Από εδώ και πέρα topic ανοίγω μόνο εγώ και όχι διάφορα γκαντεμόσκυλα του forum..
Π.Α.Ο.Κ- Κέρκυρα 3-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Π.Α.Ο.Κ- Κέρκυρα 3-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Από εδώ και πέρα topic ανοίγω μόνο εγώ και όχι διάφορα γκαντεμόσκυλα του forum..
- falconakis
Re: Π.Α.Ο.Κ- Κέρκυρα 3-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ...Αφήστε τις γκρίνιες και στηριξτε την ομάδα! Τον Μάιο θα πανηγυριζουμε!!!
- aspromaura ioannina
Πολυ δυσκολα τα πραγματα φετος. Μονο οι μεταγραφες μπορουν να μας σωσουν.
Τζαλμα MVP ξανα.
Τζαλμα MVP ξανα.
- Disharmonic
Καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη, αλλά καλό θα ήταν να αποφεύγουμε τα χαζά λάθη που σε άλλους αγώνες μπορεί άνετα να στοιχίσουν άμα δεν σε θέλει η μπάλα. Λημνιός και Κάτσε θετικότατοι, μβπ ο Μάτος και απο κοντά ο Τζάλμα.
ΥΓ
Η Ντροπή του Έστερσουντ ξεπλένετε μόνο με νταμπλ.

ΥΓ
Η Ντροπή του Έστερσουντ ξεπλένετε μόνο με νταμπλ.
- hasio_john
Σημαντική νίκη για να ηρεμήσουμε και ν' ανασυνταχτούμε!
Από το αποτέλεσμα που έφερε και η ζέλα, καταλαβαίνουμε πως τα ματσάκια στην λίγδα θα είναι ζόρικα.
Μόνο ο γκέι θα μαζεύει βαθμούς, μιας και τα πεναλντάκια του θα τα παίρνει σε ΚΑΘΕ αγώνα που θα ζορίζετε!
Ελπίζω η διακοπή να μας δώσει ανάσες για την συνέχεια. Πολύ κούραση και αγυμνασία.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ....
(Μπράβο odi γουρλή
)
Από το αποτέλεσμα που έφερε και η ζέλα, καταλαβαίνουμε πως τα ματσάκια στην λίγδα θα είναι ζόρικα.
Μόνο ο γκέι θα μαζεύει βαθμούς, μιας και τα πεναλντάκια του θα τα παίρνει σε ΚΑΘΕ αγώνα που θα ζορίζετε!
Ελπίζω η διακοπή να μας δώσει ανάσες για την συνέχεια. Πολύ κούραση και αγυμνασία.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ....
(Μπράβο odi γουρλή
Ματος mvpaspromaura ioannina έγραψε:Πολυ δυσκολα τα πραγματα φετος. Μονο οι μεταγραφες μπορουν να μας σωσουν.
Τζαλμα MVP ξανα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρωτα καποιαπραγμαρτα που σκεφτομουν να πω βλεπωντας το παιχνιδι (το δευτερο ημιχρονο γιατι εχασα το πρωτο)
-"Παιδια στο ΠΑΟΚ TV εχει ενα προπονητικο φιλικο. το ματς ποτε αρχιζει?"
-"Το ΠΑΟΚ TV δειχνει ποδοσφαιρο γυναικων, ποτε ειναι το ΠΑΟΚ-Κερκυρα?"
-"Παιδια το stream εχει κολησει στο slow motion, μονο εγω εχω αυτο το προβλημα?"
κτλ, κτλ
Οσο η ομαδα δειχνει αυτη τη θλιβερη εικονα απο πλευρας φυσικης καταστασης/τρεξιματων, ειναι αδυνατον να γινει οποιαδηποτε αλλη σοβαρη κουβεντα και κριτικη για οτιδηποτε.
Μπραβο στα παιδια, στηριξτε την ομαδα. Ο οπαδος ειναι για τα δυσκολα, αυτο παει σε εσενα ΠΑΟΚτση οπαδε πανηγυρτζή.
-"Παιδια στο ΠΑΟΚ TV εχει ενα προπονητικο φιλικο. το ματς ποτε αρχιζει?"
-"Το ΠΑΟΚ TV δειχνει ποδοσφαιρο γυναικων, ποτε ειναι το ΠΑΟΚ-Κερκυρα?"
-"Παιδια το stream εχει κολησει στο slow motion, μονο εγω εχω αυτο το προβλημα?"
κτλ, κτλ
Οσο η ομαδα δειχνει αυτη τη θλιβερη εικονα απο πλευρας φυσικης καταστασης/τρεξιματων, ειναι αδυνατον να γινει οποιαδηποτε αλλη σοβαρη κουβεντα και κριτικη για οτιδηποτε.
Μπραβο στα παιδια, στηριξτε την ομαδα. Ο οπαδος ειναι για τα δυσκολα, αυτο παει σε εσενα ΠΑΟΚτση οπαδε πανηγυρτζή.
- ΑποστόληςΑ
πηραμε το τριποντο.Φωναξε παρων ο κατσε,πολυ καλοι οι ματος-τζαλμα-λεβεκ.
Προχωραμε,η προσεχης διακοπη ειναι υψιστης σημασιας για τη φετινη χρονια
Προχωραμε,η προσεχης διακοπη ειναι υψιστης σημασιας για τη φετινη χρονια
falconakis έγραψε:Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ...Αφήστε τις γκρίνιες και στηριξτε την ομάδα! Τον Μάιο θα πανηγυριζουμε!!!
Αν καναμε γκελα σημερα ,θαχαμε γεμισει 30 σελ μεχρι τωρα...........
Δεν τις μπορουμε τις νικες , μονο ηττες για να μιρλιαζουμε..........
Δεν τις μπορουμε τις νικες , μονο ηττες για να μιρλιαζουμε..........
- aspromaura ioannina
Πολυ καλοι και οι δυο!eorptol1 έγραψε:Ματος mvpaspromaura ioannina έγραψε:Πολυ δυσκολα τα πραγματα φετος. Μονο οι μεταγραφες μπορουν να μας σωσουν.
Τζαλμα MVP ξανα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικα οι δυο τους εχουν συνθεσει ενα πολυ καλο διδυμο. Ειναι η μοναδικη ''ομαδα'' παιχτων που ειναι βελτιωμενη σε σχεση με περυσι. Εν αντιθεσει με την αριστερη πλευρα, τα χαφ και τα στοπερ μας!