Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nothu έγραψε:Εχεις το σκορ στο 0-0 και αποφασιζεις να βγαλεις τον Μπισεσβαρ. Και πας και μου βαζεις τον Ενρικε. Γιατι ρε ανθρωπε του θεου ? Απο μονος σου λες οτι η ομαδα πασχει απο φυσικη κατασταση ? Γιατι δε βαζεις καποιον αμυντικογενη ?
Μετρ της τακτικής ο Ρουμάνος.
Ειναι λιγο σχετικο αυτο που λετε.
Αν εβαζε π.χ. τον κατσε η ομαδα θα γυρναγε πιο πισω γιατι δε θα ανεβαινε η μπαλα.
Ο μπισεσβαρ ηταν κακιστος,χαλασε ποσες αντεπιθεσεις και εβαλε τον ενρικε και γιατι μπαζαμε αμυντικα απο τα αριστερα και για να δωσει ωθηση.
αμυντικογενείς μόνο Μαλεζά, Κάτσε, Κωνσταντινίδη.
Επιθετικούς Ενρίκε, Κουλούρη, Λημνιό.
Μαλεζάς και Κάτσε προχθές στη Λειβαδιά ήταν τραγικοί.
Κοιτάξτε και τα γκολ που έφαγε η ομάδα. 9 παίκτες πίσω από τη μπάλα είχαμε. 8 παίκτες στο πρώτο γκολ και 7 στο δεύτερο μέσα στη μεγάλη περιοχή ΑΛΛΑ κανένας στο ημικύκλιο να μαρκάρει.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αμυντική συμπεριφορά.
Μπορεί να έβαζε επιθετικούς, αλλά η ομάδα έπαιζε αδικαιολόγητα πίσω. και στα 2 γκολ Κάμπος και Ενρίκε ήταν μέσα στη μεγάλη περιοχή, μαζί με τους αμυντικούς και τα αμυντικά χαφ.
Η ομάδα πεντακάθαρα δεν είχε πνευμόνια, δεν είχε αντοχές και όσους επιθετικούς και να έβαζε όταν οι παίκτες βλέπουν ότι δεν τους βγαίνουν οι δυνάμεις, γυρνάνε πίσω.
Οι μόνοι φέσκοι, Ενρίκε και Λημνιός, ήταν οι καλύτεροι της ομάδας στη Λειβαδιά, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν χθες για να παίξουν Μακ και Μπίσεσβαρ που είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ντεφορμέ.
Αυτό είναι για μένα το λάθος του Ρουμάνου. Δεν εμπιστεύτηκε μικρούς, δυνατούς και γρήγορους παίκτες (Λημνιός, Ενρίκε, Κων/νίδης, Πούγγουρας, Δημιτρίου, Δημητριάδης) και πήγε να το πάρει με την εμπειρία των Μακ, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς, Λέοβατς, Κρέσπο, κλπ
ΑποστόληςΑ έγραψε:....
Διαψεύστηκα οικτρά. Τέτοια λάθη κάνει μόνον ένας άσχετος από μπάλα ή κάποιος που δεν θέλει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Το είχα γράψει από την προηγούμενη του αγώνα με το που είδα τη σύνθεση.
Μου θύμισε την παλαβή σύνθεση που κατέβασε ο Ivic μέσα στη Βέροια. Δύο αμυντικά χαφ και 4 επιθετικούς, μια ομάδα χωρίς σύνδεση, χωρίς αρχή και τέλος , χωρίς να ξέρει ο ένας πού πατάει ο άλλος, μια ομάδα που εφάρμοζε τέλεια την παγκοσμίως γνωστή μέθοδο (management) KTR.
Ελπίζω γα το καλό του ΠΑΟΚ και της υγείας μου ότι κάνω τρομερό λάθος. Ότι συνεχίζω να είμαι άμπαλος και άσχετος από μπάλα στα 55 μου.
Άλλωστε θα φανεί. Ο καιρός γαρ εγγύς.
Μία από τα ίδια και στη Σουηδία. Το δις εξαμαρτείν ουκ αδρός σοφού. Εγώ θα σε απέλυα αμέσως (για την ακρίβεια δεν θα σε έπαιρνα ποτέ...)
Τι να λέμε τώρα, 75 λεπτά η ομάδα στημένη στο ημικύκλιο της περιοχής και τρώμε δυο γκολ με σουτ από τα εφτά μέτρα από την περιοχή.
Έχει διαπιστώσει υποτίθεται πρόβλημα στην φυσική κατάσταση και ξεκινάει τον βαρύ και δυσκίνητο Σάκχοφ. Να έπαιζαν τουλάχιστον οι άλλοι με σέντρες, να πω πάει στο διάολο, τον θέλει για τα ψηλά. Αλλά μετά το πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να το δει ούτε αυτό;
Γ@Μ@ΤΑ με κεφαλαία γράμματα.
Ποια φυγή Ίβιτς ρε παιδιά? Αυτό είναι το πρόβλημα? Με τον Ίβιτς δηλαδή δεν χάναμε αυγά και πασχάλια με όποια ομάδα είχε πνευμόνια και συγκροτημένο κέντρο? Που αναγκαζόμασταν να παίζουμε με αργό τέμπο στο 80% των αγώνων για να μη φανεί πόσο ξεβράκωτη ήταν η ομάδα στα χαφ. Αυτά τα σουτ έξω από την περιοχή από πέρυσι δεν τα τρώγαμε? Ο Τσίμιροτ πάει να μαρκάρει την πάσα στα πλάγια, ο Σάχοφ μπαίνει στην περιοχή και φτάνει μέχρι τους κεντρικούς αμυντικούς και μετά αργεί να βγει να μαρκάρει το σουτ. Και η άμυνα πάει όλο και πιο πίσω μέσα στην περιοχή και δίνει μέτρα. Πόσα τέτοια φάγαμε πέρυσι? Από τον Άγιαξ μόνο 2 φωτοτυπία.
Έφυγε ένας προπονητής του 4 και ήρθαν προπονητές του 2 αυτό είναι όλο. Αν είχε έρθει ένας προπονητής του 7, γιατί δεν είπε κανείς να έρθει ο Μουρίνιο αλλά τουλάχιστον ένας κανονικός, κανείς δεν θα θυμόταν τον Ίβιτς σήμερα. Κι αν είχαμε καλύψει μερικές από τις αδυναμίες του ρόστερ που βγάζουν μάτι ανεξαρτήτως αντιπάλου.
Στη Λειβαδια γκρινιαζαμε γιατι εβαλε κατσε και οχι Σακχωφ,γιατι δεν εβαλε Μπις,Χτες τα εκανε οπως λεγαμε και γκρινιαζουμε παλι για αυτο? ΗΜΑΡΤΟΝ .
Ποιν να βαλει ρε η ομαδα ειναι γυμνη,ο Μπις ξενερωμενος,και τα ποδια βαρια.
Kαθε ματς ειναι διαφορετικοσ τη Λειβαδια ηθελες να κερδισεις χθες να μη χασεις με 2-0 και μιλαμε για αλλαγη στο 60φευγα οχι για βασικο και βαση των λεγομενων σου οτι η ομαδα δεν εχει αντοχες.....
Οτι κ να λεμε ο Λουτσεσκου εχει τη μικροτερη ευθυνη.Δεν θα γινοταν τπτ αν εβαζε τ κατσε μεσα.Οι σουβλατζιδες τον καταπιαν, οι βικιγκς που ηταν και τρελαμενοι.Εγω τρελαινομαι οταν κοιταω τον παγκο.Ειναι δυνατον να ειναι αυτες οι αλλαγες τ ΠΑΟΚ των σχεδον 50 εκατ μπατζετ; Μεγαλο ονομα προπονητη δεν ερχεται, για ν ερθει πρεπει να πεσουν αρκετα εκατ για να παρει παικτες π θελει.Δεν θα χαλασει τ ονομα του για μας.Οποτε ας κρατησουμε το Ραζβαν ο οποιος και εξυπνος κ πονηρος και αργα η γρηγορα θα την βρει την ακρη του.
tzoker έγραψε:Οτι κ να λεμε ο Λουτσεσκου εχει τη μικροτερη ευθυνη.Δεν θα γινοταν τπτ αν εβαζε τ κατσε μεσα.Οι σουβλατζιδες τον καταπιαν, οι βικιγκς που ηταν και τρελαμενοι.Εγω τρελαινομαι οταν κοιταω τον παγκο.Ειναι δυνατον να ειναι αυτες οι αλλαγες τ ΠΑΟΚ των σχεδον 50 εκατ μπατζετ; Μεγαλο ονομα προπονητη δεν ερχεται, για ν ερθει πρεπει να πεσουν αρκετα εκατ για να παρει παικτες π θελει.Δεν θα χαλασει τ ονομα του για μας.Οποτε ας κρατησουμε το Ραζβαν ο οποιος και εξυπνος κ πονηρος και αργα η γρηγορα θα την βρει την ακρη του.
Μπακακη και Γαλανοπουλο ειχε η ΑΕΚ που εριξε 3 στη Μπριζ...
Κατεβάζει ίδια ενδεκάδα και στους 2 αγώνες λες και είναι ίδιες οι συνθήκες στα 2 ματς και ενώ έχει κάνει ροτέισον στη Λιβαδειά καταφέρνει να αποκλειστεί. Λέει ότι έχει θέμα φυσικής κατάστασης αλλά όταν ήρθε έλεγε ότι είμαστε έτοιμοι. Και αφού υπάρχει θέμα φυσικής κατάστασης είπε να βάλει ως αλλαγή μερικούς επιθετικογενείς παίκτες λες και με μαγικό τρόπο θα φτάσει η μπάλα στην επίθεση.
tzoker έγραψε:Οτι κ να λεμε ο Λουτσεσκου εχει τη μικροτερη ευθυνη.Δεν θα γινοταν τπτ αν εβαζε τ κατσε μεσα.Οι σουβλατζιδες τον καταπιαν, οι βικιγκς που ηταν και τρελαμενοι.Εγω τρελαινομαι οταν κοιταω τον παγκο.Ειναι δυνατον να ειναι αυτες οι αλλαγες τ ΠΑΟΚ των σχεδον 50 εκατ μπατζετ; Μεγαλο ονομα προπονητη δεν ερχεται, για ν ερθει πρεπει να πεσουν αρκετα εκατ για να παρει παικτες π θελει.Δεν θα χαλασει τ ονομα του για μας.Οποτε ας κρατησουμε το Ραζβαν ο οποιος και εξυπνος κ πονηρος και αργα η γρηγορα θα την βρει την ακρη του.
Το αλλο με τον τοτο το ξερεις.........
Μονος του το εχασε χτες το ματς......οχι οτι και οι παικτες δεν εχουν μεριδιο στην αποτυχια αλλα ο ρουμανος 2 αγωνες συνεχομενους ειναι εξωγηινος