ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 11/1 20:15 Προβλέψεις και σχόλια
CCCP+1
Και φοφανα άλλο η κριτικη και άλλο το θαψιμο.
Γιατι οταν κρινεις λες ολες τις αληθειες και τα σωστα και τα λαθη.
Οταν λες μονο τα λαθη και κατ εμε κακοπροαιτετα τοτε φιλε κραζεις.
Και οχι μονο εσυ,ολοι που στις νικες κανουν τουμπεκι και στα στραβα η και ακομα και ΠΡΙΝ τα στραβα αμεσως να κραξουν.
Η παραδεξου οτι δεν τον πας το Σαντος και κραξε οσο θες η να λεμε αληθειες,οχι οτι ναναι...
Και φοφανα άλλο η κριτικη και άλλο το θαψιμο.
Γιατι οταν κρινεις λες ολες τις αληθειες και τα σωστα και τα λαθη.
Οταν λες μονο τα λαθη και κατ εμε κακοπροαιτετα τοτε φιλε κραζεις.
Και οχι μονο εσυ,ολοι που στις νικες κανουν τουμπεκι και στα στραβα η και ακομα και ΠΡΙΝ τα στραβα αμεσως να κραξουν.
Η παραδεξου οτι δεν τον πας το Σαντος και κραξε οσο θες η να λεμε αληθειες,οχι οτι ναναι...
- kornholio
Και γω χαλιέμαι που θα δω πάλι τον καράφλα να σακατεύει τον Ζλάταν επειδή τον έχει μόνο του μπροστά.
Αλλά..
ακόμα είμαστε σχετικά ελλιπής σε μερικές θέσεις κ ο Σάντος φυλάγεται.
Είναι θέμα φιλοσοφίας.
Πιστεύω ότι αν η διοίκηση συνεχίσει ενισχύοντας έτσι την ομάδα
(η συγκεκριμένη διοίκηση πρέπει να μείνει foreva)
θα δούμε από τον Σάντος και το "επιθετικό" ποδόσφαιρο.
Άνετα. Και θα βγάζουμε και τα γούστα μας. Και κανένας δε θα γκρινιάζει μετά.
Η ομάδα έχει πρωτόγνωρη ηρεμία. Διαφυλάξτε την.
Και αν κ δεν τρελαίνομαι με τον Σαντος, θέλω να μείνει κ άλλα τόσα χρόνια.
Δε θα σου κάνει τη σαρδέλα αστακό αλλά αν του δώσεις αστακό θα φάς αστακομακαρονάδα στα σίγουρα.
Και βλέπω ότι η διοίκηση σιγά σιγά έχει κ βλέψεις για αστακούς.
Αλλά..
ακόμα είμαστε σχετικά ελλιπής σε μερικές θέσεις κ ο Σάντος φυλάγεται.
Είναι θέμα φιλοσοφίας.
Πιστεύω ότι αν η διοίκηση συνεχίσει ενισχύοντας έτσι την ομάδα
(η συγκεκριμένη διοίκηση πρέπει να μείνει foreva)
θα δούμε από τον Σάντος και το "επιθετικό" ποδόσφαιρο.
Άνετα. Και θα βγάζουμε και τα γούστα μας. Και κανένας δε θα γκρινιάζει μετά.
Η ομάδα έχει πρωτόγνωρη ηρεμία. Διαφυλάξτε την.
Και αν κ δεν τρελαίνομαι με τον Σαντος, θέλω να μείνει κ άλλα τόσα χρόνια.
Δε θα σου κάνει τη σαρδέλα αστακό αλλά αν του δώσεις αστακό θα φάς αστακομακαρονάδα στα σίγουρα.
Και βλέπω ότι η διοίκηση σιγά σιγά έχει κ βλέψεις για αστακούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kornholio την Πέμ 08 Ιαν 2009, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- fofanaserres
Eleos από εδώ ξεκίνησαν όλα.Βλέπεις πουθενά να θάβω τον Σάντος?Αν βλέπεις,η τυφλός είμαι η χαζός....fofanaserres έγραψε:free4 έγραψε:Στο 4-2-3-1
Οχι ρε Φερνάντο....Οχι ρε Φερνάντο....
Αφού βλέπεις με 2 φορ η ομάδα κάνει παπάδες....Τι φοβάσαι?Πέτα μέσα 2 φορ...Ζλάταν και Μπάκα και τελείωσέ το το ματς από το ημίχρονο....
Πάλι κανά 0-1 το κόβω και να παθαίνουμε πάλι 42 καρδιακά επεισόδια μέχρι να σφυρίξει την λήξη....
- fofanaserres
Τώρα εσένα τι να σου απαντήσω...Η σιωπή μου προς απάντησή σου που λέει και ο λαός....antonis80 έγραψε:και ποιος εισαι εσυ ρε μεγαλε που θα κρινεις τον προπονητη?ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις αν ο προπονητης η η ομαδα εχει παραπανω δυνατοτητες?θα μας τρελανεις?η δουλεια σου ειναι στην κερκιδα να υποστηριζεις την ομαδα.οχι να ασκεις κριτικη στον προπονητη.ξεκολλα τον εγκεφαλο σου κι εσυ και οι υπολοιποι προεδροπροπονηταροπαιχταραδες της εξεδραςfofanaserres έγραψε:Εσένα στην δουλειά σου όταν σου μιλάνε για τα λάθη σου σημαίνει ότι δεν σε στηρίζουν,ότι σε πολεμάνε και ότι θέλουν να σε διώξουν ε?eleos έγραψε: Μαλιστα... Ε να παρουμε εσενα τοτε που δε τα φοβασαι και θα σου βγουν και ολα,τι τον θελουμε το βλακα τον πορτογαλο ενω ολοι οι παιχτες που εχει προπονησει τον εχουν για μεγαλο προπονητη...?
Ουτε οτι η ομαδα δεν ειχε δεσει ακομα αρκετα, ουτε οτι ηταν αρχη ουτε τιποτα,ο Σαντος φταιει. ΜΠΡΑΒΟ.
Και εγω σε λεω αν δε τα φοβοταν θαχαμε -6 γιατι γαμομπαλα ειναι και δε μπαινουν ολα..
Με τη διαφορα οτι εγω ΣΤΗΡΙΖΩ τον προπονητη που ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΠΑΟΚ και που ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ μας ξαναφερε εδω.
Γανταζομαι τι θαλεγες περσι για το Σαντος.. Αλλα οτι και να πω εγω αν ο ανθρωπος κολλαει σε κατι δεν αλλαζει. Το μελλον θα δειξει ποιος εχει δικαιο.
Οχι ότι πιστεύουν ότι έχεις παραπάνω δυνατότητες κτλ...
- fofanaserres
Ρε φαντομά πλάκα με κάνεις τώρα?Τι είναι αυτά που λες?Με είδες πουθενά να πήγα και να πιασα απ τον λαιμό τον Σάντος να αλλάξει το σύστημά του?Ελεος ρε γμτ.Ελεος.Το ότι είπα σε έναν φόρυμ ότι καλύτερα θα ταν να παίξει με 2 επιθετικούς πολεμάω τον Σάντος και τον Ζαγοράκη και τον τριετή σχεδιασμό?Ελεος ρε πούστη...ΕΛΕΟΣ
- fofanaserres
Και στην τελική για να το κλείσω εδώ επιτέλους το θέμα...
Πάτα φίλε μου φαντομά και δες όλα τα ποστ μου ένα ένα...Αν δεις πουθενά ότι πολεμάω τον Σάντος την διοίκηση και θέλω το κακό του ΠΑΟΚ εγώ αλλάζω ομάδα επι τόπου.Και αν θες,ψάξε να βρεις και περσυνά μου ποστ μετά από ματς τότε που όλοι μα όλοι έβριζαν τον Σάντος,αν τον στήριξα η όχι.
Το αν πολεμάω τον ΠΑΟΚ και δεν θέλω το καλό του ΠΑΟΚ,ρωτήστε τόσα και τόσα άτομα που με έχουν γνωρίσει απο αυτό το σάιτ.Ρωτήστε να μάθετε αν πολεμάω τον ΠΑΟΚ η αν πολεμάω για τον ΠΑΟΚ...ΤΕΛΟΣ
Πάτα φίλε μου φαντομά και δες όλα τα ποστ μου ένα ένα...Αν δεις πουθενά ότι πολεμάω τον Σάντος την διοίκηση και θέλω το κακό του ΠΑΟΚ εγώ αλλάζω ομάδα επι τόπου.Και αν θες,ψάξε να βρεις και περσυνά μου ποστ μετά από ματς τότε που όλοι μα όλοι έβριζαν τον Σάντος,αν τον στήριξα η όχι.
Το αν πολεμάω τον ΠΑΟΚ και δεν θέλω το καλό του ΠΑΟΚ,ρωτήστε τόσα και τόσα άτομα που με έχουν γνωρίσει απο αυτό το σάιτ.Ρωτήστε να μάθετε αν πολεμάω τον ΠΑΟΚ η αν πολεμάω για τον ΠΑΟΚ...ΤΕΛΟΣ
- fofanaserres
Για να λήξουν εδώ τα οφ τόπικ,το πούστης δεν ήταν για σένα εννοείται...Γενικά.Πχ όταν χάνει μια ευκαιρία ο Μούσλι και λες όχι ρε πούστη σημαίνει ότι λες πούστη τον Ζλάταν...?Fantomas έγραψε:Δεν είμαι πούστηςfofanaserres έγραψε:Ρε φαντομά πλάκα με κάνεις τώρα?Τι είναι αυτά που λες?Με είδες πουθενά να πήγα και να πιασα απ τον λαιμό τον Σάντος να αλλάξει το σύστημά του?Ελεος ρε γμτ.Ελεος.Το ότι είπα σε έναν φόρυμ ότι καλύτερα θα ταν να παίξει με 2 επιθετικούς πολεμάω τον Σάντος και τον Ζαγοράκη και τον τριετή σχεδιασμό?Ελεος ρε πούστη...ΕΛΕΟΣ
indian chief έγραψε:αδερφε steenage απο π εχεις την πληροφορια;;;βασικος ο σορλεν;;;λιγο παραλογο ακουγεται.....αλλαγη οκ....αλλα βασικος μεσα σ μιαμιση μονο εβδομαδα;;εκτος κ αν ο σαντος θελει ν αιφνιδιασει.....
Χωρίς Κονσεϊσάο
Ο Πορτογάλος μέσος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και έτσι η συμμετοχή του στο ματς του ΟΑΚΑ αποκλείστηκε. Επιστρέφει από την τιμωρία του ο Πάμπλο Γκαρσία και αναμένεται να πάρει μέρος στο βασικό σχήμα του Δικεφάλου.
Συμμετοχή διεκδικεί και ο Σορλέν, ο οποίος ήδη προπονείται με την ομάδα εδώ και τέσσερις μέρες και δεν αποκλείεται να πάρει θέση στην εντεκάδα, ή να βοηθήσει ερχόμενος από τον πάγκο.
http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 0&catID=24
+1Tetradje έγραψε:Μιας και κανουμε αυτη τη συζητηση, θελω να ρωτησω τα αδελφια που θεωρουν καλυτερο να παιξουμε με την αεκ με 2 επιθετικους:
Ποιον θα αφηνατε εξω? Τον Γκαρσια, τον φορμαρισμενο Ιβιτς ή τον Βερον?
Και μιλαμε για αγωνα με την αεκ στην Αθηνα... Απλη ερωτηση χωρις ιχνος ειρωνιας απλα απο περιεργεια...
- fofanaserres
Τον Μπακαγιόκο που ήταν φορμαρισμένος και από συνεχόμενα γκολ γιατί τον άφησε έξω στο ματς με τον Πανσερραικό.....?Tetradje έγραψε:Μιας και κανουμε αυτη τη συζητηση, θελω να ρωτησω τα αδελφια που θεωρουν καλυτερο να παιξουμε με την αεκ με 2 επιθετικους:
Ποιον θα αφηνατε εξω? Τον Γκαρσια, τον φορμαρισμενο Ιβιτς ή τον Βερον?
Και μιλαμε για αγωνα με την αεκ στην Αθηνα... Απλη ερωτηση χωρις ιχνος ειρωνιας απλα απο περιεργεια...
Για μένα αν και πάω πολύ τον Ιβιτς,το ότι έκανε ένα καλό ματς με τον ΟΦΗ δεν σημαίνει ότι είναι φορμαρισμένος.Δεν έκανε συνεχόμενα τέτοια ματς ο Ιβιτς για να σου πω ότι είναι φορμαρισμένος.Αν παίξει έτσι και με την αεκ και την ρούλα θα συμφωνίσω μαζί σου ότι είναι φορμαρισμένος.
- kotsos
Θεωρώ πως είναι σαφώς καλύτερο να ξεκινήσουμε μονο με Μουσλι... Ο μπακαγιόκος παίζει παντα καλύτερα όταν μπαίνει ως αλλαγή.. Και σχετικά τεμπέλης είναι για να παίξει ολο το 90λεπτο και δίνει φοβερή σπιρτάδα στην ομάδα οταν μπαίνει κάπου στο 60... Κατα τ'αλλα κάτι πλιατσικε μιατσικες που ακούγεται πως θα ξεκινήσουν στο κέντρο ο Γκαρσια θα τους φαει ζωντανους!!