Το ξερω καπετανιο μου, απλα αυτο να το θυμουνται και σε ενα τριμηνο....τοτε που θα μπορουνε να πανε. Οσοι θελουν.εμεις οι παλιοτεροι παληκαρια θυμομαστε πολλεσ ...ΠΟΛΥ χειροτερες ξεφτιλες. Ας περασει οπως οπως η μερα, να κρυωσει το κεφαλι ολων μας και απο αυριο τα συζηταμε...μην λετε τιποτα καλυτερα εαν δεν μπορειτε να το διαχειριστειτε. Για τον ΠΑΟΚ μας μιλατε...την αγαπη μας. Ολοι ποναμε σημερα....ναι εγω λεω ποναει ΚΑΙ ο σαββιδης...αλλα ψυχραιμια. Ανασυνταξη απο αυριο και παμε....Καπετάνιος έγραψε:gpaok ξερεις οτι δε μπορουμε να παμε ετσι κ αλλιως. Φανταζομαι το λενε ως "αστειο".
Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ 2-0, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ., 24/08, 20:00, OteSport3
Καμμενη ομαδα που δε μπορεί να κουνηθει, φοβισμενοι παικτες, ομαδα με τρυπες (κ μέτριους) χωρις εναλλακτικές..
Δε θελει και πολυ, ειδικα αν εισαι ΠΑΟΚ (και σε πηδάνε και στην ευρώπη)
Περαστικά μας..
Καταστροφη οικονομικη (-6μυρια), ευρωπαικη (βαθμοι) και πρεστιζ..
Ας προσεχαμε με βουκηδες,στανηδες, χωρις 6αρι..
------------------------------------------------
Αλλα επειδή πηρα τα παραισθησιογόνα του τζοσουα και τα εμπλεξα με ενα χαπι πιλ,
Αν η ομαδα δεν εχει καει ανεπανορθωτα.. ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ βεβαια τοτε είχαμε σαντος-γκαρσια-βιερινια αλλα δε γαμεις.. )
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!
Δε θελει και πολυ, ειδικα αν εισαι ΠΑΟΚ (και σε πηδάνε και στην ευρώπη)
Περαστικά μας..
Καταστροφη οικονομικη (-6μυρια), ευρωπαικη (βαθμοι) και πρεστιζ..
Ας προσεχαμε με βουκηδες,στανηδες, χωρις 6αρι..
------------------------------------------------
Αλλα επειδή πηρα τα παραισθησιογόνα του τζοσουα και τα εμπλεξα με ενα χαπι πιλ,
Αν η ομαδα δεν εχει καει ανεπανορθωτα.. ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ βεβαια τοτε είχαμε σαντος-γκαρσια-βιερινια αλλα δε γαμεις.. )

ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!
Πραγματικα δεν πίστευα ποτε οτι θα έβλεπα χειρότερο δίδυμο χαφ απο το Τζιόλης Κατσε αλλα αυτο το Σακχοφ Τσιμιροτ ειναι οτι χειρότερο εχω δει στον ΠΑΟΚ απο το 96 που παρακολουθώ. Ο ενας παιζει να μην κέρδισε ουτε μια προσωπική μονομαχία ο αλλος κανει τα 100μ σε 10 λεπτα. Δεν μπορω να καταλάβω πως κατάφεραν και άφησαν την ομαδα μ αυτούς ως μοναδική λύση στα χαφ.
Άστο... Στο ημίχρονο λέγαμε ότι αυτό που παίζουμε είναι παρωδία και λέγανε πού το βλέπετε.tsou έγραψε:να κλείσουμε το τόπικ προτείνουν κάποιοι.
έχεις ξεφτιλιστεί παντελως σαν ομαδα, μενεις εκτος ευρωπης απο τον παναιτωλικο της σουηδιας και παλι τον αλλον τον νοιαζει να μην ακουγεται γκρινια για την ομαδα.
Το καλό είναι όπως έχω ξαναγράψει, ότι αυτοί που με το μυαλό τους είχαν προσδοκίες, είναι και καλόβολοι και δε θα χαλαστούν υπερβολικά.
Pastor_of_Muppets έγραψε: Επίσης κουράστηκα να ακούω φταίει ο Ίβιτς.
Πού ήσασταν εσείς όταν χάζευε όλη η Ελλάδα 2 φορές την εβδομάδα ρε παιδιά;
Πού ήσασταν στην τριάρα στο Αρτέμιο Φράνκι;
Πού ήσασταν με τον Ajax όταν στο τσακ δεν τον πετάξαμε;
Πού ήσασταν στον τελικό που κάναμε την ΑΕΚ γιογιό;
Α ναι ξέχασα. Τότε πανηγυρίζατε με την ομάδα του Ίβιτς.
Τώρα φταίει ο Ίβιτς όμως!
Εγώ θέλω να μου πει κάποιος αν αυτό το ρόστερ το είχε ο Ίβιτς, ο Χάσι, ο Χιμένεθ, ο Ουζουνίδης, ένας νορμάλ προπονητής τελοσπάντων, δε χρειάζεται να είναι Μουρίνιο, αν η ομάδα θα είχε αυτή την εικόνα. Γιατί εγώ είμαι βέβαιος ότι με Ίβιτς φέτος θα χτυπάγαμε ΚΑΙ πρωτάθλημα και οι μεταγραφές θα είχαν γίνει ΟΛΕΣ πριν την προετοιμασία.

Αρέσει δεν αρέσει, δημιούργημα του Ίβιτς βλέπουμε. Και πλην των 16 ματς που παίξαμε Φεβρουάριο-Μάρτιο με τις ίδιες μικρομεσαίες ομάδες, το απ΄σιτευτο πλιάτσικο στο ρόστερ του γαύρου που συμμάζεψε το -20, απορώ που θεωρείτει προπονητη΄ς αυτός που την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια
λαικη απαιτηση.....ιβαν δωσε τα κλειδια της παε στον Βεζυρτζη
εν λευκω
ΤΕΛΟΣ
εν λευκω
ΤΕΛΟΣ
Η ομαδα αυτη το 11 ηταν 4η εθνική , το 12 ξεκινήσε η εποχή Σαββιδη στον ΠΑΟΚ
Η ομαδα αυτη τον 400 οπαδών του 11 απέκλεισε τον Νεο ΠΑΟΚ του ιβαν το 2017
Πλάνο 5ετιας με ενα κύπελλο και 5 τελειωμένα πρωτάθληματα απο Δεκέμβριο ενα το πάλεψε ο Αγγελάρας
Ενας ΠΑΟΚ που εξαιτιας του ιβαν βγάζει υγεια στο οικονομικό και αρρώστια στο ποδοσφαιρικό κομμάτι !
Ενας ΠΑΟΚ που δεν γουστάρω πρωσοπικα ..
Δεν ξερω μαλλον μου αρεσει να βλεπω παίχτες απλήρωτους να ματώνουν για την φανέλα
Μαρεσει να με αδικούν και να παλεύω με σκυμμένο κεφαλι με ολους και με ολα
Γουστάρω να βλεπω ποδοσφαιριστές που νιώθουν την φανέλα αυτη
Μαλλον κακοεμαθα με την ομαδα του Σαντος , μαλλον δεν θα ξαναδώ τετοιο πραμα στα κοντα ..
Δεν με εκφράζουν τα λόγια τα μεγάλα ουτε οι υποσχέσεις ουτε οι συμμαχίες ουτε τα κονε στην επο
Ουτε μαρεσει να με ευνοεί η διαιτησία έστω και 51-49
Έμαθα ολα αυτα τα χρονια ετσι πανω απο 20 χρονια .. Θελω να με ρίχνουν και να σηκώνομαι
θελεις να κανεις ομαδα να παρεις πρωτάθλημα ; Σκάσε χρημα μπόλικο και φτιάξε ομαδα
Με αρχή και τελος , ουτε με δανεικούς ουτε με μέτριους παίχτες ουτε με κανάλια ουτε με ξενοδοχεία ..
Μπραβο στα παλικάρια που πήγανε μεχρι εκει
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει ΠΑΟΚομετρα ο καθενας νιώθει διαφορετικά
Ενα προσβάλω κάποιον με τα λεγόμενα μου ζήτω συγνώμη αλλα ετσι νιώθω αυτη την στιγμή
Η ομαδα αυτη τον 400 οπαδών του 11 απέκλεισε τον Νεο ΠΑΟΚ του ιβαν το 2017
Πλάνο 5ετιας με ενα κύπελλο και 5 τελειωμένα πρωτάθληματα απο Δεκέμβριο ενα το πάλεψε ο Αγγελάρας
Ενας ΠΑΟΚ που εξαιτιας του ιβαν βγάζει υγεια στο οικονομικό και αρρώστια στο ποδοσφαιρικό κομμάτι !
Ενας ΠΑΟΚ που δεν γουστάρω πρωσοπικα ..
Δεν ξερω μαλλον μου αρεσει να βλεπω παίχτες απλήρωτους να ματώνουν για την φανέλα
Μαρεσει να με αδικούν και να παλεύω με σκυμμένο κεφαλι με ολους και με ολα
Γουστάρω να βλεπω ποδοσφαιριστές που νιώθουν την φανέλα αυτη
Μαλλον κακοεμαθα με την ομαδα του Σαντος , μαλλον δεν θα ξαναδώ τετοιο πραμα στα κοντα ..
Δεν με εκφράζουν τα λόγια τα μεγάλα ουτε οι υποσχέσεις ουτε οι συμμαχίες ουτε τα κονε στην επο
Ουτε μαρεσει να με ευνοεί η διαιτησία έστω και 51-49
Έμαθα ολα αυτα τα χρονια ετσι πανω απο 20 χρονια .. Θελω να με ρίχνουν και να σηκώνομαι
θελεις να κανεις ομαδα να παρεις πρωτάθλημα ; Σκάσε χρημα μπόλικο και φτιάξε ομαδα
Με αρχή και τελος , ουτε με δανεικούς ουτε με μέτριους παίχτες ουτε με κανάλια ουτε με ξενοδοχεία ..
Μπραβο στα παλικάρια που πήγανε μεχρι εκει
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει ΠΑΟΚομετρα ο καθενας νιώθει διαφορετικά
Ενα προσβάλω κάποιον με τα λεγόμενα μου ζήτω συγνώμη αλλα ετσι νιώθω αυτη την στιγμή
Αποκλεισμός από 11 ξυλοκόπους. Όσοι είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή γελοιότητα να μείνουν στη Σουηδία να κόβουν ξύλα για τον χειμώνα και να κάνουν παρέα στις πολικές αρκούδες. Από ΠΑΟΚ γίναμε ομάδα 11 μισθοφόρων-βαδιστών. Παίκτες παίρνουμε από αζήτητα τώρα που υποτίθεται πως έχουμε χρήμα, όταν τις μέρες που είμαστε άφραγκοι παίρναμε παίκτες που είχαν περάσει από Ρεάλ, Μίλαν, Θέλτα, Καμπιονάτο κλπ. Ότι και να σχολιάσουμε θα είναι λίγο μπροστά στη σημερινή γελοιοποίηση.
Και κάτι ακόμα, που το δημοσίευσα και αλλού: ΑΕΚ και όχι αεκ ή κούλα, γιατί είναι πάνω από μας-πικρή η αλήθεια-ειδικά σήμερα που διέλυσε την Μπριζ και δεν την απέκλεισαν ξυλοκόποι. ΠΑΟ και όχι παο, δεν έχουμε τις ίδιες επιτυχίες στην Ευρώπη. Ελπίζω κάποιοι μυαλοφυγόδικοι και αλαζόνες εδώ μέσα, να προσγειωθούν σήμερα.
Θα μου γίνει μπαν;;;;;;;;;;;;;;;
Και κάτι ακόμα, που το δημοσίευσα και αλλού: ΑΕΚ και όχι αεκ ή κούλα, γιατί είναι πάνω από μας-πικρή η αλήθεια-ειδικά σήμερα που διέλυσε την Μπριζ και δεν την απέκλεισαν ξυλοκόποι. ΠΑΟ και όχι παο, δεν έχουμε τις ίδιες επιτυχίες στην Ευρώπη. Ελπίζω κάποιοι μυαλοφυγόδικοι και αλαζόνες εδώ μέσα, να προσγειωθούν σήμερα.
Θα μου γίνει μπαν;;;;;;;;;;;;;;;
zoran έγραψε:λαικη απαιτηση.....ιβαν δωσε τα κλειδια της παε στον Βεζυρτζη
εν λευκω
ΤΕΛΟΣ

Χαχαχα νέα ξεσκονισει τα συμβόλαια..... Ποιος βεζυρτζης Άστον εκεί πού ειναι ο άνθρωπος
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εμεις ειμαστε η ομαδα. ολοι εμεις οι μονοι ερασιτεχνες. οι...επαγγελματιες μας κανανε σκατα κ αποψε.εμεις θα χασουμε τον υπνο μας εμας θα μας ζαλιζουν που εχουν ξεκινησει ηδη ...οι επαγγελματιες που μας εκαναν σκατα θα κοιμηθουν στα εκατομμυρια τους.εμεις ημασταν κ θα μεινουμε ΠΑΟΚ για μια ζωη...ειτε χανουμε ειτε κερδιζουμε. οπως πανηγυριζουμε κ τους κανουμε θεους ετσι τους βριζουμε στις ξεφτυλες που μας κερνανε
Δεν αφηνω αυτο το σχολιο για να μαλωσουμε ή με διαθεση επιθεσης, αλλα πως "λαικη απαιτηση"; Εγω δεν συμφωνω ας πουμε.zoran έγραψε:λαικη απαιτηση.....ιβαν δωσε τα κλειδια της παε στον Βεζυρτζη
εν λευκω
ΤΕΛΟΣ
Oταν επενδυεις σε προπονητες που δεν εχουν προπονησει ομαδες σε ευρωπαικες διοργανωσεις για χρονια, να σε βαλουν στους ομιλους, φταις.
Επιτελους να καταλαβει ο Ιβαν ποιοι απο τους συνεργατες του δεν ειναι ικανοι και να τους στειλει.
Το θεμα ειναι ποιος θα του υποδειξει να παρει ικανους
Επιτελους να καταλαβει ο Ιβαν ποιοι απο τους συνεργατες του δεν ειναι ικανοι και να τους στειλει.
Το θεμα ειναι ποιος θα του υποδειξει να παρει ικανους
το προβλημα ειναι διοικητικο ομως.... στο κουμαντο !!!!..
αν οχι ο Βεζυρτζης, προτιματε Αποστολιδη ;;;;;.
αλλιως ΘΖ δεν γινεται αλλιως
αν οχι ο Βεζυρτζης, προτιματε Αποστολιδη ;;;;;.
αλλιως ΘΖ δεν γινεται αλλιως