Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ 2-0, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ., 24/08, 20:00, OteSport3
Το θέμα είναι ότι δεν τρέχει κανένας, ούτε ο χοντρός ούτε οι λιγνοί!!!!
- john4serres
Τι προετοιμασία κάναμε;KOSTAS54 έγραψε:Το θέμα είναι ότι δεν τρέχει κανένας, ούτε ο χοντρός ούτε οι λιγνοί!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ... και ντρέπομαι όχι γιατί αποκλειστήκαμε, αλλά γιατί είχαμε την εικόνα αυτή που είχαμε.
Και δεν την είχαμε μόνον σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και στους προηγούμενους.
Η ομάδα δεν είχε νεύρο, δεν είχε πάθος, δεν είχε φρεσκάδα, δεν είχε τρεξίματα, δεν είχε φυσική κατάσταση, δεν είχε επιλογές.
Δεν ξέρω ποιος φταίει, δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας τη στιγμή αυτή...
Δεν μπορώ όμως να δεχθώ ότι για όλα αυτά φταίει ένας (όπως και να τον λένε αυτόν).
Και δεν την είχαμε μόνον σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και στους προηγούμενους.
Η ομάδα δεν είχε νεύρο, δεν είχε πάθος, δεν είχε φρεσκάδα, δεν είχε τρεξίματα, δεν είχε φυσική κατάσταση, δεν είχε επιλογές.
Δεν ξέρω ποιος φταίει, δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας τη στιγμή αυτή...
Δεν μπορώ όμως να δεχθώ ότι για όλα αυτά φταίει ένας (όπως και να τον λένε αυτόν).
Ακριβως αυτο νιωθω τωρα.ΠΑΟΚΙΑ μου ησασταν 90 λεπτα απιστευτοι.ΧΡΗΣΤΟ δν εφυγες ποτε.john4serres έγραψε:ΧΡΗΣΤΟ ΖΕΙΣ!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
Μόνο με συχνα ρεπο θα στρωσει η ομαδα.Θα λυθουν τα ποδια.
- potamda
- Bet Guru 2023
Είχες οργανώσει πέρσι το καλύτερο τιμ στον τομέα φυσικής κατάστασης. Τους έδιωξες...CCCP έγραψε:O Λουτσεσκου βλεπω μιλαει για φυσικη κατασταση και μπορει να βγουν καποιοι και να του πουν, και δικαως ισως για δικαιολογιες. Κι εμενα δε μου αρεσουν συνηθως τα περι "κουρασης"
..δεν εχει αδικο παντως. Η κατασταση της ομαδας ειναι οντως τραγικη και οι παικτες σερνοντε και περπατανε στον αγωνιστικο χωρο.
Έφερες άλλους με καλά βιογραφικά. Σε δυο μήνες τους έδιωξες...
Ξαναφέρνεις άλλους του καινούριου προπονητή...
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα!
Ειδα τι επιτυχημενες χρονιες ειχαμε και τα προηγουμενα χρονια...που τον Αυγουστο πεταγαμε! Εγω δεν βιαζομαι..,εχω δει πολλα και εψω ακουσει περισσοτερα. Και το γεναρη...και το μαη...παλξ ΠΑΟΚ θα ειμαι.
Μονο σας παρακαλω...μην...απειλειτε οτι δεν θα ξαναπατε γηπεδο. Οποιος το νοιωθει παει, οποιος δεν το νοιωθει καθεται σπιτι.
Εψουν ηινει λαθη τεραστια...ομως η χρονια τωρα ξεκιναει. Εγω προσωπικα θα περιμενω, γιατι ΠΑΟΚ ειμαι 40 χρονια τωρα. Εχω μαθει . Και απο πικρες, και απο υπομονη και απο ολα.
Υγ: εδω αποκκειστηκαμε απο το...θρασυβουλα, η εδτρρσουντ μας πειραξε;;
Μονο σας παρακαλω...μην...απειλειτε οτι δεν θα ξαναπατε γηπεδο. Οποιος το νοιωθει παει, οποιος δεν το νοιωθει καθεται σπιτι.
Εψουν ηινει λαθη τεραστια...ομως η χρονια τωρα ξεκιναει. Εγω προσωπικα θα περιμενω, γιατι ΠΑΟΚ ειμαι 40 χρονια τωρα. Εχω μαθει . Και απο πικρες, και απο υπομονη και απο ολα.
Υγ: εδω αποκκειστηκαμε απο το...θρασυβουλα, η εδτρρσουντ μας πειραξε;;
- ramolimendo
john4serres έγραψε:ΧΡΗΣΤΟ ΖΕΙΣ!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
Υπάρχει κανας mod να το κλειδωσει;;Φτανει με τις βρισιες κ τις καταρες, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!
-
Κάθε εμπόδιο σε καλό λένε. Αρκεί να θες να το μετατρέψεις. Μέχρι στιγμής δεν βλέπω διάθεση.
- Καπετάνιος
gpaok ξερεις οτι δε μπορουμε να παμε ετσι κ αλλιως. Φανταζομαι το λενε ως "αστειο".
Κλειδώστε το παιδιά εντάξει φτάνει... Τα νεύρα και η ντροπή είναι μεγάλη αλλά ΦΤΑΝΕΙ!!!
'Ασχετο αλλά ξέρουμε γιατί έμεινε εκτός ο Πέλκας;