ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 11/1 20:15 Προβλέψεις και σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Δεν έχεις άδικο...Αλλά...Εχεις δει τι κάνει και η ομάδα όταν παίζει με 2 φόρ?
Η άμυνα εξαρτάται και από την απόδοση του Βερόν.Οποτε έπαιξε με Γκαρσία δίπλα είτε σε 4-4-3 η 4-2-3-1 είτε σε 4-4-2 δεν μας έκαναν ευκαρίες.
Ευκαιρίες μας έκαναν όταν έπαιζε ο Βερόν χωρίς Γκαρσία και έτρεχε για 2 άτομα,είτε αν δεν είχε καλή απόδοση ο Βερόν.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

tsi ωραιο ποστ.

η 44 θα κατεβει ετσι:

.................................. σαχα

γεωργεας(πλιατσικας).... κυριακος .... μαιστοροβιτς ..... χουανφραν

....................................ενσαλιβα

...................καφες ................... πλιατσικας(πελετιερι)

................................ εντινιο(μαντουκα)

........................τζιμπουρ ............. μπλανκο
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Νταξ...Εκεί κόλλησες? :lol:
4-3-3 ήθελα να γράψω.
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Φιλε Φοφανα σαφώς και η ομάδα παίζει πολύ καλά με 2 φορ αλλά αυτό συμβαίνει όταν ο αντίπαλος ΔEN επιτίθεται, δηλαδή όταν παίζουμε με ομαδούλες που θελουν το πολύ πολύ να τσιμπήσουν το χ... Η αεκ, όπως και να το κάνουμε θα παίξει επιθετικά, θες γιατί παίζει στην έδρα της ή γιατί θέλει οπωσδήποτε τη νίκη..Εμείς λογικά θα περιμένουμε, περίπου όπως περιμέναμε στο καραισκάκη (τότε έπαιζε ο μπακαγιόκο αλλα όχι σαν σεντερ φορ)..Γι αυτό πιστεύω πως καλύτερα να έχουμε ένα καλό όπλο στον πάγκο παρά να το εξαντλήσουμε απ την αρχή..Και όπως και να το κανουμε, αναστασακο και αθανασιαδη σε μεγάλα ματς δύσκολα τους ρίχνει ο Σάντος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kotsos την Πέμ 08 Ιαν 2009, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

μαλλον νοβιτο καλυτερα ταιριαζει το "το να τ αλλο" :lol: :lol:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

βρε ηρεμια! 8)
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

kotsos έγραψε:Φιλε Φοφανα σαφώς και η ομάδα παίζει πολύ καλά με 2 φορ αλλά αυτό συμβαίνει όταν ο αντίπαλος ΔEN επιτίθεται, δηλαδή όταν παίζουμε με ομαδούλες που θελουν το πολύ πολύ να τσιμπήσουν το χ... Η αεκ, όπως και να το κάνουμε θα παίξει επιθετικά, θες γιατί παίζει στην έδρα της ή γιατί θέλει οπωσδήποτε τη νίκη..Εμείς λογικά θα περιμένουμε, περίπου όπως περιμέναμε στο καραισκάκη (τότε έπαιζε ο μπακαγιόκο αλλα όχι σαν σεντερ φορ)..Γι αυτό πιστεύω πως καλύτερα να έχουμε ένα καλό όπλο στον πάγκο παρά να το εξαντλήσουμε απ την αρχή..Και όπως και να το κανουμε, αναστασακο και αθανασιαδη σε μεγάλα ματς δύσκολα τους ρίχνει ο Σάντος
Φιλαράκο εσένα δεν θα σε πω τίποτα για την άποψη σου.Απλά έκανα quote το ποστ σου για να δείξω πως μπορείς να αντικρούσεις τον άλλον χωρίς να του πεις ότι θέλει το κακό του ΠΑΟΚ....

Και για το καλό σου φίλε μία συμβουλή....
Μη μιλάς για τις πράξεις του Σάντος....
kotsos έγραψε:Και όπως και να το κανουμε, αναστασακο και αθανασιαδη σε μεγάλα ματς δύσκολα τους ρίχνει ο Σάντος
Οι παοκάρχες εδώ μέσα θα σε φάνε...Ξες πολεμάς τον Σάντος....τον ΠΑΟΚ.....τον Ζαγόρ....ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

fofanaserres έγραψε:
Αδερφέ μόνο απ την 11 καταλαβαίνεις ότι το φοβάται το ματς...
Το αεκάκι είναι χειρότερο απ ότι ήμασταν εμείς πέρυσι...Με διαιτησία και κωλοφαρδία έχει τους βαθμούς που έχει...Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι ο Σάντος το φοβάται το ματς...Και το κόβω για κανά 0-1 και από αυτό που είπε ο Σάντος στις δηλώσεις..."Ολοι ξέρουν πόσο σέβομαι την αεκ"
Αρα όσοι θέλουμε εκδίκηση και για το περσυνό 0-4....μη περιμένουμε πολλά....
Για τη διαιτησία και την κωλοφαρδία συμφωνώ .. Αλλά γι' αυτό που έχω bold είμαι κάθετα αντίθετος.
Το αεκάκι όχι μόνο δεν είναι χειρότερο απ' ότι είμασταν πέρυσι αλλά ίσως έχει και καλύτερο ρόστερ από το φετινό μας.
Συγκρίνεις Κυργιάκο - Μαϊστόροβιτς - Μπασινά - Καφέ - Πελετιέρι - Μαντούκα - Εντίνιο - Μπλάνκο - Τζιμπούρ με τους Κνολ - Μελίσσης - Μπαϊάνο - Βαγγελή - Μπαλάφα - Γκονζάλεζ - Λάζαρο - Σάλμον - Βρύζα (Φρούντσα);
Για να μην πέσουν και τα μαλλιά μου ... Είναι σε άσχημη διοικητικοοινομικοβαθμολογική θέση η ΑΕΚ ναι, αλλά όχι ότι είναι και ο περσινός ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ και φέτος έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας. Και αν δεν υπήρχε ο Βρύζας και γενικά η διοίκηση με τον Σάντος για να φέρουν καίριους παίκτες σε καίριες θέσεις, να γίνει η προετοιμασία σωστά από τον προπονητή και η ομάδα να παρουσιάζεται σα να παίζει μαζί χρόνια, τότε θα ήμασταν σαν τον Άρη ή και χειρότερα.
Γιατί με όσα έδωσε η ΑΕΚ στον Τζιμπούρ, εμείς πήραμε Μούσλι - Γκαρσία - Κοντρέρας - Βερόν - Βιερίνια - Ίβιτς - Μπακαγιόκο.
Γιατί η προετοιμασία που έκανε ο Δώνης και το δέσιμο της ομάδας της ΑΕΚ είναι ανύπαρκτο και η ΑΕΚ παρά το ότι έχει παίχτες πολύ πιο ακριβούς από τους δικούς μας και σαφώς μεγαλύτερα ονόματα συνολικά (Κυργιάκος - Πελετιέρι - Μπλάνκο - Χουάν Φραν κλπ) παρουσιάζει τρικυμία στη συνοχή της.
Αντίθετα ο ΠΑΟΚ παρά το ότι όπως όλοι λέμε δεν έχει πάγκο και πονάνε τα μάτια μας με Παντελή - Μπαλάφα και ξέρω γω, παρουσιάζεται πάντα σοβαρός, πάντα πειθαρχημένος, πάντα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού (ή έστω τις περισσότερες φορές) και ποτέ δε θα μας δεις να έχουμε 0-3 στη Φυλή και να λήγει 3-3!

Όλα αυτά λοιπόν είναι θέμα επιλογών και προπονητή (προετοιμασίας - τακτικής - σεβασμού)!
Η ομάδα παρουσιάζει αυτή την σοβαρή εικόνα γιατί ο Σάντος έχει ένα σύστημα και αυτό υποστηρίζει. Αυτό δουλεύει και μ' αυτό θα πορευτούμε. Το είπε καθαρά ότι δεν θα αλλάξει τρόπο προσέγγισης ενός παιχνιδιού γιατί ο κόσμος θέλει άλλα.
Και αυτό είναι το μεγάλο μας συν .. Συμφωνώ ότι έχουμε παίχτες μεγάλους και ποιοτικούς, αλλά είτε θες να το πιστέψεις είτε όχι, η ΑΕΚ έχει περισσότερους τέτοιους αλλά ξέρεις γιατί δεν φαίνονται;
Γιατί η ΑΕΚ δεν έχει Σάντος ...

Όσο για το σύστημα .. ας είχαμε στη θέση του Λάκη ή του Σέρτζιο έναν Γκαλέτι και αριστερά έναν Τζόρτζεβιτς στα καλά του ή έναν Βιερίνια σε μεγαλύτερη ηλικία και θα έβλεπες αν το σύστημα είναι αμυντικό ή όχι.
Δε θα προλάβαινες να βλέπεις μπούκες, σέντρες, τρίπλες και γκολ. Αλλά λογικό είναι όταν θα έχεις αριστερά τον Παντελή που δεν μπορεί να βάλει γκολ ούτε στη μάνα μου φέτος και που όταν βγαίνει στην αντεπίθεση 99% θα γυρίσει να ψάξει ή τον κόφτη ή τον Δάρλα .. και από τα δεξιά το Λάκη (που ευτυχώς ανέβηκε το παληκάρι και δε θα πω τίποτα μη τον γκαντεμιάσω) .. να σου φαίνεται μόνος ο Μούσλι και να λες παίζω αμυντικά!

Υγ: Απ' ότι φαίνεται επιβεβαιώνονται αυτοί που είπαν ότι ο Ίβιτς θα παίξει μπάλα όταν φέρουμε άλλο παίχτη στη θέση του και φοβηθεί μήπως δεν παίζει βασικός .. Αν ισχύει αυτό, για μένα αυτό ο παίχτης έχει τελειώσει στη συνείδησή μου και αν και δεν πρόκεται να το πω όταν φύγει θα είμαι χαρούμενος!
Υγ1: Γκας μην τρελένεσαι .. τόπικ για αγώνα είναι και λογικό να πιάσει η ανάλυση και τον Σάντος και τον Μπαλάφα (όχι από μένα) και τους οπαδούς και τις διοικήσεις και τα χρέη και την προϊστορία και άλλα πολλά .. Δεν μπορείς να πεις ότι κάτι είναι οφ - τόπικ!
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

novito έγραψε:ρε φοφανα μη δίνεις σημασία....άστο να πάει ρε συ... :wink:
Τι να ασχολήθώ τώρα με το μιξιάρικο...Μόνο από αυτά που έγραψε καταλαβαίνεις....
johnisleo4paok

Δημοσίευση από johnisleo4paok »

Μωρη ΦΑΤΜΕ δεν ξεχναμε τι μας εκανες περισυ μεσα στο σπιτι μας θα σε ξεσκισουμε χωρις σαλιο μωρη κ εσενα κ τον βατραχο σου!!!!!!!!! :!:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

καλα ρε παπαρες οταν μαλώνετε εσείς ενοψΕΙ ματς πως θα κερδίσουμε????

ετσι και χάσουμε σας μαμησα...εσείς θα φταίτε......ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ομαδα είμαστε εμεις-το ποδοσφαιρικό τεαααααααμ-διοίκηση)

αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε 0-2 σκορ.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Yiankos έγραψε:
fofanaserres έγραψε:
Αδερφέ μόνο απ την 11 καταλαβαίνεις ότι το φοβάται το ματς...
Το αεκάκι είναι χειρότερο απ ότι ήμασταν εμείς πέρυσι...Με διαιτησία και κωλοφαρδία έχει τους βαθμούς που έχει...Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι ο Σάντος το φοβάται το ματς...Και το κόβω για κανά 0-1 και από αυτό που είπε ο Σάντος στις δηλώσεις..."Ολοι ξέρουν πόσο σέβομαι την αεκ"
Αρα όσοι θέλουμε εκδίκηση και για το περσυνό 0-4....μη περιμένουμε πολλά....
Για τη διαιτησία και την κωλοφαρδία συμφωνώ .. Αλλά γι' αυτό που έχω bold είμαι κάθετα αντίθετος.
Το αεκάκι όχι μόνο δεν είναι χειρότερο απ' ότι είμασταν πέρυσι αλλά ίσως έχει και καλύτερο ρόστερ από το φετινό μας.
Συγκρίνεις Κυργιάκο - Μαϊστόροβιτς - Μπασινά - Καφέ - Πελετιέρι - Μαντούκα - Εντίνιο - Μπλάνκο - Τζιμπούρ με τους Κνολ - Μελίσσης - Μπαϊάνο - Βαγγελή - Μπαλάφα - Γκονζάλεζ - Λάζαρο - Σάλμον - Βρύζα (Φρούντσα);
Για να μην πέσουν και τα μαλλιά μου ... Είναι σε άσχημη διοικητικοοινομικοβαθμολογική θέση η ΑΕΚ ναι, αλλά όχι ότι είναι και ο περσινός ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ και φέτος έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας. Και αν δεν υπήρχε ο Βρύζας και γενικά η διοίκηση με τον Σάντος για να φέρουν καίριους παίκτες σε καίριες θέσεις, να γίνει η προετοιμασία σωστά από τον προπονητή και η ομάδα να παρουσιάζεται σα να παίζει μαζί χρόνια, τότε θα ήμασταν σαν τον Άρη ή και χειρότερα.
Γιατί με όσα έδωσε η ΑΕΚ στον Τζιμπούρ, εμείς πήραμε Μούσλι - Γκαρσία - Κοντρέρας - Βερόν - Βιερίνια - Ίβιτς - Μπακαγιόκο.
Γιατί η προετοιμασία που έκανε ο Δώνης και το δέσιμο της ομάδας της ΑΕΚ είναι ανύπαρκτο και η ΑΕΚ παρά το ότι έχει παίχτες πολύ πιο ακριβούς από τους δικούς μας και σαφώς μεγαλύτερα ονόματα συνολικά (Κυργιάκος - Πελετιέρι - Μπλάνκο - Χουάν Φραν κλπ) παρουσιάζει τρικυμία στη συνοχή της.
Αντίθετα ο ΠΑΟΚ παρά το ότι όπως όλοι λέμε δεν έχει πάγκο και πονάνε τα μάτια μας με Παντελή - Μπαλάφα και ξέρω γω, παρουσιάζεται πάντα σοβαρός, πάντα πειθαρχημένος, πάντα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού (ή έστω τις περισσότερες φορές) και ποτέ δε θα μας δεις να έχουμε 0-3 στη Φυλή και να λήγει 3-3!

Όλα αυτά λοιπόν είναι θέμα επιλογών και προπονητή (προετοιμασίας - τακτικής - σεβασμού)!
Η ομάδα παρουσιάζει αυτή την σοβαρή εικόνα γιατί ο Σάντος έχει ένα σύστημα και αυτό υποστηρίζει. Αυτό δουλεύει και μ' αυτό θα πορευτούμε. Το είπε καθαρά ότι δεν θα αλλάξει τρόπο προσέγγισης ενός παιχνιδιού γιατί ο κόσμος θέλει άλλα.
Και αυτό είναι το μεγάλο μας συν .. Συμφωνώ ότι έχουμε παίχτες μεγάλους και ποιοτικούς, αλλά είτε θες να το πιστέψεις είτε όχι, η ΑΕΚ έχει περισσότερους τέτοιους αλλά ξέρεις γιατί δεν φαίνονται;
Γιατί η ΑΕΚ δεν έχει Σάντος ...

Όσο για το σύστημα .. ας είχαμε στη θέση του Λάκη ή του Σέρτζιο έναν Γκαλέτι και αριστερά έναν Τζόρτζεβιτς στα καλά του ή έναν Βιερίνια σε μεγαλύτερη ηλικία και θα έβλεπες αν το σύστημα είναι αμυντικό ή όχι.
Δε θα προλάβαινες να βλέπεις μπούκες, σέντρες, τρίπλες και γκολ. Αλλά λογικό είναι όταν θα έχεις αριστερά τον Παντελή που δεν μπορεί να βάλει γκολ ούτε στη μάνα μου φέτος και που όταν βγαίνει στην αντεπίθεση 99% θα γυρίσει να ψάξει ή τον κόφτη ή τον Δάρλα .. και από τα δεξιά το Λάκη (που ευτυχώς ανέβηκε το παληκάρι και δε θα πω τίποτα μη τον γκαντεμιάσω) .. να σου φαίνεται μόνος ο Μούσλι και να λες παίζω αμυντικά!

Υγ: Απ' ότι φαίνεται επιβεβαιώνονται αυτοί που είπαν ότι ο Ίβιτς θα παίξει μπάλα όταν φέρουμε άλλο παίχτη στη θέση του και φοβηθεί μήπως δεν παίζει βασικός .. Αν ισχύει αυτό, για μένα αυτό ο παίχτης έχει τελειώσει στη συνείδησή μου και αν και δεν πρόκεται να το πω όταν φύγει θα είμαι χαρούμενος!
Υγ1: Γκας μην τρελένεσαι .. τόπικ για αγώνα είναι και λογικό να πιάσει η ανάλυση και τον Σάντος και τον Μπαλάφα (όχι από μένα) και τους οπαδούς και τις διοικήσεις και τα χρέη και την προϊστορία και άλλα πολλά .. Δεν μπορείς να πεις ότι κάτι είναι οφ - τόπικ!
Το ότι η αεκ είναι χειρότερη από εμάς πέρυσι γιάνκο δεν το γραψα εννοώντας βάσει μπάτζετ,βάσει παιχτών κτλ κτλ.Ετσι?Ενοοειτε πως όχι.Το γραψα γιατί θέλω να δείξω ότι η όλη κατάσταση της αεκ αυτήν ακριβώς την στιγμή που την αντιμετωπίζουμε είναι τέτοια που είναι χάλια χειρότερα από εμάς πέρυσι.Το βαλά σαν μέτρο σύγκρισης.
Και έχεις απόλυτο δίκαιο για το 4-3-3 όταν λες με τον Βιερίνια μεγαλύτερο κτλ.Χαίρω πολύ.Το ξέρω πως αν είχα τέτοιους παίχτες θα κανα παπάδες.
Απλά για μένα με τους παίχτες που έχεις τώρα,το 4-4-2 είναι καλύτερο και μπορείς να αποδώσεις καλύτερα.Τώρα το αν η άποψη μου ότι μπορείς να αποδώσεις καλύτερα με 4-4-2,με κάνει πολέμιο του Σάντος και του ΠΑΟΚ κτλ κτλ κτλ,σκίζω το διαρκείας μου και δεν ξαναπατάω Τούμπα...
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Κατ αρχας , και αυτό το λέω για τη διαμάχη που προέκυψε μες στο τοπικ, καλό είναι να διαβάζουμε τις απόψεις του αλλου και ακόμα κ αν αντιδρούμε να μην ξεφεύγουμε σε ακρότητες...Δυστυχώ αυτό το βλέπω συνέχεια κ στην τούμπα όπου αντί να ασχολιόμαστε με το πως θα σπρώξουμε την ομάδα μαλώνουμε για το εάν "ο ένας είπε τον αλλονε έτσι και τον παράλλον καπωσαλλιώς".. Μια οικογένεια είμαστε ρε γκαρντάσια, καλό είναι να υπάρχουν διαφωνίες, δε θα το κάνουμε εδω σουπερ 33...

Τωρα για αυτό που είπες φίλε Yanko περί Ιβιτς, νομίζω πως παραείσαι αυστηρός. Ο βλάνταν σε κάθε σεζόν παίζει καλύτερα στο β γύρο.. Μάλιστα δε νομίζω πως έχει να κάνει με το ότι φοβάται για τη θέση του..Πέρσι στο σκουλήκι ήξερε ότι θα φύγει το καλοκαίρι αλλά κ πάλι έβγαζε μάτια..

Τέλος όσον αφορά το ρόστερ της αεκ, πιο πολύ για παρεάκι ξοφλημένων (μπασινάς, χουαν φραν), ταγαριών (μαιστόροβιτς, πελετιέρι) και ψώνιων (κυργιάκος, πλιάτσικας) παρά για επαγγελματική ομάδα.. Πραγματικά η γυναικεία ομάδα βόλευ του "επικουρου πολίχνης" μου φαίνεται πως έχει μεγαλύτερη σοβαρότητα απ αυτούς..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kotsos την Πέμ 08 Ιαν 2009, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

fofanaserres έγραψε:Τώρα το αν η άποψη μου ότι μπορείς να αποδώσεις καλύτερα με 4-4-2,με κάνει πολέμιο του Σάντος και του ΠΑΟΚ κτλ κτλ κτλ,σκίζω το διαρκείας μου και δεν ξαναπατάω Τούμπα...
Ποιος είμαι εγώ να σου πω τι είσαι και λόγω αυτού να σκίσεις το διαρκείας σου;
Κουβέντα κάνουμε .. Είδα κάτι που είπες και απάντησα ..
Απλά πιστεύω ότι όσο κι αν είμαστε κ@λωμένοι, όσο κι αν η ΑΕΚ είναι χάλια, όσο κι αν πιστεύουμε στο double φέτος και δεν ξέρω και γω τι, πρέπει να κινηθούμε με σύνεση γιατί έχουμε δύο ματσάκια με ΑΕΚ και Άρη που καταρχήν δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανένα και δεύτερον το μόνο που μας νοιάζει είναι το αποτέλεσμα ..
Δε με νοιάζει τίποτα παρά μόνο οι δύο νίκες!
kotsos έγραψε: Τωρα για αυτό που είπες φίλε Yanko περί Ιβιτς, νομίζω πως παραείσαι αυστηρός. Ο βλάνταν σε κάθε σεζόν παίζει καλύτερα στο β γύρο.. Μάλιστα δε νομίζω πως έχει να κάνει με το ότι φοβάται για τη θέση του..Πέρσι στο σκουλήκι ήξερε ότι θα φύγει το καλοκαίρι αλλά κ πάλι έβγαζε μάτια..
Και στον Άρη ο Ίβιτς έπαιξε στο 2ο γύρο γιατί ήρθε ο Ζεντίλ τον Ιανουάριο και αγχώθηκε για τη θέση του.
Δε νομίζω να είναι τυχαίο και να θέλει 15 αγώνες για να πάρει μπροστά ..
Ίσως είμαι αυστηρός όντως .. αλλά προσωπικά το θεωρώ εσχάτη προδοσία ένας παίχτης επειδή έχει σπίτι του τη θέση βασικού να ξεκινάει να παίζει μόνο όταν έρθει κάποιος που μπορεί να του φάει τη θέση!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yiankos την Πέμ 08 Ιαν 2009, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
zlatangarciaveron

Δημοσίευση από zlatangarciaveron »

καλα ρε yianko συγγνωμη κιολας αλλα θα μας τρελανεις....???!!!οπως λες να ειχαμε το βιειρινια μεγαλυτερο....αντι του τζορτζεβιτς ....δε θα μπορουσαμε να ειχαμε τον κονσεισαο...μικροτερο!!!αν ειναι δυνατον συγκρινεις το κονσεισαο με το γκαλετακο...(μιλαμε για γενικη παρουσια στα γηπεδα γιατι μη ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ειπες αν ειχαμε το βιερινια μικροτερο....δηλαδη δε μιλουσες για τωρα αλλα γενικοτερα..)τωρα μη συγκρινουμε τη πουτσ@ με τη βουρτσα...!!!εκει που εχει παιξει ο σερτζιο...

υγ..γραφω αυτο διοτι πηρα απο εσενα απλα αφορμη...βαρεθηκα πια να ακουω για τον γκαλετι τον παιχταρα και υπερβολες και για τον σερτζιο το παλτο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”