Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Οκ η ομάδα χρειάζεται 6αρι, αλλά ο τρόπος που το μεταφέρουν κάποιοι είναι λες και ο κανιας είναι επιπέδου Πανθρακικού.
Υγ Σίμπα άλλος μάνατζερ πίεζε και επέβαλε ο παίκτης του να παίζει σε όλα τα ματς και ήταν και ένας από τους λόγους που εφηγε ο Ίβιτς
Υγ Σίμπα άλλος μάνατζερ πίεζε και επέβαλε ο παίκτης του να παίζει σε όλα τα ματς και ήταν και ένας από τους λόγους που εφηγε ο Ίβιτς
-
O Mίνος για όποιον τον γνωρίζει έστω και λίγο αγαπάει πολύ τον ΠΑΟΚ και πολλές φορές με αυτά που λέει απλά προβάλλει τα θέλω του... Οπότε...DimitrisS έγραψε:Εχουν κλεισει 3-4 παικτες. Να το αφησω στο 3.5;
- sourmenetes
- Moderator
Ωχ ωχ...Sick Bastard έγραψε:Ο Μίνος στην ΕΡΑ είπε ότι έχουν κλείσει 3-4 παίκτες και ο ένας είναι σίγουρα στόπερ.
Ο μινος ειναι μονιμα με το μοτο"οι κινησεις που θα κανουν αισθηση"
Χωρις μεταγραφες μάξιμουμ η τριτη θεση με πιθανότερη την τεταρτη.
Παντως αν δε γινουν τελικα ποιο πιθανο μου φαινεται να γινει λογω του οτι εχουν αργήσει χαρακτηριστικα και δε βρίσκουν κατι αξιόλογο για τα λεφτα που δίνουν παρα λογω αποκλεισμού. Πιστευω ομως καποιον θα παρουν τελικα δε μπορει.
Παντως αν δε γινουν τελικα ποιο πιθανο μου φαινεται να γινει λογω του οτι εχουν αργήσει χαρακτηριστικα και δε βρίσκουν κατι αξιόλογο για τα λεφτα που δίνουν παρα λογω αποκλεισμού. Πιστευω ομως καποιον θα παρουν τελικα δε μπορει.
Ποιος;desperando έγραψε: Υγ Σίμπα άλλος μάνατζερ πίεζε και επέβαλε ο παίκτης του να παίζει σε όλα τα ματς και ήταν και ένας από τους λόγους που εφηγε ο Ίβιτς
δεν τον εξακριβωσε ακομα τον 4ο το λαγωνικο :ugeek:obanebane έγραψε:3-4![]()
![]()
Γειά σου ρε Μινο γίγαντα.
Να παίξει και αυτός όμως κάποια στιγμή γιατί από τον τελικό έχει να εμφανιστεί στα δρώμενα της ομάδας.desperando έγραψε:Οκ η ομάδα χρειάζεται 6αρι, αλλά ο τρόπος που το μεταφέρουν κάποιοι είναι λες και ο κανιας είναι επιπέδου Πανθρακικού.
Καμία ομάδα του επιπέδου μας δεν μπορεί να κάνει επ' άπειρον μεταγραφές χωρίς να κάνει τουλάχιστον τις ισάξιες πωλήσεις. Γι αυτό οι περισσότερες φροντίζουν να έχουν ασημικά που τα πουλάνε και κάνουν απρόσκοπτα το σχεδιασμό τους. Ασημικά είτε από έξυπνες αγορές, είτε από αγορές ταλέντων, είτε από τις ακαδημίες τους. Εμείς έχουμε ένα όλο κι όλο κι αυτό ξεθωριασμένο, τον Τσίμιροτ. Πώς από ένα ακριβό ρόστερ 30 ατόμων δεν έχει φέρει ΕΝΑΣ μία αξιοπρεπή πρόταση πώλησης πρέπει να μας προβληματίζει. Και για την ποιότητα και για την εμπορικότητα των παιχτών μας και γι αυτούς που τους έφεραν. Εκτός κι αν πιστεύουμε ότι έχουμε παιχταράδες που κανείς άλλος δεν τους βλέπει.
Καλό είναι να μη γίνουν μεταγραφές εδώ που είμαστε γιατί λογικά δεν μπορούμε ούτε προλαβαίνουμε να πουλήσουμε ώστε να καλύψουμε τα κενά χωρίς κόστος. Το πολύ πολύ ένα φτηνό 6άρι διαφορετικό από τους υπάρχοντες. Γιατί το οικονομικό άνοιγμα φέτος θα είναι τεράστιο κι όσο μεγαλώνει τόσο θα μικραίνει το μπάτζετ της άλλης χρονιάς. Γιατί οι κινήσεις πανικού είναι συνήθως αποτυχημένες. Γιατί η υπεραριθμία θα επηρεάσει τα αποδυτήρια. Γιατί ποιος αισιοδοξεί ότι θα είναι πετυχημένες, ποιος έχει εμπιστοσύνη στους αρμόδιους μετά από τα χάλια που είδαμε χτες? Ο Λουτσέσκου θα εισηγηθεί παίχτες? Αν γίνουν μεταγραφές του Ιβάν θα είναι, εγώ τον ευχαριστώ αλλά δεν θέλω γιατί σε άλλο τόπικ τον έκραζα που ανακατεύεται παντού. Γιατί πρώτα απ όλα πρέπει να ξαναγίνουμε ομάδα. Ξέρω ότι δεν είναι δημοφιλής η άποψή μου αλλά τη θεωρώ την πιο ρεαλιστική.
Καλό είναι να μη γίνουν μεταγραφές εδώ που είμαστε γιατί λογικά δεν μπορούμε ούτε προλαβαίνουμε να πουλήσουμε ώστε να καλύψουμε τα κενά χωρίς κόστος. Το πολύ πολύ ένα φτηνό 6άρι διαφορετικό από τους υπάρχοντες. Γιατί το οικονομικό άνοιγμα φέτος θα είναι τεράστιο κι όσο μεγαλώνει τόσο θα μικραίνει το μπάτζετ της άλλης χρονιάς. Γιατί οι κινήσεις πανικού είναι συνήθως αποτυχημένες. Γιατί η υπεραριθμία θα επηρεάσει τα αποδυτήρια. Γιατί ποιος αισιοδοξεί ότι θα είναι πετυχημένες, ποιος έχει εμπιστοσύνη στους αρμόδιους μετά από τα χάλια που είδαμε χτες? Ο Λουτσέσκου θα εισηγηθεί παίχτες? Αν γίνουν μεταγραφές του Ιβάν θα είναι, εγώ τον ευχαριστώ αλλά δεν θέλω γιατί σε άλλο τόπικ τον έκραζα που ανακατεύεται παντού. Γιατί πρώτα απ όλα πρέπει να ξαναγίνουμε ομάδα. Ξέρω ότι δεν είναι δημοφιλής η άποψή μου αλλά τη θεωρώ την πιο ρεαλιστική.
- P.A.O.K.jim
Είναι μεγάλο το ρίσκο να πάμε μ αυτό το ρόστερ.
Ο γκέι με τα 30+ εκ. θα ενισχυθεί η κούλα με τα 7+ εκ θα ενισχυθεί επίσης.
Δεν μας παίρνει πιστεύω να το παίξουμε κορώνα γράμματα.
Υπάρχουν ομάδες που θα τους ανοίξει η όρεξη να μπουν στην πεντάδα και είμαστε επιρρεπής στης γκέλες και φέτος απ οτι φαίνεται.
Ο γκέι με τα 30+ εκ. θα ενισχυθεί η κούλα με τα 7+ εκ θα ενισχυθεί επίσης.
Δεν μας παίρνει πιστεύω να το παίξουμε κορώνα γράμματα.
Υπάρχουν ομάδες που θα τους ανοίξει η όρεξη να μπουν στην πεντάδα και είμαστε επιρρεπής στης γκέλες και φέτος απ οτι φαίνεται.
Πανε πάρε τουλάχιστον κανενα Τσουκαλά.Κασεμιρο φαντάζει στα μάτια πλεον, εδω π φτάσαμε.
Ειναι κλεισμενο στην Βασιλισσης Ολγας με διπλοπαρκαρισμα...γι αυτο αργει!!!tzoker έγραψε:Αυτο τ κλεισμενο στοπερ πρέπει ν τ εχουν κλείσει σε κανενα φοριαμο.Ουτε αναπνοη ν μν παίρνει
Ελα ρε ντεσπε τωρα..αψογες σχεσεις και επισκεψεις στη σουιτα στο ντονετσκ, μονιμη τρυπα στο 6 για να μη χαθουν οι πολλες συμμετοχες, πολλα ντιλς με σαχταρ και φυσικά σχεσεις με μπαμπα λουτσεσκου..νταξ, χαζοι δν ειμαστε.
Και συ εννοεις για του Τσιμι?
Και συ εννοεις για του Τσιμι?
Πάντα μ αρεζε ο Τσουκαλας. Τανκ.tzoker έγραψε:Πανε πάρε τουλάχιστον κανενα Τσουκαλά.Κασεμιρο φαντάζει στα μάτια πλεον, εδω π φτάσαμε.