7.Omar El Kaddouri
Re: Omar El Kaddouri
Για να δούμε θα παίξει αύριο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θέλουμε να τον δούμε ας εκπλαγείς δεν πειράζει
Αν έχεις κληρονομικό χάρισμα πάω πάσο...
Εκτός κι αν το μαθες απ το inPAOK που έχει την πλέον έγκαιρη πληροφόρηση εδώ και κάνα 15ήμερο...

Εκτός κι αν το μαθες απ το inPAOK που έχει την πλέον έγκαιρη πληροφόρηση εδώ και κάνα 15ήμερο...

Κάποιο χρόνο συμμετοχής πιστευω ότι θα πάρει. Εδω ο βαζελος έδωσε με το καλημερα συμμετοχή στον Τσαβες που τα πήγε μάλιστα και καλά.
goran 64 έγραψε:Αν έχεις κληρονομικό χάρισμα πάω πάσο...![]()
Το δηλωσε οτι θελει παιχνιδια για να βρει ρυθμο,αν το ματς κυλησει ομαλα,ενα 20λεπτο θα το παρει σιγουρα.
--->obanebane έγραψε:goran 64 έγραψε:Αν έχεις κληρονομικό χάρισμα πάω πάσο...![]()
Το δηλωσε οτι θελει παιχνιδια για να βρει ρυθμο,αν το ματς κυλησει ομαλα,ενα 20λεπτο θα το παρει σιγουρα.
Ετσι το βλεπω και εγω.
Κανα 20-25 λεπτο θα το παρει σιγουρα!
--->
Γιατι θα εκπλαγεις αρνητικα;goran 64 έγραψε:Αν παίξει αύριο, θα εκπλαγώ πολύ αρνητικά...
Εκτός αν μπει μετά το 3-0...
Νομιζω σε εχει φαει η πολλη παρεα με τον Νικολα

Re: 7.Omar El Kaddouri
Θα σου εξηγήσω, μόνο ΑΝ τον δω να παίζει, ειδικά σε φάση που ο αγώνας δεν έχει κριθεί όπως ήδη έγραψα...
Μακάρι να κανα περισσότερη παρέα με τον Νικόλα, αλλά είναι μόνιμος κάτοικος χαβούζας, καταλαβαίνεις...
Να η ευκαιρία (σου)...Αν την χάσεις, ίσως χάσεις...

Μακάρι να κανα περισσότερη παρέα με τον Νικόλα, αλλά είναι μόνιμος κάτοικος χαβούζας, καταλαβαίνεις...

Να η ευκαιρία (σου)...Αν την χάσεις, ίσως χάσεις...

Τί τρέχει με εμένα Πέτρο;;;
Λογικό είναι να μην παίξει αύριο λόγω έλλειψης ετοιμότητας και δεσίματος με την ομάδα. Αν χρειαστεί να παίξει, θα γίνει λόγω δυσμενούς μέχρις εκείνη τη στιγμή εξέλιξης του παιχνιδιού δηλαδή όχι και τόσο θετικό .... Λογική λοιπόν η αρνητική έκπληξη,,,.
Λογικό είναι να μην παίξει αύριο λόγω έλλειψης ετοιμότητας και δεσίματος με την ομάδα. Αν χρειαστεί να παίξει, θα γίνει λόγω δυσμενούς μέχρις εκείνη τη στιγμή εξέλιξης του παιχνιδιού δηλαδή όχι και τόσο θετικό .... Λογική λοιπόν η αρνητική έκπληξη,,,.
Εγω παλι νομιζω το εννοει για τον προπονητη, για αυτο και η αναφορα σε εσενα, μην εξαπτεσαι
Εγω παλι λεω οτι ειναι ο ποιοτικοτερος παιχτης της ομαδας και καλο θα ηταν να μπει το αργοτερο μεχρι το 70

Εγω παλι λεω οτι ειναι ο ποιοτικοτερος παιχτης της ομαδας και καλο θα ηταν να μπει το αργοτερο μεχρι το 70