Sera4 έγραψε:μια μικρη διορθωση δε μας εκανε η ελευση του ιβαν να παραμυθιαστουμε...ο ιδιος ο ιβαν το επραξε αυτο...ας μην ξαναμπουμε στη διαδικασια να παραθεσουμε δηλωσεις γιατι θα ξαπλωσουμε κατω...
Σωστό αυτό. Χάριν συντομίας δεν έγινα πιο ακριβής. Είπαμε τοπ-20 κλαμπς κτλ κτλ...
buffalobill4 έγραψε:Γκιταραμαν γι αυτο το λογο ειναι το φορουμ. Εννοω αυτη ειναι η σωστη λειτουργια του. Να διατυπώνονται αποψεις δομημενες και ηρεμες χωρις αφορισμους εστω και αν ειναι αντικρουομενες. Χαιρομαι που βλεπω ηρεμη και σωστη κριτικη χωρις κορωνες στις τελευταιες σελιδες.
Αν θες την αποψη μου, ίσως είμαι ουτοπιστης αλλα πιστευω μπορεις να κανεις καλυτερη ομαδα και πιο ισορροπημενο ροστερ με τα μισα ισως και λιγότερα λεφτα απο αυτα που ξοδευονται αυτη τη στιγμη στο μπατζετ του ΠΑΟΚ. Δηλαδη, οκ βαζει λεφτα αλλα να βλεπουμε κσι που πάνε αυτα τα λεφτα (χωρις κατ αναγκη δικια του ευθύνη). Το να εχεις αυτη τη στιγμη 2 δεκαρια και 5 εξτρεμ και να παιρνεις 10αροεξτρεμ, και μαλιστα καλο οπως λενε, ε ειναι υπερβολή. Αν παιζει 8 ο καντουρι πσω πασο. Παντως δεν ειναι Πρώτη φορα που γινεται αυτο.
Ξαναλεω δεν κραζω...αν δε βρει σοβαρή διαδοχη κατασταση δεν πρέπει να φυγει, αλλα ας αλλαξουμε κ εμείς το τροπάριο. Πολυ δυσκολα με σαββιδη θα κατακτησουμε την κορυφη ως απορροια δουλειάς και κοπου. Το να γινω η λεστερ της ελλαδας δεν μου λεει τιποτα προσωπικα. Εγω θέλω να γινω μονακο. Και η τραγικη ειρωνεία ειναι οτι ο ριμπολοβλεφ στη μονακο πετουσε χρημα με τη σεσουλα και έβλεπε το γιουροπα με το κυαλι μεχρι που αποφασισε να αγοράσει τδ και να του δωσει τα κλειδια και το μπρελοκ χωρις αντικλειδια. Η συνεχεια γνωστή.
Buffalo οι ανισορροπίες που εντοπίζεις στο ρόστερ είναι ως επί το πλείστον αποτέλεσμα του τρόπου που διοικεί ο Ιβάν (ακα φύγε εσύ έλα εσύ / καπελώματα / σκαιπ / συμβουλους κτλ κτλ). Ο Δανός ήρθε και κατάρτισε πλάνο για απόκτηση νέων φερέλπιδων με την προοπτική να παίξουμε μπάλα σε 2-3 χρόνια (αν συνυπολογίσεις την ανυπομονησία και το πόσο γρήγορα αλλάζει ιδέες ο Ιβάν, αυτό ακούγεται ανέκδοτο). Ντάξει ο Τούντορ αποδείχθηκε ακατάλληλος, αλλά επειδή δεν έπιασε ο προπονητής δεν ξηλώνεις το πλάνο (όπως κ έκανε). Η επόμενη γενιά διοικητικών που ανέλαβαν (και κυρίως το δίδυμο Ίβιτς - Μίχελ) έφερε έτοιμους παίκτες γιατί ξέραν πως αν δεν έχουν άμεσο αποτέλεσμα θα πάρουν πόδι. Και ενώ είχαν άμεσοτατο αποτέλεσμα τελικά φεύγουν! Δεν είναι πυρηνική φυσική ρε πστ μου... Άσε 2-3 ανθρώπους να δουλέψουν και ας βγουμε και 5οι την πρώτη χρονιά.
Πάντως και παρά την πίκρα, η πενταετία Ιβάν συνεχίζει να έχει θετικό πρόσημο. Τυχόν αποχώρηση Σαββίδη συνεπάγεται ολοκληρωτική καταστροφή κατ' εμε (και ναι είμαι εκ φύσεως απαισιόδοξος). Ελπίζω η σφαλιάρα από το Σουηδικό χωριό να λειτουργήσει εποικοδομητικά.
Εντιτ:
buffalobill4 έγραψε:Το να εχεις αυτη τη στιγμη 2 δεκαρια και 5 εξτρεμ και να παιρνεις 10αροεξτρεμ, και μαλιστα καλο οπως λενε, ε ειναι υπερβολή. Αν παιζει 8 ο καντουρι πσω πασο. Παντως δεν ειναι Πρώτη φορα που γινεται αυτο.
Πρέπει να παραδεχτείς πως ποιοτικά το ρόστερ έχει κάνει κάποια βήματα. Έστω και όχι κατ' ανάγκη με τον πλέον ορθολογικό τρόπο. Το να παίρνεις έναν καλύτερο παίκτη από αυτούς που έχεις σε μία συγκεκριμένη θέση δεν είναι κακό. Βέβαια δεν πρέπει να αφήνεις γυμνή την ομάδα στην άμυνα αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο