Το λοιπόν, επειδή δεν μπόρεσα να δω τον επαναληπτικό, ευτυχώς δηλαδή, έβαλα ραδιόφωνο. Πολκass. Φυσικά, στη διάρκεια του αγώνα, όσο υπήρχε σκορ πρόκρισης, οκ, νορμάλ σχετικά πράγματα. Με το που γύρισε το έργο άρχισε ο οχετός. Κοντολογίς, μεθοδικά έφαγε όλους τους Έλληνες για να φέρει τα ... κολλητάρια του. Αυτό άντεξα να ακούσω, πιθανώς να λέχτηκαν αργότερα και άλλα. Το θεωρώ λογικό να τον περίμεναν στη γωνία. Δεν ήταν και ευχάριστο αυτό που ζούσαν τόσους μήνες. Ήρθε η ώρα για εκδίκηση, πατώντας στην αποτυχία. Ουδεμία έκπληξη για άτομα, που στερούνται επαγγελματισμού. Μιλάμε για καιροσκόπους - οπαδούς, σε ή εκτός εισαγωγικών, που, γνώμη μου, το 80-85% τους είναι να ντρέπεσαι να λες ότι είναι ΠΑΟΚ. Από πολλές απόψεις!desperando έγραψε:Εγώ θέλω να μου πουν τα αρδ γιατί λένε ότι ευθύνεται ο μιχελ για τον αποκλεισμό.
Επειδή δεν ήρθε ένα 6αρι έγκαιρα?
Ας μου πουν γιατί τον λένε άσχετο?
Εγώ έχω κάθε καλή διάθεση να τους πιστέψω.
Αλλά όσο τον λένε άσχετο χωρίς επιχειρήματα εγώ θα πιστεύω ότι το λένε γιατί τους έχει στα σκοτάδια και δεν τους θεωρεί καν επαγγελματίες
Lubos Michel
- navigator11
Re: Lubos Michel
- P.A.O.K.jim
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ζήτησε ο Ιβιτς εκτός και αν:
1) ήταν μπροστά στην κουβέντα
2) του το είπε ο Ιβιτς
3) του το είπε ο Ιβαν.
2) του το είπε ο Ιβιτς
3) του το είπε ο Ιβαν.
Η επιτυχια του στα αποδυτηρια επρεπε να λειτουργησει ως διαπιστευτηριο για αυτο.sourmenetes έγραψε:Εκει σας χαλαει.axristeas έγραψε:
Αυτος που καθαρισε το επι 4 χρονια προβλημα στα αποδυτηρια και αυτος που σου εφερε τιτλο μετα απο 15 χρονια και την καλυτερη ομαδα επι προεδριας σαββιδη
Θα μπορουσαμε να πουμε επισης ποιος ειναι ο φραγκος ή ο βουκιτς που θα υποδειξει στον σαββιδη ποιον θα βαλει προπονητη?Δεν εχουν προσφερει και τιποτα χειροπιαστο αυτοι
Ο ιβιτς τι δουλεια ειχε να ζητησει απομακρυνση στελεχων;;;
Ποιος του χαλασε χατηρι στο αγωνιστικο περαν του φορ το καλοκαιρι;;;
Σχεδον απολυτη αποδοχη ειχε παρα τα κακιστα π.ο.
Εδω εχει ακουσει αλλους και αλλους,γιατι να μην ακουσει τον επιτυχημενο και μια 10ετια μεσα στον ΠΑΟΚ ιβιτς απο διαφορετικα ποστα κιολας?
Είπε κανείς για δοιηκητικό συμβούλιο;
Τρία άτομα που σε τρυπάνε εδώ και χρόνια υπέδειξε.
Και κανείς δεν θα μπορέσει να κάνει σωστά την δουλειά του όσο υπάρχουν αυτοί εκεί μέσα και κονομάνε στην πλάτη του ΠΑΟΚ, του μεγαλομετόχου και του κόσμου του.
Δέν θα το συνεχίσω .
Και κανείς δεν θα μπορέσει να κάνει σωστά την δουλειά του όσο υπάρχουν αυτοί εκεί μέσα και κονομάνε στην πλάτη του ΠΑΟΚ, του μεγαλομετόχου και του κόσμου του.
Δέν θα το συνεχίσω .
Και γιατί συνεργαζόταν με τον Πουρλιοτόπουλο στην Κ20 και δεν έλεγε τίποτα????Jairo έγραψε:Είπε κανείς για δοιηκητικό συμβούλιο;
Δέν θα το συνεχίσω .
Ο αντιπρόεδρος τι είναι, κλητήρας???
Δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει αλλα κατι συμβαινει.Μακαρι ο Μιχελ να βγει κ ν μας τα πει ολα.Ολα τα υπολοιπα ειναι σεναρια.
P.A.O.K.jim έγραψε:Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ζήτησε ο Ιβιτς εκτός και αν:
2) του το είπε ο Ιβιτς
3) του το είπε ο Ιβαν.
Ο Ίβιτς που εγώ προσωπικά ήθελα να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ζήτησε από τον Ιβάν να διώξει τον Γκαγκάτση και τον Κυριάκο... Κανένας "Σαββίδης" δεν θα το δεχόταν αυτό...eorptol1 έγραψε:Αν το έκανε αυτό να προτείνει να φύγει ο αντιπρόεδρος που δεν το πιστεύω είναι απλά αστείο
Εγώ από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα αυτό έχω καταλάβει με το λιγοστό μυαλό μου... Τώρα αν αληθεύει ή όχι μόνο οι 2 τους το ξέρουν...
Απο π προκυπτει οτι ζητησε αυτο.Και δεν ειχε προβλημα ο Μιχελ και ειχε ο Ιβιτς.Τι δουλεια εχουν;
Απο οπαδοι θα λυνουμε μυστηρια και θα κανουμε παζλ σε λιγο.Που καταντησαμε γαμω τη τρελα μας.
Απο οπαδοι θα λυνουμε μυστηρια και θα κανουμε παζλ σε λιγο.Που καταντησαμε γαμω τη τρελα μας.
Για να λέμε τα πράγματα όπως πρέπει, ο Κόλκας από την αρχή της χρονιάς αναφέρεται σε δυσλειτουργίες τις οποίες όλοι τις βλέπουμε αλλά όταν τις λένε άλλοι εκφραζόμαστε περίεργα. Από την άλλη το να αναρωτηθεί κάποιος γιατί έφυγε ο Κίτσιου ενώ δεν είχαμε αλλαγή, γιατί έφυγε ο Κλάους ενώ δεν είχαμε αλλαγή δεν είναι τόσο λανθασμένο. Οπότε ας μείνουμε στην ουσία και όχι στο αν μας αρέσει κάποιος ή όχι. Αυτό το ότι τους έκοψε τις ειδήσεις δεν το καταλαβαίνω. Εγώ πάντως προτιμώ να ξέρει κάποιος από εδώ ποιον θα πάρω προπονητή και να το μαθαίνω από αυτόν παρά από το Νικολακόπουλο. Άραγε σε εκείνον ποιος το βρώμισε? Τώρα γιατί πολλοί από εδώ χαιρόταν όταν έμαθαν το νέο για το Στανόγιεβιτς από το γαυροδημοσιογραφοτερατούργημα και θεωρούσαν ότι είναι μαγκιά στους από εδώ δε ξέρω. Εμένα τρύπημα μου έμοιαζε. Ακόμη και να έχεις κάτι με τους δημοσιογράφους δε σκας το νέο στον αντίπαλο σου, σε αυτόν που σε έχει καταστρέψει. Αυτό είναι προδοσία και όχι εξυπνάδα.navigator11 έγραψε:Το λοιπόν, επειδή δεν μπόρεσα να δω τον επαναληπτικό, ευτυχώς δηλαδή, έβαλα ραδιόφωνο. Πολκass. Φυσικά, στη διάρκεια του αγώνα, όσο υπήρχε σκορ πρόκρισης, οκ, νορμάλ σχετικά πράγματα. Με το που γύρισε το έργο άρχισε ο οχετός. Κοντολογίς, μεθοδικά έφαγε όλους τους Έλληνες για να φέρει τα ... κολλητάρια του. Αυτό άντεξα να ακούσω, πιθανώς να λέχτηκαν αργότερα και άλλα. Το θεωρώ λογικό να τον περίμεναν στη γωνία. Δεν ήταν και ευχάριστο αυτό που ζούσαν τόσους μήνες. Ήρθε η ώρα για εκδίκηση, πατώντας στην αποτυχία. Ουδεμία έκπληξη για άτομα, που στερούνται επαγγελματισμού. Μιλάμε για καιροσκόπους - οπαδούς, σε ή εκτός εισαγωγικών, που, γνώμη μου, το 80-85% τους είναι να ντρέπεσαι να λες ότι είναι ΠΑΟΚ. Από πολλές απόψεις!desperando έγραψε:Εγώ θέλω να μου πουν τα αρδ γιατί λένε ότι ευθύνεται ο μιχελ για τον αποκλεισμό.
Επειδή δεν ήρθε ένα 6αρι έγκαιρα?
Ας μου πουν γιατί τον λένε άσχετο?
Εγώ έχω κάθε καλή διάθεση να τους πιστέψω.
Αλλά όσο τον λένε άσχετο χωρίς επιχειρήματα εγώ θα πιστεύω ότι το λένε γιατί τους έχει στα σκοτάδια και δεν τους θεωρεί καν επαγγελματίες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AntoniosK την Σάβ 26 Αύγ 2017, 16:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρε έτσι είναι αλλά δεν έχει καμιά σημασία πλέον... Να βγει να στο πουν οι ίδιοι δεν το κάνουν άρα ότι και να λέμε... Το θέμα είναι ότι Λούμπος τελείωσε κάτι Κόλκες και σία πανηγυρίζουν, οι μεταγραφικοί μας στόχοι θα κλείσουν αλλού και συνεχίζουμε...
- sourmenetes
- Moderator
Αδελφε εχασε το δικιο του.axristeas έγραψε:Η επιτυχια του στα αποδυτηρια επρεπε να λειτουργησει ως διαπιστευτηριο για αυτο.sourmenetes έγραψε:Εκει σας χαλαει.axristeas έγραψε:
Αυτος που καθαρισε το επι 4 χρονια προβλημα στα αποδυτηρια και αυτος που σου εφερε τιτλο μετα απο 15 χρονια και την καλυτερη ομαδα επι προεδριας σαββιδη
Θα μπορουσαμε να πουμε επισης ποιος ειναι ο φραγκος ή ο βουκιτς που θα υποδειξει στον σαββιδη ποιον θα βαλει προπονητη?Δεν εχουν προσφερει και τιποτα χειροπιαστο αυτοι
Ο ιβιτς τι δουλεια ειχε να ζητησει απομακρυνση στελεχων;;;
Ποιος του χαλασε χατηρι στο αγωνιστικο περαν του φορ το καλοκαιρι;;;
Σχεδον απολυτη αποδοχη ειχε παρα τα κακιστα π.ο.
Εδω εχει ακουσει αλλους και αλλους,γιατι να μην ακουσει τον επιτυχημενο και μια 10ετια μεσα στον ΠΑΟΚ ιβιτς απο διαφορετικα ποστα κιολας?
Μπορουσε να προτεινει αλλαγες και σιγουρα με 1,5 χρονο δεν μπορεις ν απαιτεις τοσα πραγματα..
Ο ιβιτς οτι ζητησε αγωνιστικα σχεδον το ειχε.
Ειμαστε οφτοπικ
Φτανει με τον ιβιτς
- sourmenetes
- Moderator
Ο πουρλιοτοπουλος ητανε μαζι του αν θυμαμαι καλα.αυτος τον εφερε μαζι του.Jairo έγραψε:Είπε κανείς για δοιηκητικό συμβούλιο;
Δέν θα το συνεχίσω .
Ο γκαγκατσης πως τρυπαει τον ΠΑΟΚ;;