λεοβατς δεν κοιταξε καν προς το μερος τους, απλα εφυγε πρωτος για τα αποδυτηρια.
Στο θεμα ποιοτητας και εμφανισεων προσπαθω να μην ειμαι απολυτος. Μπορει καποιος να μην ταιριαζει στην ομαδα, μπορει να ειναι ντεφορμε, μπορει να εχει μια κακη μερα.
Αλλα η συμπεριφορα ειναι κατι αλλο. Πρωτη μαλακια του, τα παραπονα που εκανε μετα απο ενα-δυο παιχνιδια στον παγκο. Δευτερη η χθεσινη. Και λαμβανοντας υποψη την ιδιαιτεροτητα της χθεσινης μερας, εγω προσωπικα δε θελω να τον ξαναδω με το δικεφαλο στο στηθος.
Καλά ρε έμεινες εκτός Κροατίας;;; Πέφτω από τα σύννεφα... Εγώ Κροάτη με εσένα έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά... Βλέπεις φοράς ακόμα τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος και δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα... Κοντεύει η ώρα σου βέβαια...
Αυτο που λεει ο Ναπολι να το δεχτώ! Τωρα μιλαμε σε μια λογικη βαση.
Αλλα χαμενες φασεις και χαλαρότητα μπορώ να βρω με το τσουβαλι για αρκετους..
Αλλα χαμενες φασεις και χαλαρότητα μπορώ να βρω με το τσουβαλι για αρκετους..
Ο παο χαροπαλευει και συνεχως ενισχυεται, εχει δυο αξιολογα αριστερα μπακ, χουλτ και αυτον τον αργεντινο τον ινσουα που φερανε. Εμεις για ποιο λογο ακομη εχουμε την τρυπα αριστερα με τον Λεοβατς και τον μονιμως τραυματια Λεβεκ;
O Λέοβατς δεν έγινε σήμερα λίγος. Ο Λέοβατς ήταν λίγος ήδη από την πρώην του ομάδα!
- john4serres
Μακαρι να κανει προταση η HNK Rijeka ή η Galatasaray SK
Δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ το ποσό της πρότασης.
Δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ το ποσό της πρότασης.
Οποιοδηποτε στοιχειο συνδεεται αμεσα με τον Τουντορα πρεπει να απομακρυνθει μου φαινεται. Επιλογη του δεν ηταν ο Λεοβατς;
- john4serres
Επειδή πρόταση δύσκολα να έρθει, καλό θα ήταν να δοθεί δανεικός.
Να γλιτώσουμε τις απολαβές του και να φέρουμε ένα νεαρότερο αριστερό μπακ με καλά ανεβάσματα.
Έναν Λίνο στα 23-26
Να γλιτώσουμε τις απολαβές του και να φέρουμε ένα νεαρότερο αριστερό μπακ με καλά ανεβάσματα.
Έναν Λίνο στα 23-26

- john4serres