Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
taxidriver4

Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από taxidriver4 »

Παιδια ειμαι μελος της παρεας αρκετο καιρο.Παρατηρησα κατι χθες που δεν μου αρεσε καθολου.Εγραψα ενα καινουργιο ποστακι στο φορουμ στο οποιο εκανα κριτικη στη ομαδα μας και σε οσους την στελεχονουν. Δεν εβρισκα μετα το τοπικ .Ελπιζω να μην το κατεβασατε.Ελπιζω να μην σβηνετε τις αποψεις με τις οποιες διαφωνειτε.Μιλαω καλοπροαιρετα.Περιμενω μια καλοπροαιρετη απαντηση.
Άβαταρ μέλους
Stallion
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stallion »

Αδερφέ taxidriver4, posts σβύνονται μόνο όταν δε συμπίπτουν με τους κανόνες του forum... Από κει και πέρα, τη μεγαλύτερη δουλειά εδώ στο forum την κάνονουν οι Mods. Αν το post σου τελικώς έχει διαγραφεί, ύπαρχει και η περίπτωση να έγινε κατά λάθος...
Σε κάθε περίπτωση, θα βοηθούσε να έγραφες το post σου ξανά εδώ και να μας πληροφορούσες σε ποια κατηγορία το postαρες....
:shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Ναι μάγκες .. πριν ανοίξετε τόπικ να βλέπετε τα υπάρχοντα τόπικς, γιατί τις περισσότερες φορές ανοίγουμε κάποια που ήδη υπάρχουν (αυτό δεν το λέω για σένα taxidriver γιατί δεν ξέρω καν τι πόσταρες)!

Μία ανάγνωση στους κανόνες του φόρουμ δεν βλάπτει .. 5 λεπτά θα σας πάρει και τέλος!

Υγ: Απαράδεκτε, αφού δε την παλεύεις με τα κουμπιά και όλο μαλακίες πατάς ρε .. γιατί συνεχίζεις; :lol:
Άβαταρ μέλους
taxidriver4

Δημοσίευση από taxidriver4 »

Ευχαρηστω παιδια.Να στε καλα και συνεχιστε την μεγαλη προσπαθεια που κανετε απο αυτην την ιστοσελιδα.
Για να σας πω την αληθεια και γω πιστευα οτι κατα λαθος εγινε γιατι εδω και τοσο καιρο δεν υπαρχει ιχνος λογοκρισιας απο μερους σας.
Οσο για τα θεματα και που τα ποσταρουμε εχετε απολυτο δικιο.Αντε ρε αδερφια ολοι μαζι για εναν ΠΑΟΚ μεγαλο.
dimmisdim

Διαγραφη τοπικ;

Δημοσίευση από dimmisdim »

ηθελα να ρωτησω τους mods. εγραψα ενα τοπικ με τον τιτλο 'βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα'. ψαχνοντας δεν το βρισκω πουθενα. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εγινε καποιο λαθος και σβηστηκε ή αν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος. αν υπαρχει καποιος λογος θα ηθελα ,αν ειναι ευκολο, να γνωριζω το λογο που διαγραφηκε.
ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Εγώ δεν θυμάμαι να σβησα κάτι τέτοιο.
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Και εγώ δε θυμάμαι να έσβησα κάτι τέτοιο. Πότε το πόσταρες?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εγώ το έσβησα. Ο λόγος είναι ότι έχουμε ήδη πολλά τόπικ στα οποία μπορούμε να κράξουμε και δεν υπάρχει λόγος για άλλα.
Υπάρχουν τόπικ για κάθε παίχτη συγκεκριμένα αν θέλετε να πείτε κάτι. Υπάρχει τόπικ για το ποιοι πιστεύετε ότι πρέπει να αποχωρήσουν το καλοκαίρι από την ομάδα. Υπάρχουν επίσης τόπικ για τον Σάντος και από χθες και μία ψηφοφορία. Τέλος, υπάρχει και το τόπικ του χθεσινού παιχνιδιού στο οποίο μπορούμε κι εκεί να αναλύσουμε-συζητήσουμε ότι θέλουμε και κράμα όλων των παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΣΒΗΝΟΝΤΕ ΤΟΠΙΚ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.........

ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ
ΓΑΜΑΤΑ.......................

:twisted: :evil: :x

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

pyrgioths άσχετα με το topic του φίλου dimmi... να σε πω ότι οι mod είμαστε εδώ, για να ελέγχουμε το forum.
Δε μπορεί ο καθένας να γράφεις μλκς ή να γράφει μόνιμα με greeklish και να μην τον λέμε τπτ.
Δε θα γίνει το forum μπ***δέλο.
Αν άλλοι admin & mod σε άλλα forum, γουστάρουν να υπάρχει ένα χάλι, δε μας νοιάζει.

Εμείς θέλουμε το PAOKmaniaForum να είναι στην εντέλεια και πρέπει να μας βοηθήσετε.
Η βοήθεια είναι απλή: μη γράφετε greeklish και όχι όλα κεφαλαία.
Δε νομίζω ότι σας δυσκολεύει αυτό.

Εγώ όταν γράφω σ' άλλα forum, γράφω όπως λένε οι κανόνες.

Φιλικά πάντα κ επαναλαμβάνω αυτά που είπα δν έχουν σχέση με τον dimmi.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Δεν είναι θέμα δημοκρατίας, είναι θέμα λειτουργίας του φόρουμ. Τα τόπικ που ήδη ανέφερα ότι υπάρχουν είναι υπέρ αρκετά ώστε να συζητήσουμε διεξοδικά τα τρέχοντα ζητήματα παιχτών-προπονητή-διοίκησης-ομάδας-του χθεσινού αγώνα.
Αν αφήναμε όλα τα τόπικ που ανοίγετε κατά καιρούς τότε θα υπήρχαν 9-10 διαφορετικά τόπικ που θα αναφέρονταν στο ίδιο θέμα.
Το συγκεκριμένο τόπικ dimmisdim δεν πιστεύω ότι ήταν ούτε κακογραμμένο (greeklish με τίτλο ότι να 'ναι, χωρίς λόγο ύπαρξης κλπ), απλά υπάρχουν ήδη αντίστοιχα ανοιγμένα γι' αυτό και το έσβησα.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

midenistis οκ δεν διαφωνω για να το λετε κατι ξερετε....εξαλου το paokmania ειναι πρωτο και πρεπει να μεινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :) :) :) :) :) :)
dimmisdim

καταρχην θελω να ευχαριστησω τους mods για την αμεση απαντηση. τους λογους διαγραφης του τοπικ που δημιουργησα τους βρισκω απολυτα σωστους.
απλα δεν εβρισκα ενα γενικο κραξιμο και δεν ηξερα που να γραψω, γι'αυτο και δημιουργησα νεο τοπικ. θα σας προτεινα στην διαγραφη ενος τοπικ να στελνετε ενα mail ειδοποιησης που αναφερετε τους λογους διαγραφης.ισως ετσι γλιτωνατε και εσεις ασκοπα μυνηματα οπως αυτο
dimmisdim

φιλε απαραδεκτε δεν μιλησα καθολου για κακη προθεση, ισα ισα συμφωνησα με τους λογους της διαγραφης. προφανως εχεις δικιο για το ποσα mail θα επρεπε να στελνουν τα παιδια, απλα εθεσα μια αποψη που ισως να βοηθουσε. εσεις γνωριζετε πολυ καλυτερα απο μενα την λειτουργια του φορουμ και το ποση δουλεια χρειαζεται για να δουλευει σωστα.οπως ανεφερα και πιο πανω απλα εθεσα μια αποψη. χωρις να γνωριζω αν ειναι πιο ευκολο ή πιο δυσκολο να γινει. νομιζω ομως πως ειναι καλο να το συζηταμε για να βλεπουν κι'αλλοι χρηστες γιατι γινονται καποια πραγματα και γιατι δεν γινονται.
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

dimmisdim έγραψε:θα σας προτεινα στην διαγραφη ενος τοπικ να στελνετε ενα mail ειδοποιησης που αναφερετε τους λογους διαγραφης.ισως ετσι γλιτωνατε και εσεις ασκοπα μυνηματα οπως αυτο

Έχεις δίκιο.
Θα το προσπαθήσουμε αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”