Αυτη νόμιζα οτι εγραψε ο πετρος..obanebane έγραψε:Η Καραμπαχ μπηκε ομιλους.

Τι να κάνεις ρε μπανε, ουτε να κοιμηθουμε δε μπορούσαμε την πεμπτη, βγαινουν αυτα

Αυτη νόμιζα οτι εγραψε ο πετρος..obanebane έγραψε:Η Καραμπαχ μπηκε ομιλους.
Sick Bastard έγραψε:Ας το πάμε βήμα βήμα για την ώρα. Baby steps που λένε.
Όταν πχ, τολμάς να πεις, καλός παίχτης φαίνεται ο τάδε της ζέλας
να μην διαβάζεις από κάτω ''φίλε είσαι βάζελος και γουστάρεις τον τάδε;'' ή ένα απ τα αγαπημένα μου ''έτσι είναι ο ΠΑΟΚτσης, απαξιώνει τους δικούς του παίχτες και αποθεώνει αυτούς του ΠΟΚ''
Μετά ίσως μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε κριτική ομάδων πχ, ''η κούλα είναι ανεβασμένη αυτήν την εποχή,
παίζει σφιχτά, έχει καλά τρεξίματα κτλ'' κι από κάτω να μην γίνεται της τρελής με σχόλια όπως ''ότι θα ζούσα στο ΠΑΟΚμάνια τη στιγμή που κάποιος αποθεώνει την yομάδα του λαθρέμπορα, αυτό δε το περίμενα, τέλος για μένα το φόρουμ''.
Sick αδερφέ, αυτό που ζητάς με το συμπάθειο, δεν είναι baby steps αλλά colossal. Μήπως να ξεκινούσαμε από το να τολμάς να πεις καλό λόγο για παίκτη της ομάδας σου, που έχει προσφέρει, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα και απλά έχει αμαρτήσει να προέρχεται από ομάδα του ΠΟΚ? Τον Τζιώλη για παράδειγμα; (ανάθεμα και αν έχουμε καλύτερο παίκτη από τον Τζιώλη δίπλα στον Κάνιας αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη ας πάει στα σκουπίδια). Καλά αυτό με την κριτική της απόδοσης των ομάδων του ΠΟΚ που ζητάς είναι χοντρό Sci Fi.Sick Bastard έγραψε:Ας το πάμε βήμα βήμα για την ώρα. Baby steps που λένε.
Όταν πχ, τολμάς να πεις, καλός παίχτης φαίνεται ο τάδε της ζέλας
να μην διαβάζεις από κάτω ''φίλε είσαι βάζελος και γουστάρεις τον τάδε;'' ή ένα απ τα αγαπημένα μου ''έτσι είναι ο ΠΑΟΚτσης, απαξιώνει τους δικούς του παίχτες και αποθεώνει αυτούς του ΠΟΚ''
Μετά ίσως μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε κριτική ομάδων πχ, ''η κούλα είναι ανεβασμένη αυτήν την εποχή,
παίζει σφιχτά, έχει καλά τρεξίματα κτλ'' κι από κάτω να μην γίνεται της τρελής με σχόλια όπως ''ότι θα ζούσα στο ΠΑΟΚμάνια τη στιγμή που κάποιος αποθεώνει την ομάδα του λαθρέμπορα, αυτό δε το περίμενα, τέλος για μένα το φόρουμ''.
Σοβαρά τώρα. ο κομποτης το έπαιξε χ?aspromaura ioannina έγραψε:Το παιχνιδι του βαζελου με τον λεβαδειακο βρωμισε πολυ ασχημα. Απο το 3 1 του ΠΑΟΚ και μετα αρχισα να βλεπω παραλληλα τα δυο παιχνιδια. Τα τελειωματα των παιχτων της λειβαδιας ειναι τουλαχιστον υποπτα. Θα μπορουσε να ειχε ληξει 0 3 ανετοτατα.
σωπα ρε μεγαλε που θα μου πεις οτι βλεπω και ανεμομυλους..για ξεφορτωνε λιγο..zepos4 έγραψε:Σοβαρά τώρα. ο κομποτης το έπαιξε χ?aspromaura ioannina έγραψε:Το παιχνιδι του βαζελου με τον λεβαδειακο βρωμισε πολυ ασχημα. Απο το 3 1 του ΠΑΟΚ και μετα αρχισα να βλεπω παραλληλα τα δυο παιχνιδια. Τα τελειωματα των παιχτων της λειβαδιας ειναι τουλαχιστον υποπτα. Θα μπορουσε να ειχε ληξει 0 3 ανετοτατα.![]()
να σοβαρευτούμε λίγο. βλέπεις παντού ανεμόμυλους.
Οσα ματσακια τον εχω δει, αρκετα καλος οντως! Και με Μακαμπι στο εντος καλουτσικος. Θελω να τον δω απεναντι σε καλυτερη ομαδα παντωςsimba έγραψε:Καλη περιπτωση ο Χατζισαφι του νιωνιου..Ματιζει..
Αλλα νταξ, πηραμε λεβεκ..