Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ 2-0, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ., 24/08, 20:00, OteSport3
Ναι ρε παιδια το χιουμορ του Σεκερη φταιει που δεν κανουμε ομαδα.
Κι γω εχω κουραγιο να το γυρναω σε χιουμορ γιατι με βοηθαει κιολας.
Κι γω εχω κουραγιο να το γυρναω σε χιουμορ γιατι με βοηθαει κιολας.
.............................................ΠΑΟΚ
Βρίσκουμε καταφύγιο στη μετριότητα, από απελπισία για το ωραίο που ονειρευτήκαμε.
Βρίσκουμε καταφύγιο στη μετριότητα, από απελπισία για το ωραίο που ονειρευτήκαμε.

Τοσα μπινελικια πεφτουν,αυτο σε πειραξε εσενα?KOSTAS54 έγραψε:Έχεις κουράγιο να ειρωνεύεσαι τέτοια ώρα???Sekeris4 έγραψε:Μόνο με συχνα ρεπο θα στρωσει η ομαδα.Θα λυθουν τα ποδια.
Και είσαι ΠΑΟΚτσής εσύ τώρα???
Μόνο ειρωνεία τόσο καιρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ψάχνεις γιατί δεν θα κάνουμε ποτέ ομάδα.
Δες στον καθρέφτη σου.

Οταν γελουσα με τα υπερβολικα ρεπο του στανογεβιτς,καποιοι εβγαιναν και ρωτουσαν ειρωνικα πόσα ρεπο εδινα οταν ημουν προπονητης στην πορτο...Τωρα να βγουν να μας πουν τι φταιει και η ομαδα σερνεται.
Ο καθενας αντιδραει διαφορετικα σε δυσαρεστες καταστασεις.Δε θα μας βαλεις εσυ σε καλουπι για το πως θα αντιδρουμε.Και σταματα να αμφισβητεις αν ειμαι ΠΑΟΚτσης,μη πω τιποτα για το μουλικο του τερη χρυσου.
- paoki_TRELO
Ένα μάτσο χάλια..
Απο την αρχή μέχρι το τέλος.
Μεγάλη Πίκρα.Μεγάλος Πόνος..Μεγάλη Στενοχώρια..
Ασήκωτο θα έλεγα αυτό το βράδι..
Τι να πω δεν ξέρω..
Απο την αρχή μέχρι το τέλος.
Μεγάλη Πίκρα.Μεγάλος Πόνος..Μεγάλη Στενοχώρια..
Ασήκωτο θα έλεγα αυτό το βράδι..
Τι να πω δεν ξέρω..
-
τι να σχολιασεις???πρωτα απ'ολα ΔΙΚΑΙΑ περασαν οι Σουηδοι!!!!πολυ τρεχαλα!!!εμεις ειμασταν λες και παιζαμε με την μπαρτσελονα!!!η αμυνα μαυρα χαλια!!!καναν οτι ηθελαν...και ευτυχως ηταν αυτοι,,,αν ηταν καμια αλλη ομαδα 5αρα θα μας εριχναν!!!!η καλη μερα απο το πρωι φαινεται!!!χαλια στο 1ο ματσ...χαλια στο 2ο...χαλια και με λεβαδιακο...5-6 μας βλεπω φετοσ!!

Το χοντραινεις Σεκερη τωρα...Sekeris4 έγραψε:Τοσα μπινελικια πεφτουν,αυτο σε πειραξε εσενα?KOSTAS54 έγραψε: Έχεις κουράγιο να ειρωνεύεσαι τέτοια ώρα???
Και είσαι ΠΑΟΚτσής εσύ τώρα???
Μόνο ειρωνεία τόσο καιρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ψάχνεις γιατί δεν θα κάνουμε ποτέ ομάδα.
Δες στον καθρέφτη σου.![]()
Οταν γελουσα με τα υπερβολικα ρεπο του στανογεβιτς,καποιοι εβγαιναν και ρωτουσαν ειρωνικα πόσα ρεπο εδινα οταν ημουν προπονητης στην πορτο...Τωρα να βγουν να μας πουν τι φταιει και η ομαδα σερνετε.
Ο καθενας αντιδραει διαφορετικα σε δυσαρεστες καταστασεις.Δε θα μας βαλεις εσυ σε καλουπι για το πως θα αντιδρουμε.Και σταματα να αμφισβητεις αν ειμαι ΠΑΟΚτσης,μη πω τιποτα για το μουλικο του τερη χρυσου.

Παιδες η εστερσουντ ηταν καλυτερη δικαια προκριθηκε, μπαλα ειναι για αυτο μας αρεσει.
Ο αδυνατος μπορει να κερδισει τον δυνατο.
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
Με πορδες δε βαφονται αυγα. Ή επι το πιο συγχρονο" με ξενα @@ " δε γαμησε κανεις. Αν δεν επενδυσεις, δεν κερδιζεις. Καλο βραδυ.
να κλείσουμε το τόπικ προτείνουν κάποιοι.
έχεις ξεφτιλιστεί παντελως σαν ομαδα, μενεις εκτος ευρωπης απο τον παναιτωλικο της σουηδιας και παλι τον αλλον τον νοιαζει να μην ακουγεται γκρινια για την ομαδα.
έχεις ξεφτιλιστεί παντελως σαν ομαδα, μενεις εκτος ευρωπης απο τον παναιτωλικο της σουηδιας και παλι τον αλλον τον νοιαζει να μην ακουγεται γκρινια για την ομαδα.
Δεν επεσα κι απ τα συννεφα με τον αποκλεισμο.Το ξαναγραφω.Δεν δικαιουμαστε να αποκαλουμε καμια ομαδα μπυραρια και χωριό.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ για να αποκαλουμε το ουεφα,ουεφακι.Ουτε το κυπελλο,κυπελλακι.
- Pastor_of_Muppets
Ρε μάγκες,
ειλικρίνα έχω κουραστεί να ακούω από πολλούς εδώ (και όχι μόνο εδώ), πάρτε παίχτες, πάρτε παίχτες.
Σοβαρά τώρα;
Χρειάζεσαι παίχτες για να αποκλείσεις την Όστερσουντ;
Χρειάζεσαι παίχτες να νικήσεις τον Κομπότη;
Είμαστε σοβαροί;
Δεν είναι θέμα παιχτών (κι ας έχουμε κενά), είναι θέμα προπονητή. Τέλος.
Περίπου η ίδια ομάδα πέρυσι έπαιζε στα ίσια τον Ajax.
Επίσης κουράστηκα να ακούω φταίει ο Ίβιτς.
Πού ήσασταν εσείς όταν χάζευε όλη η Ελλάδα 2 φορές την εβδομάδα ρε παιδιά;
Πού ήσασταν στην τριάρα στο Αρτέμιο Φράνκι;
Πού ήσασταν με τον Ajax όταν στο τσακ δεν τον πετάξαμε;
Πού ήσασταν στον τελικό που κάναμε την ΑΕΚ γιογιό;
Α ναι ξέχασα. Τότε πανηγυρίζατε με την ομάδα του Ίβιτς.
Τώρα φταίει ο Ίβιτς όμως!
Εγώ θέλω να μου πει κάποιος αν αυτό το ρόστερ το είχε ο Ίβιτς, ο Χάσι, ο Χιμένεθ, ο Ουζουνίδης, ένας νορμάλ προπονητής τελοσπάντων, δε χρειάζεται να είναι Μουρίνιο, αν η ομάδα θα είχε αυτή την εικόνα. Γιατί εγώ είμαι βέβαιος ότι με Ίβιτς φέτος θα χτυπάγαμε ΚΑΙ πρωτάθλημα και οι μεταγραφές θα είχαν γίνει ΟΛΕΣ πριν την προετοιμασία.
Και όχι δε ρίχνω κανένα φταίξιμο στο Λουτσέσκου. Τώρα ήρθε ο άνθρωπος.
Προσωπικά το βλέπω ως εξής.
Όσο αλλάζεις προπονητή σαν τα πουκάμισα, τέτοια κλαρίνα θα κάνεις και θα λέμε πάρτε παίχτες...
ειλικρίνα έχω κουραστεί να ακούω από πολλούς εδώ (και όχι μόνο εδώ), πάρτε παίχτες, πάρτε παίχτες.
Σοβαρά τώρα;
Χρειάζεσαι παίχτες για να αποκλείσεις την Όστερσουντ;
Χρειάζεσαι παίχτες να νικήσεις τον Κομπότη;
Είμαστε σοβαροί;
Δεν είναι θέμα παιχτών (κι ας έχουμε κενά), είναι θέμα προπονητή. Τέλος.
Περίπου η ίδια ομάδα πέρυσι έπαιζε στα ίσια τον Ajax.
Επίσης κουράστηκα να ακούω φταίει ο Ίβιτς.
Πού ήσασταν εσείς όταν χάζευε όλη η Ελλάδα 2 φορές την εβδομάδα ρε παιδιά;
Πού ήσασταν στην τριάρα στο Αρτέμιο Φράνκι;
Πού ήσασταν με τον Ajax όταν στο τσακ δεν τον πετάξαμε;
Πού ήσασταν στον τελικό που κάναμε την ΑΕΚ γιογιό;
Α ναι ξέχασα. Τότε πανηγυρίζατε με την ομάδα του Ίβιτς.
Τώρα φταίει ο Ίβιτς όμως!
Εγώ θέλω να μου πει κάποιος αν αυτό το ρόστερ το είχε ο Ίβιτς, ο Χάσι, ο Χιμένεθ, ο Ουζουνίδης, ένας νορμάλ προπονητής τελοσπάντων, δε χρειάζεται να είναι Μουρίνιο, αν η ομάδα θα είχε αυτή την εικόνα. Γιατί εγώ είμαι βέβαιος ότι με Ίβιτς φέτος θα χτυπάγαμε ΚΑΙ πρωτάθλημα και οι μεταγραφές θα είχαν γίνει ΟΛΕΣ πριν την προετοιμασία.
Και όχι δε ρίχνω κανένα φταίξιμο στο Λουτσέσκου. Τώρα ήρθε ο άνθρωπος.
Προσωπικά το βλέπω ως εξής.
Όσο αλλάζεις προπονητή σαν τα πουκάμισα, τέτοια κλαρίνα θα κάνεις και θα λέμε πάρτε παίχτες...
- john4serres
Από το πρώτο τέταρτο του αγώνα φάνηκε ότι μόνο με 0-0 θα περνούσαμε σήμερα.
Δεν αξίζαμε την πρόκριση.
Συνθήκες αγώνα και γηπέδου, οτιδήποτε.
Δεν το αξίζαμε, οι αντίπαλοι έκαναν τα διπλάσια χιλιόμετρα και έπαιξαν πιο όμορφη μπαλίτσα.
Δεν αξίζαμε την πρόκριση.
Συνθήκες αγώνα και γηπέδου, οτιδήποτε.
Δεν το αξίζαμε, οι αντίπαλοι έκαναν τα διπλάσια χιλιόμετρα και έπαιξαν πιο όμορφη μπαλίτσα.
Παντως ηταν οφσαιντ και με γυμνο ματι. Παραξενο που δεν το σφυριξαν.
Για μενα ο Μιχελ πρεπει να παραιτηθει, αλλα και να κανει καποιος εγχειρηση στο μυαλο του Ιβαν να βγαλει την αμπαλοσυνη του. Δικες του επιλογες οι συνεργατες του
Για μενα ο Μιχελ πρεπει να παραιτηθει, αλλα και να κανει καποιος εγχειρηση στο μυαλο του Ιβαν να βγαλει την αμπαλοσυνη του. Δικες του επιλογες οι συνεργατες του
- BlackBlockAttack
Το να βριζουμε και να καταριομαστε δεν ειναι και το πιο ευχαριστο και μετα απο καποια ωρα μπορει να εχουμε μετανοιωσει για οτι εχουμε γραψει...
-Υπερεκτιμημενο το ροστερ?
-Φυσικη κατασταση χαλι μαυρο!
-Κακος σχεδιασμος(Λαθος επιλογη προπονητη-Αξονας ειδικα στο κεντρο δε μπορουμε να κοψουμε κρατησουμε προωθησουμε τη μπαλα και εχουμε γεμισει με καλα εξτρεμ που ουτε μπορεις να τα εκμεταλευτεις αλλα δε κανουν και τη διαφορα)
-Υπερεκτιμημενο το ροστερ?
-Φυσικη κατασταση χαλι μαυρο!
-Κακος σχεδιασμος(Λαθος επιλογη προπονητη-Αξονας ειδικα στο κεντρο δε μπορουμε να κοψουμε κρατησουμε προωθησουμε τη μπαλα και εχουμε γεμισει με καλα εξτρεμ που ουτε μπορεις να τα εκμεταλευτεις αλλα δε κανουν και τη διαφορα)
Φέτος βλέπω να είναι το τέλος μερικών ακόμα από τις αιώνιες δικαιολογίες για διαιτησία ποκ ΕΠΟ Μαρινάκη Αλαφούζο κτλ.
Φέτος βλέπω να τελειώνει κ το παραμύθι της κούρασης λόγω ευρωπαϊκών αγώνων.
Είμαι σίγουρος όμως ότι κάτι καινούργιο θα σκαρφιστουμε πάλι. Αστρολογία πχ δεν έχει παίξει καθόλου ως τώρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φέτος βλέπω να τελειώνει κ το παραμύθι της κούρασης λόγω ευρωπαϊκών αγώνων.
Είμαι σίγουρος όμως ότι κάτι καινούργιο θα σκαρφιστουμε πάλι. Αστρολογία πχ δεν έχει παίξει καθόλου ως τώρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk