Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
το να διοικει με το σκεπτικ ουδεις αναντικαταστατος και να συνεχιζει να το κανει σημαινει οτι ειναι ικανοποιημενος με τα αποτελεσματα ,σιγουρα οχι τα αγωνιστικα , αλλα τα υπολοιπα που μπορει να απορρεουν απο τηνν ομαδα ...
οπως ειπωθηκε προηγουμενως μονο ο Ιβιτς ειχε το θαρρος να τον χαιρετησει και να του πει βαλτα εκε που ξες αν μου συμπεριφερεσαι ετσι...και οπως επισης ειπωθηκε δειχνει να τον βολευει ενα ανδρεικελο στη θεση του προπονητη και ισως ΤΔ για να τον κανει οτι θελει ,παρα για να του κανει τη δουλεια που τον πηρε ...
οπως ειπωθηκε προηγουμενως μονο ο Ιβιτς ειχε το θαρρος να τον χαιρετησει και να του πει βαλτα εκε που ξες αν μου συμπεριφερεσαι ετσι...και οπως επισης ειπωθηκε δειχνει να τον βολευει ενα ανδρεικελο στη θεση του προπονητη και ισως ΤΔ για να τον κανει οτι θελει ,παρα για να του κανει τη δουλεια που τον πηρε ...
Ιβιτς γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα και ξέ-χεσαι...
5 χρόνια ίδια ιστορία.
Ένας προσπάθησε και στα πε και αυτόν τον εξαφάνισες παρότι σου πήρε κύπελλο.
5 χρόνια ίδια ιστορία.
Ένας προσπάθησε και στα πε και αυτόν τον εξαφάνισες παρότι σου πήρε κύπελλο.
6 χρόνια "επενδύσεων", "μεταγραφών" και υποσχέσεων και το μόνο που κατάφερες αγωνιστικά στην Ευρώπη είναι να αποκλειστουμε δύο φορές από αδύναμες ομάδες.
Καλύτερη δουλειά στον κόσμο:
ο υπάλληλος στο ΜΑΚ ΠΑΛΛΑΣ που προσέχει τα τρόπαια, ούτε ξεσκόνισμα θέλει.
ο υπάλληλος στο ΜΑΚ ΠΑΛΛΑΣ που προσέχει τα τρόπαια, ούτε ξεσκόνισμα θέλει.
-
Η παρουσίαση του πενταετούς πλάνου ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον κ. Ιβάν Σαββίδη
Published on Sep 19, 2013
https://www.youtube.com/watch?v=QIoA6CC6qR0
Απο αυτα εχουν γινει το 1/10.
Δυστυχως οι μιζεροι και φτωχοι καιροι μας εχουν κανει να θεωρουμε τον σαββιδη μεσσια επειδη βλεπουμε γυρω μας τι γινεται. Οποτε η εμφανης ανακολουθια των δηλωσεων του δεν μας αγγιζει ή μαλλον "φοβομαστε" το μετα..
Published on Sep 19, 2013
https://www.youtube.com/watch?v=QIoA6CC6qR0
Απο αυτα εχουν γινει το 1/10.
Δυστυχως οι μιζεροι και φτωχοι καιροι μας εχουν κανει να θεωρουμε τον σαββιδη μεσσια επειδη βλεπουμε γυρω μας τι γινεται. Οποτε η εμφανης ανακολουθια των δηλωσεων του δεν μας αγγιζει ή μαλλον "φοβομαστε" το μετα..
Βλεπω το τοπικ, διαβαζω τις αποψεις, χαμογελαω με ωραια σαρκαστικα σχολια, χαμογελαω με υπερβολικα σχολια, χαμογελαω με τα πιο αισιοδοξα σχολια που ειναι καθε χρονο εδω και 5 χρονια τα ιδια.
Οταν σταματαω να χαμογελαω και το βλεπω λιγο πιο σοβαρα παντα μου βγαινει ενα "πφφφφφ."
Το συμπερασμα ειναι οτι μαλλον δεν πρεπει να το βλεπω λιγο πιο σοβαρα, μου κανει κακο στην υγεια πως το λενε βρε αδερφε.
Απο την αλλη, καπνιζουμε ρε στον ΠΑΟΚ θα κολλησουμε!
Οταν σταματαω να χαμογελαω και το βλεπω λιγο πιο σοβαρα παντα μου βγαινει ενα "πφφφφφ."
Το συμπερασμα ειναι οτι μαλλον δεν πρεπει να το βλεπω λιγο πιο σοβαρα, μου κανει κακο στην υγεια πως το λενε βρε αδερφε.
Απο την αλλη, καπνιζουμε ρε στον ΠΑΟΚ θα κολλησουμε!
ετσι για πρωτοτυπια ας βαλουμε στο ματι προπονητη αντιπαλης ομαδας και ας παρουμε του χρονου τον αγγλο 

Ξεχνάμε πολύ εύκολα...πάρα πολύ εύκολα. Δεν μιλάω για αυτούς που κάνουν κριτική αλλά για αυτούς που ισοπεδώνουν τα πάντα αναφέροντας μονο αυτά που θεωρούν οτι στηρίζουν την δική τους άποψη.. Ενα τελευταίο θα πώ και βγαίνω για κανα 3ημερο απο το σαιτ γιατι θα μου πέσουν τα μαλλιά. Κανένας σαββίδης δεν ειναι υπεράνω κριτικης. Το οτι η ομάδα μπορουσε να ειναι σε πολύ πολύ καλύτερη μοίρα δεν σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ πριν σαββιδη πετούσε,για να μην ξεχασουμε αυτά που ξέραμε. Η αποτυχία ειναι αποτυχία και δεν τη δικαιολογώ, η ισοπέδωση με τρελαίνει ομως(ξαναλέω δεν πάει στα παιδιά που μιλάνε με επιχειρήματα και σέβομαι, αλλά στους μηδενιστές των πάντων).
Ευχαριστω για το οικονομικό συμμάζεμα ...σε Ευχαριστω για την πληρωμή των χρεών ...σε Ευχαριστω για τις κοινωνικες δράσεις της ΠΑΕ...
Αλλα χθες ένιωσα απατημένος ...το δικο σου δημιούργημα μου δημιούργησε μια αποστροφή ...ένιωσα οτι αυτο που βλέπω δεν ειναι ο ΠΑΟΚ αλλα κατι ξένο,κατι τερατώδες...
Εχω ζήσει πολλές πίκρες...χαρές ελάχιστες...τετοια ξεφτίλα ομως δν την περίμενα...και φταις Εσυ...και μονο Εσυ...
Νιώθω οτι με ξεγελάσεις...σε πίστεψα κ με προδώσες...
Το γυαλί ράγισε μέσα μου...λυπάμαι αλλα φοβάμαι οτι εισαι ακόμη ένας λαοπλάνος πολιτικός...
ΠΑΟΚ ΡΕ....
Αλλα χθες ένιωσα απατημένος ...το δικο σου δημιούργημα μου δημιούργησε μια αποστροφή ...ένιωσα οτι αυτο που βλέπω δεν ειναι ο ΠΑΟΚ αλλα κατι ξένο,κατι τερατώδες...
Εχω ζήσει πολλές πίκρες...χαρές ελάχιστες...τετοια ξεφτίλα ομως δν την περίμενα...και φταις Εσυ...και μονο Εσυ...
Νιώθω οτι με ξεγελάσεις...σε πίστεψα κ με προδώσες...
Το γυαλί ράγισε μέσα μου...λυπάμαι αλλα φοβάμαι οτι εισαι ακόμη ένας λαοπλάνος πολιτικός...
ΠΑΟΚ ΡΕ....
- BlackBlockAttack
Μα γιατι λες οτι τα ισοπεδωνουν ολα?
Πριν Ιβαν κεντουσαμε και εντος και εκτος γηπεδου....
Ενα κυπελλο πηραμε επι Ιβαν και παιξαμε και ενα τελικο με μιση ομαδα αλλα το λενε κυπελλακι ενω στα 90 χρονια μας ειχαμε παρει ολα και ολα 4...
Ο ΠΑΟΚ πριν τον Ιβαν εχει βγει 5 φορες δευτερος και πριν την χρονια του Σαντος που ηταν η τελευταια η προτελευταια ηταν το 77/78...
Για τα εξωαγωνιστικα θα βαλω μια φωτο και οποιος θελει ας δει τη διαφορα πριν Σαββιδη και μετα....

Για τα οικονομικα αν δουμε τι εχει βαλει μεχρι τωρα θα κλαιμε....Βαζω φωτο απο σκληροπυρηνικο σαιτ γαυρων επιτηδες για να μη λενε καποιοι οτι τα γραφουν δικοι μας και ειναι και πριν την τελευταια αυξηση που την καλυψε και αυτη

p.s
Μεσα δεκαετιας του 90 φανταρακι εκτος απο το μπασκετακι που ηταν στις τελευταιες καλες χρονιες μας και κατι μπορουσαμε να πουμε σε αθλητικοκουβεντες,για τους τρεις του ΠΟΚ ποδοσφαιρικα ημασταν αορατοι ...Μονο στηριγμα και κομπασμος απο εμενα ο λαος οι πορειες στην Αθηνα τα επεισοδια και η 4.....
Ενα κυπελλο πηραμε επι Ιβαν και παιξαμε και ενα τελικο με μιση ομαδα αλλα το λενε κυπελλακι ενω στα 90 χρονια μας ειχαμε παρει ολα και ολα 4...
Ο ΠΑΟΚ πριν τον Ιβαν εχει βγει 5 φορες δευτερος και πριν την χρονια του Σαντος που ηταν η τελευταια η προτελευταια ηταν το 77/78...
Για τα εξωαγωνιστικα θα βαλω μια φωτο και οποιος θελει ας δει τη διαφορα πριν Σαββιδη και μετα....

Για τα οικονομικα αν δουμε τι εχει βαλει μεχρι τωρα θα κλαιμε....Βαζω φωτο απο σκληροπυρηνικο σαιτ γαυρων επιτηδες για να μη λενε καποιοι οτι τα γραφουν δικοι μας και ειναι και πριν την τελευταια αυξηση που την καλυψε και αυτη

p.s
Μεσα δεκαετιας του 90 φανταρακι εκτος απο το μπασκετακι που ηταν στις τελευταιες καλες χρονιες μας και κατι μπορουσαμε να πουμε σε αθλητικοκουβεντες,για τους τρεις του ΠΟΚ ποδοσφαιρικα ημασταν αορατοι ...Μονο στηριγμα και κομπασμος απο εμενα ο λαος οι πορειες στην Αθηνα τα επεισοδια και η 4.....
Δεν θα προσθέσω ούτε τελεία! +1926BlackBlockAttack έγραψε:Μα γιατι λες οτι τα ισοπεδωνουν ολα?
p.s
- kataramenos5
Καλε μου πτολεμαιδα θα το πω οσο πιο απλα μπορωeorptol1 έγραψε:Όχι βρε Navi να δίνει όσα θέλουμε οπότε θέλουμε αλλά από μακριά, ούτε καν να τον βλέπουμε...... Και να μας λέει και ευχαριστώ....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ερχεται ο πατερας σου (και για μας ο βανιας καπως ετσι ειναι) και σου λεει : "Επειδη επιασα τζοκερ αποφασισα να σου κανω δωρο ενα σπιτι.1500 τεραγωνικα τριωροφο με πισινες τζακουζι γυμναστηριο τα παντα ολα.Κι επειδη ειμαι μερακλης και σ αγαπαω πολυ θα τα κανω εγω τα σχεδια και τα στατικα(ενω δεν ειναι μηχανικος) .Ε τι θα του πεις ρε πτολεμαιδα "Καντο ρε πατερα" η θα του πεις "Ευχαριστω αλλα καλυτερα να δωσουε σ ενα μηχανικο να μας κανει τα σχεδια".Θα σε αχαριστος αν του αρνηθεις?
Αυτός που ρίχνει τα φράγκα έχει λόγο παντού γίνεται αυτό, απλά πρέπει να δίνει τα κλειδιά σε ένα άτομο και αυτός να λογοδοτεί μόνο σε αυτόν χωρίς να δέχεται καπελωματα, θα προτείνει 10 θα γίνουν τα 8 που θα εγκρίνει αυτός που βάζει τα φράγκα, φυσικό είναι... Αλλά ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ όχι Μιχελ και σφήνες βουκιτς
Buffalo η αλήθεια είναι ότι ένας από αυτούς που είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα το ποστ ήσουν εσύ. Μου έκανε εντύπωση πως μία σοβαρή φωνή σαν τη δική σου μίλησε για πώληση.buffalobill4 έγραψε:Εγώ προσωπικα γκιταραμαν που ειπα οτι μια λυση θα ηταν η πωληση της παε μπορω να στο εξηγησω.
Καταρχας, ουτε εχω καμια διαθεση, ουτε βεβαιως ο ρολος μου ειναι να αλλαξω τον τροπο διοικησης του σαββιδη κατα πώς νομιζω εγω οτι ειναι σωστος. Ο σαββιδης αυτος είναι με τα πολλα θετικα του και τα καποια χτυπητα αρνητικα του. Αν σας/μας κανει εχε καλως. Αν μπορουμε να αντεξουμε την αυτοκαταστροφικοτητα του ιδιου που βρισκεται σε πληρη αρμονια με την αυτοκαταστροφικοτητα του συλλογου και να βλεπουμε το ιδιο εργο με αλλους πρωταγωνιστές για χρονια παω πασο. Γιατι μη γελιομαστε και ονειροβατουμε αυτο θα βλεπουμε.
Μιλησα για πωληση καθοτι πιστευω οτι σε περιπτωση που αποφασιζε να πουλησει, θα ζητούσε μια 20αρια μυρια. Οποτε, δυσκολα καποιος να τα εδινε κ να ειναι λαμογιο. Επ ουδενι δεν ειπα να φυγει αφηνοντας την ομάδα ερμαιο του καθε τυχαρπαστου. Αν και εφοσον μπορει να βρει επενδυτη, εγω θα ημουν μαζι του στο εγχείρημα της απεμπλοκης του. Πλεον ο ΠΑΟΚ δεν εχει δαιδαλωδη χρεη, οσο τον κοστολογησει, τοσο ειναι το τιμημα αγορας του και τελος.
Προσωπικη αποψη εκφραζω, ουτε σκιζω το σαββιδη τον οποιο ευχαριστω για οσα εχει κανει απλα πιστευω πως ηρθε το πληρωμα του χρονου και το ταβανι του (οχι λογω χρηματων αλλα λογω τροπου διοίκησης και ληψης αποφασεων). Αν παλι δε βρισκει επενδυτή (κατι λογικο την παρουσα περιοδο στην ελληνικη αγορα) ας συνεχισει φυσικα το εργο του οπως αυτος ξερει και νομιζει σωστο αλλα και εμεις απο την πλευρα μας ας μην φαντασιωνομαστε μεγαλεία ευρωπαικα και δυναστειες. Δεν προκειται να ερθουν γιατι ακόμα και αν ερθουν θα ειναι στην τυχη και οπως είδαμε και φέτος, ετοιμες ομαδες μπορουν να διαλυθουν υποδειγματικα σς μολις ενα διμηνο χωρις καν αγωνιστικες υποχρεωσεις
Για αυτά που γράφεις δεν έχω πολλά να διαφωνήσω παρά ένα σημείο: Αναφέρεις (σωστά!) πως η έλευση Ιβάν μας έκανε να παραμυθιαστούμε πως μπορούμε να χτίσουμε δυναστεία. Αλλά το να πιστεύεις πως υπάρχει και δεύτερος τρελός που θα βάλει τα καλά του τα λεφτάκια για να αγοράσει την δευτερο-τρίτη ομάδα του μοναδικού Αφρικανικού πρωταθλήματος που διεξάγεται σε Ευρωπαϊκό έδαφος είναι το ίδιο "παραμυθιασμα" με το θα χτίσω δυναστεία. Και τα δύο παραμύθια είναι αποτέλεσμα της ελπίδας και πίστης που καλλιεργήθηκε από την έλευση του Ιβάν. Ο δικός μου ρεαλισμός μου λέει "κάτσε εδώ που είσαι" γιατί υπάρχουν μόνο χειρότερα. Εδώ ολόκληρος βάζελος (με όλη την αστική τάξη των Αθηνών στο πλευρό του) και έχει καταντήσει έρμαιο του γάβρου... εσύ η ομάδα του φτωχού πρόσφυγα της Βόρειας Ελλάδας που νομίζεις πως μπορείς να φτάσεις?
Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν και ειλικρινά εύχομαι να υπάρχει και δεύτερος και τρίτος τρελός. Απλά δεν το νομίζω.