Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gospi έγραψε:Αφου θα περιμενουμε αγαπητε transfermaniac γιατί δεν επιστρέφουμε στο όνομα που θα σκασει στα επόμενα 24ωρα???
δωσε κανα στοιχείο να ανάψουν τα αιματα!!!
Όχι με αυτόν τον Λατινοαμερικάνο δεν θα ασχοληθώ. Θα τον μάθουμε από τα ΜΜΕ και στην συνέχεια από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.
Ο Michel Mazen Moussalli είναι Ιταλός με ελληνικές ρίζες και μας έφερε τον παλίκαρο τον Ζλάταν!!
Επίσης τον βοηθάει στα μέγιστα για την προσαρμογή του στην Ελλάδα (Το τελευταίο το διάβασα κάπου (μην λένε και ότι κάνουμε διαφήμιση σε μάνατζερ. χεχε)
Λέτε να έχει και άλλους Ζλάταν...
Πχ κανέναν Ζλατίνιο;;;
(Άντε παιδιά καλή νύχτα. Από το πρωί διαβάζω τα φαξ των λαγωνικών μου στην Νότια Αμερική. Τους έχω στείλει σε όλες τις χώρες εκεί και όλο μαλακίες μου στέλνουν... Για Τσους και Βιγιανουέβους...)
Τα λέμε αύριο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TransferManiac την Παρ 09 Ιαν 2009, 00:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το θέμα είναι ότι μόλις γύρισα απο ξενύχτι (θα ξυπνήσω στις 7...) και μπήκα να δώ αν πήραμε τον Ροναλντίνιο αλλά μάλλον τα π@π@ρι@ μου πήραμε και σήμερα, οπότε καλά που βγήκα και δεν περίμενα την μεταγραφή...