Lubos Michel
Re: Lubos Michel
Εσείς εκεί μέσα στην ΠΑΕ τον νου σάς δεν σας γλυτώνουν οι παραιτήσεις αυτών που δεν θα έπρεπε....... κάντε διακοπές ,ανακοίνωσε και μεταγραφή στο 55' με την Κέρκυρα,........... διασκεδάστε το όσο προλάβετε. Έρχεται η ώρα σάς.
Στάλθηκε από το Lenovo K33a48 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo K33a48 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Σε θεωρω ικανοτατο στελεχος αλλα μαλλον οχι για τδ...εκανες λαθη και το κυριοτερο ειναι οτι απο μονος σου εγινες υπο μετα την ελευση σταν..παντως προσωπικα σε γουσταρω οσο δεν παει...θα φυγεις και εσυ, θα κανουμε κανενα 5ημερο να βρουμε καινουριο και μετα :" ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΔ."
+μφωνω!Dimitris_L4 έγραψε:Σε θεωρω ικανοτατο στελεχος αλλα μαλλον οχι για τδ...εκανες λαθη και το κυριοτερο ειναι οτι απο μονος σου εγινες υπο μετα την ελευση σταν..παντως προσωπικα σε γουσταρω οσο δεν παει...θα φυγεις και εσυ, θα κανουμε κανενα 5ημερο να βρουμε καινουριο και μετα :" ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΔ."
σε αυτη την δυσκολη στιγμη για την ομαδα, μονο ο βαγγελης πουρλιοτοπους μπορει να σωσει την κατασταση. Να επαναφερει την ηρεμια στο αγωνιστικο τμημα κ να σχεδιασει το αυριο.
- Sick Bastard
- john4serres
Εεε και είπα εγώ, δεν θα γίνουμε λίγο περισσότερο ρδελομπου ; 
Χμμμ ποιος θα ανοίξει άραγε του Vukic

Χμμμ ποιος θα ανοίξει άραγε του Vukic

- Dimitris_L4
Οχι αδερφε...στο μπουρδελο υπαρχει ταξη...μην τους προσβαλεις...επισης θεωρω οτι το χαρτι βουκιτς καηκε λογω σταν...αρα παμε σε κατι αλλο...ποιος ξερει τι....
- john4serres
Εγω το μονο που θελω,οποια και αν ειναι η εξελιξη, ειναι επιτελους καποιος να μιλησει στον κοσμο.Αφου εχεις το θαρρος να παραιτηθεις,βρες και το θαρρος να εξηγησεις στον κοσμο τι εγινε το καλοκαιρι.Θα ειναι το μεγαλυτερο καλο που μπορεις να κανεις στην ομαδα για να παψουν πια τα σεναρια που εξυπηρετουν τους παντες.
- john4serres
ArnesenMANIAKOS έγραψε:Τωρα που κάηκε κ ο βουκα ποιος.
;
Λινο γκαρσια;
Αγγγελος να σω ναζλιδη ;
Βρύζας
Η Μαρία ;
Ηρθε η ώρα του Ζήση του Βρύζα, τώρα που θα πάρει πόδι από την ΕΠΟ.
Κάποια πράγματα είναι τόσο προβλέψιμα στον ΠΑΟΚ..
Κάποια πράγματα είναι τόσο προβλέψιμα στον ΠΑΟΚ..
Dimg4 έγραψε:Αντε σπιτι σου κι εσυ μπας και ερθουν νορμαλ ποδοσφαρανθρωποι. Φετος εγκληματισατε ολοι μαζι.
Παλι δεν καταλάβαμε οτι ο σαμποτέρ ειανι ο ιβαν ;
Καλά ας ερχόταν κανα πακέτο Βρύζας,Σαντος και εγώ που έχω κράξει τον πρώτο όσο λίγοι θα τον υποδεχομουν ως ήρωα.