9.Aleksandar Prijovic
- hasio_john
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Αρχίζω και καταλαβαίνω τον Κλάους που ήταν σαν την καλαμιά στον κάμπο και μεις τον βρίζαμε. Να δείτε που εκεί που θα πάει θ' αρχίσει να βλέπει και πάλι πλεχτό!
Όσο για τον Πρίγιο, πολύ φοβάμαι πως η τακτική της ομάδας (γίομα/καντήλι/καμινάδα/μπεκάτσα) θα τον χαντακώσει. Ο άνθρωπος είναι φως φανάρι, πως αν πλαισιωθεί με παιχταράδες τριγύρω θα κάνει παπάδες! (που είσαι priest?) Τώρα βέβαια, μπορεί κάποιος να πει ότι ήδη έχει βάλει τόσα γκολ στην ομάδα. Το ερώτημα είναι, όλα μπήκαν από συνδυασμένες φάσεις Ή απλά επειδή ο άνθρωπος είναι τόσο παιχταράς και ήξερε που να κάτσει για να το καρφώσει με ατομική ενέργεια.
Όσο για τον Πρίγιο, πολύ φοβάμαι πως η τακτική της ομάδας (γίομα/καντήλι/καμινάδα/μπεκάτσα) θα τον χαντακώσει. Ο άνθρωπος είναι φως φανάρι, πως αν πλαισιωθεί με παιχταράδες τριγύρω θα κάνει παπάδες! (που είσαι priest?) Τώρα βέβαια, μπορεί κάποιος να πει ότι ήδη έχει βάλει τόσα γκολ στην ομάδα. Το ερώτημα είναι, όλα μπήκαν από συνδυασμένες φάσεις Ή απλά επειδή ο άνθρωπος είναι τόσο παιχταράς και ήξερε που να κάτσει για να το καρφώσει με ατομική ενέργεια.
Και γιατί έφταιγε πάντοτε ο Κλάους????Dimg4 έγραψε:Χαχαχαχα απιστευτοι... Η.ομαδα σερνεται και φταιει ο.φορeorptol1 έγραψε:Τι είμαστε εμείς κάναμε παπαζογλου τον πριγιοβιτς...... Τα λόγια είναι περιττά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ερώτηση κρίσεως.
Για τον ιδιο λογο που εφταιγε κι ο Σαλπιγγιδης.Δεν εχει σημασια σε ποια θεση παιζουν.Σημασια εχει οτι βρισκουμε κατα καιρους καποιον κοντινο να κραζουμε.Τωρα μετα τα ατυχη αποτελεσματα βγαινει μπροστα ο Μαλεζας.Ευτυχως δεν παιζει.KOSTAS54 έγραψε:Και γιατί έφταιγε πάντοτε ο Κλάους????Dimg4 έγραψε:Χαχαχαχα απιστευτοι... Η.ομαδα σερνεται και φταιει ο.φορeorptol1 έγραψε:Τι είμαστε εμείς κάναμε παπαζογλου τον πριγιοβιτς...... Τα λόγια είναι περιττά
Ερώτηση κρίσεως.
-
Dimg4
Μαλλον ερωτηση εκτος τοπου και χρονου. ΣΟυ ειπα, δεν το'χεις. Μην ασχολεισαι, αν συγκρινεις πριγιο με περιπτωση κλαους τοτε δεν αξιζει να μιλαμε. Ο ενας επαιζε βασικος ολο το χρονο και ειχε 0 γκολ και ο αλλος σε 2 μηνες παστελωσε 10.KOSTAS54 έγραψε:Και γιατί έφταιγε πάντοτε ο Κλάους????Dimg4 έγραψε:Χαχαχαχα απιστευτοι... Η.ομαδα σερνεται και φταιει ο.φορeorptol1 έγραψε:Τι είμαστε εμείς κάναμε παπαζογλου τον πριγιοβιτς...... Τα λόγια είναι περιττά
Ερώτηση κρίσεως.
Ο κλαους εφταιγε γιατι ηταν βετερανος στο γηπεδο, για αυτο εφταιγε. Ακομα?
Μαλλον ερωτηση εκτος τοπου και χρονου. ΣΟυ ειπα, δεν το'χεις. Μην ασχολεισαι, αν συγκρινεις πριγιο με περιπτωση κλαους τοτε δεν αξιζει να μιλαμε. Ο ενας επαιζε βασικος ολο το χρονο και ειχε 0 γκολ και ο αλλος σε 2 μηνες παστελωσε 10.
Ο κλαους εφταιγε γιατι ηταν βετερανος στο γηπεδο, για αυτο εφταιγε. Ακομα?[/quote]
Μην θεοποιείς παίχτες φίλε μου, και ιδίως μην επηρεάζεσαι απο τα δημοσιευόμενα ποσά μεταγραφών για να κρίνεις την αξία των παικτών.
Ο πριγιο των φιλικών κ των λίγων επισήμων παιχνιδιών φέτος δεν υπάρχει. Φταίει η γενικότερη εικόνα της ομάδας; (προφανώς κ φταίει), η κακή προετοιμασία;( σίγουρα κ αυτό). Το σωστότερο ειναι να μιλήσουμε γι αυτόν σε ενα χρόνο, αλλα δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι ειναι άλλο ενα αργό, χωρις άλμα (προσέξτε το) κ οχι ιδιαίτερα συμμετοχικό φορ στον ΠΑΟΚ. Ειδικά αυτό με την ταχύτητα καημό το έχω (ακριβή η πουτανα). Φαίνεται να εχει πολυ καλή επαφή με δίχτυα.
Υ.Γ Υπήρξαν χρονιές του σαντα κλαους το ίδιο παραγωγικές.
Ο κλαους εφταιγε γιατι ηταν βετερανος στο γηπεδο, για αυτο εφταιγε. Ακομα?[/quote]
Μην θεοποιείς παίχτες φίλε μου, και ιδίως μην επηρεάζεσαι απο τα δημοσιευόμενα ποσά μεταγραφών για να κρίνεις την αξία των παικτών.
Ο πριγιο των φιλικών κ των λίγων επισήμων παιχνιδιών φέτος δεν υπάρχει. Φταίει η γενικότερη εικόνα της ομάδας; (προφανώς κ φταίει), η κακή προετοιμασία;( σίγουρα κ αυτό). Το σωστότερο ειναι να μιλήσουμε γι αυτόν σε ενα χρόνο, αλλα δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι ειναι άλλο ενα αργό, χωρις άλμα (προσέξτε το) κ οχι ιδιαίτερα συμμετοχικό φορ στον ΠΑΟΚ. Ειδικά αυτό με την ταχύτητα καημό το έχω (ακριβή η πουτανα). Φαίνεται να εχει πολυ καλή επαφή με δίχτυα.
Υ.Γ Υπήρξαν χρονιές του σαντα κλαους το ίδιο παραγωγικές.
- aspromaura ioannina
Ο πεσμενος Πριγιοβιτς εχει σκοραρει τα 5 απο τα 9 γκολ που εχει πετυχει η ομαδα συνολικα σε επισημα και φιλικα φετος. Σουπερ επιδοση για παιχτη που δεν εχει ρολαρει.
-
Dimg4
Οχι βεβαια, απο τον Αγιαξ και μετα εδειξε οτι κατερευσε ψυχολογικα και δεν εδειξε διαθεση να επανελθει. Κι ομως ΟΛΟΙ τον στηριξαν μεχρι που ειδαν και οι τελευταιοι πως τα παρατησε. Ο Πριγιο των φιλικων και των επισημων δεν βλεπεται? Ποιος εβαλε 2 γκολ στην Τουμπα??pgetsos έγραψε:Dimg4 έγραψε:Κοίτα, ο Κλάους έφταιγε και όταν τα έβαζε...
-
Dimg4
Αυτο φιλε Φουτσινιaspromaura ioannina έγραψε:Ο πεσμενος Πριγιοβιτς εχει σκοραρει τα 5 απο τα 9 γκολ που εχει πετυχει η ομαδα συνολικα σε επισημα και φιλικα φετος. Σουπερ επιδοση για παιχτη που δεν εχει ρολαρει.
Γυρνα και μια χρονια πισω επι τουντορ και δες σχολια σε ματς που η ομαδα σερνοταν και ο κλαους δεν επαιρνε ουτε υποψια πασας ομως... Ασε την περσινη χρονια. Πανε επι τουντορ, επι ΑΑ..
Κανεις δεν τον έκανε παρταλι τον πριγιο, απο τους ποιοτικότερους παίχτες του ΠΑΟΚ ειναι ,απλά η άποψη μου ειναι κ ότι μπεργκ δεν ειναι, και την είπα πέρυσι κ όχι φέτος που θα ειναι άδικο γι αυτόν. Όπως δεν με τρελαίνει κ ο μπισε, ωραια τεχνική αλλα δεκάρι 1970, κράξτε με.
σαφως και δεν ειναι μπεργκ...δε χρειαζεται τους αγκωνες για να παιξει μπαλα...
- navigator11