Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από desperando »

pgetsos έγραψε:
desperando έγραψε:Στα περσινά πλέι οφ η ομάδα ήταν μπουρδέλο γιατί είχαν καταλάβει ότι κάτι παίχτηκε με τον Ίβιτς μετά το ματς με τον βαζελο στον ημιτελικό στην Αθήνα.
Το γλυκό έδεσε μετά το ντου στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την ΑΕΚ
Γίνε πιο αναλυτικός
Για ίντριγκα πρώτοι είμαστε όλοι μας
Το τι έγινε μετά το πρώτο παιχνίδι με τον βαζελο το ξέρουν μόνο οι μιχελ Ιβάν και Ίβιτς.
Απλά οι παίκτες κατάλαβαν ότι η συμπεριφορά και η διάθεση του Ίβιτς μετά από αυτό το παιχνίδι ήταν τελείως αλλαγμένη.

Προσωπικά πιστεύω ότι στο μυαλό του ιβιτς μπήκε η σκέψη για αποχώρηση μετά από εκείνο το παιχνίδι και πάρθηκε η απόφαση μετά το ντου του Σαββίδη (μου φαίνεται μετά το ματς με ΑΕΚ γιατί δεν ρώτησα πιο ματς ήταν)στα αποδυτήρια και έριχνε μπινελικια από δω και από κει.

Όσο για τους γκαγκατση,Γιωργάκη και πουρλιοτοπουλο δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη κανενός αν ο Βλάντο είχε θέμα μαζί τους
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Εγω εχω άλλη αποψη για το τι γινεται στην ομαδα αλλα δεν ξερω αν είναι σωστη η λαθος.

Για φετος στο σχεδιασμο η παε το πηγε πολύ καλα αφου ειχε θεμα προπονητη και τερματοφυλακα να λυσει πρωτα από όλα.
Το μοναδικο και σοβαρο λαθος για μενα ηταν η απομακρυνση του Στανογεβιτς.Ακομα και να ηταν σωστη επρεπε να γινει μετα τα προκριματικα για τους ομοιλους.

Με τον Ιβιτς το πρόβλημα αρχισε από τον αγωνα με τη Σαλκε.
Ο ποιο σοβαρος λογος που θα μπορουσε να εχει πρόβλημα ο προπονητης είναι να επεμβαινει καποιος στη δουλεια του.
Πιστευω λοιπον ότι ναι είναι πολλοι αυτοι που δεν αφηναν τον Ιβιτς να δουλεψει,αλλα όχι οι 3 που δουλευουν στην παε.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Πως δέθηκε σκοινί-κορδόνι ότι ο Ιβιτς εκβίασε, αδυνατω να το καταλάβω.

Προτού αρχίσετε να λέτε ποιος είναι ο Ιβιτς (που έχει δείξει ποιος είναι πολύ καλά), βγήκε και εκβιασμός δηλαδή.

Ο πιο απλός διάλογος:
- Πρόεδρε, αυτός, αυτός κι αυτός παρεμβαίνουν στη δουλειά μου και εγώ έτσι δε μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω.
- Ναι αλλά κι εγώ δε μπορώ να τους διωξω γιατί είναι αναγκαίοι στα πόστα τους.
- Αναγκαστικά θα αποχωρήσω τότε.

Τέλος.
Πήγαμε εδώ σε εκβιασμούς, σιγά μην τον απείλησε κιόλας ο Ιβιτς.
Αν δε συμπαθείτε κάποιον για τον χ,ψ λόγο δεκτό.
Δε χρειάζεται να τον δειχνετε και ως Κορλεόνε στους υπολοίπους όμως.

Εγώ ξέρω πως κακώς έφυγε ο Ιβιτς που έκανε ΟΜΑΔΑ και επίσης ξέρω ότι είναι από τους ελάχιστους που αν ερχόταν τώρα θα έφτιαχνε την ομάδα άμεσα. Κι αν δεν είχε φύγει ποτέ, τώρα θα είχαμε πλήρες ρόστερ, θα ήμασταν πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα και μόνο υγεία θα έβγαινε προς τα έξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pastor_of_Muppets την Σάβ 26 Αύγ 2017, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Αυτο παντως με το να τα ρίχνουμε ολα στους αρδ νομιζω εχει παραγίνει και ειναι τσουβάλιασμα. Ε δε μπορει ολοι οι δημοσιογράφοι να συνωμοτούν εναντίων του ΠΑΟΚ. Σιγουρα υπαρχουν και συμφεροντα σιγουρα καποιοι ειναι χειρότεροι, καποιοι τα περνούν κτλ. Αλλα δε μπορει ολοι να ειναι λαθος και οτι λενε να ειναι λαθος παντα. Οι δημοσιογράφοι μην ξεχνάμε ειναι και έλεγχος και κριτική. Οποιος δεν τους θελει δεν ειναι αυτόματα και καλος αλλα ισως να θελει να αποφυγει την κριτική και τον έλεγχο.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Διαφωνώ ότι είναι ίντριγκα να ξέρουμε τι γίνεται μέσα στην ομάδα

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Προσωπικά αυτό για τους γκαγκατση Γιωργάκη πουρλιοτοπουλο το θεωρώ εκτός πραγματικότητας και καφενειακες μαλατσιες
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Pastor_of_Muppets έγραψε:Πως δέθηκε σκοινί-κορδόνι ότι ο Ιβιτς εκβίασε, αδυνατω να το καταλάβω.

Προτού αρχίσετε να λέτε ποιος είναι ο Ιβιτς (που έχει δείξει ποιος είναι πολύ καλά), βγήκε και εκβιασμός δηλαδή.

Ο πιο απλός διάλογος:
- Πρόεδρε, αυτός, αυτός κι αυτός παρεμβαίνουν στη δουλειά μου και εγώ έτσι δε μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω.
- Ναι αλλά κι εγώ δε μπορώ να τους διωξω γιατί είναι αναγκαίοι στα πόστα τους.
- Αναγκαστικά θα αποχωρήσω τότε.

Τέλος.
Πήγαμε εδώ σε εκβιασμούς, σιγά μην τον απείλησε κιόλας ο Ιβιτς.
Αν δε συμπαθείτε κάποιον για τον χ,ψ λόγο δεκτό.
Δε χρειάζεται να τον δειχνετε και ως Κορλεόνε στους υπολοίπους όμως.

Εγώ ξέρω πως κακώς έφυγε ο Ιβιτς που έκανε ΟΜΑΔΑ και επίσης ξέρω ότι είναι από τους ελάχιστους που αν ερχόταν τώρα θα έφτιαχνε την ομάδα άμεσα. Κι αν δεν είχε φύγει ποτέ, τώρα θα είχαμε πλήρες ρόστερ, θα ήμασταν πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα και μόνο υγεία θα έβγαινε προς τα έξω.
Το εγώ ή αυτοί, δεν είναι εκβιαστική απαίτηση????
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Jairo έγραψε:Είπε κανείς για δοιηκητικό συμβούλιο;
Τρία άτομα που σε τρυπάνε εδώ και χρόνια υπέδειξε.
Και κανείς δεν θα μπορέσει να κάνει σωστά την δουλειά του όσο υπάρχουν αυτοί εκεί μέσα και κονομάνε στην πλάτη του ΠΑΟΚ, του μεγαλομετόχου και του κόσμου του.
Δέν θα το συνεχίσω .
Ποιος μας τρυπάει ο Μάκης ο γκαγκατσης; τι σχέση έχει με τι αγωνιστικό αυτός; μην λέμε ότι να ναι

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δλδ πραγματικά πιστεύετε πως υπάρχουν μονόπλευρες διαρροές; Μόνο ότι συμφέρει το εκάστοτε κλικοπαρεακι;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

KOSTAS54 έγραψε:
Jairo έγραψε:Είπε κανείς για δοιηκητικό συμβούλιο;
Τρία άτομα που σε τρυπάνε εδώ και χρόνια υπέδειξε.
Και κανείς δεν θα μπορέσει να κάνει σωστά την δουλειά του όσο υπάρχουν αυτοί εκεί μέσα και κονομάνε στην πλάτη του ΠΑΟΚ, του μεγαλομετόχου και του κόσμου του.
Δέν θα το συνεχίσω .
Και γιατί συνεργαζόταν με τον Πουρλιοτόπουλο στην Κ20 και δεν έλεγε τίποτα????
Ο αντιπρόεδρος τι είναι, κλητήρας???
Έλα ντε

Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

AntoniosK έγραψε:
navigator11 έγραψε:
desperando έγραψε:Εγώ θέλω να μου πουν τα αρδ γιατί λένε ότι ευθύνεται ο μιχελ για τον αποκλεισμό.
Επειδή δεν ήρθε ένα 6αρι έγκαιρα?
Ας μου πουν γιατί τον λένε άσχετο?
Εγώ έχω κάθε καλή διάθεση να τους πιστέψω.
Αλλά όσο τον λένε άσχετο χωρίς επιχειρήματα εγώ θα πιστεύω ότι το λένε γιατί τους έχει στα σκοτάδια και δεν τους θεωρεί καν επαγγελματίες
Το λοιπόν, επειδή δεν μπόρεσα να δω τον επαναληπτικό, ευτυχώς δηλαδή, έβαλα ραδιόφωνο. Πολκass. Φυσικά, στη διάρκεια του αγώνα, όσο υπήρχε σκορ πρόκρισης, οκ, νορμάλ σχετικά πράγματα. Με το που γύρισε το έργο άρχισε ο οχετός. Κοντολογίς, μεθοδικά έφαγε όλους τους Έλληνες για να φέρει τα ... κολλητάρια του. Αυτό άντεξα να ακούσω, πιθανώς να λέχτηκαν αργότερα και άλλα. Το θεωρώ λογικό να τον περίμεναν στη γωνία. Δεν ήταν και ευχάριστο αυτό που ζούσαν τόσους μήνες. Ήρθε η ώρα για εκδίκηση, πατώντας στην αποτυχία. Ουδεμία έκπληξη για άτομα, που στερούνται επαγγελματισμού. Μιλάμε για καιροσκόπους - οπαδούς, σε ή εκτός εισαγωγικών, που, γνώμη μου, το 80-85% τους είναι να ντρέπεσαι να λες ότι είναι ΠΑΟΚ. Από πολλές απόψεις!
Για να λέμε τα πράγματα όπως πρέπει, ο Κόλκας από την αρχή της χρονιάς αναφέρεται σε δυσλειτουργίες τις οποίες όλοι τις βλέπουμε αλλά όταν τις λένε άλλοι εκφραζόμαστε περίεργα. Από την άλλη το να αναρωτηθεί κάποιος γιατί έφυγε ο Κίτσιου ενώ δεν είχαμε αλλαγή, γιατί έφυγε ο Κλάους ενώ δεν είχαμε αλλαγή δεν είναι τόσο λανθασμένο. Οπότε ας μείνουμε στην ουσία και όχι στο αν μας αρέσει κάποιος ή όχι. Αυτό το ότι τους έκοψε τις ειδήσεις δεν το καταλαβαίνω. Εγώ πάντως προτιμώ να ξέρει κάποιος από εδώ ποιον θα πάρω προπονητή και να το μαθαίνω από αυτόν παρά από το Νικολακόπουλο. Άραγε σε εκείνον ποιος το βρώμισε? Τώρα γιατί πολλοί από εδώ χαιρόταν όταν έμαθαν το νέο για το Στανόγιεβιτς από το γαυροδημοσιογραφοτερατούργημα και θεωρούσαν ότι είναι μαγκιά στους από εδώ δε ξέρω. Εμένα τρύπημα μου έμοιαζε. Ακόμη και να έχεις κάτι με τους δημοσιογράφους δε σκας το νέο στον αντίπαλο σου, σε αυτόν που σε έχει καταστρέψει. Αυτό είναι προδοσία και όχι εξυπνάδα.

Ρε ΑΔΕΡΦΕ σόρρυ κιόλας αλλά όσα δίκια και να έχεις τα χάνεις όταν μιλάς για τον Κόλκα... Μόνο και μόνο που αντέχεις και τον ακούς μπράβο σου... Ανατριχιαστικό για εμένα... Τώρα το ότι κάποιος μάνατζερ σφύριξε στον Νικολακόπουλο για τον προπονητή και αυτό το θεωρείς τρύπημα δεν έχω να πω κάτι... Ξέρεις ο κάθε ΑΡΔ έχει και αυτός τους γνωστούς του... Το ότι εσύ δεν καταλαβαίνεις γιατί τους έκοψε τις ειδήσεις είναι και αυτό που εγώ προσωπικά ΓΟΥΣΤΑΡΩ σε αυτόν. Βέβαια πλέον δεν έχουμε παράπονο θα μαθαίνουμε και την ενδεκάδα 2 μέρες πριν τον κάθε αγώνα... Αυτό δεν είναι δημιούργημα Λούμπος αλλά δεν είναι επί της παρούσης... Το αφήνω....

Εγώ είμαι μπερδεμένος πάνω στον συγκεκριμένο αλλά το σίγουρο είναι ότι άλλα λέγαμε γι'αυτόν μέχρι την κατάκτηση και του Κυπέλλου...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

AntoniosK έγραψε:
navigator11 έγραψε:
desperando έγραψε:Εγώ θέλω να μου πουν τα αρδ γιατί λένε ότι ευθύνεται ο μιχελ για τον αποκλεισμό.
Επειδή δεν ήρθε ένα 6αρι έγκαιρα?
Ας μου πουν γιατί τον λένε άσχετο?
Εγώ έχω κάθε καλή διάθεση να τους πιστέψω.
Αλλά όσο τον λένε άσχετο χωρίς επιχειρήματα εγώ θα πιστεύω ότι το λένε γιατί τους έχει στα σκοτάδια και δεν τους θεωρεί καν επαγγελματίες
Το λοιπόν, επειδή δεν μπόρεσα να δω τον επαναληπτικό, ευτυχώς δηλαδή, έβαλα ραδιόφωνο. Πολκass. Φυσικά, στη διάρκεια του αγώνα, όσο υπήρχε σκορ πρόκρισης, οκ, νορμάλ σχετικά πράγματα. Με το που γύρισε το έργο άρχισε ο οχετός. Κοντολογίς, μεθοδικά έφαγε όλους τους Έλληνες για να φέρει τα ... κολλητάρια του. Αυτό άντεξα να ακούσω, πιθανώς να λέχτηκαν αργότερα και άλλα. Το θεωρώ λογικό να τον περίμεναν στη γωνία. Δεν ήταν και ευχάριστο αυτό που ζούσαν τόσους μήνες. Ήρθε η ώρα για εκδίκηση, πατώντας στην αποτυχία. Ουδεμία έκπληξη για άτομα, που στερούνται επαγγελματισμού. Μιλάμε για καιροσκόπους - οπαδούς, σε ή εκτός εισαγωγικών, που, γνώμη μου, το 80-85% τους είναι να ντρέπεσαι να λες ότι είναι ΠΑΟΚ. Από πολλές απόψεις!
Για να λέμε τα πράγματα όπως πρέπει, ο Κόλκας από την αρχή της χρονιάς αναφέρεται σε δυσλειτουργίες τις οποίες όλοι τις βλέπουμε αλλά όταν τις λένε άλλοι εκφραζόμαστε περίεργα. Από την άλλη το να αναρωτηθεί κάποιος γιατί έφυγε ο Κίτσιου ενώ δεν είχαμε αλλαγή, γιατί έφυγε ο Κλάους ενώ δεν είχαμε αλλαγή δεν είναι τόσο λανθασμένο. Οπότε ας μείνουμε στην ουσία και όχι στο αν μας αρέσει κάποιος ή όχι. Αυτό το ότι τους έκοψε τις ειδήσεις δεν το καταλαβαίνω. Εγώ πάντως προτιμώ να ξέρει κάποιος από εδώ ποιον θα πάρω προπονητή και να το μαθαίνω από αυτόν παρά από το Νικολακόπουλο. Άραγε σε εκείνον ποιος το βρώμισε? Τώρα γιατί πολλοί από εδώ χαιρόταν όταν έμαθαν το νέο για το Στανόγιεβιτς από το γαυροδημοσιογραφοτερατούργημα και θεωρούσαν ότι είναι μαγκιά στους από εδώ δε ξέρω. Εμένα τρύπημα μου έμοιαζε. Ακόμη και να έχεις κάτι με τους δημοσιογράφους δε σκας το νέο στον αντίπαλο σου, σε αυτόν που σε έχει καταστρέψει. Αυτό είναι προδοσία και όχι εξυπνάδα.
Ο κολκας αυτο το Αντε να μην πω και λερωσω το στόμα μου θέλει Έλληνες παντού για να κάνει ρεπορτάζ με SMS όπως επί Βρυζα και να το παίζει μεγάλος και τρανός...... Ουστ....

Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

desperando έγραψε:Προσωπικά αυτό για τους γκαγκατση Γιωργάκη πουρλιοτοπουλο το θεωρώ εκτός πραγματικότητας και καφενειακες μαλατσιες
Ενώ όλα τα άλλα δεν είναι καφενειακές μαλατσίες... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειμαι περιεργος παντως να δω ποσες μερες θα τους παρει να βγαλουν μια αποφαση σχετικα με το μελλον του.Αν υπηρχε η παραμικρη σοβαροτητα επρεπε ηδη να εχει βγει και οσο και αν δεν με τρελαινει ο Μιχελ να ανακοινωνει την παραμονη και πιστη στο εργο του, καπακι με 2-3 μεταγραφες τις επομενες μερες.Οσο περνανε οι ωρες με σιωπη, ολο και πιο κοντα στο διαζυγιο θα οδευουμε.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Εγώ πάντως εάν δεν ακούσω τον ίδιο τον Λούπο να λέει οτι παραιτείται δέν πιστεύω τις αρδιές του κόλκα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”