Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
obanebane έγραψε:Τέλος οι μεταγραφές,είμαι σίγουρος ότι αυτό μετέφερε ο φίλος.
Το κατάλαβα Κωστή από το ποστ σου.
Εδώ που τα λέμε είναι φυσιολογικό να γίνει κάτι τέτοιο.
Πάντα με τη λογική ότι ξέρουμε πως κινείται όλα αυτά τα χρόνια ο Ιβάν.
Εδώ που τα λέμε είναι φυσιολογικό να γίνει κάτι τέτοιο.
Πάντα με τη λογική ότι ξέρουμε πως κινείται όλα αυτά τα χρόνια ο Ιβάν.
Το πιο λογικό να συμβεί. Ίσως κάποιος ελεύθερος για μπακ απ.
Μήπως έμαθε και τίποτα για αποχωρήσεις ο φίλος? Δύσκολο να κρατήσουμε 7 χαφ
Μήπως έμαθε και τίποτα για αποχωρήσεις ο φίλος? Δύσκολο να κρατήσουμε 7 χαφ
Αν γινει κατι τετοιο που αδυνατω πραγματικα να το πιστεψω ετοιμαστειτε για την αντιστροφη μετρηση στο κεφαλαιο που λεγεται Ιβαν Σαββιδης.Θα χρειαστει ενα μικρο θαυμα για να μην οδηγηθουμε σε ''περιεργα'' σκηνικα κατα την διαρκεια της χρονιας.
- P.A.O.K.jim
εύχομαι να είναι ψέμα ή κάποιου είδους πλάκα, για να γελάσουμε ρε παιδί μου μετά τα χθεσινάKostas_Peraia4 έγραψε:obanebane έγραψε:Τέλος οι μεταγραφές,είμαι σίγουρος ότι αυτό μετέφερε ο φίλος.

ποιος εχει τα .....αντερα?sourmenetes έγραψε:Μετα τη σφαλιαρα πας για πρωταθλημα!!!
Δεν ξερω ποιους θα φερεις αλλα κρεμας ενα πανο στα αποδυτηρια με τη λεξη ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!
οποιος αντεχει μπαινει μεσα...
Να αφήσει τον ΠΑΟΚ όσο κυνηγά επιχειρηματικά συμφέροντα είναι λίγο δύσκολο. Ή θα πληρώσει τη νύφη ο Λουτσεσκου ή ο Μίχελ.joshua έγραψε:Αν γινει κατι τετοιο που αδυνατω πραγματικα να το πιστεψω ετοιμαστειτε για την αντιστροφη μετρηση στο κεφαλαιο που λεγεται Ιβαν Σαββιδης.Θα χρειαστει ενα μικρο θαυμα για να μην οδηγηθουμε σε ''περιεργα'' σκηνικα κατα την διαρκεια της χρονιας.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανένα σκηνικό,χωρίς Ευρώπη άνετα βγαίνουμε δεύτεροι με αυτούς που έχουμε να ανταγωνιστούμε,αρκεί να αποκτήσει τρεξίματα η ομάδα,δε θα αργήσει πολύ να γίνει κάτι τέτοιο.
Δεύτεροι-τρίτοι,τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.
Πρωτάθλημα του χρόνου τον Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες.
Δεύτεροι-τρίτοι,τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.
Πρωτάθλημα του χρόνου τον Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες.
- navigator11
Προσωπικά, σαν τον τζοσουα, δεν πιστεύω με την καμία τις πληροφορίες αυτές. Αν επιβεβαιωθούν, θα είναι μια απρόσμενα κακή έκπληξη. Και δε βλέπω να υπάρχει τίποτα το ... λογικό ή αναμενόμενο σε μια τέτοια τυχόν απόφαση.
- nikospaok66
Τι να πω!!! Αν δεν γίνουν μεταγραφές θα είναι έγκλημα!!! Σιγά σιγά να σταματήσουμε να ασχολούμαστε δλδ?
- Metagrafakias
Για μενα περα απο τον αποκλεισμο δεν πρεπει να αλλαξει ο μεταγραφικος σχεδιασμος επουδενι....οταν λες παω για πρωταθλημα επενδυεις παιρνεις το ρισκο για να εχεις ελπιδες....οι 2-3 περιπτωσεις που ειχες σχεδον κλεισμενες πας και τις κλεινεις και πολεμας ως το τελος για κυπελο και πρωταθλημα....ο ΠΑΟΚ με ενα παιχνιδι την εβδομαδα και με αυτο το ροστερ απαγορευεται οχι να χασει ουτε ισοπαλια να φερει εκτος απο τον ολυμπιακο ως το τελος....ας γινει ενα ανοιγμα φετος το οποιο θα το ξεπληρωσεις του χρονου ισως με τα προκριματικα τσου λου που θα παιξεις....ετσι λειτουργουν οι ¨σοβαρες¨ ομαδες και οχι αφου δεν πηρα το πακετο απο ευρωπη τελος οι μεταγραφες αλλα οι στοχοι ιδιοι...ο κοσμος δεν ειναι χαζος πλεον καταλαβαινει τι γινεται και καταλαβαινει οτι με αυτο το ροστερ δεν χτυπας ολυμπιακο...ναι γιναν λαθη αλλα δεν ηρθε και η καταστροφη εδω ολοκληρος αγιαξ εμεινε εκτος φετος τι να κανουμε δλδ επειδη μια χρονια δεν θα παιξουμε ευρωπη δλδ ακομα 6 το πολυ 8 ματς μη τρελαθουμε θα διαλυθει η ομαδα????
Ιβαν πανε κλεισε νερβο,τορρες και βιειρινια και ο κοσμος αν και πικραμενος θα στηριξει οταν θα ερχονται οι νικες σερι....
Ιβαν πανε κλεισε νερβο,τορρες και βιειρινια και ο κοσμος αν και πικραμενος θα στηριξει οταν θα ερχονται οι νικες σερι....
- nikospaok66
Ας βγουν να το ανακοινώσουν επίσημα τέλος οι μεταγραφές. Να μην ελπίζουμε τζάμπα και κάποιοι να επιστρέψουν τα διαρκείας!!!
Το πρόβλημα όπως το βλέπω εγώ είναι ότι προσπαθούμε όχι να κάνουμε επενδύσεις σε παίκτες και προπονητή ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά να πετύχουμε τους στόχους και μετά να κάνουμε τις επενδύσεις. Δεν πάει έτσι, όμως.
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως εμείς έχουμε κάνει το Financial Fair Play Ευαγγέλιο, την ώρα που αυτό στην πράξη καταστρατηγείται από την PSG.
Λογικά, λοιπόν, υπάρχουν τρόποι να το παρακάμψεις αν θέλεις.
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως εμείς έχουμε κάνει το Financial Fair Play Ευαγγέλιο, την ώρα που αυτό στην πράξη καταστρατηγείται από την PSG.
Λογικά, λοιπόν, υπάρχουν τρόποι να το παρακάμψεις αν θέλεις.
αν ισχύει και αυτό ιβάν εσύ θα βλέπεις τα ματς απο σκάιπ και θα βλέπεις 10 αρδ και 10 χειροκροτητές στο γήπεδο.Kostas_Peraia4 έγραψε:obanebane έγραψε:Τέλος οι μεταγραφές,είμαι σίγουρος ότι αυτό μετέφερε ο φίλος.
έλεγες για τοπ20 κλαμπ στην ευρώπη, φτάνει το δούλεμα 5 χρόνια πέρασαν.
η γαλατά δείχνει τον δρόμο.
αποκλείστηκε απο το ίδιο χωριό, οι οπαδοί καίγανε τα διαρκείας, ο πρόεδρος ΔΕΝ έδιωξε τον τουντορ, έριξε εκατομμύρια πήρε 4 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, απαίτησε πρωτάθλημα και σήμερα έκανε το 3 στα 3 σε γεμάτο γήπεδο και θα πάει γκανιάν για 1η θέση.