Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από Guitarman »

Όταν αποκαλείς τον Μίχελ τοτέμ (!!!!) και την ίδια στιγμή ζητάς εμμέσως να έχει ίδια μεταχείριση με τους υπόλοιπους (βλέπε "ξεσκίστε τους όλους"), δεν είμαι σίγουρος τελικά ποιος ατύχησε... Εγώ, εσύ ή ο ΠΑΟΚ...

Γενικά καλό είναι να μην έχουμε την ομάδα και όλους τους επαγγελματίες που δουλεύουν εκεί ως σάκο του μποξ για... ξέσκισμα...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

"Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσὶ..". Σιγά μην φέρεις παικταράδες για ινδικά χοιρίδια του απίθανου προπονητή σου. Έτσι πώς θα κάνεις το όνομα για να συνεχίσεις μετά στην αγαπημένη σου Ισπανία;;
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Guitarman έγραψε:Όταν αποκαλείς τον Μίχελ τοτέμ (!!!!) και την ίδια στιγμή ζητάς εμμέσως να έχει ίδια μεταχείριση με τους υπόλοιπους (βλέπε "ξεσκίστε τους όλους"), δεν είμαι σίγουρος τελικά ποιος ατύχησε... Εγώ, εσύ ή ο ΠΑΟΚ...

Γενικά καλό είναι να μην έχουμε την ομάδα και όλους τους επαγγελματίες που δουλεύουν εκεί ως σάκο του μποξ για... ξέσκισμα...
΄'ΥΓ, Η ένστασή μου δεν είναι για την προστασία στον Μίχελ,
αλλά τα χτυπήματα σ όλους τους άλλους.''
Ή εγώ δεν γράφω ελληνικά ή εσύ δεν γνωρίζεις ελληνικά και θέλεις μεταφραστή.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

"Μάνα με κάηκε το πισί"... :D :opaokara:

Τα χοιρίδια στην Ινδία δεν τα προτιμούν, αλλά στην Ελλάδα τα καταβροχθίζουμε όπως το χαμόν στην Ισπανία... :o

Άρα, ο Μίχελ έχει έτοιμο Έλληνα παίχτη μας για την Ινδία και Ισπανό για εμάς, άμεσα... 8-)

Υ.Γ. Αχ ρε ΜΑΝΙ...Σοφέ... :roll:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

τα αναπληρωματικα μας πλαγια μπακ ειναι ....τζαμι!
Γυαλινος Λεβεκ και γυαλινος Κωνσταντινιδης.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Σύμφωνα με μερικά γραφόμενα, ο Μίχελ πρέπει ήδη να ψάχνει τον επόμενο προπονητή, γιατί πρέπει να είναι σωστός και να κάνει σωστή `προεργασία` στην περίπτωση που χαιρετήσει ο Ράζ, μετά απο 2-3 ακόμα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας... 8-)
Υπερβολές!
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

sic-4 έγραψε:τα αναπληρωματικα μας πλαγια μπακ ειναι ....τζαμι!
Γυαλινος Λεβεκ και γυαλινος Κωνσταντινιδης.
:opaokara: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Guitarman έγραψε:Όταν αποκαλείς τον Μίχελ τοτέμ (!!!!) και την ίδια στιγμή ζητάς εμμέσως να έχει ίδια μεταχείριση με τους υπόλοιπους (βλέπε "ξεσκίστε τους όλους"), δεν είμαι σίγουρος τελικά ποιος ατύχησε... Εγώ, εσύ ή ο ΠΑΟΚ...

Κιθαριστα καινουριος στο φορουμ? :lol:
Τι ψαχνεις....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

εγώ να πω την αμαρτία μου, δεν κατάλαβα γιατί έφυγε τζάμπα ο δεύτερος επιθετικός της ομάδας
Άβαταρ μέλους
edgecrusher

Δημοσίευση από edgecrusher »

Από το ρεπορτάζ του inpaok:
Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου πριν την προπόνηση των «ασπρόμαυρων» στο γήπεδο Jämtkraft Arena επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα. Εκεί είχε συνομιλία με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, αλλά και με τον προπονητή του Δικεφάλου Ράζβαν Λουτσέσκου.
Aπό το ρεπορτάζ του paok24:
Ο Λούμπος Μίχελ μετά την έλευση του Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ έμεινε στη Θεσσαλονίκη και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στη Σουηδία, για τα λύσει και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα.
Και μετά χαλιούνται κάποιοι για τις τηλεματαφορές του GoT!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πήγε μισή ώρα Σουηδία μέχρι το ξενοδοχείο και μετά πήρε την επόμενη πτήση για Ελλάδα!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sick Bastard έγραψε:εγώ να πω την αμαρτία μου, δεν κατάλαβα γιατί έφυγε τζάμπα ο δεύτερος επιθετικός της ομάδας
Γιατι το συμβολαιο του ηταν αστρονομικο συγκριτικα με τις ικανοτητες του (το τελευταιο διαστημα)
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

kataramenos5 έγραψε:

Τι ψαχνεις....
------΄'ΥΓ, Η ένστασή μου δεν είναι για την προστασία στον Μίχελ,
αλλά τα χτυπήματα σ όλους τους άλλους.''
Ή εγώ δεν γράφω ελληνικά ή εσύ δεν γνωρίζεις ελληνικά και θέλεις μεταφραστή.-----
Αυτό έγραψα.
Αλήθεια, τι να ψάξεις!!!!
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

kataramenos5 έγραψε:

Τι ψαχνεις....
Ολοκαίνουριος! :lol:

Και όπως αντιλαμβάνομαι με ελλειπή γνώση της Ελληνικής. :mrgreen:

Εντιτ: Επειδή η ειρωνεία δεν αποτυπώνεται εύκολα στον γραπτό λόγο και μιας και έχω και ελλειπή γνώση της γλώσσας να τονίσω πως το παραπάνω ποστ είναι ειρωνικό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Τετ 23 Αύγ 2017, 23:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Το inpaok λεει εμεινε για το αυριανο παιχνιδι Θεσσαλονικη να ασχοληθει με τα "μεταγραφικα".
Αντε να δουμε ελπιζω να εχουμε τουλαχιστον το 6αρι μεχρι ΣαββατοΚυριακο και έπεται συνεχεια ο κεντρικός-αμυντικος
και το κερασακι στην Τουρτα 29-30 Αυγουστου(να ριξει τις απαιτησεις η Wolsburgh)για Vieirinha.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”