Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Αδέρφια θέλω να επισημάνω κάτι....
Είναι λάθος (το οποίο έκανα κ εγώ) να συγκρίνουμε τους κατόχους διαρκείας, με τους κατόχους μετοχών!!! Οι πραγματικοί κάτοχοι διαρκείας δεν είναι 20000!!! Τα διαρκείας είναι 20000!! Δλδ εγώ πήρα δύο διαρκείας, είμαι ένας όμως... Ο άλλός πήρε 5 διαρκείας, ένας κ αυτός...
Άλλο οι κάτοχοι κ άλλο τα διαρκείας!!
Εγώ πιστεύω κ με βάση πως βαδίζουμε στην ΑΜΚ, ότι οι πραγματικοί κάτοχοι διαρκείας είναι 8000, τόσοι θα είναι κ οι μέτοχοι!! Άντε 10000!!
Απογοητεύτηκα κ εγώ...
Είναι λάθος (το οποίο έκανα κ εγώ) να συγκρίνουμε τους κατόχους διαρκείας, με τους κατόχους μετοχών!!! Οι πραγματικοί κάτοχοι διαρκείας δεν είναι 20000!!! Τα διαρκείας είναι 20000!! Δλδ εγώ πήρα δύο διαρκείας, είμαι ένας όμως... Ο άλλός πήρε 5 διαρκείας, ένας κ αυτός...
Άλλο οι κάτοχοι κ άλλο τα διαρκείας!!
Εγώ πιστεύω κ με βάση πως βαδίζουμε στην ΑΜΚ, ότι οι πραγματικοί κάτοχοι διαρκείας είναι 8000, τόσοι θα είναι κ οι μέτοχοι!! Άντε 10000!!
Απογοητεύτηκα κ εγώ...
Re: Paoktshs e3wterikou
να πας , είναι πολύ απλό . δε θα κανεις πάνω από 1 λεπτό αν έχεις συμπληρωμένη την αίτηση και για εξουσιοδοτήσεις δεν έχει πολύ ουρα (προσωπικά εγώ δε περίμενα καθόλου). κοστίζει 10 λίρες...vasilakosp έγραψε:paidia 8elw to link gia thn e3ousiodothsh-nomizw to eixa dei kapou sto site k den mporw na to vrw sto site ths pae.HELP!meta prepei na tre3w sto kwlo-embassy GMTP...
Paok Londino
Malamatina pinw
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
το ψόφησες το θέμα τελείως. χαλάρωσε...μην απογοητεύεστε έτσι εύκολα.
Απογοητεύτηκα κ εγώ...
στις 27 του μηνός θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα είτε από τι μια είτε από την άλλη πλευρά.
Petm μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες...
Αλλά έμειναν άλλες 13 μέρες (χωρίς τα Σαββατοκύριακα) που μπορούν να γίνουν καταθέσεις. Άρα πρέπει κάθε μέρα να πηγαίνουν πάνω απο 1000 άτομα κ αυτό νομίζω είναι δύσκολο!!
Γιατί όλοι λένε α θα πάω τελευταία στιγμή κ μόλις πάνε κ έχει ουρά, θα πουν μερικοί πω δεν περιμένω τόση ώρα, άσε γαμησέτο.
Άκουσα κ απο ένα φιλαράκι κάτι κ τρελλάθηκα πραγματικά... Λένε μερικοί τι ρε μάγκες σιγά μην τρέχω στην τράπεζα τώρα;;; Έπεσα απο τα σύννεφα..
Κ εσύ μας λες μην απογοητεύεσε...
Αλλά έμειναν άλλες 13 μέρες (χωρίς τα Σαββατοκύριακα) που μπορούν να γίνουν καταθέσεις. Άρα πρέπει κάθε μέρα να πηγαίνουν πάνω απο 1000 άτομα κ αυτό νομίζω είναι δύσκολο!!
Γιατί όλοι λένε α θα πάω τελευταία στιγμή κ μόλις πάνε κ έχει ουρά, θα πουν μερικοί πω δεν περιμένω τόση ώρα, άσε γαμησέτο.
Άκουσα κ απο ένα φιλαράκι κάτι κ τρελλάθηκα πραγματικά... Λένε μερικοί τι ρε μάγκες σιγά μην τρέχω στην τράπεζα τώρα;;; Έπεσα απο τα σύννεφα..
Κ εσύ μας λες μην απογοητεύεσε...
Μη σε παίρνει από κάτω ρε ! ΠΑΟΚ είσαι, μαθημένος στα δύσκολα !kass4 έγραψε:Νοιώθω μια μικρή απογοήτευση από την μέχρι τώρα πορεία της ΑΜΚ.
Από την αρχή της όλης προσπάθειας. Προσπαθούσα να μην την εκφράσω γιατί φοβόμουν πως θα έκανα κακό. Αλλά δεν άντεξα άλλο.
Μάγκες αν δεν το καταλάβατε τώρα ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΟ ΜΠΟΪ ΜΑΣ.
Μάγκες αυτή είναι η ευκαιρία να μείνει ο ΠΑΟΚ στα χέρια μας. Όλων εμάς
που τον αγαπάμε ανιδιοτελώς. Μπορεί να σας φανεί περίεργο ( κάποιοι όμως θα με καταλάβουν ), δεν θέλω κανέναν χοντρολεφτά να βάλει τα πακέτα του στην αύξηση. Θέλω 50.000 παοκτσάκια έστω και με 5 ευρώ το καθένα, παρά έναν που θα βάλει τα διπλάσια.
Ούτε 3.000 ακόμα ! Δηλαδή λιγότεροι κι από τα μέλη του paokmania !
Tι να πω άλλο ;
To είχα γράψει μετά τον αγώνα με τον οφη και το ξαναβάζω κι εδώ.
Ορμάτε ρε για μετοχές, η ομάδα φυσάει πάρτε το χαμπάρι!!!! Ο λαΛάκης παίζει μπάλα και ο Balafinho κρατάει το κέντρο!!! Μέχρι κι ο Ιβιτς έκανε παιχνίδι! Κι εσείς?????? Τι περιμένετε ρε και ήμαστε λιγότεροι απο 3000??????? Πάτε καλά???????? Κόψτε το κάπνισμα για μια μέρα ρε πεταμένοι!! Στην π%^τσα μου αν παρεξηγηθεί κανείς με το "πεταμένοι" αλλά για μένα όποιος δεν μπορεί να βάλει 1 γ@μημένο γιούρο για αυτή τη μεγάλη καύλα που λέγεται ΠΑΟΚ, είναι πεταμένος. Έτσι απλά.
3000 μέτοχοι.. και μέσα είναι και η γκόμενα μου, ο πατέρας και η μάνα μου. Ο αδερφός μου και η νύφη μου. Και κανείς τους δεν έχει σχέση με ΠΑΟΚ. Και είμαι σίγουρος πως στους 3000 είναι πολλοί τέτοιοι. Εγώ προσωπικά θα ντρεπόμουν να έχουν βοηθήσει τόσοι άσχετοι κι εγώ να λέω "δε γαμείς μωρέ, θα πάνε οι άλλοι, πολλοί είμαστε"......
Ορμάτε ρε για μετοχές, η ομάδα φυσάει πάρτε το χαμπάρι!!!! Ο λαΛάκης παίζει μπάλα και ο Balafinho κρατάει το κέντρο!!! Μέχρι κι ο Ιβιτς έκανε παιχνίδι! Κι εσείς?????? Τι περιμένετε ρε και ήμαστε λιγότεροι απο 3000??????? Πάτε καλά???????? Κόψτε το κάπνισμα για μια μέρα ρε πεταμένοι!! Στην π%^τσα μου αν παρεξηγηθεί κανείς με το "πεταμένοι" αλλά για μένα όποιος δεν μπορεί να βάλει 1 γ@μημένο γιούρο για αυτή τη μεγάλη καύλα που λέγεται ΠΑΟΚ, είναι πεταμένος. Έτσι απλά.
3000 μέτοχοι.. και μέσα είναι και η γκόμενα μου, ο πατέρας και η μάνα μου. Ο αδερφός μου και η νύφη μου. Και κανείς τους δεν έχει σχέση με ΠΑΟΚ. Και είμαι σίγουρος πως στους 3000 είναι πολλοί τέτοιοι. Εγώ προσωπικά θα ντρεπόμουν να έχουν βοηθήσει τόσοι άσχετοι κι εγώ να λέω "δε γαμείς μωρέ, θα πάνε οι άλλοι, πολλοί είμαστε"......
Re: Paoktshs e3wterikou
Ψιλοάσχετο, αλλά σημαντικό. Στο link που δίνεις γράφει μεταξύ άλλων:adam04 έγραψε:http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... 6115152208vasilakosp έγραψε:paidia 8elw to link gia thn e3ousiodothsh-nomizw to eixa dei kapou sto site k den mporw na to vrw sto site ths pae.HELP!meta prepei na tre3w sto kwlo-embassy GMTP...
Paok Londino
Malamatina pinw
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Μπες εδω και κανε κλικ αριστερα στην διαθεση μετοχων
"Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης για τους κατοίκους εξωτερικού είναι η 16/01/2009."
Δεν ξέρω λεπτομέρειες (μένω Ελλάδα άλλωστε) απλά να το έχουν υπόψιν τους οι του εξωτερικού
Για ολους εσας γουσταρω και ακολουθω ακομη..ο ΠΑΟΚ δεν ειναι οι τιτλοι και οι κουπες...ο ΠΑΟΚ ειναι ο ΛΑΟΣ του....ukmegahead έγραψε:Χροοοοονια προσπαθώ να σας καταλάβω εσάς τους Θεσσαλονικείς αλλά άκρη δε βγάζω.
Έχετε το προνόμιο να περνάτε κάθε μέρα, αν το θέλετε, μπροστά απτό ναό, να τον αγναντέψετε, έτσι για να σου σηκωθεί για λίγο η τρίχα κάγκελο ρε αδερφέ να νιώσεις το ρίγος σε όλο σου το σώμα ή, για να αναστενάξεις που ο άτιμος δε μοιάζει με το Allianz arena ή έστω με το Καραϊσκάκη αλλά σε 45άρι.
Έχετε επίσης το προνόμιο να περνάτε κάθε μέρα μπροστά από 3 η και 4 διαφορετικές MARFIN BANK μέχρι να πάτε στη δουλειά σας ή στον καφέ σας. Όπως και το προνόμιο να είστε σε μισή ώρα κάθε Κυριακή στην κερκίδα.
Γι’ αυτό σας «βρίζω» τοοοοοοσα χρόνια στο φιλαράκι μου, που μένει Τούμπα ο κωλόφαρδος και εγώ 500 χλμ μακριά, για τα διαρκείας αλλά και για τα εισιτήρια της κάθε Κυριακής.
Γιατί ρε, του λεγα, δε παίρνετε διαρκείας αφού μπορείτε ναστε ανά πάσα στιγμή στο γήπεδο? Και μη μου πείτε για τα λεφτά γιατί φέτος 20000 άτομα τα βρήκατε. Πριν 15 χρόνια? Πριν 10? Πριν 5? Δε τα είχατε? Σίγουρα τα είχατε. Αν όχι εσείς τουλάχιστον άλλοι 20000.
Έ, να ρε μ@λ@κ@, έλεγε, ο Βουλινός ο π@@στης ο πρόεδρος ,ο Μπατατούδης το μ@@νι ο Γούμενος το αρχ@δ@ σιγά μην πάω ……………………Δε μπορώ άλλο Αλεξίου ρε μ@λ@κ@, δε μπορώ άλλο Αμαφουλε μπλα μπλα μπλα……..
Ρε δε πα να είναι και ο Χίτλερ πρόεδρος? Πάνε 30000 και βρίσε τον κάθε π@@στη 1 ώρα πριν το ματς, στο ημίχρονο και μισή ώρα μετά. Καλύτερα είναι στην καφετέρια που θα το φας και το 10άρικο μπορεί και 20άρικο?
ΠΑΟΚ είσαι, Κυριακή είναι. Δε θα πάς να δεις την ομάδα σου?
Μπα όχι. Παίζει η αλλη ομάδα μου η Θύελλα Τριανδρίας με τον Κεραυνό Νεάπολης στο Α τοπικό και παλεύουμε για σωτηρία. Θα δώσω το διαρκείας σένα φιλαράκι που δε πρόλαβε να βρει εισιτήριο.
Αυτό μάλιστα το καταλαβαίνω. Και εγώ που δε μπορώ να βλέπω ΠΑΟΚ κάθε Κυριακή, πάω και βλέπω το χωριό μου στο Α τοπικό.
Αφού ρε μας αρέσει η μπάλα και γουστάρουμε να τη βλέπουμε. Γιατί δε πάτε γήπεδο ? Στο στοίχημα παίζεις Πορτ Βέιλ – Νορθάμπτον, στην ΤV κάθεσαι και βλέπεις Κολο Κολο – Μαρίτιμο.
Άντε ρε τράβα στο γήπεδο και φώναξε για την ΠΑΟΚΑΡΑ 90 λεπτά.
Περνάς έξω απτή MARFIN κάθε μέρα. Βγάλε ένα 20ευρω, μπες μέσα και ακούμπατο. Μετά από 3 μέρες κάνε το ίδιο με τα στοιχεία της μάνας σου. Μετά από 4 με του μπαμπά σου. Μετά με της γιαγιάς σου. Μετά που θα τελειώσεις θα σουρθεί πάλι εκείνο το ρίγος που λέγαμε……….
Δε νοείται να μην είμαστε 20000 μέτοχοι ως τώρα το λιγότερο.
Θα τα κάνω αύριο τα 120 χλμ (ααα ρε πουτ@ν@ MARFIN, χάθηκε μια Αγροτική) αλλα το ξέρω ότι θαμαι γκαυλ@μεν@ς 2 μέρες μετά.
Η μονη ευχαριστηση οταν κερδιζει η ομαδα ειναι το οτι ξερω οτι εκεινη τη στιγμη τα αδερφια μου απανταχου της γης ειναι χαρουμενα οπως και εγω...
Μακαρι να μπορουσα κειμενα σαν και το δικο σου,και πολλα αλλα απο εδω μεσα,να τα μαζευα και να τα ειχα αρχειο..ισως και να το κανω...για σενα ειμαι ΠΑΟΚ αδερφε....
-