Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

οι πινελιες για το "καλυτερο και πληρεστερο ροστερ της ιστοριας μας" μπηκαν ή δεν πετυχαμε το χρωμα στην παλετα ακομα? :ugeek:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Sick Bastard έγραψε:όχι δεν το διάβασα, γιατί όταν λείπουν
ένας κεντρικός αμυντικός
αναπληρωματικοί πλάγιοι αμυντικοί
ένα αμυντικό χαφ
κι ένα φορ κατάλληλο για να ανοίγει άμυνες στην Ελλάδα, ( ο Μακ δεν είναι τέτοιο φορ)
τουλάχιστον
και οι διαφορά ποιότητας 1ης 11αδας με 2η είναι χαώδης
δεν είναι πλατφόρμα ανάλυσης η πρώτη σου πρόταση.
Στόχος ήταν και παραμένει το πρωτάθλημα για φέτος.
Πιο επίσημα δεν γίνεται να ειπωθεί.
Με αυτό το ρόστερ πρωτάθλημα δεν έχει.
Γιατί και ποσοτικά και ποιοτικά είναι λειψό.

Άλλωστε, δεν είναι μόνο αυτή η χρονιά είναι και η επόμενη.
Πιο απλά δεν γίνεται.

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος, αλλά κουβέντα να γίνεται να διαφωνούμε που λέμε περίπου τα ίδια. Εγώ στο μόνο που διαφωνώ είναι στο να έχουμε ρόστερ 35-40 παικτών. Το ρόστερ χωρίς Ευρώπη πρέπει να είναι 25 παίκτες. Απλά να υπάρχει ποιότητα. Δε χρειαζόμαστε τεράστιο βάθος. Εδώ οι προπονητές με 60 αγώνες/ σεζον και 18 παίκτες το πολύ χρησιμοποιούν. Τώρα, χωρίς Ευρώπη, οι 18 παίκτες δε θα έχουν ούτε σωματική επιβάρυνση. Η ποιότητα είναι το ζήτημα. Τόσα χρόνια γεμίζουμε το ρόστερ. Παίκτες για το ρόστερ χόρτασα. Μετά πληρωνουμε αποζημιώσεις.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

After me who?After prijio who?
Αυτα μου ειπε παιχτης μας χτες.
Και κατι λιγα ακομη.....
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Πολύ φοβάμαι ότι τα απόνερα από τον αποκλεισμό δεν τα έχουμε καταλάβει ακόμα, και έχουν να κάνουν με το ρόστερ.

Φοβάμαι δηλαδή ότι το υπάρχον ρόστερ δεν θα έχει πλέον κίνητρο. Θα παίζουν χαλαρά και ρελαντύ, δεν θα έχουν νεύρο. Είναι όλοι τους μισθοφόροι. Δεν πονάνε την ομάδα, δεν νιώθουν τον κόσμο, δεν νοιάζονται για την ομάδα. Μόνο για την πάρτη τους, για το συμβόλαιό τους. Δεν είναι ούτε παράλογο, ούτε απαραίτητα κακό. Συμβαίνει σε όλες τις ομάδες, σε όλο τον κόσμο.

Απλά, σε εμάς, τώρα που δεν υπάρχει στην ομάδα Έλληνας (βασικά από τις ακαδημίες) ούτε για δείγμα, δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να μεταφέρει το κλίμα και να μεταδόσει κίνητρο στη στρατιά των μισθοφόρων μας.

Γι' αυτό το λόγο, θα έλεγα ότι δεν θέλω άλλες μεταγραφές στην ομάδα. Εξαίρεση ένα σκυλί αμυντικός χαφ (η νούμερο 1 ανάγκη μας από πέρσι κιόλας, για το οποίο δεν έγινε απολύτως τίποτα).
Θέλω να μπουν στην ομάδα νεαροί δικοί μας. Στα στόπερ να πάρουν ενεργή συμμετοχή Πούγγουρας και Δημητρίου (ο Μαλεζάς θα έπρεπε να έχει ήδη αποχωρήσει). Στα χαφ, να γυρίσει ο Χαρίσης και να παίξει ο Δημητριάδης. Στα μπακ συμμετοχές στον Δεληγιαννίδη, και αν χρειάζεται να επιστρέψει ο Γιαννούλης. Λημνιός και Κουλούρης κανονικότατα στο ροτέισον.

Πιστεύω ότι μόνον έτσι θα σώσουμε τη χρονιά (ότι σώζεται).
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

gk.box16 έγραψε:After me who?After prijio who?
Και κατι λιγα ακομη.....
Επρεπε να του πεις και εσυ.. Μετα απο σενα το χαος, μετα απο σενα το τιποτα :lol:
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Και κατι λιγα ακομη.....
Παω στοιχημα το ειπε ο λεοβατς..κλαιω
Άβαταρ μέλους
gk.box16

tzoker έγραψε:
Και κατι λιγα ακομη.....
Οχι σοβαρος παιχτης οσο μιλουσε βουρκωνε.....δεν επαιξε προχτες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κανιας;
Άβαταρ μέλους
gk.box16

joshua έγραψε:Κανιας;
Ναι .Απο τοτε που ηρθε μενει μενει διπλα στο μαγαζι μου .Ο ποιο σοβαρος ποδοσφαιριστης
που εχω γνωρισει..Αφοσιωμενος στη δουλεια του μονο.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

skalon έγραψε:
Απλά, σε εμάς, τώρα που δεν υπάρχει στην ομάδα Έλληνας (βασικά από τις ακαδημίες) ούτε για δείγμα, δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να μεταφέρει το κλίμα και να μεταδόσει κίνητρο στη στρατιά των μισθοφόρων μας.
Σωστη η επισημανση σου μονο που οι λυσεις που προτεινεις δεν μου φαινονται δυνατες.

Δεν ξερω αν ειναι γενικο φαινομενο, που μαλλον ειναι, αλλα οι Ελληνες παιχτες που ανηκουν στον ΠΑΟΚ ακομη και αυτοι απο τις ακαδημιες ειναι ανεπαρκεστατοι προκειμενου να πωρωσουν τους ξενους παιχτες.

Δεν εχουν τσαγανο, νευρο, εγωισμο. Τα εχουμε πει χιλιαδες φορες. Η ποζα και η λεζαντα λεζαντα τους ενδιαφερει μονο.

Φιλε Skalon ποιος απο τους παρακατω θα μπορουσε να επιβληθει στα αποδυτηρια?Να εμφυσησει στους ξενους τι σημαινει ΠΑΟΚ?

Χαρισης?Κωνσταντινιδης?Πελκας? Δεληγιαννιδης?Πουγγουρας? Κουλουρης? Μαλεζας?

Μιλαμε για την επιτομη των "καλων παιδιων". Κατα τη γνωμη μου θελεις δυο τρεις Ελληνες "Ενρικε". Δυο τρεις τρελαμενους Ελληνες. Αυτο που λεμε "αλητες". Εναλλακτικα ας ελπιζουμε οτι ορισμενοι ξενοι τυπου Ματος, Πριγιοβιτς, θα μεινουν για πολλα χρονια στην ομαδα και θα καταφερνουν να μεταφερουν το κλιμα του ΠΑΟΚ στους επομενους ξενους που θα ρθουν στο μελλον.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καταλαβαίνουμε πως αν οι παίκτες μας νιώθουν έτσι ,πως είναι το κλίμα στην ομάδα και ποσό γεμάτο το ρόστερ όπως κάποιοι νόμιζαν...Οκ αν δεν γίνουν 2-3 κινήσεις εγώ φέτος τελείωσα αν και το έχω πει πολλές φορές αυτό αλλά αδυνατώ να το πιστέψω.Το λένε οι παίκτες,το είπε ο προπονητής,το έλεγε ο Γιωργακης και ξαφνικά θα πουν τέλος; Όχι,δεν γίνεται...
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Ηδη βγηκαν "ρεπορταζ" οτι οι μεταγραφες ειναι στον αερα και οτι ο Ελ Καντουρι μπορει να ειναι η τελευταια κινηση κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

gk.box16 έγραψε:
tzoker έγραψε:
Και κατι λιγα ακομη.....
Οχι σοβαρος παιχτης οσο μιλουσε βουρκωνε.....δεν επαιξε προχτες.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο το είπε ο κανιας
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μέσα σε όλα τα προβλήματα που είχαμε επι της ουσίας η απουσία Κανιας κόστισε την πρόκριση.Μην ξεχνάμε επίσης ότι μετά τον τραυματισμό του πέρσι ξεκίνησε και η κατηφόρα.Δεν γίνεται να μην αποκτηθεί 6ρι τουλάχιστον και ας αφήσουν τον στόπερ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”