MANIAKOS έγραψε:Κατι μου λεει φετος θα μάθουμε ολη τη λίστα

Υ.Γ. Αν όμως δεν βγει στο ενδιάμεσο κάνα εξτραδάκι από κάναν κολλητό...

MANIAKOS έγραψε:Κατι μου λεει φετος θα μάθουμε ολη τη λίστα
Οχι ειναι ομως η σταθεροτητα.Αν αλλαζεις προπονητες ανα 6μηνο πως θα την πετυχεις.Γιατι πετυχε ο Ιβιτς?Ο απειρος και αμπαλος (για πολλους ) Ιβιτς?Γιατι με την ιδια ομαδα που εχασε χθες παρουσιασε τελειως διαφορετικο προσωπο?Ποτε το εκανε ?Μηπως περασε ενας χρονος μεχρι να δουμε την ομαδα να παιζει καλο ποδοσφαιρο?Γιατι πετυχε ο Ποτερ της OFK ?Ειναι ο one in a million και τον βρηκαν οι Σουηδοι?Ποσα χρονια ειναι στο παγκο?Τοσο δυσκολο ειναι?joshua έγραψε:O Λουμπος για τον οποιο εχεις την αποψη οτι πρεπει να στηριχτει,αποφασισε,ευτυχως θα πω εγω,να απομακρυνει τον Στανογεβιτς μετα απο 2 παιχνιδια.Δεν ειναι η στηριξη αυτοσκοπος ρε kat.(Nα διευκρινισω πως αποψη για τον Λουτσεσκου δεν εχω)kataramenos5 έγραψε:Δε μαθαινουμε απ τα λαθη μας σαν λαος.Κατηγορουμε το Βανια που θελει αμεσα επιτυχιες και τις ζηταει επιτακτικα αλλα κι εμεις το ιδιο ειμαστε.Κρινουμε ενα προπονητη σε 3 παιχνιδια.Τα ιδια καναμε και με Σαντος και με Ιβιτς ,πεσαμε τοσο εξω αλλα μυαλο δε βαζουμε.Τα ιδια δε γραφατε ρε περσι τετοια εποχη?
?? δε καταλαβαινω τι εννοεις.Δεν ειπα οτι ο κοσμος εδιωξε Στανο.εγω ειπα δε γινεται να κρινεις ενα προπονητη ,οπως κι αν τον λενε (Στανο,λουτσ,Ιβιτε) αν δε μαθει την ομαδα πρωτα να παιζει οπως θελει αυτος και του δωσεις και τα καταλληλα εργαλεια(παικτες) που χρειαζεται.Αυτο θελει χρονο ,τουλαχιστον ενα εξαμηνο.PAOK_Antarctica έγραψε:Καταλαβαίνω πως ψάχνεις έναν τρόπο ώστε το μέλλον του ΠΑΟΚ να εξαρτάται από εμάς,
Χρονια ειχα να γελασω τοσο πολυ με σχολιο στο paokmania...MANIAKOS έγραψε:Κατι μου λεει φετος θα μάθουμε ολη τη λίστα
Κι ομως τον Στανο τον φαγαμε ενω απλα προκριθηκε. Βεβαια λογικο, δεν επαιξε και το διαστημικο ποδοσφαιρο που μας εφερε προκριση οπως ο ΛουτσεσκουMīngus έγραψε:Τον Λουτσέσκου δεν τον κρίνουμε σε 3 παιχνίδια, άσχετα αν στα 2 απ' αυτά έχασε τα αυγά και τα πασχάλια.
Ο άνθρωπος δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Ο Μάκης Χάβος μπροστά του είναι Μουρίνιο.
Και σαν συν'επεια έφαγες 2 γκολ από σουτ στον άξονα!joshua έγραψε:Εγω το παιχνιδι λογω υποχρεωσεων δεν το ειδα χτες για αυτο και δεν εχω ασκησει κριτικη στα του αγωνιστικου αλλα αν καταλαβα καλα με το σκορ στο 0-0 εβγαλε Μπισεσβαρ και αφησε την ομαδα με 2 χαφ στον αξονα ενα εκ τοων οποιων ο Σαχοφ?
η κυρια μλκια ηταν, που σε καμμενη ομαδα, με σαχοφ να μη μπορεί να παρακολουθήσει το ρυθμο, κατι που μεγενθυνεται οσο περνα η ωρα (οπως και η πιεση του αντιπάλου), οταν έβγαλε Μπις δν εβαλε Κατσε (αφου τα εκαναν σκ@τα, τι να κανεις, το μη χειρον, βελτιστον) αφηνοντας παλι 2αδα στο κεντρο...
Ενω ηθελες να κρατησεις το 0
Ιδια σκ@τα εικονα θα ειχε ο κατσε σε 3αδα και μάλιστα σε παιχνίδι που μενεις πισω και αμυνεσαι, διχως ρισκα για γκολ? Επειδη ηταν χαλια σε 2αδα, σε ματς μάλιστα που εψαχνες γκολ? Τι να πω, η ποδοσφαιρική λογικη περιπατο..
Ή στην τελικη, με τετοια κατασταση παικτων, πώς καμουφλαρεις τις αδυναμίες σου και εξασφαλιζεις οσο το δυνατο πιο σφιχτο κεντρο για να κρατήσεις πισω, χωρις ο κατσε να φαινεται του παικτης του 2 και ο σαχοφ βροντοσαυρος που ξεχνιέται ? Με 3αδα ή 2αδα?