Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ 2-0, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Petros1988
Re: Ostersunds - Π.Α.Ο.Κ., 24/08, 20:00, OteSport3
Το ματς στη Σουηδια μεταδιδεται απο την ÖFK σε stream δωρεαν μιας και κανενας δεν πηρε τα δικαιώματα. Δεν ξερω τι geo-locking θα εχει παντως λογικα θα εχει για Ελλαδα. Ισως με ενα πολυ απλο VPN να σπαει.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ξέρει κανείς αν θα μεταδοθεί από το παοκτβ ο αγώνας; Κοίταξα μήπως και..... Αλλά δε βρήκα τίποτα. Ελπίζω τουλάχιστον να έχει λινγκ
Sent from my iPhone using Tapatalk

(κωδικοποιηση του παραπανω μηνυματος για τον Πετρο)
Ν Ι Κ Η ---
--- Π Ρ Ο Κ Ρ Ι Σ Η !!!!
Άιντε γερά Π.Α.Ο.Κ.άάάάρρρραααα!!!!

Άπειρα συγχαρητήρια, ακόμα μια φορά, σε όλα τα αλάνια που θα είναι σήμερα εκεί, στα όρια του Αρκτικού Κύκλου!
Διδάσκουν Π.Α.Ο.Κ., επιβεβαιώνοντας ότι, ακόμα και στον Βόρειο Πόλο, με αντίπαλο μια τελείως άσημη ομάδα:
Ποτέ σου δεν θα παίζεις μόνος, ναααα το ξεεεες...

Άιντε γερά Π.Α.Ο.Κ.άάάάρρρραααα!!!!

Άπειρα συγχαρητήρια, ακόμα μια φορά, σε όλα τα αλάνια που θα είναι σήμερα εκεί, στα όρια του Αρκτικού Κύκλου!
Διδάσκουν Π.Α.Ο.Κ., επιβεβαιώνοντας ότι, ακόμα και στον Βόρειο Πόλο, με αντίπαλο μια τελείως άσημη ομάδα:
Ποτέ σου δεν θα παίζεις μόνος, ναααα το ξεεεες...

To cyberghost έχει και σουηδικό σέρβερ...Κανένα λιγκ από αυτό το OFΚ;CCCP έγραψε:
Το ματς στη Σουηδια μεταδιδεται απο την ÖFK σε stream δωρεαν μιας και κανενας δεν πηρε τα δικαιώματα. Δεν ξερω τι geo-locking θα εχει παντως λογικα θα εχει για Ελλαδα. Ισως με ενα πολυ απλο VPN να σπαει.
Ουπς...τώρα το κατάλαβα.Είναι τα αρχικά της Ostersunds άρα στην επίσημη σελίδα της ομάδας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xpan την Πέμ 24 Αύγ 2017, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ "Κανε μας τη χαρη..." γιατι μπουχτησα μ ολα αυτα.
Αντε να γελασει λιγο το χειλακι μας.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Αντε να γελασει λιγο το χειλακι μας.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Ama αρχισει ο Ρουμανος τα πειραματα θα εχουμε συγκοπες πάλι...
Ειναι πιο ισχυρη ομαδα απο την Λεβαδεια η Εστερσουντ θελει μεγαλη προσοχη και προσηλωση στον στόχο.
Τεραστια αποτυχια να μεινουμε εκτος Ευρωπης.
Ειναι πιο ισχυρη ομαδα απο την Λεβαδεια η Εστερσουντ θελει μεγαλη προσοχη και προσηλωση στον στόχο.
Τεραστια αποτυχια να μεινουμε εκτος Ευρωπης.
- paoki_sweden
On our way to ergotelis of sweden. 5 paokia crazy in the har. Aintaaaaaaaa PAOKARA
- episimos73
Βρίσκομαι Αρεόπολη (Μάνη) για διακοπές. Είναι κανείς συνοπαδός από δω να μου πει που μπορώ να δω το ματς;
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostas_Peraia4
I wish to pass wellpaoki_sweden έγραψε:On our way to ergotelis of sweden. 5 paokia crazy in the har. Aintaaaaaaaa PAOKARA

Bring us the prokrisi
Στείλε στο τσατ στον Lacedemonianepisimos73 έγραψε:Βρίσκομαι Αρεόπολη (Μάνη) για διακοπές. Είναι κανείς συνοπαδός από δω να μου πει που μπορώ να δω το ματς;
teod1980 έγραψε:Στείλε στο τσατ στον Lacedemonianepisimos73 έγραψε:Βρίσκομαι Αρεόπολη (Μάνη) για διακοπές. Είναι κανείς συνοπαδός από δω να μου πει που μπορώ να δω το ματς;
Εδώ Γερολιμένας (διακοπές) ...αν θα το παίξουν στην αρχή μετά θα βάλουν τα άλλα ματς, εγώ θα αρκεστώ χωρίς εικόνα, λόγω και του μικρού..το νου σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 24 Αύγ 2017, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Χωρις τις μεταγραφες που επιτηδες αργησε η παε δεν μας βλεπω καλα.
Το κεντρο μας ειναι αργο και χωρις γρηγορη σκεψη, η αμυνα μας για τα πανηγυρια με γιομες συνεχεια, ανυπαρκτη μεταβιβαση στους επιθετικους μας που γυρνανε μεχρι την μεγαλη περιοχη να παρουν μπαλα.
Ηττα με κατεβασμενα τα χερια 1-0 στην καλυτερη περιπτωση.
Το κεντρο μας ειναι αργο και χωρις γρηγορη σκεψη, η αμυνα μας για τα πανηγυρια με γιομες συνεχεια, ανυπαρκτη μεταβιβαση στους επιθετικους μας που γυρνανε μεχρι την μεγαλη περιοχη να παρουν μπαλα.
Ηττα με κατεβασμενα τα χερια 1-0 στην καλυτερη περιπτωση.
Είναι και η νοοτροπία του κόσμου , που τη πας αυτή;
Ένα γκολ το τρως μόνο από εκεί , χώρια τα υπόλοιπα που γράφεις.
Ένα γκολ το τρως μόνο από εκεί , χώρια τα υπόλοιπα που γράφεις.